-
Οπως εγραψα πιο επανω ειμαι σε αναζητηση καλου μπροστινου φωτισμου για το ποδηλατο μου....
Μπορει να ειμαι στην πολη αλλα για 15 μερες στις διακοπες οι συνθηκες θα ειναι πολυ... σκοτεινες!!!Υπαρχει κατι καλο - δοκιμασμενο σε λογικη τιμη? (30-35-40€)
Δεκτο το ebay....κοιταω πολυ αυτο που μου ανεβασε ο Βαγγελης λιγα ποστ πιο πριν... http://www.ebay.co.uk/itm/5000Lm-3x-CRE ... 2c6c199b80
...για να το λεει μαλλον αξιζει... αλλα ρωταω, παιζει και τιποτα αλλο? -
κοιτα deals extreme... πηρα ενα με 8ε μπροστινο και στο σκοταδι η σε χαμηλο φωτισμο κανει καλη δουλεια
ειναι και αποσπωμενος σαν φακος χειρος -
Επειδη το ιδιο μου ειπε και αλλος ενας που συναντησα τυχαια εχτες... δεν πιστευω να μενεις στην Πετρουπολη!
-
οχι δεν εχω καμια σχεση με πετρουπολη
-
Αυτό που έβαλες εσύ και αυτό που σου είχα προτείνει εγώ έχουν κατακλύσει τα ποδήλατα όσων θέλουν καλό φως σε κορυφαία τιμή. Το δικό σου είναι αισθητά πιο δυνατό αλλά πολύ ογκώδες, ενώ το δικό μου είναι αρκετά πιο μαζεμένο και μπαίνει άνετα και στο κράνος (είτε για ΜΤΒ είτε για να έχεις μέσα στην πόλη φώτα αλά Citroen - να φέγγουν όπου κοιτάς). Είναι και τα δύο πάρα πολύ δυνατά, οπότε θα σου πρότεινα το λίγο πιο αδύναμο αλλά και πιο εύχρηστο σε διαστάσεις. Μη φοβάσαι το ebay, σε κάνει μάγκα.
ΙΚΕ, τι δουλειά έχεις εσύ με κράνη και τα συναφή;
-
Τώρα πρόσφατα* έμαθα ποδήλατο και είπα να ασχοληθώ.
*εδώ και 30 χρόνια
-
Άντε με το καλό. Καλές βόλτες!
-
Σήμερα από που θα ξεκινήσουν οι ποδηλατάδες της Τετάρτης?
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Άντε με το καλό. Καλές βόλτες!Δεν έχεις πιάσει το αστείο με τα μικρά γράμματα ε?
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Γενικά η ποδηλατική αγορά είναι τρελά υπερτιμολογημένη στα ΠΑΝΤΑ όταν ψωνίζεις επώνυμα...
fixxed...
Μμμ περίπου γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα (μετάδοση/φρένα πχ) που αναγκαστικά θα πας σε επώνυμο, εάν θες να πάρεις κάτι της προκοπής. Ωστόσο υπάρχουν εξαιρετικά ανώνυμα πλαίσια που σου τρέχουν τα σάλια και μόνο που τα βλέπεις
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτό που έβαλες εσύ και αυτό που σου είχα προτείνει εγώ έχουν κατακλύσει τα ποδήλατα όσων θέλουν καλό φως σε κορυφαία τιμή. Το δικό σου είναι αισθητά πιο δυνατό αλλά πολύ ογκώδες, ενώ το δικό μου είναι αρκετά πιο μαζεμένο και μπαίνει άνετα και στο κράνος (είτε για ΜΤΒ είτε για να έχεις μέσα στην πόλη φώτα αλά Citroen - να φέγγουν όπου κοιτάς). Είναι και τα δύο πάρα πολύ δυνατά, οπότε θα σου πρότεινα το λίγο πιο αδύναμο αλλά και πιο εύχρηστο σε διαστάσεις. Μη φοβάσαι το ebay, σε κάνει μάγκα.Ο ογκος δεν με νοιαζει.... γιατι οπως θα δεις και στην φωτο το εχω βαλει χαμηλα....
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1260_n.jpgΜαλλον σε κατι απο το ebay θα παω....!!!
-
Νομίζω θα είναι καλύτερα να το έχεις πιο ψηλά και με μεγαλύτερη κλίση προς τα κάτω από ότι πιο χαμηλά και πιο οριζόντια. Από πλευράς τυφλώματος των απέναντι το λέω, έχω φάει σαν πεζός στο πεζοδρόμιο κάτι φλασιές από σούπερ φώτα ποδηλατών που δεν λέγονται....
-
Δεν εχει προβλημα.... αυτο που εχω τωρα (της φωτο) δεν φωτιζει ακριβως οριζοντια αλλα εχει μια κλιση προς τα κατω τα led...
Αλλα και πιο δυνατο παλι θα κοιταει πιο κατω.... τον δρομο θελω να φωτιζω σε λογικο σημειο και οχι να κανω συναυλια!!! -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Γενικά η ποδηλατική αγορά είναι τρελά υπερτιμολογημένη στα ΠΑΝΤΑ όταν ψωνίζεις επώνυμα...
fixxed...
Μμμ περίπου γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα (μετάδοση/φρένα πχ) που αναγκαστικά θα πας σε επώνυμο, εάν θες να πάρεις κάτι της προκοπής. Ωστόσο υπάρχουν εξαιρετικά ανώνυμα πλαίσια που σου τρέχουν τα σάλια και μόνο που τα βλέπεις
Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στα πλαίσια φίλε μου.
Καταλαβαίνω ότι κουβαλάνε τρομερό R&D ή είναι φτιαγμένα από ακριβά υλικά που όσο νά'ναι αντικατοπτρίζεται στην τελική τιμή.Το θέμα είναι κυρίως στα γύρω γύρω.
Το ποδήλατο μου π.χ. κόστισε περίπου 500ευρώ, όχι ιδιαίτερα ακριβό σε σχέση με ότι κυκλοφορεί και πουλείτε έξω και δεν πάω να το παίξω και αθλητής στα 40τόσα μου.
Όταν όμως κατάλαβα ότι για να πάω μια βόλτα με ασφάλεια και μια σχετική άνεση χρειάζομαι σχεδόν άλλα τόσα σε εξοπλισμό κάπου δυσανασχέτησα.
ΟΚ, κατανοητό σε ένα βαθμό, αλλά όταν σε μαγαζί μου πρότειναν μπλούζα με 118ευρώ έφυγα τρέχωντας. -
-
Πρώτη βόλτα σήμερα με αυτά
Και μπορώ να πω πολύ καλύτερα από τα μαμά grips της Merida. Μεγαλύτερη επιφάνεια για την παλάμη, λιγότερη πίεση στο χέρι. Και τα κέρατα καλά για να ξεκουράζεται λίγο ο καρπός σε κατακόρυφη θέση.
-
Κι εγώ έχω παρόμοια αλλά χωρίς τα κέρατα, σαν αυτά είναι. Είναι πολύ πιο αναπαυτικά από τα κλασσικά κυλινδρικά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι εγώ έχω παρόμοια αλλά χωρίς τα κέρατα, σαν αυτά είναι. Είναι πολύ πιο αναπαυτικά από τα κλασσικά κυλινδρικά.Είχα και εγώ θέμα με τα χέρια μου και έβαλα αυτά: http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=ERG1242400032
Έχω μείνει ικανοποιημενος μέχρι τώρα αφού ο πόνος υποχώρησε που ήταν και το ζητούμενο αλλά ακόμα δεν τα έχω βολευτεί 100%, ψάχνω να βρώ την ποιό κατάλληλη θέση... -
Αρκετές φορές οι φθηνές επιλογές κοστίζουν περισσότερο από κάποιες ακριβές
Το βασικότερο όλων είναι το value for money σε σχέση με το χρόνο και το είδος ποδηλασίας που θα κάνεις
-
Στο ποδήλατο δεν την πατάς με τα φθηνά προϊόντα με την έννοια ότι αγοράζεις κάτι και βγαίνει σκάρτο. Αυτό συμβαίνει πάρα πολύ σπάνια. Το συνηθέστερο είναι ότι αλλάζουν οι ανάγκες σου. Επειδή υπάρχει τρομερά γρήγορη βελτίωση στην αρχή, χρειάζεσαι τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με 2 μήνες πριν.
Αρχίζεις π.χ. τις βόλτες. Επιφυλακτικά στην αρχή και γρήγορα βλέπεις ότι τα διανυθέντα χλμ ανεβαίνουν. Χρειάζεσαι ποδηλατικό εσώρουχο. Δε θες να δώσεις πολλά και αγοράζεις αυτό του Lidl. Σε ένα τρίμηνο, που τα 30 χλμ θα έχουν γίνει 70, δε θα σου αρκεί πια. Δε φταίει αυτό, όταν το πήρες έκανες 30 κι ήταν μια χαρά.
Ή αγοράζεις ένα σετάκι φώτα γιατί μια στο τόσο σε πιάνει η νύχτα και θες κάτι στοιχειώδες για να γυρίσεις σπίτι σου. Ένα εξάμηνο μετά, βγαίνεις για δίωρη νυχτερινή προπόνηση. Δε σου αρκεί πια.
Η ζωή...ποδήλατο!