-
υπήρχε το 1991 Megane;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ectel καλως όρισες!Μια ερώτηση.
Οι προτάσεις που θα σου γίνουν θα σε επηρεασουν στην επιλογή σου?Εσυ τι προτιμήσεις έχεις? Γιατι τα αυτοκίνητα που αναφέρεις είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.
Βρέ kouk μερικές φορές κάνεις και εσύ κάτι ερωτήσεις! Άσε τον άνθρωπο να κάνει το θεμα του και έιναι και στην ξενητιά. Λίγη κατανόηση
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
υπήρχε το 1991 Megane;Βεβαίως και υπήρχε και στο εξώφυλλο του αγαπημένου μας περιοδικού σε λευκό!!!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Για το RX-7 δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά RX-8 Cosmo έχει ένας καλός φίλος, ο οποίος του πίνει το αίμα καθημερινά (60000 km μέσα σε ένα 15 μήνες), χτυπάει κόφτες, το ανάβει μόνο και μόνο για να το βγάλει από την πυλωτή και δεν έχει ζητήσει το παραμικρό εκτός από (πολλή, είναι η αλήθεια) βενζίνη και λαδάκι. Το service είναι τσιμπημένο, αλλά το θεωρώ λογικό για ένα τόσο ειδικό σε συντήρηση αυτοκίνητο, παρά για ένα γερμανικό 'αυτοκίνητο του λαού'Συγνώμη φίλε ast αλλά ο φίλος σου δεν στα λέει όλα και ειδικα τις οδηγίες που έχει πάρει απο την Mazda. Και το ειδικό αυτοκίνητο πέρα απο τις νοοτροπίες του που το έιδες? Στην οδική συμπεριφορά ή στις επιδόσεις του! Όλα αυτά θα άλλαζαν βέβαια αν του έβαζε η Mazda την μηχανή του νέου miata 2000.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
υπήρχε το 1991 Megane;
Βεβαίως και υπήρχε και στο εξώφυλλο του αγαπημένου μας περιοδικού σε λευκό!!!
Το 1994 αγόρασα το 19 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.Θα έπαιρνα το μεγκάν,αλλά....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ.
Μεγκάν δεν υπήρχε πουθενά τότε..εκτός από το εξώφυλλο του αγαπημένου σου περιοδικού
Παιδιά καλό είναι όταν μιλάμε για θείους και θείες και φίλους και ιστορίες για αγρίους να ανοίγουμε και κανένα ρημάδι περιοδικό(όχι μόνο το αγαπημένο μας )της εποχής για την οποία πετάμε αβίαστα την βεβαιότητά μας και να μην λέμε ό,τι θέλουμε.Το λευκό που είδες πρέπει να ήταν φωτο spy για τον μελλοντικό αντικαταστάτη του 19.
-
Προφανώς έχω διαβάσει για όλα αυτές τις παραξενιές στη χρήση, και θα τις τηρούσα ευλαβικά αν ήμουν στη θέση του αλλά όλα αυτές τις καταχρήσεις που κάνει τις έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, κι από μέσα κι απ' έξω.
Τώρα, θεωρώ τουλάχιστον αστείο να μου λέει ψέματα περι αξιοπιστίας και συνεργείου, πρώτον γιατι δεν υπάρχει λόγος και δευτερον αφου κι εγώ με Mazda κινούμαι κι έχουμε ανοίξει την κουβέντα των service ουκ ολίγες φορές. Παίζει (δυστυχώς) ρόλο και σε τι αμάξι θα πέσεις (όπως ο φιλος σου). Το RX-8 το θεωρώ ειδικό αμάξι, αφού τα μηχανικά του μέρη είναι ειδικά και απαιτούν ειδικές εργασίες. Το να έβαζαν εμβολοφόρο κινητήρα, πάντως, θα ανέβαζε το βάρος, θα χαλούσε το ζύγισμα και την ευστροφία του συνόλου, γενικά, θα αλλοίωνε κατ' εμέ τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. -
Πρίν απο 4 χρόνια είχε φίλος φίλου μου, και ξάδερφος πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή, πάει μαζί του στην Ιταλία να παραγγείλει την νέα ferrari του και την τότε 147 σε τιμή με μεγάλη έκπτωση. Θυμάμαι που κάναμε μπάνιο στην Κορινθία και του έλεγα. Δεν σου αρέσει ρε φίλε το astra πάρε καμία Μπέμπα ¨η κανένα α3 και θα με θυμηθείς. Τίποτα αυτός. Φέρνει την 147 σε κόκκινο χρώμα τις χώνει και κανένα 10ρικο σε ζάντες 19, σποιλερ alla gtv, τζάμια, αναρτήσεις και απο τότε δεν κάνει άλλη δουλειά απο το να τρέχει στα συνεργεία και ακρη να μην βγάζει. Είδε και αποείδε και πουλάει την 147 12000 αφού η τελαυταία σοβαρή ζημιά ήταν ότι άλλαξε την προηγούμενη εβδομάδα μηχανή με μετ/νη μετά απο μπιέλα και κόλλημα της παλιάς. Και να σκεφτείτε ότι μέχρι να πάρει νέο και να ξεπεράσει το σοκ θα κρατήσει το saxo της γυναίκας του. Αυτό τα λέέι όλα!
