-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Toτε συγγνωμη...Προσεξτε γιατι εχοντας μεγαλωσει στους δρομους φορτωνω ευκολα..
Αλλα επειδη εχω μπεσα ζητω συγγνωμη απο το φιλο μου που με ειπε κοτα...)))
Eίσαι αρχηγός!!!!!!
-
Σωστόοοοοος
-
meco, τις προάλλες είχα πάει από τη Renault να δω το δίλιτρο Clio Cup. Ένα από τα παιδιά που δουλεύουν στο συνεργείο δούλευε μέχρι πρότινος στο συνεργείο της Volkswagen-Audi και τον φέρανε στη Renault (αφού και τις δυο αντιπροσωπείες τις έχει ο Φαντριδάκης). Τον ρώτησα για το μπλοκέ που έλεγες ότι έχουν τα VW.
Η αντίδρασή του;
Ξέσπασε στα γέλια.
-
Toτε συγγνωμη...δε τρέχει τίποτα
-
εχω μπεσα ζητω συγγνωμη απο το φιλο μου που με ειπε κοτα...)))Να και κάτι που λείπει από την καθημερινότητά μας...
-
My respects, Random
Στο εξής το randomthread θα είναι το πρώτο που θα διαβάζω πρωί-πρωί
Κι άμα σε πειράξει κανείς να φωνάξεις τον θείο Asimov
-
άλλη μια ευκαιρία να δούμε ότι ο Random είναι και γαμώ τα παιδιά
-
Eυχαριστω ρε μαγκιτες...Με κανετε να κοκκινιζω
Κ γω για παρτη σας οταν συναντηθουμε θα φερω ωρεεεε μια ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ κοκκινελι απτα παλιαμπελο μου κ θα παμε σε χασαποταβερνα στα ΒΛΑΧΙΚΑ να πλακωθουμε στα ΣΤΕΚΙΑ,ΣΤΑ ΕΓΚΖΑΜΠΟΝΙΑ,ΣΤΙΣ ΤΥΡΟΦΛΟΓΕΡΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ.....
-
Eυχαριστω ρε μαγκιτες...Με κανετε να κοκκινιζωΚ γω για παρτη σας οταν συναντηθουμε θα φερω ωρεεεε μια ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ κοκκινελι απτα παλιαμπελο μου κ θα παμε σε χασαποταβερνα στα ΒΛΑΧΙΚΑ να πλακωθουμε στα ΣΤΕΚΙΑ,ΣΤΑ ΕΓΚΖΑΜΠΟΝΙΑ,ΣΤΙΣ ΤΥΡΟΦΛΟΓΕΡΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ.....
'Ο Τσολιάς'.....Εγγύηση!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κ γω για παρτη σας οταν συναντηθουμε θα φερω ωρεεεε μια ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ κοκκινελι απτα παλιαμπελο μου κ θα παμε σε χασαποταβερνα στα ΒΛΑΧΙΚΑ να πλακωθουμε στα ΣΤΕΚΙΑ,ΣΤΑ ΕΓΚΖΑΜΠΟΝΙΑ,ΣΤΙΣ ΤΥΡΟΦΛΟΓΕΡΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ.....
'Ο Τσολιάς'.....Εγγύηση!!
Random1 κερνάει kouk πίνει!!
-
Νο Prob.
Ο Ραντομ ειναι μπεγλερης κ κουβαρντας.
-
Eυχαριστω ρε μαγκιτες...Με κανετε να κοκκινιζωΚ γω για παρτη σας οταν συναντηθουμε θα φερω ωρεεεε μια ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΑ κοκκινελι απτα παλιαμπελο μου κ θα παμε σε χασαποταβερνα στα ΒΛΑΧΙΚΑ να πλακωθουμε στα ΣΤΕΚΙΑ,ΣΤΑ ΕΓΚΖΑΜΠΟΝΙΑ,ΣΤΙΣ ΤΥΡΟΦΛΟΓΕΡΕΣ Κ ΣΤΙΣ ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ.....
Καμμιά Ρωσσίδα να φέρεις, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Καμμιά Ρωσσίδα να φέρεις, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
Με την μία στο (2πλο) ψητό ρε Μάνο
έτσιιι έτσιιιι μην χορταίνει μόνο το στομάχι ε? χιχι! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Καμμιά Ρωσσίδα να φέρεις, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.Αφού θα είστε στα βλάχικα εκεί δίπλα υπάρχει το κατάλληλο κατάστημα με τα απαραίτητα εισαγόμενα είδη για οπτική και απτική απόλαυση και στέγνωμα των πορτοφολιών...
-
Ελπιζω το αρθρο μου ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ να μη φαει λοκα..
-
Ρίχτο εσύ το αμορτισέρ, κι αν δεν περάσει ΚΤΕΟ ανοίγεις άλλο θέμα!!
-
Παιδια συγχωρατε με για το αμορτισερ..ερχεται....ε ε ερχεται ε ε ερχεται....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ημουν αρρωστος και με ειχανε ξεζουμισει και στη δουλεια.......
-
Ημουν αρρωστος και με ειχανε ξεζουμισει και στη δουλεια.......Και εγώ που νόμιζα ότι σε έχουν ξεζουμίσει τα πιπίνια και γι'αυτό δεν γράφεις!!!
-
Εβηχα ολη νυχτα,η μυτη μου ειχε γινει πατζαρι και το βιξ μου ειχε καψει το στηθος...Γιατι να συμβαινουν αυτα σε μενα? Γιατι να ειμαι αρρωστος...ΑΑΑΑΨΟΥΥΥ ΑΑΑΑΨΟΥΥΥΥ...Οι μυξες ειχαν βρεξει τα σκεπασματα και κρυωνα οσο τιποτα αλλο...Το καλοριφερ ειχε σβησει...Κοιταω ΔΞ,,κοιταω κατω..2 ζευγαρια καλτσες,ιδρωμενο σωβρακο και μια ανακατεμενη οσμη ξυνιλας και ληγμενου AMOXIL το σκηνικο...Και ξαφνικα ΝΤΡΙΙΙΝ..0600πμ η ωρα του αντιβιοτικου..Ο πονος του λαιμου ηταν μαρτυριο...Αισθανομουν καψιμο,πονο κ οργη..ηθελα να βαρεσω μπουνια στα μουτρα μου.....Ολα ομως εχουν μια αρχη κ το τελος ημουν εγω, εγω ταβλιασμενος στο ντιβανι...
ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 08-03-04
Η Αθηνα γεματη απο μπατιροτουριστες,εργολαβους και φτηνοξεκωλιαρες που θα καλυπταν τις φυσικες αναγκες των ξεπλυμενων αθλητων ολου του κοσμου..Η ποδαγρα σολο της το μεγαλειο...
Την πηρα απο το ραντεβου στου Φλοκα..ουτε λεξεις, ουτε ονοματα μονο ενα καμακι του δρομου που ειχε προηγηθει 2 μερες πριν..
Ο μετρ με ηξερε..Ηξερε το μαυρο καλογυαλισμενο ζαντωμενο κουπε το λεγομενο πιπινοσυλλεκτη..Γνωριζε οτι δεν ειμαι γκομενοφυλακας,χαζομουνης κ καληνυχτακιας..Υποκλισεις, χαιρετουρες κ το μενου στα χερια..Το ΜΕΤΑΧΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ πηγαινε και ερχοτανε.......Ρουφηχτρα η δικια σου....Αραγε οντως ρουφαει ετσι??To τρενακι θα σφυραγε 3,4,5 η και 6 φορες σε μια νυχτα...Ο Billys ηρθε..Τα ματια λουπαρισαν πανω κατω σαν F16 που τραβαει 6G..Προσγειωση στη βαλετα μου και τσουπ 150εβροπουλα πεταξαν στον αερα..Ανιτα Πανια η δικια σου...κορμι χελι..snake ελεγε ενας κολλητος μου..Η βολτα στο Καβουρι ηταν δεδομενη..Η 3η εκανε το λεβιε του σασμαν να τραβαει προσω..Ηθελε να ξεπατωθει..και δωστου γκαζι...γκαζι φρενο γκαζι φρενο..Μυρισαμε τακακι Mintex και οι μεντες στο στομα μου ελιωναν οπωες και γω για παρτη της...ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟΣ...
Το rebound ειχε ανεβει..Το παρατραγουδο δεν ειχε τελειωσει..ιδρωτας..ιδρωτας κ το ελαφρο αερακι της παραλιας Αναβυσσου χαιδευε την πλατη μου...Εμπηξε τα νυχια της βαθια στην πλατη μου..Πονεσα,,κρυωσα κ εχασα για 2 msec το φως μου..Dont move μου φωναξε..Ειχα κοκκαλωσει..Δεν μπορουσα να κινηθω...Κολλησα μεσα οπως ενα 4χ4 θαβεται στην αμμο αργααργα...Εκσταση, νιρβανα..κρα κρα κορακι πουσταρα..Η ζωη μου περναγε σα φλας μεσα στην ερημη παραλια..Πεταγα πανω απο το κουπε με 4μαχ..Ξαναμπαινα ξαναβγαινα και το κουπε απο ψηλα φανταζει σα μυρμηγκι ακινητο που κουναει τις κεραιες του...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
0525πμ..Οτι εγινε εγινε..ντροπη δεν την κοιταω στα ματια..πρεπει να την αδειασω καπου,δε θελω ουτε να με ακουμπαει..θελω οινοπνευμα..υγρα μαντηλακια και γενικη απολυμανση..Δε μπορω να στριψω..το τιμονι κολλαει..μεταλλικοπλαστικος ηχος και τρομος στη μαπα μου...Με πιανει στιγμιαιο ριγος τρομου...What happened sweety??
Σταματαω..βγαινω εξω..το δεξι μου ισχυο αψογο εμφανισιακα..το χουφτωνω κ πιανω κοκκαλο...No reobound..Δεν ειναι δυνατο γαμωτηνμπουτανα μου...Come on lets go.....Shut the fuck up bitch........Οχι ρε πουστη μου οχι...Δεν ειναι δυνατον...σκυβω,πιανω βλεπω ανοιγω το πισωκαπο..ο θολος φισκα στο λαδι..εκσπερματωσε στο θερμης περιελιξης σπριγκακι...εκτονωση κ σκασιμο..δυστυχως ειχα ενα πισωδεξο σκασμενο αμορτισερ...................................................
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..........................
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ...ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ Α΄ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΕΝΟΥ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ
-
προτεινω σε αυτο το thread να μην ξαναγραψει κανεις αλλος περα απο το random........
Random and MADAKOS Rulezzzzzzzzzzz.........