-
εχετε υπερβολικη εμπιστοσυνη στον 'κοσμο'...κατα τη γνωμη μου κανετε λαθος!και σας το λεω γιατι ακριβως πανω σε αυτον τον τομεα εχω μια μικρη προς το παρον πειρα...
τα καναλια ενδιαφερονται να βλεπουν τα προγραμματα τους οσο το δυνατον περισσοτεροι για την τηλεθεαση και κατα συνεπεια για τις διαφημισεις...αν οι μελετες τους ελεγαν οτι θα πουλουσε το 'ποιοτικο' που εσεις λετε,θα το κανανε! ομως δεν ειναι ετσι...το επιπεδο ειναι πολυ χαμηλο και γινεται οτι γινεται... -
ξεκολληστε και δειτε οτι ακομα και αν εμας δε μας αρεσει η εκπομπη του μικρουτσικου,υπαρχει πολυς κοσμος που τη βλεπει...και καμια φορα γουσταρει κιολας λογω της ανθρωπινης φυσης...
-
Τίποτα. Το όλο θέμα με την τηλεόραση είναι μια επικίνδυνη φαρσοκωμωδία. Αξίζει κανείς να παρακολουθήσει και να συλλέξει τις ατάκες που λένε οι φωστήρες των μίντια. Μέσα σε λίγα λεπτά ακούστηκαν: Εκ των ούκ άνευ. (ούγκ...) Υπερεσία (Απο το περσης...) και, Καφέ με γραμμές (απο κάποιον ο οποίος ήθελε να περιγράψει με λόγια το μυαλό...). Και τέλος δήλωση νοικοκυράς σε ρεπορτάζ για το ποιός κάνει για πρωθυπουργός: Ο Αυτιάς!!!!!! Άν θέλει λοιπόν ο Θέμος να κάνει κάτι έξυπνο, ας τα μαζέψει όλα αυτά, ας τα βάλει σε ένα βιντεάκι και μετά να βάλει το τραγούδι 'Χτύπα κι άλλο' του Πετρέλη...
Ευχαριστώ όλη την ημισφαίριος... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο κοσμος εχει ενα συγκεκριμενο επιπεδο και δεν μπορει να αντιληφθει ορισμενα πραγματα...τα ιδιωτικα καναλια ειναι επιχειρησεις που αναζητουν κερδη...αν βαλει το μεγκα ενα ντοκυμαντερ για τον βιβαλντι σε prime time θα
το κλαψουν οι ρεγγες! και ομως θα χει βαλει ενα καλο προγραμμα...δεν φταιει η τηλεοραση, η ιστορια αρχιζει οταν ειμαστε πολυ μικροι και κλιμακωνεται...Δεν είπαμε να αλλάξουν τα πράγματα απο τη μία μέρα στην άλλη..
Φυσικά και αν βάλει βιβάλντι που λες θα έχει μηδέν τηλεθέαση.
Μπορεί όμως να αρχίσει σιγά σιγά.Πχ να μη δείχνει την Τσίλα και τη Μπεζαντάκου αλλά τον Τερζή και τον Πάριο.
Στα Reality τηλεπαιχνίδια να μη βάζουν όλες τις κατίνες και τα τσόκαρα που είναι έτοιμοι για καβγά αλλά πιο ποιοτικούς παίχτες.Εμένα το Bigbrother1 μου άρεσε γιατί δεν υπήρχε ούτε χυδαιότητα,ούτε χαμηλό επίπεδο απο τους παίχτες ούτε τίποτα.Και έκανε και τηλεθέαση.
Επίσης στα αθλητικά να μην υποστηρίζει ο κάθε δημοσιογράφος την ομάδα του και τα συμφέροντα του αλλά να είναι αντικειμενικός..Αυτά και άλλα πολλά είναι ο σωστός τρόπος να φέρεις τηλεθέαση.Γιατί υπάρχουν επίσης και χίλιοι δυό στραβοί, εύκολοι και φτηνοί τρόποι να έχεις τηλεθέαση.
Ο κόσμος δεν είναι χαζός και θέλει την ποιότητα.Αλλά άμα του σερβίρεις μόνο σκουπίδια,τι να κάνει;Εθίζεται στα σκουπίδια. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
ο κοσμος εχει ενα συγκεκριμενο επιπεδο και δεν μπορει να αντιληφθει ορισμενα πραγματα...τα ιδιωτικα καναλια ειναι επιχειρησεις που αναζητουν κερδη...αν βαλει το μεγκα ενα ντοκυμαντερ για τον βιβαλντι σε prime time θα
το κλαψουν οι ρεγγες! και ομως θα χει βαλει ενα καλο προγραμμα...δεν φταιει η τηλεοραση, η ιστορια αρχιζει οταν ειμαστε πολυ μικροι και κλιμακωνεται...Δεν είπαμε να αλλάξουν τα πράγματα απο τη μία μέρα στην άλλη..
Φυσικά και αν βάλει βιβάλντι που λες θα έχει μηδέν τηλεθέαση.
Μπορεί όμως να αρχίσει σιγά σιγά.Πχ να μη δείχνει την Τσίλα και τη Μπεζαντάκου αλλά τον Τερζή και τον Πάριο.
Στα Reality τηλεπαιχνίδια να μη βάζουν όλες τις κατίνες και τα τσόκαρα που είναι έτοιμοι για καβγά αλλά πιο ποιοτικούς παίχτες.Εμένα το Bigbrother1 μου άρεσε γιατί δεν υπήρχε ούτε χυδαιότητα,ούτε χαμηλό επίπεδο απο τους παίχτες ούτε τίποτα.Και έκανε και τηλεθέαση.
Επίσης στα αθλητικά να μην υποστηρίζει ο κάθε δημοσιογράφος την ομάδα του και τα συμφέροντα του αλλά να είναι αντικειμενικός..Αυτά και άλλα πολλά είναι ο σωστός τρόπος να φέρεις τηλεθέαση.Γιατί υπάρχουν επίσης και χίλιοι δυό στραβοί, εύκολοι και φτηνοί τρόποι να έχεις τηλεθέαση.
Ο κόσμος δεν είναι χαζός και θέλει την ποιότητα.Αλλά άμα του σερβίρεις μόνο σκουπίδια,τι να κάνει;Εθίζεται στα σκουπίδια.εχεις υποψη σου καποιον ποιοτικο ανθρωπο ο οποιος θα εμπαινε σε reality???
-
Δεν είπα να είναι ποιοτικοί όπως τους εννοείς..
Απλά να μην είναι η σαπίλα της κοινωνίας που ψάχνει μια ευκαιρία να αναδειχθεί..
Όπως είπα οι παίχτες του Bigbrother 1 δεν προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους,ούτε μάλωναν χωρίς λόγο για να προβληθούν... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
.Εμένα το Bigbrother1 μου άρεσε γιατί δεν υπήρχε ούτε χυδαιότητα,ούτε χαμηλό επίπεδο απο τους παίχτες ούτε τίποτα.Και έκανε και τηλεθέαση.Δεν υπηρχε χαμηλο επιπεδο;
Ατερμονες συζητησεις ανευ αντικειμενου, γραμματικό επίπεδο αλβανου και προβληματισμός (στην καλυτερη) καφενειου.
Βεβαια αν εισαι κλεισμενος ολη μερα με ενα ματσο αλβάνια, σιγουρα μετα δεν ζωγραφίζεις λεκτικά... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δεν είπα να είναι ποιοτικοί όπως τους εννοείς..
Απλά να μην είναι η σαπίλα της κοινωνίας που ψάχνει μια ευκαιρία να αναδειχθεί..
Όπως είπα οι παίχτες του Bigbrother 1 δεν προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους,ούτε μάλωναν χωρίς λόγο για να προβληθούν...Αν τους έβαζες στο 2 όμως θα το έκαναν.
ΔΕΝ το έκαναν λόγω άγνοιας του τι γίνεται έξω. Την επόμενη χρονιά θα το έκαναν δυστυχώς, γιατί η... καταπληκτική... αυτή εκπομπή ήταν άκρως ηθοπλαστική. -
τωρα θα μιλησουμε για το επιπεδο του μπιγκ μπραδερ?
και ομως οι αιτησεις ηταν χιλιαδες παντα σε τετοια παιχνιδια...οι ιδιοι που ζητανε και κοινωφελες εργο απο ιδιωτικες επιχειρησεις οπως τα καναλια!
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Μπορειτε τελος να μου λυσετε μια απορια που παντα ειχα?Με δεδομενο οτι υπαρχουν καμμια 200.000 μηχανακια της (k)AGB
[color=red]...Πόσα????? 1.100 είναι, μάλλον ήταν πέρυσι, άντε να έγιναν 1.200-1.500, ποιος μίλησε για 200.000?
Μην μιλήσουμε για ποιοι και που τα έχουν! Θέλετε παράδειγμα? Για την Φωκίδα υπάρχουν μόνο 3 μηχανάκια! Το ένα στο Μοναστηράκι ή κάπως έτσι κοντά στη Ναύπακτο, ένα χωριό των 50 γερόντων κατοίκων και τα άλλα 2 κάπου εκεί γύρω, Ευπάλιο αν θυμαμαι καλά και σε ένα άλλο χωρίο.
Φυσικά δεν καλύπτοντε οι μεγάλες πόλεις της Φωκίδας και ούτε έχει γίνει κατανομή πουθενά στην Ελλάδα με βάση το επίπεδο μόρφωσης, το οικονομικό επίπεδο κλπ.
Πριν κάποια χρόνια όταν είχε συνολικά 700 σε όλη την Ελλάδα στην Εύβοια είχε 3 μηχανάκια, το ένα στο κέντρο της Χαλκίδας και τα άλλα 2 κοντά σε ένα στρατόπεδο έξω από τη Χαλκίδα σε κάτι που έμοιαζε με καταυλισμό τσιγγάνων!
Αυτοί καθορίζουν το τι θα δούμε... -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Μπορειτε τελος να μου λυσετε μια απορια που παντα ειχα?
Με δεδομενο οτι υπαρχουν καμμια 200.000 μηχανακια της (k)AGB
[color=red]...Πόσα????? 1.100 είναι, μάλλον ήταν πέρυσι, άντε να έγιναν 1.200-1.500, ποιος μίλησε για 200.000?
Μην μιλήσουμε για ποιοι και που τα έχουν! Θέλετε παράδειγμα? Για την Φωκίδα υπάρχουν μόνο 3 μηχανάκια! Το ένα στο Μοναστηράκι ή κάπως έτσι κοντά στη Ναύπακτο, ένα χωριό των 50 γερόντων κατοίκων και τα άλλα 2 κάπου εκεί γύρω, Ευπάλιο αν θυμαμαι καλά και σε ένα άλλο χωρίο.
Φυσικά δεν καλύπτοντε οι μεγάλες πόλεις της Φωκίδας και ούτε έχει γίνει κατανομή πουθενά στην Ελλάδα με βάση το επίπεδο μόρφωσης, το οικονομικό επίπεδο κλπ.
Πριν κάποια χρόνια όταν είχε συνολικά 700 σε όλη την Ελλάδα στην Εύβοια είχε 3 μηχανάκια, το ένα στο κέντρο της Χαλκίδας και τα άλλα 2 κοντά σε ένα στρατόπεδο έξω από τη Χαλκίδα σε κάτι που έμοιαζε με καταυλισμό τσιγγάνων!
Αυτοί καθορίζουν το τι θα δούμε...Καλα, επειδη γνωριζεις που βρισκονται 6 μηχανακια δεν σημαινει οτι μπορεις να εκφερεις γνωμη για το δειγμα αγνοωντας τα υπολοιπα 1194... Αλλωστε η AGB εχει συμφερον να τα εχει σε αντιπροσωπευτικο δειγμα του πληθυσμου! Και οπως εγραψα στην προηγουμενη σελιδα:
ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΔΕΙΓΜΑ
Το δείγμα της AGB αριθμεί 1200 νοικοκυριά αντιπροσωπευτικού του πληθυσμού, κατανεμημένα στην ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη, καλύπτοντας όλες τις περιοχές της χώρας αστικές, ημιαστικές και αγροτικές.
http://www.agb.gr/gr/about/default.htm
Δεν ειναι πολλα τα 1200 για να ξερουμε εστω ενα!
-
Παιδιά συμφωνώ 100% μαζί σας για το χάλι της τηλεόρασηςη, αλλά είμαι και σίγουρος ότι οι μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες που επενδύουν δισεκατομμύρια στις διαφημίσεις έχουν τον τρόπο να ξέρουν καλά την ακροαματικότητα. Πιστεύετε ότι αν νόμιζαν πως οι μετρήσεις είναι 'στα κουτουρού' θα ξόδευαν τόσα λεφτά;
Απλώς αυτό είναι το πολιτιστικό επίπεδο του μέσου Έλληνα, και γι' αυτό του δίνουν τέτοιο προϊόν. Δε νομίζω όμως ότι και στην Ευρώπη είναι ΤΟΣΟ καλύτερα τα πράγματα, και μην ξεχνάτε ότι όποιος θέλει μπορεί να βρει εξαιρετικές εκπομπές που δεν προσβάλλουν την αισθητική του.
-
Εχθές το τρίτο πρόγραμμα είχε αφιερωμένη ολόκληρη την ημέρα στον Μάνο Χατζιδάκη (θα ήταν τα 80ά του γενέθλια). Όσοι δεν άκουσαν έστω για λίγο, έχασαν.
Και αυτοί που έχουν τα 'μηχανάκια' σίγουρα δεν άκουσαν.
-
Εγώ είδα το αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι που είχε κάνει το 'Έχει Γούστο' (ναι, η εκπομπή που κράζει ο χοντροπατάτας εξυπνάκιας γλείφτης του Κόκκαλη - που μας τον κατσίκωσε στον Αντίλογο ο Κ.Κ....). Και ΟΧΙ, όσοι έχουν μηχανάκια της AGB ΔΕΝ βλέπουν τέτοιες εκπομπές. Το μόνο που βλέπουν από κρατική τηλεόραση είναι καμιά λειτουργία την Κυριακή (κάτι δηλαδή εντελώς περιττό και άχρηστο για το κοινωνικό σύνολο, καθώς αποτελεί υποκατάστατο της λοβοτομής).
Για ενημέρωση έχουν τον Άι-Εισαγγελάτο, την Φτυαρτιάνα Σεθαβίδου, τη Λαμπίρη...
Για καταγραφή των προβλημάτων της κοινωνίας έχουν τον ΠΟΛΥ μικρούτσικο, το παρατράγουδο...
Τα δε καλλιτεχνικά τους ενδιαφέροντα εξαντλούνται στον Ταμπάκη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
...καμιά λειτουργία την Κυριακή (κάτι δηλαδή εντελώς περιττό και άχρηστο για το κοινωνικό σύνολο, καθώς αποτελεί υποκατάστατο της λοβοτομής).Χαλάρωσε
-
...καμιά λειτουργία την Κυριακή (κάτι δηλαδή εντελώς περιττό και άχρηστο για το κοινωνικό σύνολο, καθώς αποτελεί υποκατάστατο της λοβοτομής).Για πιο λογο μας λες??
Εγω παροτι το σπιτι μου ειναι 50 μετρα απο την Εκκλησια τα πρωινα της Κυριακης βαζω ΕΤ1 για να απολαυσω τη Βυζαντινη μουσικη απο τη Μητροπολη.
Εξαλλου δε νομιζω κατι απο αυτα που αναφερει η Λειτουργια προσβαλλουν την αισθητικη μου.
Υποκαταστατο της λοβοτομης αποτελουν οι καθε ειδους φανατισμοι:
Πολιτικοι,θρησκευτικοι,πολιτισμικοι. -
Το μόνο που βλέπουν από κρατική τηλεόραση είναι καμιά λειτουργία την Κυριακή (κάτι δηλαδή εντελώς περιττό και άχρηστο για το κοινωνικό σύνολο, καθώς αποτελεί υποκατάστατο της λοβοτομής).Αυτή είναι η προσωπική σου άποψη, αφορά το άτομό σου και αντικατοπτρίζει το πώς αισθάνεσαι εσυ και ελάχιστοι ακόμη σε τούτη τη χώρα.Καλά θα κάνεις να σεβαστείς τους υπολοιπους που δε συμφωνούν μαζί σου και οταν δείχνει τη Θεία Λειτουργία, απλά να το γυρίζεις, να βλέπεις BATMAN....(το παλιό, με τον τύπο με τη μπασάτη φωνή...)
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μέχρι τώρα, παρακολουθούσα τις 'ειδήσεις' στις 8.00 των ιδιωτικών καναλιών όποτε ήθελα μια δόση ψυχαγωγίας ή σαδο-μαζοχισμού.Πλέον, τις αντιμετωπίζω σαν επικίνδυνα και βλαπτικά φαινόμενα για την ελληνική κοινωνία .
Τελειωτικό χτύπημα : η ανήθικη αντιμετώπιση του 'μή'-θέματος (προς το παρόν) 'γρίπη-φονιάς'. Πιστεύω ότι τα κανάλια - και οι δημοσιογράφοι τους - φταίνει (εν μέρει) για την συρροή χιλιάδων προβ...θέλω να πώ συνανθρώπων μας στα φαρμακεία και νοσοκομεία για εμβόλεια, κτλ.
Αμάν πιά!!!!
Εχεις απολυτο δικιο,γενικα τα ιδιωτικα καναλια εινα για κλωτσες μονο για ταινιες τα παρακολουθω,επισης με τρελλαινουν και τα ριαλιτυ,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ειδικα ο αντενα το εχει ξεφτιλισει.ΝΕΤ,ΕΤ1,ΕΤ3 κυριοι τα μονα σοβαρα καναλια,επρεπε να βγουν τα ξεφτιλισμενα ιδιωτικα για να φανει η αξια τους
-
Για ενημέρωση έχουν τον Άι-Εισαγγελάτο, την Φτυαρτιάνα Σεθαβίδου, τη Λαμπίρη...
Για καταγραφή των προβλημάτων της κοινωνίας έχουν τον ΠΟΛΥ μικρούτσικο, το παρατράγουδο...
Τα δε καλλιτεχνικά τους ενδιαφέροντα εξαντλούνται στον Ταμπάκη.
Αυτοι που τους βλεπουν ειναι αχαρακτηριστοι
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Καλα, επειδη γνωριζεις που βρισκονται 6 μηχανακια δεν σημαινει οτι μπορεις να εκφερεις γνωμη για το δειγμα αγνοωντας τα υπολοιπα 1194... Αλλωστε η AGB εχει συμφερον να τα εχει σε αντιπροσωπευτικο δειγμα του πληθυσμου!Πάντως από όσα είδα ή έμαθα που είναι (και είναι αρκετά) κατάλαβα ότι έχουν μοιραστεί σε άτομα που δεν θα έλεγα ότι αντιπροσωπεύουν τον μέσο Έλληνα... Μάλλον τον κατώτερο σε επίπεδο μόρφωσης.
Το τι λέει η AGB το ακούω βερεσέ, από τη στιγμή που δεν βγαίνει με στοιχεία να αποδείξει ότι μετρά όλα τα κοινονικά επίπεδα.
Την έχω ψάξει λόγω δουλειάς και πάνω κάτω ξέρω πως δουλεύει, βρίσκει μια οικογένεια, της δίνει κάθε χρόνο ένα δώρο, πχ τοστιέρα, καφετιέρα, κομπολόι ή καθρεφτάκι και κάνει μετρήσεις!
Πες μου τώρα εσύ ποιος θα δεχόταν να παρακολουθήτε η προσωπική του ζωή για μια τοστιέρα αξίας 10 €...
Έλεος με τις "ειδήσεις" των ιδιωτικών καναλιών