-
το leon ξεκιναει κανα-εναμιση χιλιαρικο παρακατω, αλλα με τα 185 αλογα.
τι παει να πει 'να τον ακουτε τον lkar?' τοσο ελεγα κι εγω.
για βγαλε μου τη λιστα του golf σε παρακαλω να δουμε ενα-δυο πραγματακια.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το leon ξεκιναει κανα-εναμιση χιλιαρικο παρακατω, αλλα με τα 185 αλογα.τι παει να πει 'να τον ακουτε τον lkar?' τοσο ελεγα κι εγω.
για βγαλε μου τη λιστα του golf σε παρακαλω να δουμε ενα-δυο πραγματακια..πάει να πει ότι δεν υπάρχουν διαφορές
στα 28.690 του GTI...
6 αερόσακοι, 17άρες, RCD 300 και τα κλασικά ABS/ESP, υπολογιστή ταξιδίου και τα μπάκετ
-
ΛΙΣΤΑ δωσε και ασε τα καλπικα.. οι διαφορες οτι δεν θα ητανε μεγαλες το ξεραμε ολοι απο την αρχη.
αλλο αυτο και αλλο ΙΔΙΑσημερα μου φαινεται εχει καρτερι στην εκθεση και πατικωμα
για να καταλαβεις επιτελους οτι τα skoda ειναι καλυτερα απο τα vw. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ΛΙΣΤΑ δωσε και ασε τα καλπικα.. οι διαφορες οτι δεν θα ητανε μεγαλες το ξεραμε ολοι απο την αρχη.
αλλο αυτο και αλλο ΙΔΙΑσημερα μου φαινεται εχει καρτερι στην εκθεση και πατικωμα
για να καταλαβεις επιτελους οτι τα skoda ειναι καλυτερα απο τα vw.τι λίστα; τι άλλο θες; βασικές εκδόσεις συγκρίνω
-
λιστα εξοπλισμου
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
λιστα εξοπλισμουwho cares???? I don't give a shit!
και πάλι...
-
ASTRA GTC OPC
-
GOLF GTI και από μένα φυσικά.
Το Astra δεν στρίβει τα αναμενόμενα, και θα φορεθεί πολύ, κυρίως λόγω τιμής. Φυσικά, από το 'άστριφτο' κοινό της OPEL! evil:
To Octavia αποτελεί βέβαια τίμια επιλογή.... :
-
Astra γιατί 1. Έχει 240ps κάτω από το καπώ που του δίνουν επιδόσεις σύμφωνα με το AMS 0-100 6,4sec 244χλμ τελική (Golf 7,2 235) 2. Εμφάνιση πιο σπορτίφ αφού είναι πιο χαμηλό σε σχέση με το Golf (νομίζω ότι τα σπορ αυτοκίνητα τελευταία κακώς ανεβαίνουν οροφους και ήδη και η Honda προχωράει προς χαμήλωμα του Civic του νέου, το ίδιο έκανε αν δεν κάνω λάθος και η Ford στο Focus ST) 3. Εγγύηση 5 χρόνια σε αντίθεση με τα 2 της VW 4. Ποιότητα κατασκευής παρόμοια του Golf 5. Στήσιμο πολύ καλό σύμφωνα πάντα με το περιοδικό 6. Τιμή 29990 περίπου 700 ευρώ ακριβότερο από το Golf αλλά με εξοπλισμό πολύ καλό. Για να μη γίνονται παρεξηγήσεις καλό και το Golf αλλά λίγο τα παραπάνω άλογα λίγο η υποκειμενική άποψη για την εξωτερική εμφάνιση, το πολύ καλό στήσιμο με τη δυνατότητα ρύθμισης των αμορτισέρ από τον οδηγό (και το Opel με 18άρες προσφέρεται), η ποιότητα κατασκευής (εφάμιλη του Golf) για εμένα οδηγούν στο OPC.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Εγώ δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 3.
Αλλα όπως όλοι εδώ μέσα θα πω κάτι να περάσει η ώρα.ΑΠΛΑ ΡΙΣΠΕΚΤ
Δεν ξέρω αν το έγραψες για πλάκα ή έτσι σου βγήκε αυθόρμητα, μπράβο πάντως!! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα 3.
Αλλα όπως όλοι εδώ μέσα θα πω κάτι να περάσει η ώρα.ΑΠΛΑ ΡΙΣΠΕΚΤ
Δεν ξέρω αν το έγραψες για πλάκα ή έτσι σου βγήκε αυθόρμητα, μπράβο πάντως!!Είναι συνηθισμένο, νομίζω, από μερικούς να σχολιάζουν αυτοκίνητα που δεν έχουν καν δει, ποσο μάλλον οδηγήσει.
Aσε που το θέμα είναι για 3 αμάξια εκ τον οποιον το ένα μόλις βγήκε (άρα αναρωτιέμαι ποιος πρόλαβε να το οδηγήσει) και το άλλο θα είναι σύντομα στους δρόμους.E είπα να πω και εγώ καμια m@αλακιά να περάσει η ώρα.
-
Καλά το άστρα τι να πει κανείς... Από τα λίγα μοντέλα που έρχεται... καγκουριασμένο από το εργοστάσιο...
Μεταξύ των άλλων δύο, αν θέλεις χώρους, Οκτάβια. Αν δε σε νοιάζουν και τόσο, Gti. Εγώ που δεν θέλω, ψηφίζω Gti.
(πρέπει να ειναι η 4η ή 5η φορά που ψηφίζω φάου-βε στο φόρουμ... φωτιά θα πέσει να με κάψει)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλά το άστρα τι να πει κανείς... Από τα λίγα μοντέλα που έρχεται... καγκουριασμένο από το εργοστάσιο...Μεταξύ των άλλων δύο, αν θέλεις χώρους, Οκτάβια. Αν δε σε νοιάζουν και τόσο, Gti. Εγώ που δεν θέλω, ψηφίζω Gti.
(πρέπει να ειναι η 4η ή 5η φορά που ψηφίζω φάου-βε στο φόρουμ... φωτιά θα πέσει να με κάψει)
Συμφωνώ με το Σπύρο. Οι χώροι του Golf είναι αρκετοί για την ώρα .
Επιπλέον το Skoda φαντάζομαι ότι θα είναι λιγότερο σκληροπυρηνικό και οι πληροφορίες μου λένε για το opel, ότι δεν στρίβει σαν Golf και ούτε θα προσφέρει διασκέδαση σαν και αυτό. -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Είναι συνηθισμένο, νομίζω, από μερικούς να σχολιάζουν αυτοκίνητα που δεν έχουν καν δει, ποσο μάλλον οδηγήσει.
Aσε που το θέμα είναι για 3 αμάξια εκ τον οποιον το ένα μόλις βγήκε (άρα αναρωτιέμαι ποιος πρόλαβε να το οδηγήσει) και το άλλο θα είναι σύντομα στους δρόμους.E είπα να πω και εγώ καμια m@αλακιά να περάσει η ώρα.
Εδώ καυγαδίζουν σε δεκάδες σελίδες για αυτοκίνητα που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει ακόμα (στα Νέα Μοντέλα). Να μην συζητήσουν (-με) για αμάξια που δεν έχουν (-με) οδηγήσει;
-
Eιδα το opc στην εκθεση πανεμορφο-παμφτηνο-πολυ γρηγορο,και ελπιζω να εχει καλη οδικη συμπεριφορα...
Τα σχολια του clarkson τα αφηνω στην ακρη μεχρι να δω περισσοτερα test drive!
Παντως οσοι το ειδαν απο την παρεα μου(κατοχοι VAG)...χλωμιασαν... -
Βρε κάπτεν ακόμα το παιδεύεις; Πάρε την Τσέχα να τα έχεις όλα ... και χώρους και άνεση και γκάζια ...
-
Ο χρήστης AbS έγραψε:
Βρε κάπτεν ακόμα το παιδεύεις; Πάρε την Τσέχα να τα έχεις όλα ... και χώρους και άνεση και γκάζια ...30+ χιλιαρικα ειναι αυτα Θαναση μου να μην το παιδεψουμε λιγακι το θεμα
ειναι κ αυτος ο ΤFSI με την 10,5/1 συμπιεση που θελει μονο 100αρες κ παντα καθαρες κ αντε βρες παντα καθαρη 100αρα στο Ελλαντα
κ θα αρχισουν τα γλεντια μετα με τα Giac Revo MtM Abt κλπ
δεν τα μπορω δεν τα αντεχω τα check engine φιλε μου
-
δηλαδη αν καταλαβα καλα πιστευεις οτι το opel θα ειναι πιο αξιοπιστο cap dim (?)
-
Mε εξαετή εγγύηση για μηχανή, εγκέφαλο σκασίλα του. Όμως έτσι κι αλλιώς τα Opel είναι αρκετά ως πολύ αξιόπιστα.
-
....ή το check engine το τοποθετεις στις βενζινες?
GOLF V GTI - OCTAVIA5 RS TFSI - ASTRA GTC OPC