Κρίμα πάντως γιατί μιλάμε όταν είναι σταματημένο δεν παίζετε όπως το έχει κάνει. Όταν ξεκινάει όμως (και αν)....
Θα πέσουν όλοι να με φάνε ΄βέβαια αλλά δεν έκανα τίποτα αλλο απο το να μεταφέρω γεγονότα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
υπήρχε το 1991 Megane;
Το 1994 αγόρασα το 19 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.Θα έπαιρνα το μεγκάν,αλλά....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ.
Μεγκάν δεν υπήρχε πουθενά τότε..εκτός από το εξώφυλλο του αγαπημένου σου περιοδικού
Παιδιά καλό είναι όταν μιλάμε για θείους και θείες και φίλους και ιστορίες για αγρίους να ανοίγουμε και κανένα ρημάδι περιοδικό(όχι μόνο το αγαπημένο μας )της εποχής για την οποία πετάμε αβίαστα την βεβαιότητά μας και να μην λέμε ό,τι θέλουμε.΄
Μην είσαι τόσο επιθετικός και απόλυτος. Το αγαπημενο μου περιοδικό είναι οι 4τροχοι και στο εξώφυλλο είχαν ένα 19 16v 150 ίππων που δεν αλλάζει απο κανέναν. Απο το παραπάνω μήνυμα μου χαίρομαι που διαφώνησες στο λάθος που έκανα μεταξύ megane και 19 και όχι στην ουσία του μηνύματος μου. Τώρα αν λέω για ιστορίες για αγρίους μπορείς να ανοίξεις ένα ρημάδι 4τροχοι του 1991 και να δείς ότι το 19 είχε την ίδια τιμή με το 316. Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις λοιπόν χαρακτηρίζοντας την εμπειρία μου ιστορία για αγρίους γιατί τότε θα χαρακτηριστείς επιπόλαιος. Αυτά και καλό βράδυ
-
πάντως, στα εξώφυλλα του 1991 το μοναδικό Renault είναι ένα 16βάλβιδο Clio
-
υπήρχε το 1991 Megane;
Παιδιά καλό είναι όταν μιλάμε για θείους και θείες και φίλους και ιστορίες για αγρίους να ανοίγουμε και κανένα ρημάδι περιοδικό(όχι μόνο το αγαπημένο μας )της εποχής για την οποία πετάμε αβίαστα την βεβαιότητά μας και να μην λέμε ό,τι θέλουμε.΄
Μην είσαι τόσο επιθετικός και απόλυτος. Το αγαπημενο μου περιοδικό είναι οι 4τροχοι και στο εξώφυλλο είχαν ένα 19 16v 150 ίππων που δεν αλλάζει απο κανέναν. Απο το παραπάνω μήνυμα μου χαίρομαι που διαφώνησες στο λάθος που έκανα μεταξύ megane και 19 και όχι στην ουσία του μηνύματος μου. Τώρα αν λέω για ιστορίες για αγρίους μπορείς να ανοίξεις ένα ρημάδι 4τροχοι του 1991 και να δείς ότι το 19 είχε την ίδια τιμή με το 316. Μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις λοιπόν χαρακτηρίζοντας την εμπειρία μου ιστορία για αγρίους γιατί τότε θα χαρακτηριστείς επιπόλαιος. Αυτά και καλό βράδυ
Ο ΑΣΤ φίλε μου σου επισήμανε το λάθος σου κάνοντας σου μια ερωτησούλα(αφού θες να μιλάμε μέσα στη γλύκα ).Εσύ αντί να αναρωτηθείς και να ξαναδιαβάσεις το ποστ σου πέταξες ένα μεγαλοπρεπέστατο ΒΕΒΑΙΩΣ Πιστεύω να συμφωνείς ότι δεν μπορώ να μυρίζω τα νύχια μου για να καταλάβω πότε αυτά που γράφει κάποιος είναι προιον λάθους ή άγνοιας.Όσο για την ιστορία για αγρίους δέχομαι ότι ήταν υπερβολή εκ μέρους μου,απλά έχω δει κατά καιρούς ότι όταν θέλουμε να υποστηρίξουμε κατι για το οποίο δεν είμαστε και τόσο σίγουροι πετάμε έναν φίλο κλπ κάπου κάπως κάποτε και λέμε ό,τι γουστάρουμε.Τώρα που το διευκρίνησες ότι τα μπέρδεψες σου ζητώ συγγνώμη για την επιθετικότητά μου.
-
[...] Φέρνει την 147 σε κόκκινο χρώμα τις χώνει και κανένα 10ρικο σε ζάντες 19, σποιλερ alla gtv, τζάμια, αναρτήσεις και απο τότε δεν κάνει άλλη δουλειά απο το να τρέχει στα συνεργεία και ακρη να μην βγάζει. Είδε και αποείδε και πουλάει την 147 12000 αφού η τελαυταία σοβαρή ζημιά ήταν ότι άλλαξε την προηγούμενη εβδομάδα μηχανή με μετ/νη μετά απο μπιέλα και κόλλημα της παλιάς. Και να σκεφτείτε ότι μέχρι να πάρει νέο και να ξεπεράσει το σοκ θα κρατήσει το saxo της γυναίκας του. Αυτό τα λέέι όλα!Κρίμα πάντως γιατί μιλάμε όταν είναι σταματημένο δεν παίζετε όπως το έχει κάνει. Όταν ξεκινάει όμως (και αν)....
Θα πέσουν όλοι να με φάνε ΄βέβαια αλλά δεν έκανα τίποτα αλλο απο το να μεταφέρω γεγονότα.
Γιατι να σε φανε ολοι? Ο κοσμος θα επιζησει και μετα την παραδοχη οτι υπαρχει μια προβληματικη αλφα 147!
Μου κανει εντυπωση οτι χαμηλωσε την 147 και εβαλε 19 ... τι να πω. Μιλαμε για λαστιχα 215/35/19. Στην ΕΛΛΑΔΑ!
Μια χαμηλωμενη 147 με 19αρια μοιαζει ετσι για οποιον αναρωτιεται:
-
Έλεος... Τι άλλο θα ακούσουμε...
Τα Μάζντα ειναι για τους βλάχους.... Και ειδικά το RΧ-8 για πέταμα!
Φίλε interland.gr έλεος πια με τα off topic!! Δεν μας φτάνανε οι φανατισμένοι βαμμένοι κόκκινοι ιταλοί εδω μέσα έχουμε και τους Γερμανούς πανάθεμά τους! Εντάξει, το καταλάβαμε, οτι δεν εχει το σήμα της Οπελ ειναι για τα σκουπίδια...
ΙΚΕ, που ειναι το υπερατού με το Corsa VS. Gallardo!?Απ' την άλλη άτομο με budget 30000 ευρώ απορρίπτει Golf GTI για μια ΒΜW 316 γιατή η BMW είναι σε 'άλλη κατηγορία'! Μη σχολιάσω το Α3 1.6...
Συγνώμη που θα το πω ωμά αλλα τετιοια σχόλια ειναι το σημάδι του αληθινού, κλασσικού Νεοέλληνα... Κρίμα...
Φίλε Εctel ειναι προφανές πως οτι και να σου προτίνουμε εμείς εδω μέσα εσυ έχεις ήδη αποφασίσει προς τα που θα κινηθείς (ίματζ, σήμα στο καπώ κ.λ.π.)... Οπότε ειναι άσκοπο το να ρωτάς! Καλώς η κακώς, για GTI και Mazda θα ακούσεις απο τους περισσότερους...
