-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Alfa Giulia GTC 1965-66 /tipo 105.25 (105.29 το δεξιοτίμονα)To μοναδικό cabriolet της σειράς των Giulia coupe '63-'77. Βασισμένη στην πρώτη σειρά της GT την 'scalino'.
1000 κομμάτια σύνολο (κατά άλλους 999) από 210 χιλιάδες περίπου όλων των δίπορτων (εκτός των Zagato)
on-topic?
Ωραίο..!
-
Το καπό δεν κλείνει καλά;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το καπό δεν κλείνει καλά;Nομιζω ο λογος που αυτη τη γενια την αποκαλουσαν scalino ειναι αυτο το σκαλοπατακι στο καπω
-
Ορθά θυμάσαι.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Nομιζω ο λογος που αυτη τη γενια την αποκαλουσαν scalino ειναι αυτο το σκαλοπατακι στο καπω
δεν ειναι απλως 'σκαλοπατακι', ειναι εισαγωγη αερα...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Nομιζω ο λογος που αυτη τη γενια την αποκαλουσαν scalino ειναι αυτο το σκαλοπατακι στο καπω
δεν ειναι απλως 'σκαλοπατακι', ειναι εισαγωγη αερα...
Το γνωριζα,απλα το σχολιασα απο αποψη εμφανισης πως επικρατησε ο ορος scalino.Προφανως δε θα αφηναν μια ''τρυπα'' ανοιχτη χωρις χρηστικο λογο
Αυτα τα κανουν οι καγκουρες
-
Μπα, το έκανε και η Mini στο 2ο Cooper S.
-
Μέσα σε 2 μέρες είδα 2 Antara. Όχι δεν ήταν ένα που το είδα 2 φορές το ένα είχε πινακίδα ΗΚΝ και το άλλο ΗΚΟ.
-
προχτες ειδα ενα ford laser! δεν το ειχα ξαναδει!
-
Δεν υπαρχει ελπιδα σωτηριας
-
είμαι σίγουρος οτι ο IKE μετά τα τελευταία τοστ έχει το πιο λείο κωλαράκι στην Ελλαδα
δεν πρέπει να του έχει μείνει τρίχα απο το τράβηγμα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
είμαι σίγουρος οτι ο IKE μετά τα τελευταία τοστ έχει το πιο λείο κωλαράκι στην Ελλαδαδεν πρέπει να του έχει μείνει τρίχα απο το τράβηγμα
Eγώ πάντως μετά τα τελευταία τόστ συνήθως χτυπάω και 1-2 μακαρονάδες με κιμά με μπόλικο τυρί!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
είμαι σίγουρος οτι ο IKE μετά τα τελευταία τοστ έχει το πιο λείο κωλαράκι στην Ελλαδα
Eγώ πάντως μετά τα τελευταία τόστ συνήθως χτυπάω και 1-2 μακαρονάδες με κιμά με μπόλικο τυρί!!!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
είμαι σίγουρος οτι ο IKE μετά τα τελευταία τοστ έχει το πιο λείο κωλαράκι στην Ελλαδαδεν πρέπει να του έχει μείνει τρίχα απο το τράβηγμα
Και δικιο θα εχει αφου εχει εξηγησει την εννοια του τοπικ.
Πριν λιγο ειδα C5 πρωτης γενιας sw. Σπανιο εδω και μαλλον παντου εκτος Γαλλιας αλλα σιγουρα ειναι ... Off Topic.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
άντε για να επανέλθουμε το αυτοκίνητο με το πιο σνομπ όνομα
Aston Martin One-77...η μία από τις εβδομήντα επτά
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και δικιο θα εχει αφου εχει εξηγησει την εννοια του τοπικ.
Πριν λιγο ειδα C5 πρωτης γενιας sw. Σπανιο εδω και μαλλον παντου εκτος Γαλλιας αλλα σιγουρα ειναι ... Off Topic.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Σπάνιο στην Ελλάδα ναι, γενικά στην Ευρώπη όχι
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εγώ όποτε το ανοίγω αυτό το τόπικ το βρίσκω όλο και πιο απολαυστικό
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ όποτε το ανοίγω αυτό το τόπικ το βρίσκω όλο και πιο απολαυστικό
-
Δεν είναι δικό μου το φόρουμ, απλώς απολαμβάνω (αρρωστημένα ίσως) έναν κατά συρροή βανδαλισμό ρουτίνας
ΥΓ. χαριτωμένο το βίδεο
-
Β.engineering Edonis
βασισμένο στη EB110 και με αρκετές διαφορές παρουσιάστηκε το 2001. το αρχικό πλάνο ήταν να κατασκευαστούν 21 αυτοκίνητα. δεν νομίζω να φτιάχτηκαν τόσα.
Σπάνια πουλιά!!!!!