Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ectel διαβασα ολο το θεμα και ειμαι σιγουρος οτι το αμαξι που σου ταιριαζει περισσοτερο ειναι ενα εκ των τριων:
-
audi a3 1.6 fsi full extra
-
bmw 116 sport full extra
-
alfa romeo gt full extra
Φίλε μου. χωρίς να θέλω να θίξω τα Α3 και την σειρά 1 ο τρόπος που γράφεις είναι σαν αν τα βάζεις στο ίδιο τσουβάλι και μάλιστα στο τσουβάλι του πουλ μουρ και του σήματος.
Η GT μπορεί στην έκδοση 1800κ.ε να πάσχει από κινητήρα αλλά διόλου δεν πάσχει από οδηγική απόλαυση, από κρατήματα, από πορωτικό ήχο κινητήρα.
Τι σχέση έχουν τα 140 άλογα με τα 115? Τα 1800κ.ε με τα 1600κ.ε?
Η GT έιναι ένα αμάξι κουπέ και όχι ένα ακόμα χάτσμπακ όπως τα 100άδες χιλιάδες που κυκλοφορούν στους δρόμους μας.
Η GT είναι μια κούκλα που σε μαγνητίζει με την ομορφιά της. Ένα αμάξι που θα το θυμάσαι πάντα για τις συγκινήσεις που σου προσέφερε
Είναι φουλ εξοπλισμένη απο την βασική έκδοση και δεν στην δίνουν με τάσια, χωρίς κλιματισμό και ηχοσύστημα!!
Το μόνο που πάσχει είναι ο κινητήρας ατη 1,8 έκδοοση.
Έχει όμως τόσα θετικά που αν δεν θες να διαθέσεις παραπάνω για τη 2λιτρη και τα τέλη + ασφάλιστρα είναι μια καλή επιλογή.
Δεν πιστεύω να πάρεις GT για μόστρα. Μπορεις να πάρεις ένα μτχ ΤΤ 1.8Τ, μια μτχ 318CI, ένα καινούριο 316ci για μόστρα.
Την gt δεν την επιλέγεις την ερωτευεσαι. 100%. Δεν χορταίνεις να την κοιτάς παρκαρισμένη, να την οδηγάς στις στροφές, να την κρατας πάνω από τις 40000σαλ για να χαίρεσαι ήχο και όταν φτάνεις στον προορισμό σου και παρκάρεις νιώθεις τον αποχωρισμό μέχρι την επόμενη προσμονή να την ξαναοδηγήσεις.
Απευθύνεται σε πιο συναισθηματικό κοινό. Μιλαει στην καρδία.
Δεν σου παρέχει βέβαια το γκάζι ενός cupra r, ή ενός fiesta st. Mπορει να σε σκίζουν στα φανάρια τα σαξόραλλα! Αλλά αν σου αρέσει η κόντρα καλώς δεν σου αρέσει η AR.
Όπως κάποιοι θέλουν μόνο άλογα κι ας έχουν κουβά ή νεκροφόρα , άλλοι θέλουν ομορφιά φινέτσα και χαρακτήρα κι ας πίνουν τσαγάκι.
Όλα τα γούστα σεβαστά.
Υ.Γ. Για μένα τα Α3 είναι πολύ καλό αμάξι και μαζί με την 147 τα πιο όμορφα και ξεχωριστά χατσμπακ. Δεν θεωρώ βλακεία να πάρεις Α3 1.6.
Βλακεία είναι να πάρεις 316 καθότι αμάξι τέτοιας κατηγορίας έπρεπε να έχει απο 1800 και πάνω. Τα 1600 στην 3άρα είναι σα να σου λένε πάρε και συ κακομοίρη μια μπέμπα.
Τα 1600 όμως σε segment C είναι καλά σαν entry level.
Ελπίζω νια μην ξεκινήσει διαμάχη
Απλά ήθελα να πω κάποια πράγματα για την gt