-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Παίδες, να κάνω μια ερώτηση για την τυπική διάρκεια ζωής των ελαστικών (από άποψη φθοράς πέλματος) και των φρένων (τακακιών) για εσάς που χρησιμοποιείτε τα ποδηλατάκια κυρίως σε ασφάλτινες διαδρομές εντός πόλης;Φυσικά θα υπάρχουν διαφορές από λάστιχο σε λάστιχο, χρήστη σε χρήστη, τακάκι σε τακάκι, αλλά χοντρικά μιλάω. 1000 χλμ, 5000 χλμ, 10000 χλμ, 30000 χλμ;
Εγώ, πάντως, το πίσω ελαστικό το πήρα στο χέρι στα περίπου 500 χλμ!!Βεβαια ως αυθεντικός παλιμπαιδιστής έκανα και τις κωλιές μου !Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα έβγαζα πολλά παραπάνω.Ούτε συζήτηση βέβαια για 10 και 30 χιλιαδες.
-
Τρελή κατάβαση! Δείτε σε μερικές στροφές πως φλικάρει για να στρίψει σαν αυτοκίνητο.
http://www.videobash.com/video_show/cra ... board-3304
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τρελή κατάβαση! Δείτε σε μερικές στροφές πως φλικάρει για να στρίψει σαν αυτοκίνητο.http://www.videobash.com/video_show/cra ... board-3304
Καλά η μανούλα του τό χει δει το βίντεο;;;Πάντως η πλάκα η μεγάλη είναι οι υπόλοιποι που πηδάνε
ένθεν κι ένθεν, εκείθεν κι εντεύθεν όπως γίνεται στα καρτούν!!!
-
Φανταστικο video το παραπανω,ο ορισμος του downhill....
Να και το δικο μου δικυκλο.Θελω να αναβαθμισω αναρτηση και φρενα,αυτα παθαινεις αν δεν δωσεις μερικα παραπανω χρηματα απο την αρχη για να παρεις το ποδηλατο οπως το θελεις...
Η παρακατω φωτο τραβηχτηκε απο εμενα σημερα.Που βρισκομαι?
α) Ζαγοροχωρια
Β) Πηλιο
γ) Λεωφορος ΚηφισιαςΚαι ομως ειμαι στα 20 μετρα απο τη μαντρα που χωριζει το κτημα Συγγρου με το τιμημενο εσακι στην ανοδο της Κηφισιας στο Μαρουσι...
-
βάλτου και δισκόφρενα αν πηγαίνεις στα βουνά.
-
Εχεις απολυτο δικιο!
Οταν ηταν φρεσκορυθμισμενα τα v-brakes δουλευαν ικανοποιητικα.Πλεον εχουν ξεχυλωσει και ειναι απαραδεκτα,ειδικα σε πατημενο μονοπατι αλλου πατας τη μανετα και αλλου φρεναρεις...Χρειαζεται μια καλη αναρτηση (rockshox tora πχ) και ενα σετακι βασικα υδραυλικα και οχι μηχανικα δισκοφρενα.Το υπολοιπο πακετο που προσφερει το ποδηλατο ειναι ακρως ικανοποιητικο,ειδικα ο σκελετος του,στην ουσια αυτον πληρωσα...Το θεμα ειναι οτι η παραπανω αναβαθμιση χρειαζεται 300 με 400 ευρω...Οποτε τι κανω?Το πουλαω και αγοραζω νεο καλυτερο συνολικα ετοιμο,ή το αναβαθμιζω και μενω ικανοποιημενος απο αυτα που μου προσφερει?
Παντως ευχη και καταρα σας δινω! Εαν θελετε να παιξετε βουνο με κατηφορικα μονοπατια (ακομα και σε normal-ασφαλεις ταχυτητες) χρειαζεστε υδραυλικα δισκοφρενα και σοβαρη αναρτηση.Δωστε 200-300 ευρω παραπανω και δεν θα τα μετανιωσετε!
-
πολύ αέρα σήμερα και αρκετό κρύο.
στις ανηφόρες ήθελε τριπλή προσπάθεια με τον αέρα κόντρα, τα είδα όλα.
με έβγαλε παληκάρι ο ρουχισμός όμως, μόνο στο πρόσωπο κρύωνα.
πλάκα είχαν οι φάτσες όσων με έβλεπαν στον δρόμο να κάνω ποδήλατο με σορτς.
-
Βγήκα σήμερα για ποδήλατο και το πρόσωπό μου 'την άκουσε'....αν κ φορούσα σκούφο+κράνος.
Λύσεις:
α) να πάρω το κράνος της μηχανής
β) να πάρω μια μπαλακλάβα
γ) να μην κάνω ποδήλατο με τέτοια κρύα -
Υπάρχει λύση:
-
Βγήκα κ εγώ σήμερα ποδηλατάδα... Πήγα στο δάσος που είναι εδώ στο Έσσεν... Το μονοπάτι αρχίζει 200 μέτρα από το σπίτι μου...
Το ποδήλατο πρέπει να την άκουσε για τα καλά... 20 πόντους φύλλα κάτω λόγω φθινοπώρου, πεσμένα κλαδιά κ αυτό να περνά από πάνω... Πρέπει να έκανα γερό τσεκ απ σήμερα... Πιο πολύ όμως με ενόχλησε το κρύο... Ανέπνεα από το στόμα κ είχε 5 βαθμούς... Έχει τρομερή λιακάδα, πολύ καλό καιρό... Άξιζε. Άλλον έναν τρελό είδα, εκείνος με στολή κιόλας. Στα συν το κράνος... Προστατεύει πολύ από κλαδιά...
Δώξα τω Θεώ τα κατάφερε το ποδήλατο σήμερα. Χαλάλι τα παραπάνω λεφτά... Γλιτώνεις όσο να 'ναι πήγαινε-έλα σε ποδηλατάδικα, χρόνο, χρήματα μετέπειτα, κτλ... φτου-φτου...
-
Αυτό είναι το πάρκο που έχει και τα παλιά βιομηχανικά κτήρια, ή λέω βλακείες;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αυτό είναι το πάρκο που έχει και τα παλιά βιομηχανικά κτήρια, ή λέω βλακείες;όχι, αυτό είναι το bredeney, είναι προς τη λίμνη Baldeneysee. Είναι ένα πολύ ωραίο προάστιο, με μονοκατοικίες κ βίλες... Πολύ ήσυχο... Συναντούσα με το ποδήλατο 7άρες κ καγιέν. Ανάμεσα στα σπίτια, υπάρχει δάσος, το Stadtwald Bredeney. Το βιομηχανικό πάρκο της περιοχής πρέπει να είναι κοντά στο Duisburg, καμιά 15 χιλιόμετρα από εδώ.
Η περιοχή που πήγα σήμερα είναι εδώ...
http://maps.google.com/maps?q=Essen,+Ge ... y&t=h&z=14 -
Μάλλον πρέπει να εννοώ το Zollverein...
Ωραία πράγματα... Άι να ανέβω για κάνα μεταπτυχιακό/καμιά δουλίτσα κεντροευρωπαϊκά, να τα γυρίσω λιγάκι...
-
σήκω κι έλα να σε γυρίσω στα βουνά της ολλανδίας
-
Όλη την Ευρώπη πρέπει να γυρίσουμε! Θα σταματήσουμε και για χέσιμο στον κήπο του Toblerone;
-
αν είναι πριν τις 22:00, γιατί μετά δε μπορούμε να τραβήξουμε καζανάκι
-
Φοβερες οι photos peter! Mια παρατηρηση μονο οσον αφορα στο stand του ποδηλατου.Εαν πηγαινεις σε βουνο-μονοπατια κλπ καλο ειναι να το βγαλεις.Μπορει να ανοιξει σε ανυποπτη στιγμη,να κανει μοχλο και να εχεις ασχημο πεσιμο.Αν παλι κυκλοφορεις στη πολη οκ,απλα εχε 2 φορες το νου σου οταν βγαινεις στην εξοχη. Γενικα ειναι κανονας τα hardtrail ποδηλατα να μην φερουν stand...
-
όπως τα λέει ο τζιμις.
βγάλτο γιατί είναι επικίνδυνο, υπάρχει λόγος που δεν φοράνε τα mtb.σήμερα επίσης δοκίμασα και τον παλμογράφο και ιδού:
Απόσταση. 20,9 χλμ
Μέση ταχ. 19χλμ/ωρα
Χρόνος. 77 λεπτά.
Μέση καρδ.παλμοί. 143
Μέσος ρυθμός πεταλίας. 78/λεπτό
Θερμίδες. 858 KcalΠολύ ανηφοριά, μονοπάτι αλλά και άσφαλτο. Γενικά ζόρικο δρομολόγιο για αυτό και η χαμηλή μέση ταχύτητα.
-
Μια χαρα ειναι η μεση ταχυτητα ειδικα για ανηφορες και ανωμαλο δρομο.Τωρα ποσο να ευνοησαν τα ευκολα κομματια...Τι ποδηλατο εχεις?
-
2011 Trek 4300 disc με Shimano SLX αντί των Promax υδραυλικών που είχε.
Η ζωή...ποδήλατο!