-
Ãéá ôï RX-7 äåí ìðïñþ íá ìéëÞóù, áëëÜ RX-8 Cosmo Ý÷åé Ýíáò êáëüò ößëïò, ï ïðïßïò ôïõ ðßíåé ôï áßìá êáèçìåñéíÜ (60000 km ìÝóá óå Ýíá 15 ìÞíåò), ÷ôõðÜåé êüöôåò, ôï áíÜâåé ìüíï êáé ìüíï ãéá íá ôï âãÜëåé áðü ôçí ðõëùôÞ êáé äåí Ý÷åé æçôÞóåé ôï ðáñáìéêñü åêôüò áðü (ðïëëÞ, åßíáé ç áëÞèåéá) âåíæßíç êáé ëáäÜêé. Ôï service åßíáé ôóéìðçìÝíï, áëëÜ ôï èåùñþ ëïãéêü ãéá Ýíá ôüóï åéäéêü óå óõíôÞñçóç áõôïêßíçôï, ðáñÜ ãéá Ýíá ãåñìáíéêü 'áõôïêßíçôï ôïõ ëáïý'
Óõãíþìç ößëå ast áëëÜ ï ößëïò óïõ äåí óôá ëÝåé üëá êáé åéäéêá ôéò ïäçãßåò ðïõ Ý÷åé ðÜñåé áðï ôçí Mazda. Êáé ôï åéäéêü áõôïêßíçôï ðÝñá áðï ôéò íïïôñïðßåò ôïõ ðïõ ôï Ýéäåò? Óôçí ïäéêÞ óõìðåñéöïñÜ Þ óôéò åðéäüóåéò ôïõ! ¼ëá áõôÜ èá Üëëáæáí âÝâáéá áí ôïõ Ýâáæå ç Mazda ôçí ìç÷áíÞ ôïõ íÝïõ miata 2000.
ÄçëáäÞ ãéá íá ÷áñáêôçñéóôåß Ýíá áõôïêßíçôï åéäéêü ðñÝðåé íá ìçí Ý÷åé ôï óÞìá ôçò ÌÜæíôá ????
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Έλεος... Τι άλλο θα ακούσουμε...Τα Μάζντα ειναι για τους βλάχους.... Και ειδικά το RΧ-8 για πέταμα!
Φίλε interland.gr έλεος πια με τα off topic!! Δεν μας φτάνανε οι φανατισμένοι βαμμένοι κόκκινοι ιταλοί εδω μέσα έχουμε και τους Γερμανούς πανάθεμά τους! **Εντάξει, το καταλάβαμε, οτι δεν εχει το σήμα της Οπελ ειναι για τα σκουπίδια... **
ΙΚΕ, που ειναι το υπερατού με το Corsa VS. Gallardo!?Απ' την άλλη άτομο με budget 30000 ευρώ απορρίπτει Golf GTI για μια ΒΜW 316 γιατή η BMW είναι σε 'άλλη κατηγορία'! Μη σχολιάσω το Α3 1.6...
Συγνώμη που θα το πω ωμά αλλα τετιοια σχόλια ειναι το σημάδι του αληθινού, κλασσικού Νεοέλληνα... Κρίμα...
Φίλε Εctel ειναι προφανές πως οτι και να σου προτίνουμε εμείς εδω μέσα εσυ έχεις ήδη αποφασίσει προς τα που θα κινηθείς (ίματζ, σήμα στο καπώ κ.λ.π.)... Οπότε ειναι άσκοπο το να ρωτάς! Καλώς η κακώς, για GTI και Mazda θα ακούσεις απο τους περισσότερους...
της Mercedes και της BMW μην ξεχνιόμαστε γιατί φίλοι/συγγενείς γνωστοί έχουν A-Class και ξέρουν καλύτερα. Φαντάζεσαι πως θα ναι μια 316 μετά από 10 χρόνια; γύρω στο 314, 313 κάπου εκεί
Ψάχνω να βρω Megane του 91, ανταλλάσω το GTI και πληρώνω από πάνω. Κάθε προσφορά δεκτή
-
Κάτι περίεργο είδα στα τεχνικά των 4Τ. Η 320 με χειροκίνητο κιβώτιο, λένε, έχει κατανάλωση στην πόλη 7,8 (4,5/5,7/7,8)!
ΟΚ, γνωρίζουμε ότι αυτές οι τιμές είναι πάντα χαμηλότερες από τις πραγματικές, όμως δεν σας φαίνεται κάπως υπερβολικό για δίλιτρο 1490 κιλών, όταν πχ για το δικό μου Astra γράφουν 8,2 (8,6 πραγματική); -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτι περίεργο είδα στα τεχνικά των 4Τ. Η 320 με χειροκίνητο κιβώτιο, λένε, έχει κατανάλωση στην πόλη 7,8 (4,5/5,7/7,8)!
ΟΚ, γνωρίζουμε ότι αυτές οι τιμές είναι πάντα χαμηλότερες από τις πραγματικές, όμως δεν σας φαίνεται κάπως υπερβολικό για δίλιτρο 1490 κιλών, όταν πχ για το δικό μου Astra γράφουν 8,2 (8,6 πραγματική);Τα στοιχεία που παραθέτεις είναι από την πετρελαιοκίνητη 320 (απ'ότι φαίνεται από τα online τεχνικά στοιχεία των 4Τ). Οπότε η κατανάλωση είναι λογική και αποδεικνύει την πρακτικότητα των diesel αυτοκινήτων.
Η αντίστοιχη κατανάλωση για την βενζινοκίνητη είναι 5,6/7,4/10,7. -
ΟΚ, γράψε λάθος.
-
Ο χρήστης Ectel έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Σε λίγες μέρες θα παραγγείλω καινούριο αμάξι και δεν μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω. Τα λεφτά που δίνω είναι το πολύ εώς 32000 ευρώ. Τα αυτοκίνητα που έχω σκεφτεί εώς τώρα είναι:
a. BMW 316
b. Volvo S40 1.6d
c. A3 1.6
d. Renault Megane Cabrio 1.6
e. Alfa GT 1.8
f. Alfa 159 1.9d
g. Grand Cherokee 2.7d (μεταχειρισμένο από Γερμανία)Μπορείτε να μου προτείνετε και εσείς κάποιο με αυτά τα λεφτά (ή και λιγότερα) που να είναι value for money?
Δεν με ενδιαφέρει εάν το αυτοκίνητο θα είναι cabrio, jeep ή σενταν. Το κυριώτερο κριτήριο είναι να μην αλλάζει στα επόμενα χρόνια μοντέλο (δηλαδή να κρατήσει τουλάχιστον 3-4 χρόνια).
Τα παραπάνω αυτοκίνητα δεν είναι δεσμευτικά απλώς είναι ότι έχω δει εώς τώρα οπότε περιμένω και άλλες προτάσεις. (καλό θα ήταν να βρω κάτι μέχρι 1800cc diesel αλλά δεν είναι απαραίτητο).Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Είναι φανερό ότι θέλεις αμάξι κύρους.
Δεν θα σε κρίνω όυτε θα σε κοροιδέψω όπως οι άλλοι. Σέβομαι την επιλογή σου και σου προτείνω τα εξής:Aπο τα αμάξια που αναφέρεις οι καλύτερες επιλογές είναι οι Alfa GT/159.
Είναι οι πιο όμορφες, οι πιο γρήγορες, οι πιο διασκεδαστικές, με τα καλύτερα κρατήματα, ενώ δεν υστερούν ουσιαστικά σε ποιότητα από τα Γερμανικά.Από αξιοπιστία δεν θα έχεις πρόβλημα, τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα.
Μειονεκτήματα λιγότερη μούρη, και ίσως κάποιοι τριγμοί. Από ότι είδα εδώ και στο Alfisti η GT πάσχει στο θέμα συναρμογής!
Αν θες φουλ διασκέδαση τότε τα mr2-mx5 είναι μονόδρομος αλλά στερείσαι πρακτικόιτητας χώρων!
Αν θελεις πολλά γκάζια και value for money τότε :
ibiza fr 150ps 18700
ibiza cupra 180ps 22500
octavia 1.8T ABT 193ps 20290
octavia rst 180ps 22490
otavia rs abt 210 ps 23990
corola TSport 192 25490
typer 200ps 28500
clio spor 172 ps 25900
206 rc 177ps 24920
mazda 3 2.0 150ps 22590
punto hgt 130ps 17140
citroen c2vts 125ps, 15700
c4 2.0vts 177ps, 22950Kαι αν θες να σε αγαπάει όλο το φόρουμ + τον lkar θα δώσεις 6-10000 παραπάνω να πάρεις τα όχι value for money σε σχέση με τα πιο πάνω:
golf GTi 200 ps 28500
rx8 192 ps 28900με το rx8 να σου φυλάει πολλές εκπλήξεις και ευχάριστες οδηγικά αλλά και δυσάρεστες οικονομικά και 'συνεργειακά'! και την γκόλφω να είναι πιο ποιοτική-αξιόπιστη-πρακτική γκαζιάρα αλλά και άσχημη!
αυτά
-
*Ο χρήστης **':2qcf2sbv]>Aμαρτια δεν ειναι να δωσεις 32000 και να παρεις 1600;
Οποτε παρε μια 159 για να εισαι υπερκαλυμενος απο ολες τις αποψεις.
Είναι τόσο αμαρτία όσο το θεωρούσα και εγώ το 1991 που έιχε πάρει ο θείος μου απο Γερμανία την νέα 316 και δεν είχε πάρει το megane 16V 2000 150hp. Τότε αυτό βέβαια γιατί μετά απο λίγα χρόνια κατάλαβα ότι θα ήταν αμαρτία να πάρει το Megane. (Χωρίς να θέλω να πω κάτι για το αυτοκίνητο σου φίλε, απλώς έτυχε)
Μου αρέσουν κάτι άσχετοι που το παίζουν ξερόλες και πετάνε παπαριές δεξιά αριστερά νομίζοντας πως οι άλλοι ξέρουν ακόμα λιγότερα και δε θα καταλάβουν τη μούφα. (Χωρίς να θέλω να πω κάτι για την ασχετοσύνη σου φίλε, απλώς έτυχε)
\Βack To The Future':2qcf2sbv]>υπήρχε το 1991 Megane;
Δε μας το σκανάρεις και μας το εξώφυλλο να το δούμε;
Eίπα/Ξ'είπα[/color:2qcf2sbv]':2qcf2sbv]>
΄
Μην είσαι τόσο επιθετικός και απόλυτος. Το αγαπημενο μου περιοδικό είναι οι 4τροχοι και στο εξώφυλλο είχαν ένα 19 16v 150 ίππων που δεν αλλάζει απο κανέναν.
Τελικά το Μegane (και πόσο μεν το δίλιτρο που βγήκε το '96) ή το 19 είχαν εξώφυλλο οι 4Τροχοί το '91;
Και κάτι άλλο (διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση)... Το 19 στο εξώφυλλο των 4Τ το '91 τι κινητήρα είχε είπες; 2λιτρο, 150hp; Αυτός πρωτοφορέθηκε στο Clio Williams το '93 πόσο μπροστά από την εποχή σου είσαι πια; Τσέκαρε ξανά τα τεφτέρια σου, κάτι μου λέει πως το Megane 16v 2.0 150 άλογα του '91 είναι τελικά απλά ένα φρεσκότατο τότε Renault 19 1.8 με τα 136 άλογα. Το ίδιο χρονικό διάστημα κάποιοι αγόραζαν μπεμβέ 316 με τα ίδια λεφτά (Χωρίς να θέλω να πω κάτι για το θείο σου φίλε, απλώς έτυχε)
YΓ: Αυτό το 'δεν αλλάζει απο κανέναν' είναι ΟΛΑ τα λεφτά
-
Εγώ κατάλαβα ότι δεν ζητά επιδόσεις ή σπόρ συμπεριφορά αλλά σπορ εμφάνιση/στυλ με την απαραίτητη αύρα κύρους. Τα σχόλιά του περί κατηγοριών όπως αυτός αντιλαμβάνεται συνηγορούν υπέρ αυτού.
Έτσι μάλλον και εγώ θα του πρότεινα Alfa είτε 159 είτε GT. Η 159 όμως είναι μεγάλο αυτοκίνητο που δεν του χρειάζεται.... Επίσης BMW ή Audi ή Mercedes θα ήταν καλές επιλογές αλλά υστερούν δυναμικά (αν και όπως λέω μάλλον λίγο τον νοιάζει) σε αντίστοιχες τιμές. Αν όμως τα αγοράσει στην Ιταλία ίσως να είναι αλλιώς και να μπορεί να του φτάνουν να πάρει κανένα Αudi A4 diesel.... Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη μάρκα αντάξια... αν και σε άλλες χώρες τα σουηδικά χαίρουν εκτίμησης. Το Lexus έχει παλιώσει, τα αμερικάνικα και ιαπωνικά δεν επαρκούν.... Η ιδέα του Cherokee diesel που αναφέρει θα ήταν καλή αν τον ενδιέφερε τζιποειδές αλλιώς το να κουβαλάει τόσο βάρος χωρίς λόγο.... και δεν το συζητάω μεταχειρισμένο... Αμφιβάλλω αν του φτάνουν τα soft roaders CRV, Xtrail κλπ λόγω μάρκας.καταγωγής.
Καλό είναι να τα δοκιμάσει, να δει πώς του φαίνονται μέσα έξω και πώς πάνε στο δρόμο.
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια