-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
........Δείτε το Mega, τον Alpha και το Alter πως στηρίζουν συγκεκριμένους επιχειρηματικούς παράγοντες.
Και το STAR,και το STAR ..............
Αυτο, επισης, εχει φαει κωλλημα με τον Κοκκαλη και τον ΟΣΦΠ.
-
hrdoukas, με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνω.
Δεν είναι βέβαια μόνο αυτοί οι δύο.Το 95% των δημοσιογράφων έτσι είναι.Μόνο για τα νούμερα νοιάζονται.....
Τώρα θα μου πεις απο που τα μετράνε τα νούμερα;!
Μπας και τα έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους με νούμερα φαντάσματα για να μας δουλεύουν όλους καλύτερα! -
Μιλάμε για κωμωδία, και το χειρότερο είναι ότι οι σχετικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί (ΕΦΕΤ, Γενικό Χημείο τους Κράτους κλπ) είναι μόνιμα σε διακοπές..........
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ-ΣΥΓΓΕΝΗ-ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ????
Ξέρω ξάποιον, που λέει ότι ξέρει κάποιον, που λέει ότι ξέρει κάποιον, που λέει ότι έχει. Μετράει;
Πολυ αμφιβαλω αν υπαρχουν τελικα.
Αλήθεια , με τι διαδικασία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί ένα τέτοιο μαραφέτι ?
Θα ήθελα να βάλω ένα σπίτι μου
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
[
Αλήθεια , με τι διαδικασία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί ένα τέτοιο μαραφέτι ?:
Από ότι γνωρίζω,πρέπει να αποδείξεις ότι τό I.Q. καί τό ph σου,είναι....ίσα.
-
Δεν τους βρίσκεις, σε βρίσκουν (μάλλον από στοιχεία που κατά τα λοιπά είναι απόρρητα προσωπικά δεδομένα).
Δεν παίρνεις λεφτά, αλλά σου δίνουν πλούσια δώρα: τοστιέρες, φούρνους μικροκυμάτων, 14άρες τηλεοράσεις και άλλα φανταστικά είδη υψηλής τεχνολογίας. -
Φτου ρε γμτ ..... είπα κι εγώ .. *μπας και *;
-
Μας είχαν πάρει τηλέφωνο και άρχισαν να με ρωτάνε το μορφωτικό επίπεδο της οικογενείας.
Τελικά μου είπαν ένα ευχαριστώ πολύ και οτι 'δεν τους κάναμε'...!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το κανάλι 29 εξελίχθηκε στην γκλαμουριά και έγινε ΣΤΑΡ. Σε τίποτα άλλο δε νομίζω να βελτιώθηκε...
Αυτό τώρα είναι σίγουρο; Γιατί έχω την εντώπωση ότι πήγε έτσι:
Κανάλι 29->Κανάλι 5->ΑλτερΤα λες καλά από άποψη 'κανάλια του Κουρή'.
Όμως το κανάλι 29 έγινε (με το Μαστουράκη) ΣΤΑΡ. Μάλιστα αν δεις την βασική του συχνότητα εν Αθήναις είναι το κανάλι 29!
Αργότερα με τον παρά ο Κουρής άνοιξε το Κανάλι 5 που έγινε άλτερ, άλτερ5, δεν ξέρω τι είναι σήμερα!!
-
Παρεπιπτόντως, εγώ (συνηθισμένος σε 'άλλες εποχές') φοβόμουνα εκδίωξη Χούκλη και έλευση άλλου βολικού παρουσιαστή. Για τους νεότερους, να θυμίσω οτι, παλιά, δυό ημέρες μετά τις εκλογές είχαμε νέο δημοσιογραφικό dream-team στα κρατικά κανάλια.
-
Όντως άλλαξαν οι εποχές. Τώρα παραμένουν στις θέσεις τους στα κρατικά κανάλια όσοι κρίνονται καλοί και φεύγουν κακήν κακώς από τα παράθυρα των ιδιωτικών καναλιών όσοι κρίνονται ασύμβατοι με τα συμφέροντα κάποιων τραστ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
Αλήθεια , με τι διαδικασία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί ένα τέτοιο μαραφέτι ?:
Από ότι γνωρίζω,πρέπει να αποδείξεις ότι τό I.Q. καί τό ph σου,είναι....ίσα.
Κορυφαίο!
Πάντως δε νομίζω να είναι τόσα πολλά τα μηχανάκια (200000). Κάποτε είχα ακούσει για 2000 περίπου, που είναι και πιο λογικό από οικονομικής και στατιστικής πλευράς.
-
Το 95% των δημοσιογράφων έτσι είναι.Μόνο για τα νούμερα νοιάζονται.....
αυτο ειναι μακρια απο τη πραγματικοτητα!
το επιπεδο των ειδησεων των ιδιωτικων καναλιων σχετιζεται αμεσα με το επιπεδο των ανθρωπων που τις βλεπουν...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το επιπεδο των ειδησεων των ιδιωτικων καναλιων σχετιζεται αμεσα με το επιπεδο των ανθρωπων που τις βλεπουν...Διαφωνω απο λιγο εως παρα πολυ.
Τα καναλια κανουν οτι γουσταρουν.
Ο κόσμος θα χάψει οτι του δινεις,γιατι η τηλεόραση εχει αυτη την δυναμη.Ετσι γινεται και στην 'ελληνικη' μουσικη σημερα.
Καποτε τα μεγαλα κεφαλια του χωρου ελεγαν να προωθησουμε την Φαραντουρη,τον Θεοδωρακη κ.ο.κ, τωρα οποια φοραει μίνι και κανει σολάριουμ χρίζεται τραγουδίστρια. -
ο κοσμος εχει ενα συγκεκριμενο επιπεδο και δεν μπορει να αντιληφθει ορισμενα πραγματα...τα ιδιωτικα καναλια ειναι επιχειρησεις που αναζητουν κερδη...αν βαλει το μεγκα ενα ντοκυμαντερ για τον βιβαλντι σε prime time θα
το κλαψουν οι ρεγγες! και ομως θα χει βαλει ενα καλο προγραμμα...δεν φταιει η τηλεοραση, η ιστορια αρχιζει οταν ειμαστε πολυ μικροι και κλιμακωνεται... -
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΔΕΙΓΜΑ
Το δείγμα της AGB αριθμεί 1200 νοικοκυριά αντιπροσωπευτικού του πληθυσμού, κατανεμημένα στην ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη, καλύπτοντας όλες τις περιοχές της χώρας αστικές, ημιαστικές και αγροτικές.
http://www.agb.gr/gr/about/default.htm
Δεν ειναι πολλα τα 1200 για να ξερουμε εστω ενα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο κοσμος εχει ενα συγκεκριμενο επιπεδο και δεν μπορει να αντιληφθει ορισμενα πραγματα...τα ιδιωτικα καναλια ειναι επιχειρησεις που αναζητουν κερδη...αν βαλει το μεγκα ενα ντοκυμαντερ για τον βιβαλντι σε prime time θα
το κλαψουν οι ρεγγες! και ομως θα χει βαλει ενα καλο προγραμμα...δεν φταιει η τηλεοραση, η ιστορια αρχιζει οταν ειμαστε πολυ μικροι και κλιμακωνεται...Ποιος λέει ότι το ποιοτικό δεν μπορεί να είναι και εμπορικό!! Κάθε άλλο μάλιστα. Αυτό που αναφέρεις είναι ένα παράδειγμα που αναφέρεται σε προϊόν ( αν μπορείς αν το πεις έτσι) που δεν πουλάει στην Ελλάδα. Μια εκπομπή όμως με καλό και ποιοτικό Ελληνικό τραγούδι ή μουσική θα «πουλούσε» πολύ περισσότερο. Ποιος θα παρακολουθούσε σήμερα κάτι σαν το Θέατρο της Δευτέρας και όμως σε πολλές συζητήσεις που κάνω πολλοί το αναζητούν αν όχι το ίδιο πάνω όμως στην ίδια βάση. Πάρτε παράδειγμα τις προσεγμένες δουλειές σε θέατρο ή σε συναυλίες. Πάντα σχεδόν έχουν επιτυχία δυσανάλογη με την διαφήμιση που τους γίνεται. Το καλό μαθαίνεται από στόμα σε στόμα από τον ευχαριστημένο «πελάτη». Το κακό είναι ότι θέλει περισσότερο χρόνο να αποδώσει αυτή η μέθοδος κάτι που η εποχή μας συχνά δεν συγχωρεί.
-
Το ποιοτικό κοστίζει. Θες να γεμίσεις 45 λεπτά δελτίο ειδήσεων. Για να βάλεις ποιοτικό περιεχόμενο πρέπει να έχεις:
- δημοσιογράφο που να ξέρει τι του γίνεται, μορφωμένο και επομένως με σχετικά υψηλό μισθό.
- έρευνα, που κοστίζει σε χρόνο και χρήμα.
- μέσα μεταφοράς σε δυσπρόσιτα σημεία, στην πηγή της είδησης.
κλπ
Αντ' αυτού:
- νοικιάζουν ιδιωτικά συνεργεία με παιδάκια που μόλις τέλειωσαν κάποια σχολή δημοσιογραφίας (χοχοχο)
- βρίσκουν στο σπίτι τους τους συγγενείς κάποιων θυμάτων
- κατεβάζουν mp3 για επιβλητική μουσική υπόκρουση
- χρησιμοποιούν τεράστιους τίτλους (το μέγεθος είναι τζάμπα) με σπαρακτικό και τρομακτικό περιεχόμενο.
- φωνάζουν για 'συζήτηση' μαϊντανούς της πολιτικής και του θεάματος, που μπορεί και να πληρώνουν για να βγουν στα παράθυρα.
- για γαρνιτούρα του δελτίου αγοράζουν φθηνά κλιπάκια από αμερικανικά κανάλια με τη δραματική διάσωση μιας γάτας που έπεσε στον ανοιχτό βόθρο του γείτονα..
-
Για μένα η κορυφαία χιουμοριστική σειρά ήταν το 'Δις εξ' αμαρτείν' (απορώ που δεν αναφέρθηκε).
Για ειδήσεις η ΝΕΤ είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Λυριτζή-Οικονόμου παρακολουθώ κανά μισάωρο το πρωί, πριν ξεκινήσω για δουλειά (τον Λυριτζή όμως τον βρίσκω αχρείαστα είρωνα...) Αν τύχει και βρεθώ κανά μεσημέρι σπίτι βλέπω και 'Τρίτη ματιά' στην ΕΤ3.
Κατά τα άλλα, καμια μπαλίτσα ή καμια φόρμουλα, ενώ αρκετές φορές χαζεύω και 'Δίκη στο Έξτρα'.
Τέλος, μερικές φορές όταν γυρίζω σπίτι εξαντλημένος μετά τις 10 το βράδυ, βάζω Χίο & Παπαγιάννη γιατί εκείνη την ώρα προέχει η διασκέδαση από την ενημέρωση
-
Οι κορυφαιες ατακες των σα'ι'νιων εχουν πολυ πλακα:
Ερωτηση του σα'ι'νιου προς συγγενη (συνηθως γονεις) θυματος στυγερης Δολοφονιας ή θυματος Βιασμου
-Πως αισθανεστε που δολοφονηθηκε-βιαστηκε το παιδι σας??
Περιμενουν προφανως να παρουν απαντηση του τυπου:
'Ειμαστε πολυ χαρουμενοι που δολοφονηθηκε-βιαστηκε το παιδι μας και το βραδυ για να γιορτασουμε το γεγονος θα παμε στα μπουζουκια.-Τι αισθανεστε για το δολοφονο ή βιαστη και αν τον ειχατε μπροστα σας τι θα του λεγατε??
Εδω η απαντηση που περιμενουν ειναι εξωφθαλμη:
'Για το δολοφονο του παιδιου μας τρεφουμε αισθηματα συμπαθειας και αν τον ειχαμε μπροστα μας θα του λεγαμε πρωτα ενα μεγαλο ευχαριστω για το καλο που μας εκανε και θα τον καλουσαμε να ερθει το βραδυ μαζι μας στα μπουζουκια για να γιορτασουμε μαζι και αγαπημενοι το γεγονοςΕρωτηση των σα'ι'νιων προς το Δολοφονο - βιαστη:
-Εχετε μετανοιωσει??
Η απαντηση που περιμενουν να παρουν ειναι η εξης:
'Να μετανοιωσω γιατι??Δεν εκανα τιποτα κακο και αν μου δινοταν η ευκαιρια παλι το ιδιο θα εκανα.....-Τι θα λεγατε στους συγγενεις του θυματος??
Θα τους ελεγα να μου πουν ενα μεγαλο ευχαριστω αντι να θελουν να με εκτελεσουν.
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών