-
-
-
Το Renault Spider ισως? Αν κ μονο στα κιλα ταιριαζει με την περιγραφη.
Ειτε ετσι ειτε αλλιως ειναι... σπανιο πουλι!
-
Μια που είπατε για Renault, θυμήθηκα αυτό:
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Lotus 340R.Atom Αriel στην ιδια λογικη:
Και ολα τα Sevenοειδη (Caterham, Westfield, Dokenwoort, κτλ).
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Lotus 340R. Σπάνια, πολύ ακριβή, με ακόμα πιο ακριβή συντήρηση. Σας γρατζούνισε κάποιος στο φτερό; Περί τα 15Κ πηγαίνει η πλήρης αντικατάσταση του μονοκόμματου μέρους που καλύπτει όλο το αυτοκίνητο.
Kala autoi oi 2 mesa stin 340R einai poly wraia paidia
340 komatia by the way kai h sygekrimeni einai h 315.Kai ta pragmata den einai toso tragika stis episkeues
-
Golf country παραδόξως έχω δεί αρκετά, πολύ προχωρημένο αυτοκίνητο για την εποχή του.
Το Renault Spider είναι απο τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα ever, πολύ πιο ωραίο απο οποιαδήποτε Lotus, αν είχα τα λεφτά θα το αγόραζα.
Aλλο ένα σπάνιο πουλι:
Rover 220T, πολύ γρήγορο με δυνατό κινητήρα αλλα το υπόλοιπο αμάξι χαροπάλευε, τότε είχαν πουληθεί αρκετά αλλα σήμερα δεν υπάρχει ούτε δείγμα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Rover 220T, πολύ γρήγορο με δυνατό κινητήρα αλλα το υπόλοιπο αμάξι χαροπάλευε, τότε είχαν πουληθεί αρκετά αλλα σήμερα δεν υπάρχει ούτε δείγμα.Οντως πολύ ωραίο και σπάνιο. Το είχε ένας σουβλατζής κοντά στο σπίτι μου πριν πολλά χρόνια, σε άσπρο, αλλά μετά πήρα μια Celica Carlos Sainz. Επίσης ένα είχε και ένας γνωστός παλιός συντάκτης του AMS ο οποίος τώρα είναι σε άλλο περιοδικό, αλλά μου διαφεύγει το όνομά του.
-
Θυμάμαι οταν είχε βγεί το Safrane είχαν οι της Renault είχαν κανονίσει να παιχτεί η διαφήμιση στην τηλεόραση ταυτόχρονα απο όλα τα κανάλια? Ή ήταν για άλλο αυτοκίνητο?
-
Toyota Picnic
Από τα πρώτα πολυμορφικά στην Ευρώπη και πήγε... άπατο
-
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θυμάμαι οταν είχε βγεί το Safrane είχαν οι της Renault είχαν κανονίσει να παιχτεί η διαφήμιση στην τηλεόραση ταυτόχρονα απο όλα τα κανάλια? Ή ήταν για άλλο αυτοκίνητο?Σωστά! Στις 12.00 ακριβώς το βράδυ πριν τα νυχτερινά δελτία ειδήσεων. Και μια γειτόνισσα την επόμενη μου έλεγε για βαρυτικά πεδία, τρίγωνο Βερμούδων, Ατλαντίδα, εξωγήινους αλλά και πιθανά μάγια που της είχαν κάνει και της είχαν ρίξει στην πόρτα, και κάνοντας ζάπινγκ έβλεπε παντού το ίδιο!
Γειά σου ρε Σπυριδούλα, όπου και νάσαι!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
mirage έχεις δίκιο για τα Safrane στη Γαλλία αλλα ακόμα και εκεί το biturbo είναι εξαιρετικά σπάνιο πουλί, εγω τουλάχιστον δεν έχω δεί ουτε ενα 2 φορές που έχω πάει Γαλλία.Ούτε εγώ αν και έχω δεί αρκετά V6.
To Αvantime επίσης σπανιότατο, αναρωτιέμαι πόσα πουλήθηκαν από δαύτα καθώς δεν έχω καταφέρει να δώ κάποιο κυκλοφορεί στον δρόμο.
Ένα Safrane προ facelift κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη.
Επίσης στην γειτονιά μου ένα Γάλλος είχε ένα Reanult 25 ( τον καλοπουλημένο στην Ευρώπη αν δεν κάνω λάθος ) πρόγονο του Safrane. Το ταμπλό του ήταν σχεδόν ίδιο με αυτό του Safrane. -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Rover 220T, πολύ γρήγορο με δυνατό κινητήρα αλλα το υπόλοιπο αμάξι χαροπάλευε, τότε είχαν πουληθεί αρκετά αλλα σήμερα δεν υπάρχει ούτε δείγμα.
Οντως πολύ ωραίο και σπάνιο. Το είχε ένας σουβλατζής κοντά στο σπίτι μου πριν πολλά χρόνια, σε άσπρο, αλλά μετά πήρα μια Celica Carlos Sainz. Επίσης ένα είχε και ένας γνωστός παλιός συντάκτης του AMS ο οποίος τώρα είναι σε άλλο περιοδικό, αλλά μου διαφεύγει το όνομά του.
Εδώ ο καλός ρουφιάνος. Ο άνθρωπος που ψάχνεις λέγεται Βασίλης Κουρουπάκης και τώρα είναι αρχισυντάκτης στο περιοδικό EVO. Έχει το 220 περί τα 3.5 χρόνια, αλλά στον πρώτο χρόνο του είχε καεί η μηχανή και έβαλε άλλη από 620. Ήταν που ήταν πεζοδρομοκυνηγός, το σκάλισε και λίγο και τώρα θα σπινάρει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία .
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Lotus 340R. Σπάνια, πολύ ακριβή, με ακόμα πιο ακριβή συντήρηση. Σας γρατζούνισε κάποιος στο φτερό; Περί τα 15Κ πηγαίνει η πλήρης αντικατάσταση του μονοκόμματου μέρους που καλύπτει όλο το αυτοκίνητο.
Kala autoi oi 2 mesa stin 340R einai poly wraia paidia
340 komatia by the way kai h sygekrimeni einai h 315.Kai ta pragmata den einai toso tragika stis episkeues
Ο ένας από τους 2 λέγεται και greek god . Μία 340 έχει ο Metcallfe του EVO και για κάποιο χαζό τρακάρισμα είχε πληρώσει κοντά 10Κ λίρες, ήτοι 15Κ ευρώ .
-
Μιλωντας για σπανια αυτοκινητα...
Herald Coupe
Σαν Triumph Club, γνωριζουμε την υπαρξη μονο ενος(!) στην Ελλαδα...
Προσεξτε στη φωτο οτι ειναι εντελως διαφορετικο οσον αφορα τον 'ουρανο' του, απο τα Saloon μοντελα...
-
-
TRIUMPH ITALIA 2000
Η παραγωγη τους δεν ξεπερασε ποτε τα 330 αντιτυπα
-
-
Μηπως αυτο... δεν ειναι σπανιο???
Σπάνια πουλιά!!!!!