-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
με κούφανες...για trekking μου βγάζει 56!
Δεν μετράει μόνο το ύψος...http://www.bikebuster.com/frame-guide.html
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
με κούφανες...
για trekking μου βγάζει 56!
Κι έμενα, ίσως είναι μόνο για ΚΤΜ.
στο τρεκινγκ και εμενα λεει μεγαλο νουμερο , στα υπολοιπα ( moutain-all terrain - hard tai lfull suspension ) με βγαζει στο σωστο μεγεθος.
Οτι και να ειναι το πιο σωστο ειναι να πας απο ποδηλαταδικο να το καβαλησεις και να βρεις το σωστο με τον πωλητη -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο τίτλος του θέματος άλλαξε σε κάτι γενικότερο για τα ποδήλατα. Αγορές, ειδήσεις, εκδρομές, εκδηλώσεις κλπ όλα εδώ.
Προτεινω να μεταφερθει στα περι ΑΥΤΟκινησης, καθως ειναι το πλεον καταλληλο topic για αυτην την ενοτητα. Επισης εκει βρισκεται και το 'Χρησιμοποιειτε το ποδηλατο ως μεσο μεταφορας', το οποιο, μετα την αλλαγη του τιτλου του παροντος θεματος, μαλλον περιττευει.
Καλύτερα στον αντίλογο αφού το θέμα ποδήλατο έχει κι άλλες προεκτάσεις. Το άλλο '...ως μέσο μεταφοράς' ταιριάζει στην αυτοκίνηση. Εδώ έχουμε 450 θέματα για τζιουλιέτα ή Γκόλφ, δεν νομίζω ότι πειράζει να έχουμε 2 για του δίτροχους.
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πρόσφατα... αμάρτησα αλλάζοντας το Viale Abruzzi μου:
... και δεν το έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο, παρότι απλά το χρειάζομαι για μεταφορικό μέσο. Άλλα γκάζια το κουρσίΑμαρτία εξομολογημένη ουκ έστι αμαρτία....!
Τελικά έχει διαφορά στα γκάζια.... θυμάμαι ότι έφηβος αγοράστηκε στην οικογένεια ένα ωραίο Peugeot, πολύ αγωνιστικού στυλ με λεπτά λάστιχα πόσο πιο εύκολα γρήγορο μου είχε φανεί... -
την παλεύεις με τις λακκούβες και τους 'ίσιους' δρόμους krus ? Γιατί εγώ με το Gary Fisher (Advance Disc '10) και λαλάω που κ που...
-
Εγώ με το ένα από τα δύο κουρσάκια μου (αυτό που έχει 32 χιλιοστά πίσω λάστιχο) , πάω και σε λάιτ χωματόδρομο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
την παλεύεις με τις λακκούβες και τους 'ίσιους' δρόμους krus ? Γιατί εγώ με το Gary Fisher (Advance Disc '10) και λαλάω που κ που...Δεν ξέρω, θα σου πω όταν γυρίσω Ελλάδα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
την παλεύεις με τις λακκούβες και τους 'ίσιους' δρόμους krus ? Γιατί εγώ με το Gary Fisher (Advance Disc '10) και λαλάω που κ που...
Δεν ξέρω, θα σου πω όταν γυρίσω Ελλάδα
- Do you feel lucky, punk?
-
Μια ερωτηση, επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες γιατι βιαζομαι να ξαναφυγω. Η βαση μεταφορας ποδηλατου απο το praktiker ειναι καλη? Διαθετω μονο 50€ και εχω να κανω 178χλμ για να φερω το ποδηλατο μου απο το Π.Αστρος προς Αθηνα.
Ευχαριστω εκ των προτερων -
δεν είναι τόσο η βάση το πρόβλημα όσο το που παταει. Εμένα παταει προφυλακτήρα η thule και με βουλιάζει.
Εσένα που πατάει.... Για τόσο μεγάλο ταξίδι θα το έβαζα και μέσα χωρίς ρόδα -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν είναι τόσο η βάση το πρόβλημα όσο το που παταει. Εμένα παταει προφυλακτήρα η thule και με βουλιάζει.
Εσένα που πατάει.... Για τόσο μεγάλο ταξίδι θα το έβαζα και μέσα χωρίς ρόδαΚαι εγω αυτη τη λυση σκεφτομαι να βγαλω τη μπροστινη ροδα, μιας και η ιδεα της βασης δεν με συγκινει. Το αμαξι ειναι αυτο του αβαταρ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ξέρω, θα σου πω όταν γυρίσω Ελλάδα
- Do you feel lucky, punk?
εβαλα gel στην αρχαία κούρσα μου... και πάλι πονάω...
σαν αυτό σε πράσινο ... θα βγάλω φωτό από την αναπαλαίωση και θα σας δείξω
Η σέλα ειναι απαράδεκτη....
θέλω να βάλω και ταινία καινούργια στο τιμόνι να χοντρίνειλέω να κάνω σήμερα 2-3 κμ με τον πιτσιρικά.... (αυτός δεν πονάει στο MTB) . Κι εγω όταν ήμουν παιδί πουθενά δεν πόναγα....
Τωρα πονάω ακόμα κι όταν τρώω (λες να είναι από την ποσότητα?)
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εσένα που πατάει.... Για τόσο μεγάλο ταξίδι θα το έβαζα και μέσα χωρίς ρόδαΚαι εγω αυτη τη λυση σκεφτομαι να βγαλω τη μπροστινη ροδα, μιας και η ιδεα της βασης δεν με συγκινει. Το αμαξι ειναι αυτο του αβαταρ.
για μία φορά είναι?
14 αρι κλειδί... (αν δεν έχεις πάρε ένα) και την έβγαλες. Οταν τη βάλεις πάλι δες να ειναι στη σωστή θέση για τα φρένα...
-
Ειναι με δισκοφρενο μπροστα αλλα θα βγει ευκολα πιστευω. Απο κλειδια αλλο τιποτα
Σε ευχαριστω πολυ! Coyote! -
θα βάλεις μέσα σε σακόλου τις μπουκάλες και επίσης θα βάλεις σακούλες εκεί που ακουμπά η αλυσίδα... αν ακουμπά.
Μετά θα το σφηνώσεις με το κάθισμα του συνοδηγού.
Για να το βάλεις μέσα χρειάζονται 2 άτομα καλύτερα για να μην ακουμπήσεις τα δερμάτινα κατά λάθος....Το ζητούμενο τώρα...
Τι ποδήλατο θα φέρεις?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα βάλεις μέσα σε σακόλου τις μπουκάλες και επίσης θα βάλεις σακούλες εκεί που ακουμπά η αλυσίδα... αν ακουμπά.
Για να το βάλεις μέσα χρειάζονται 2 άτομα καλύτερα για να μην ακουμπήσεις τα δερμάτινα κατά λάθος....Το ζητούμενο τώρα...
Τι ποδήλατο θα φέρεις?
Λεω να ριξω τα πισω καθισματα θα απλωσω κατι πετσετες καλου κακου και μετα θα βαλω οσα χρειαζονται σε σακουλες (Παλι καλα δεν εχω δερματινα καθισματα, δεν μ'αρεσουν κιολας)
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τι ποδήλατο θα φέρεις?
Λεω να ριξω τα πισω καθισματα θα απλωσω κατι πετσετες καλου κακου και μετα θα βαλω οσα χρειαζονται σε σακουλες (Παλι καλα δεν εχω δερματινα καθισματα, δεν μ'αρεσουν κιολας)
αυτά που ειναι μυτερά εννοώ να βάλεις... για να μην γρατσουνήσουν τίποτα... Οι μπουκάλες στο τέλος ειναι λίγο μυτερές...
Πάμε πάλι
Τι ποδήλατο? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τι ποδήλατο θα φέρεις?
αυτά που ειναι μυτερά εννοώ να βάλεις... για να μην γρατσουνήσουν τίποτα... Οι μπουκάλες στο τέλος ειναι λίγο μυτερές...
Πάμε πάλι
Τι ποδήλατο?Uploaded with ImageShack.us
-
Eμένα το Λεόν το χωράει ακριβώς μέσα όταν ρίξω τα καθίσματα. Για αυτό τα γουστάρω τα βανάκια....εεε...χατσμπακ.
Η ζωή...ποδήλατο!