-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
-**Dos Ermanos **.
Dos Hermanos!Τα δύο αδέρφια LOL
Ετσι γράφεται ταξιδιώτη! -
Traveller υπάρχει ένα καλό εστιατώριο παμφθηνο και με φοβερη ποιότητα κοντά στα μέρη σου.Θα ρωτήσω αύριο τον φίλο μου να μού πει που είναι.Ο φίλος μου είναι expert στο φαγητο!
(Πότε θα πάμε στην Αράχωβα να φάμε τυρόπιτα απο εκείνο το τυροπιτάδικο;Πολύ καλή και παμφθηνη...Μού είχε κάνει εντύπωση!!!)
-
Αποφυγετε να πιειτε HAIG στο bar ονοματι 'Fu bar' στην Κηφισια. Μπομπιτσα
Επισης, πηγα χτες μετα απο καιρο στο club Crystal στον κομβο της Αττικης Οδου (Μαρουσι) και μπορω να πω οτι η μουσικη ηταν αθλια (οχι οτι πηγα για να ακουσω 'ωραια' μουσικη...)... Τουλαχιστον περασαμε καλα και ο κοσμος ηταν καλος.
-
Ωπα συντροφε Lefofski....
μην μου κακολογεις το Fubar γιατι ειμαι θαμωνας και εχω μονο καλα λογια. Βεβαια δεν πινω ουισκια, αλλα ολα τα αλλα μια χαρα ηταν και ολοι οι φιλοι μου με ουισκακι την βγαζουν και δεν εχουν κανενα παραπονο, το staff απαιχτο (γιατι γουσταρουν αυτο που κανουν και το κανουν ως χαβαλε), η μουσικη ωραια, το μαγαζι ωραιο. τι να πω, ισως επεσες στην περιπτωση?
Στο θεμα μας τωρα, πηγα πριν μερικες μερες για πρωτη φορα στο Deals στο Ψυχικο. Απο ποιοτητα δεν μπορω να εκφερω αποψη καθως πηρα μπυρα μπουκαλι, αλλα απο εξυπηρετηση αστα...Τουπε και υφακι 'αμα γουσταρω σε εξυπηρετω' αντιστοιχο πορτιερηδων γνωστων clubs της παραλιακης.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ειδες τι εχασες που εφυγες??
Και Fridays εχουμε και απολα....
Οι καλυτερες μερες ηρθαν οταν εσυ εφυγες.....Και πουσαι ακομα!!!!!
Μονο Μπους και χριστιανικη δεξια δεν προκειται να αποκτησουμε....
Please καποιος πεστε του Κριεζα οτι η TGI Friday's ειναι ΗΠΑΜερικανικη εταιρια (Minneapolis-based).
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αλλάζει ο κόσμοςΕυχαριστω για την πληροφορια. Βλεπεις βλεπω σε χωρα που παντα μενει η ιδια. Η λεξη αλλαγη ειναι αγνωστη εδω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωπα συντροφε Lefofski....μην μου κακολογεις το Fubar γιατι ειμαι θαμωνας και εχω μονο καλα λογια. Βεβαια δεν πινω ουισκια, αλλα ολα τα αλλα μια χαρα ηταν και ολοι οι φιλοι μου με ουισκακι την βγαζουν και δεν εχουν κανενα παραπονο, το staff απαιχτο (γιατι γουσταρουν αυτο που κανουν και το κανουν ως χαβαλε), η μουσικη ωραια, το μαγαζι ωραιο. τι να πω, ισως επεσες στην περιπτωση?
Αφεντικο , μονο για το HAIG μιλησα! Κατα τα αλλα ειναι ΟΚ (αν και δεν εχει τιποτα special σε σχεση με αλλα μαγαζια του ειδους).
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Το θεμα με τα SB ειναι οτι δεν απευθυνονται στον πολυ κοσμο, το οποιο το βρισκω καλο δεδομενου του οτι καπου πρεπει να παμε και μεις!Ποιοί 'εσείς'; Οι 'μη καπνιστές';
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το θεμα με τα SB ειναι οτι δεν απευθυνονται στον πολυ κοσμο, το οποιο το βρισκω καλο δεδομενου του οτι καπου πρεπει να παμε και μεις!
Ποιοί 'εσείς'; Οι 'μη καπνιστές';
ναι! και αυτοι που παν σε ενα καφε για να διαβασουν μια νουβελα ή ενα μαθημα ή κατι τετοιο! εγω τα γουσταρω πολυ
επισης μου αρεσει που τα περισσοτερα ειναι κουτσικα ( ) και δεν γινεται πανζουρλισμος , οπως επισης και οτι εχει ικανοποιητικες αποστασεις απο τα τραπεζια και δεν νιωθεις στριμωγμενος...και η μουσικη... -
Δεν λεω, παντα καλοδεχουμενο ενα θεμα που ασχολειται με το φαγητο...
Αλλα, μηπως τελικα γινει ενα ακομα μερος για γενικη συζητηση? Γιατι τοσο η ποιοτητα της εξυπηρετησης αλλα και του φαγητου ειναι κατι που ουτε σταθερο ειναι αλλα ουτε και αντικειμενικο.
Για παραδειγμα μια ασχημη προσωπικη περιπετεια ενος σερβιτορου σημαινει πως εκεινη την ημερα ο ιδιος ενδεχεται να ειναι λιγοτερο ευγενικος και εξυπηρετικος αλλα αυτη συμπεριοφορα να αποτελει εξαιρεση. Σιγουρα ενα καλο εστιατοριο προσεχει να εχει καθολικα καλη εξυπηρετηση αλλα οι εξαιρεσεις υπαρχουν και συνηθως αυτες θυμομαστε και γραφουμε. Και αλλη εξυπηρετηση θεωρειται καλη στο καφε ο Πανος (ναι, υπαρχει) και αλλη στην καφετερια της Μεγαλης Βρετανιας.
Απο την αλλη και η αξιολογηση του φαγητου ειναι αυστηρα προσωπικη υποθεση: δεν μπορει καποιος που εχει γευτει π.χ. ιταλικο στην Ελλαδα να εχει τις ιδιες απαιτησεις στο ιταλικο με εναν που εχει ζησει Ιταλια και γνωριζει ποια η αυθεντικη σπαγγετι καρμποναρα / πιτσα μαργαριτα. Αλλωστε εν πολλοις μια αυθεντικη γευση ξενιζει τον μεσο Ελληνα, για αυτο και τα περισσοτερα εστιατορια στην Αθηνα φροντιζουν να προσαρμοζουν την κουζινα τους κοντα στις Ελληνικες συνηθειες.
Τελος, νομιζω πως και οι γευσιγνωστες του οδηγου μισλεν γευματιζαν στα εστιατορια τουλαχιστον 3 φορες καθε χρονο πριν εκφερουν γνωμη.
EDIT: ορθογραφικα λαθη...
-
να πω για το delivery της γειτονιας μου που με επισκεπτεται τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα ??
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
να πω για το delivery της γειτονιας μου που με επισκεπτεται τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα ??Δεν χρειάζεται,θα μας τα πει ολα η νεκροψία
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
να πω για το delivery της γειτονιας μου που με επισκεπτεται τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα ??
Δεν χρειάζεται,θα μας τα πει ολα η νεκροψία
μπορει να βγαλει παραπλανητικα αποτελεσμα επειδη μαγειρευω και μονος μου και τρωω απο τη λεσχη
ναι ενα ωραιο τοπικ ρε!!! μαγειρικη!!! το κανω ποστ ΑΣΑΠ ενα πραμα σαν τον ΗΣΑΠ
-
και εγω τρωω απο την λεσχη περιπου καθημερινα. σε γενικες γραμμες το φαγητο ειναι ο.κ. . ειναι και δωρεαν
-
Όσοι ταξιδεύετε προς Πελλοπόνησο μην σκεφτείτε να κάνετε στάση για μια μπουγάτσα-τυρόπιτα-σπανακόπιτα κτλ στους Μερακλήδες του Ασπροπύργου στην εθνική οδό -εκεί κοντά στα τελευταία βενζινάδικα.Μια φορά έτυχε και στην πορεία διαλύθηκα στα ''κοψίματα'' -δεν μπορώ να το πω πιο ευγενικά!Υπάρχει μεγάλος γνωστός φούρνος λίγο δίπλα με καλά προιόντα.Κρίμα που έχουν και το όνομα οι Μερακλήδες
-
Χτες εφαγα Pizza Hut (δυστυχως...) και θυμηθηκα ποσο χαλια ειναι...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Χτες εφαγα Pizza Hut (δυστυχως...) και θυμηθηκα ποσο χαλια ειναι...Πώς δηλαδή το θυμήθηκες; Γιατί εμένα η pizza hut από πλευράς γεύσης και εξυπηρέτησης είναι πάντα συνεπής στις προσδοκίες μου!!! Η ποιότητα ξέρω (ακούω μάλλον, δεν ξέρω τίποτα και μου φαίνονται υπερβολές όλα αυτά, θα τα ΕΚΛΕΙΝΑΝ σίγουρα) ότι δεν λέει και πολλά, αλλά είναι εν γνώσει μου!
-
Ειχα να φαω πολυ καιρο και ειπα να δοκιμασω και χτες βλεποντας τον Ολυμπιακο αλλα τελικα δεν νομιζω να ξαναφαω... Χαλια γευση, τελειως 'πλαστικη' αισθηση... Ασε που καθε κομματι πρεπει να εχει γυρω στις 400 θερμιδες... Μπλιαχ... Υπαρχουν ελληνικες πιτσες πολυ πιο 'ελαφριες' και νοστιμες.
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Ειχα να φαω πολυ καιρο και ειπα να δοκιμασω και χτες βλεποντας τον Ολυμπιακο αλλα τελικα δεν νομιζω να ξαναφαω... Χαλια γευση, τελειως 'πλαστικη' αισθηση... Ασε που καθε κομματι πρεπει να εχει γυρω στις 400 θερμιδες... Μπλιαχ... Υπαρχουν ελληνικες πιτσες πολυ πιο 'ελαφριες' και νοστιμες.Μήπως έτυχε; Η γεύση της εμένα μου αρέσει! Όσο για τις θερμίδες, εκεί έχεις πολύ δίκιο, αλλά δεν νομίζω να τρως πίτσα για δίαιτα, ώστε να σε απασχολούν, ε;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ειχα να φαω πολυ καιρο και ειπα να δοκιμασω και χτες βλεποντας τον Ολυμπιακο αλλα τελικα δεν νομιζω να ξαναφαω... Χαλια γευση, τελειως 'πλαστικη' αισθηση... Ασε που καθε κομματι πρεπει να εχει γυρω στις 400 θερμιδες... Μπλιαχ... Υπαρχουν ελληνικες πιτσες πολυ πιο 'ελαφριες' και νοστιμες.
Μήπως έτυχε; Η γεύση της εμένα μου αρέσει! Όσο για τις θερμίδες, εκεί έχεις πολύ δίκιο, αλλά δεν νομίζω να τρως πίτσα για δίαιτα, ώστε να σε απασχολούν, ε;
Μπορει, τι να σου πω. Εχω μια υποψια οτι οταν τρως εκει ειναι καλυτερη η ποιοτητα. Δεν ξερω βεβαια πως γινεται αυτο αλλα και την προηγουμενη φορα που ειχα παρει για το σπιτι δεν εμεινα ικανοποιημενος..
Οσο για τις θερμιδες, εχεις δικιο... Ετσι και αλλιως δεν τρωω πολυ συχνα Pizza, στα σουβλακια ειδικευομαι!
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν