-
Το ποδήλατο της γυναίκας, ένα Clermont Pamir FS, φοράει shifters REVO RS35 18 ταχυτήτων. Ποιό είναι το αντίστοιχο σειριακό που μπορώ να βάλω (πχ Tourney TX50?), γιατί όποτε το καβαλάω, τα Revo θέλω να τα σπάσω?
-
Χθες έκανα το γύρο της λίμνης Πλαστηρα !
Φανταστική διαδρομή (το έχω κανει άλλη μια φορά )
Πολλές ανηφορες .
60 χιλιόμετρα αλλα HOTTTTT !Εκκίνηση με 2,5 Κελσίου και τελείωμα με 12,5 .
Βέβαια , δε συγκρίνεται σε ομορφιά με τον ...... ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΛΑΓΟ !!!.... αλλα ....τι να κάνουμε αυτο μας έτυχε ......
-
Καλά, μπορεί να κοροϊδεύεις, αλλά δε γνωρίζεις ότι το χωριό μου είναι το κοντινότερο στο φράγμα (λέγεται Μούχα) και έχω πολλές ποδηλατοδράσεις στην περιοχή.
Σε ζηλεύω πατόκορφα, αν και το αγαπημένο μου στην περιοχή είναι το ΜΤΒ κι όχι η κούρσα. Πάρα πολλά υψομετρικά, που κάνουν τα 60τόσα (είχα μετρήσει 63 χλμ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος) να μοιάζουν με 150 χλμ παραλιακής. Ανηφόρες που αν παρασυρθείς και πιέσεις λίγο παραπάνω, σε καίνε και καταστρέφουν όλη την υπόλοιπη βόλτα. Ενώ με το ΜΤΒ μπορείς να βγεις σε παραλίμνιο δρόμο (ακριβώς δίπλα στο κύμα και με μηδέν υψομετρικά), με απίστευτη ομορφιά και τοπία για φωτογραφίες. Αν είσαι από την περιοχή, θα χαρώ να συνποδηλατήσουμε το καλοκαιράκι, πρώτα ο Θεός.
ΥΓ. Πήγες για πέστροφα στον Μίσσα;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καλά, μπορεί να κοροϊδεύεις, αλλά δε γνωρίζεις ότι το χωριό μου είναι το κοντινότερο στο φράγμα (λέγεται Μούχα)Ένας ένας ξεπετάγεστε εδώ μέσα!!! ( Η γιαγιά μου ήταν από την Καστανιά....)
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καλά, μπορεί να κοροϊδεύεις, αλλά δε γνωρίζεις ότι το χωριό μου είναι το κοντινότερο στο φράγμα (λέγεται Μούχα) και έχω πολλές ποδηλατοδράσεις στην περιοχή.Σε ζηλεύω πατόκορφα, αν και το αγαπημένο μου στην περιοχή είναι το ΜΤΒ κι όχι η κούρσα. Πάρα πολλά υψομετρικά, που κάνουν τα 60τόσα (είχα μετρήσει 63 χλμ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος) να μοιάζουν με 150 χλμ παραλιακής. Ανηφόρες που αν παρασυρθείς και πιέσεις λίγο παραπάνω, σε καίνε και καταστρέφουν όλη την υπόλοιπη βόλτα. Ενώ με το ΜΤΒ μπορείς να βγεις σε παραλίμνιο δρόμο (ακριβώς δίπλα στο κύμα και με μηδέν υψομετρικά), με απίστευτη ομορφιά και τοπία για φωτογραφίες. Αν είσαι από την περιοχή, θα χαρώ να συνποδηλατήσουμε το καλοκαιράκι, πρώτα ο Θεός.
ΥΓ. Πήγες για πέστροφα στον Μίσσα;
έλα ρε συ !!!
Εγώ πάω Πολυ συχνά διότι έχω γυναίκα απο Καρδιτσά
Φυσικά και θα βγούμε μαζί ! Σοβαρολογεις τωρα !
Το να κανείς το γύρο μόνος δεν ειναι και ότι καλυτερο .... (Εχει και ωραια μαντροσκυλα εκεί στα αγραφα ... οχι σα τα γάτακια του κάμπου )Πεστροφα δεν έφαγα δάσκαλε .....
-
Ωραία, το καταγράφω και θα σε ξαναενοχλήσω σε κάνα τετράμηνο!
-
Πήγα ψώνισα από Lidl. Η τρόμπα δαπέδου καταπληκτική. Τα γάντια μέτρια, το κολάν καλούτσικο, το τσαντάκι με τα εργαλεία μιά χαρά, η βάση ανάρτησης για το ταβάνι ότι ακριβώς ήθελα. Και το κράνος τους πολύ όμορφο, αλλά έχω δύο και δεν περισσεύουν για τρίτο...
-
Πρωινό ξεμούδιασμα στον... Κρεμαστό Λαγό!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rbSRLiIdOk
-
Ρε τον μλκ
-
Να το ξεκαθαρισουμε λιγακι ....
Οταν λες να 'ΠΟΔΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ' μαζι στη λιμνη , εννοεις ΕΤΣΙ ?????????
-
Γιατί, θα έρθει κι ο Montgomery μαζί μας;
-
@leftgalan εκανες το γυρο της λιμνης με αυτο το ποδηλατο και δεν πιαστηκες ολοκληρος?
αν ειχε αναρτηση το ποδηλατο σου θα ηταν πιο ανετα πιστευω. πηγενες γρηγορα η χαλαρααα
για τσιγαρακι και καφε. γνωστοι μου που κανουν ποδηλατο για χιλιομετρα σε γρηγορο ρυθμο
το γυρο της λιμνης δεν μπορουν να τον κανουν. 16 χλμ απο καρδιτσα μενω σε κομοπολη.
εγω δεν κανω τοσο πολυ ποδηλατο ομως. χεχε. -
Κοιτά , αν είχα ποδηλατο με ανάρτηση θα πιάνομουν σίγουρα γιατι θα το έκανα σε 5 ώρες !!!
Αυτού του είδους τα ποδηλατα,όπως το δικό μου , ειναι για μεγάλες αποστάσεις (πάντα σε άσφαλτο ) και αν το ποδηλατο ειναι στα μέτρα σου , δεν πιάνεσαι καθόλου .Οσον αφορά το γύρο της λίμνης , δεν ειναι κατι εύκολο και προϋποθέτει εκτός απο φυσική κατάσταση ( αν δε θες να το βγάλεις μόνο απο εγωισμό και μετα να σέρνεσαι ) και γνώση των τεχνικών του ποδηλατου.
ΕΚΤΟΣ , εάν έστω και μια φορά στη ζωη σου έχεις κανει τη διασημη διαδρομή ' ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΛΑΓΟ ' οπότε .... Ολα τα αλλα σου φαίνονται 'γατακια' !!
-
Όντως, πολύς κόσμος απορεί για το πώς νιώθουμε άνετοι πάνω στις κούρσες. Χρειάστηκα μια εβδομάδα για να τη συνηθίσω και από τότε δεν έχει περάσει ο έρως. Πάντως, ο γύρος της λίμνης δεν είναι αστεία υπόθεση. Όσοι βγάζουν αυτά τα χλμ σε ευθύ δρόμο (π.χ. παραλιακή προς Σούνιο) θα πρέπει να υπολογίζουν πολλαπλάσια κούραση, γιατί τα υψομετρικά είναι αδυσώπητα. Ειδικά η ανάβαση αμέσως μετά από το φράγμα (με κατεύθυνση προς Νεοχώρι) μού θυμίζει... Κρεμαστά Λαγουδάκια!
-
Στιγμιότυπο απο το φετινό και πολυ πρόσφατο Milano - Sanremo ...
298 χιλιόμετρα με χιόνι σε ΜΙΑ ημέρα ..... No comments .
Μετα απο πολλές πτώσεις ο αγώνας διεκοπει για λίγο και συνεχίστηκε αργότερα .
Για πρώτη φορά έτρεχε και ένας έλληνας , ο Γιαννης Ταμουριδης !Μπράβο στο Γιαννη μας που μέσω Facebook μας περιγράφει αυτο τον άγνωστο κόσμο (για μας τους έλληνες ) της
Επαγγελματικής ποδηλασίας ....Μάλλον του πιο κουραστικου και εξαντλητικου σπορ στον κόσμο . (Αλλα τόσο μα τόσο ωραίου !!!) !
-
-
Καλησπέρες!
Είμαι παντελώς άσχετος από ποδήλατα και χρειάζομαι τα φώτα σας λιγάκι μιας και είμαι σε φάση έρευνας αγοράς ποδηλάτου. Αρχικά να σας πώ πως το θέλω για καθημερινή χρήση στην πόλη (αλλά να έχω και δυνατότητα να το πατήσω σε χώμα) και διαθέτω το πολύ μέχρι 200 ευρώ (το ξέρω είναι λίγα).
Για να πώ την αλήθεια έχω κάνει ένα ψάξιμο από μόνος μου και έχω καταλήξει σε 3 ποδήλατα ως τώρα. Θα ήθελα λοιπόν, να μου πεί κάποιος που γνωρίζει ποιό θα επέλεγε εκ των συγκεκριμένων τριών και έπειτα αν έχει κάποια εναλλακτική στα ίδια χρήματα καλοδεχούμενη!
-
http://www.gatsoulis.gr/index.php?controller=product&product_id=763
(Σε κατάστημα που κοίταξα μου το δίνουν 200 ευρώ) -
http://dalavikasbikes.gr/bikes/trekking-bikes/orient-vita-28-white.html
-
-
Όχι δεν είναι Χιλή ούτε κάποιος αγώνας της redbul. Είναι Χανιά από τους αγώνες το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Τρελό θέαμα....
-
Χέιτμπρίντερ13 δες και το POLIS, το δίνουν 210.
-
το σαββατο εκανα την πρωτη μου μεγαλη διαδρομη με ποδηλατο (η πρωτη βολτα ηταν μεσα στο παρκο τριτση 4 γυρους)
ξεκινησα απο μαρινα φλοισβου εφτασα μεχρι το ακρωτηρι στο λαιμο της βουλιαγμενης και πισω στον φλοισβο...συνολικα μαζι με παρακαμψεις, βολτες, κλπ κλπ 42χμ
ολη η διαδρομη εγινε χωρις να κινηθω καθολου στην Λ. Ποσειδωνοςεντυπωσιαστηκα πως ουτε κουραστηκα ουτε και πιαστηκα καθολου!!!
ποδηλατο merida crossway 58αρι trekking
whats next now?
σκεφτομαι τα βασιλικα κτηματα στο τατοι...
αποψη καποιου που εχει παει?
Η ζωή...ποδήλατο!