*Ο χρήστης **':2qcf2sbv]>Aμαρτια δεν ειναι να δωσεις 32000 και να παρεις 1600;
Οποτε παρε μια 159 για να εισαι υπερκαλυμενος απο ολες τις αποψεις.
Είναι τόσο αμαρτία όσο το θεωρούσα και εγώ το 1991 που έιχε πάρει ο θείος μου απο Γερμανία την νέα 316 και δεν είχε πάρει το megane 16V 2000 150hp. Τότε αυτό βέβαια γιατί μετά απο λίγα χρόνια κατάλαβα ότι θα ήταν αμαρτία να πάρει το Megane. (Χωρίς να θέλω να πω κάτι για το αυτοκίνητο σου φίλε, απλώς έτυχε)
Μου αρέσουν κάτι άσχετοι που το παίζουν ξερόλες και πετάνε παπαριές δεξιά αριστερά νομίζοντας πως οι άλλοι ξέρουν ακόμα λιγότερα και δε θα καταλάβουν τη μούφα. (Χωρίς να θέλω να πω κάτι για την ασχετοσύνη σου φίλε, απλώς έτυχε)
\Βack To The Future':2qcf2sbv]>υπήρχε το 1991 Megane;
Βεβαίως και υπήρχε και στο εξώφυλλο του αγαπημένου μας περιοδικού σε λευκό!!!
Δε μας το σκανάρεις και μας το εξώφυλλο να το δούμε;
Eίπα/Ξ'είπα[/color:2qcf2sbv]':2qcf2sbv]>
Το 1994 αγόρασα το 19 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.Θα έπαιρνα το μεγκάν,αλλά....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ.
΄
Μην είσαι τόσο επιθετικός και απόλυτος. Το αγαπημενο μου περιοδικό είναι οι 4τροχοι και στο εξώφυλλο είχαν ένα 19 16v 150 ίππων που δεν αλλάζει απο κανέναν.
Τελικά το Μegane (και πόσο μεν το δίλιτρο που βγήκε το '96) ή το 19 είχαν εξώφυλλο οι 4Τροχοί το '91;
Και κάτι άλλο (διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση)... Το 19 στο εξώφυλλο των 4Τ το '91 τι κινητήρα είχε είπες; 2λιτρο, 150hp; Αυτός πρωτοφορέθηκε στο Clio Williams το '93 πόσο μπροστά από την εποχή σου είσαι πια; Τσέκαρε ξανά τα τεφτέρια σου, κάτι μου λέει πως το Megane 16v 2.0 150 άλογα του '91 είναι τελικά απλά ένα φρεσκότατο τότε Renault 19 1.8 με τα 136 άλογα. Το ίδιο χρονικό διάστημα κάποιοι αγόραζαν μπεμβέ 316 με τα ίδια λεφτά (Χωρίς να θέλω να πω κάτι για το θείο σου φίλε, απλώς έτυχε)
YΓ: Αυτό το 'δεν αλλάζει απο κανέναν' είναι ΟΛΑ τα λεφτά