-
Ο χρήστης ast έγραψε:
φιρί φιρί το πας
(έστω, οι φίλοι σου. Με τι κυκλοφορούν, Porsche και άνω; )
Γιατί το πάω φιρι φιρι? Δηλαδή τόσοι υποστηρικτές του Mazda υπάρχουν εδώ?
Ο ένας έχει Alfa Romeo GTV και ο άλλος την BMW 318i.
-
αν έχεις τέτοιους φίλους...
-
Δεν είναι θέμα αριθμού υποστηρικτών, είναι θέμα ομαδικής απαξίωσης όσων έχουν ή τους αρέσει το συγκεκριμένο αμάξι.
Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό. Εμείς τυχαίνει να έχουμε ένα στην οικογένεια, δε σου φαίνεται προφανές πως θα μπορούσα να θιχτώ; -
Η mazda είναι η αγαπημένη εταιρία του φόρουμ.
Το 2άρι το καλύτερο σούπερ μίνι
το 3άρι το καλύτερο μικρομεσαίο
το 6άρι το καλύτερο σεντάν-μεσαίο
το μχ5 ο καλύτερο roadster
το rx8 το καλύτερο κουπέ.Γενικά εδώ μέσα θεωρείσαι ψαγμένος αν σου αρέσουν τα mazda !
φυσικά και εiναι καλά αλλά ελάχιστοι τα αγοράζουν.
Tο προβλημα είναι ότι άλλο το μπλα μπλα και άλλο το προτοφόλι!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Η mazda είναι η αγαπημένη εταιρία του φόρουμ.Το 2άρι το καλύτερο σούπερ μίνι
το rx8 το καλύτερο κουπέ.Γενικά εδώ μέσα θεωρείσαι ψαγμένος αν σου αρέσουν τα mazda !
το δυάρι θα καταντήσει 'σπάνιο πουλί'
μήπως τα υπόλοιπα δεν είναι καλά αυτοκίνητα; και σίγουρα από τα καλύτερα στις κατηγορίες τους;
-
Τα αυτοκίνητα είναι θέμα (και) γούστου. Σε άλλους αρέσουν και σ' άλλους όχι. Δεν είναι μόνο στα mazda. Πόσες φορές έχει γίνει θέμα με τις Alfa ή τα σαξόραλλα που βγαίνει κάποιος και τους βάζει στο ίδιο τσουβάλι όλους; Δε το βρίσκεις ενοχλητικό;
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Μούρη σημαίνει εχω φράγκα!!Έχω φράγκα σημαίνει πέρνω Α4 1.8Τ/ 318/320, S60 2.0T, Saab 93 2.0T, C200, 159 2.2 και άνω.
Tα άλλα Α4 1.6-316 κλπ τα πέρνουν αυτοί που 'σφίγγονται' στις δόσεις για να πουλήσουν και καλά μούρη με το Γερμανικό Premium
Πέστα ρε Λαρισαίε να σε χαρώ!!!!! (σημ. στο λέει ένας κάτοχος Α3 1.6 μοντ. 2000, που είχε κάνει μια απόλυτα συνειδητή επιλογή...)
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Δεν είναι θέμα αριθμού υποστηρικτών, είναι θέμα ομαδικής απαξίωσης όσων έχουν ή τους αρέσει το συγκεκριμένο αμάξι.
Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό. Εμείς τυχαίνει να έχουμε ένα στην οικογένεια, δε σου φαίνεται προφανές πως θα μπορούσα να θιχτώ;Sorry που παρεμβαίνω αλλά γιατί να θιχτείς? Τόσα ξέρουν τόσα λένε...! Δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν ότι δεν είσαι ελέφαντας. Τέτοιου είδους απόψεις μόνο γέλιο προκαλούν... μην ασχολείσαι... όσοι ενημερώνονται στοιχειωδώς και παρακολουθούν τις εξελίξεις ξέρουν(ή θα πρέπει να ξέρουν) τι αυτοκίνητα βγάζει η mazda.
Φιλικά,
Μάκης -
Εγώ δηλαδής για να καταλάβω θεωρούμαι πολύ μπουρτζόβλαχος με το μαζντάκι μου;
Δηλαδής το ντάτσουν 350Ζ τους χαλάει τους φίλους σου;
οκ έγινε -
Ο χρήστης mak έγραψε:
Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό. Εμείς τυχαίνει να έχουμε ένα στην οικογένεια, δε σου φαίνεται προφανές πως θα μπορούσα να θιχτώ;Sorry που παρεμβαίνω αλλά γιατί να θιχτείς? Τόσα ξέρουν τόσα λένε...! Δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν ότι δεν είσαι ελέφαντας. Τέτοιου είδους απόψεις μόνο γέλιο προκαλούν... μην ασχολείσαι... όσοι ενημερώνονται στοιχειωδώς και παρακολουθούν τις εξελίξεις ξέρουν(ή θα πρέπει να ξέρουν) τι αυτοκίνητα βγάζει η mazda.
Φιλικά,
ΜάκηςΜάκη, έχεις απόλυτο δίκιο, όλοι όσοι οδηγούμε Mazda ξέρουμε , και φυσικά δε χρειάζεται να αποδείξω τίποτα.
Απλά, μερικές φορές απορεί κανείς με το πως σκέφτεται ο κόσμος.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ δηλαδής για να καταλάβω θεωρούμαι πολύ μπουρτζόβλαχος με το μαζντάκι μου;
Δηλαδής το ντάτσουν 350Ζ τους χαλάει τους φίλους σου;
οκ έγινεΠοιός είπε ότι το 350Ζ δεν είναι καλό αυτοκινήτο ΑΛΛΑ εάν με τα ίδια λεφτά παίρνεις αμάξι καλύτερης κατηγορίας τότε πρεπει να είσαι λίγο ............................... για να πάρεις κάτι τέτοιο.
Τέλος Πάντων καμιά πρόταση ρε παιδιά.
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Τέλος Πάντων καμιά πρόταση ρε παιδιά.
Να το πω, να το πω
B-Class 200 ή και 200Τ ή και diesel άμα θέλεις
READY SET FIRE! -
ectel διαβασα ολο το θεμα και ειμαι σιγουρος οτι το αμαξι που σου ταιριαζει περισσοτερο ειναι ενα εκ των τριων:
-
audi a3 1.6 fsi full extra
-
bmw 116 sport full extra
-
alfa romeo gt full extra
-
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ectel διαβασα ολο το θεμα και ειμαι σιγουρος οτι το αμαξι που σου ταιριαζει περισσοτερο ειναι ενα εκ των τριων:-
-
bmw **116 sport ** full extra
-
**alfa romeo gt ** full extra
τώρα γιατί γίνεσαι κακός ?
-
-
δεν γινομαι κακος. αυτη ειναι η γνωμη μου.
οι badge shoppers με budget 30-32k αυτες τις επιλογες εχουνε...γιατι και badge και χειροκινητα παραθυρα...δεν παει..
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Η mazda είναι η αγαπημένη εταιρία του φόρουμ.
Το 2άρι το καλύτερο σούπερ μίνι
το δυάρι θα καταντήσει 'σπάνιο πουλί'
μήπως τα υπόλοιπα δεν είναι καλά αυτοκίνητα; και σίγουρα από τα καλύτερα στις κατηγορίες τους;
Γιατί αναρωτιέσαι?
Σου απάντησα είδη στην τονισμένη γραμμή.
Δεν αμφισβητεί κανείς ότι είναι καλά.
Απλά έχει καταντήσει γραφικό να θεωρείσαι 'ιν' εδω μέσα υποστηρίζοντας τυφλά τα μαζντα!! -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ectel διαβασα ολο το θεμα και ειμαι σιγουρος οτι το αμαξι που σου ταιριαζει περισσοτερο ειναι ενα εκ των τριων:-
-
bmw 116 sport full extra
-
alfa romeo gt full extra
Φίλε μου. χωρίς να θέλω να θίξω τα Α3 και την σειρά 1 ο τρόπος που γράφεις είναι σαν αν τα βάζεις στο ίδιο τσουβάλι και μάλιστα στο τσουβάλι του πουλ μουρ και του σήματος.
Η GT μπορεί στην έκδοση 1800κ.ε να πάσχει από κινητήρα αλλά διόλου δεν πάσχει από οδηγική απόλαυση, από κρατήματα, από πορωτικό ήχο κινητήρα.
Τι σχέση έχουν τα 140 άλογα με τα 115? Τα 1800κ.ε με τα 1600κ.ε?
Η GT έιναι ένα αμάξι κουπέ και όχι ένα ακόμα χάτσμπακ όπως τα 100άδες χιλιάδες που κυκλοφορούν στους δρόμους μας.
Η GT είναι μια κούκλα που σε μαγνητίζει με την ομορφιά της. Ένα αμάξι που θα το θυμάσαι πάντα για τις συγκινήσεις που σου προσέφερε
Είναι φουλ εξοπλισμένη απο την βασική έκδοση και δεν στην δίνουν με τάσια, χωρίς κλιματισμό και ηχοσύστημα!!
Το μόνο που πάσχει είναι ο κινητήρας ατη 1,8 έκδοοση.
Έχει όμως τόσα θετικά που αν δεν θες να διαθέσεις παραπάνω για τη 2λιτρη και τα τέλη + ασφάλιστρα είναι μια καλή επιλογή.
Δεν πιστεύω να πάρεις GT για μόστρα. Μπορεις να πάρεις ένα μτχ ΤΤ 1.8Τ, μια μτχ 318CI, ένα καινούριο 316ci για μόστρα.
Την gt δεν την επιλέγεις την ερωτευεσαι. 100%. Δεν χορταίνεις να την κοιτάς παρκαρισμένη, να την οδηγάς στις στροφές, να την κρατας πάνω από τις 40000σαλ για να χαίρεσαι ήχο και όταν φτάνεις στον προορισμό σου και παρκάρεις νιώθεις τον αποχωρισμό μέχρι την επόμενη προσμονή να την ξαναοδηγήσεις.
Απευθύνεται σε πιο συναισθηματικό κοινό. Μιλαει στην καρδία.
Δεν σου παρέχει βέβαια το γκάζι ενός cupra r, ή ενός fiesta st. Mπορει να σε σκίζουν στα φανάρια τα σαξόραλλα! Αλλά αν σου αρέσει η κόντρα καλώς δεν σου αρέσει η AR.
Όπως κάποιοι θέλουν μόνο άλογα κι ας έχουν κουβά ή νεκροφόρα , άλλοι θέλουν ομορφιά φινέτσα και χαρακτήρα κι ας πίνουν τσαγάκι.
Όλα τα γούστα σεβαστά.
Υ.Γ. Για μένα τα Α3 είναι πολύ καλό αμάξι και μαζί με την 147 τα πιο όμορφα και ξεχωριστά χατσμπακ. Δεν θεωρώ βλακεία να πάρεις Α3 1.6.
Βλακεία είναι να πάρεις 316 καθότι αμάξι τέτοιας κατηγορίας έπρεπε να έχει απο 1800 και πάνω. Τα 1600 στην 3άρα είναι σα να σου λένε πάρε και συ κακομοίρη μια μπέμπα.Τα 1600 όμως σε segment C είναι καλά σαν entry level.
Ελπίζω νια μην ξεκινήσει διαμάχη
Απλά ήθελα να πω κάποια πράγματα για την gt -
-
η Gt ειναι το πιο ομορφο αμαξι στα λεφτα του.
δεν ειναι ομως πολλα παραπανω απο μια 147.την περισσοτερη ομορφια της την αντισταθμιζω (στην κριση μου) με το αυξημενο στατους και αξιοπιστια των αλλων 2 και την καλυτερη μεταπωλητικη τους αξια εναντι της gt.
ετσι λοιπον προτεινω αυτα τα 3.
με αυτα τα χρηματα εγω θα επαιρνα αλλο αμαξι σιγουρα απο αυτα που προτεινα στο φιλο (βαση των δικων του κριτηριων οπως τα καταλαβα.)
Αλλά αν σου αρέσει η κόντρα καλώς δεν σου αρέσει η AR.
αυτο δεν το καταλαβα.. γιατι υποβιβαζεις την αδυναμια του κινητηρα γραφωντας για 'κοντρα'?
βεβαιως και μου αρεσουνε οι αλφα ρομεο. αλλα για αυτο που ειναι -ομορφες- και οχι για αυτο που δεν ειναι.
εσενα δεν σου αρεσει η ροπη? η επιταχυνση? οι ασφαλεις προσπερασεις? το ανετο -καραανετο ταξιδι με φουλ φορτια για εκατονταδες χιλιομετρα?
σε οποιον αρεσουνε αυτα αλλα και αλλα που πηγαζουνε απο τα μοτερ, γιατι σωνει και καλα τονε λεμε 'κοντρακια'?
και γιατι να δεχτω οτι μια εταιρεια που στο παρελθον της ητανε πασιγνωστη για τα γκαζια της,
σημερα πρεπει να την βλεπω ακριβως με τον ιδιο τροπο αλλα χωρις γκαζια?υγ. να ξεκαθαρισω οτι η σειρα 1-2-3 ειναι τυχαια και οχι σειρα προτιμησης.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
η Gt ειναι το πιο ομορφο αμαξι στα λεφτα του.
δεν ειναι ομως πολλα παραπανω απο μια 147.την περισσοτερη ομορφια της την αντισταθμιζω (στην κριση μου) με το αυξημενο στατους και αξιοπιστια των αλλων 2 και την καλυτερη μεταπωλητικη τους αξια εναντι της gt.
ετσι λοιπον προτεινω αυτα τα 3.
με αυτα τα χρηματα εγω θα επαιρνα αλλο αμαξι σιγουρα απο αυτα που προτεινα στο φιλο (βαση των δικων του κριτηριων οπως τα καταλαβα.)
Αλλά αν σου αρέσει η κόντρα καλώς δεν σου αρέσει η AR.
αυτο δεν το καταλαβα.. γιατι υποβιβαζεις την αδυναμια του κινητηρα γραφωντας για 'κοντρα'?
βεβαιως και μου αρεσουνε οι αλφα ρομεο. αλλα για αυτο που ειναι -ομορφες- και οχι για αυτο που δεν ειναι.
εσενα δεν σου αρεσει η ροπη? η επιταχυνση? οι ασφαλεις προσπερασεις? το ανετο -καραανετο ταξιδι με φουλ φορτια για εκατονταδες χιλιομετρα?
σε οποιον αρεσουνε αυτα αλλα και αλλα που πηγαζουνε απο τα μοτερ, γιατι σωνει και καλα τονε λεμε 'κοντρακια'?
και γιατι να δεχτω οτι μια εταιρεια που στο παρελθον της ητανε πασιγνωστη για τα γκαζια της,
σημερα πρεπει να την βλεπω ακριβως με τον ιδιο τροπο αλλα χωρις γκαζια?υγ. να ξεκαθαρισω οτι η σειρα 1-2-3 ειναι τυχαια και οχι σειρα προτιμησης.
Δε νομίζω ότι μια μικρή μπεμβε ή αουντι έχει περισσότερο στατους από μια GT. σίγουρα περισότερο στάτους από μια 147.
Φυσικά και μου αρέσουν τα γκάζια και οι ροπές. Δεν τους βάζω όλους σε ένα σακί, αν φάνηκε κάτι τέτοιο ζητώ συγνώμη.
Αλλα ούτε η GT ούτε 147 είναι μόνο λουκς!! είναι και driving pleasures, έστω και χωρίς τα γκάζια.
Κανείς δεν αγόρασε AR μόνο για εμφάνιση. Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά αγόρασε για όλη την αίσθηση που σου προσφέρει. Και πίστεψέ μου απολαμβάνω πολύ την οδήγηση!!
Τα 140 άλογα είναι λίγα. Τα 165 όμως όχι!
Παρόλο που είναι λίγα 200αρίζει πολύ εύκολα και περνάει άνετα τα 200 με κλιματισμό, βαλίτσες και φορτίο.Τα γκάζια δε λείπουν από τις AR. Απλά έγιναν πολύ ακριβά
Δηλαδή οι 156GTA, 147 GTA, GT 3.2, GTV 3.2, 166 3.2, Spider 3.2 είναι αργές
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Σε λίγες μέρες θα παραγγείλω καινούριο αμάξι και δεν μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω. Τα λεφτά που δίνω είναι το πολύ εώς 32000 ευρώ.Περίμενε λίγο αν μπορείς και δές και το Focus II ST. Σε αυτά τα χρήματα θα βγεί περίπου.
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια