-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
δηλαδη εσυ τωρα εχεις ψαξει σε αλλα φορουμ τι εχω γραψει και δεν διαβασες τι γραφω εδω . ευχαριστω που αφιερωνεις και ωρα και ψαχνεις τι γραφω στο νετ !
Ούτε να ψάξω χρειάστηκε ούτε να αφιερώσω ώρα.
Έχω καλή μνήμη.Τελικά δε μας είπες... Είχε 190 άλογα ή όχι;
Ή μήπως ήταν μαμά με 190 άλογα;Σου απαντησε οτι ειχε αλλαξει μοτερ αρα το βελτιωμενο πρεπει να ηταν το πρωτο.Στο κατω κατω ξερουμε και εδω στον Ασπροπυργο γνωστο πουντοτζιτο που ειχε αρπαξει...ισως και να το ξερεις αν στο πω,το ειχα δει κιολας μπροστα στα ματια μου στη Δημοκρατιας...(βελτιωμενο)
οπως λές και εσύ ήταν ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ...
τι σχέση έχει με τα μαμά gt??ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΑΜΑ GT ΝΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΕΙ???
p.s. βλάμης??
Οχι μαμα δεν εχω δει!Ναι ρε βλαμακο ...μιλα ποιους ξερεις?
έχεις pm...
-
Δεν εχω τιποτα μεχρι τωρα...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Δεν εχω τιποτα μεχρι τωρα...δεν μπορώ να σου στείλω...
μήπως είσαι γεμάτος? -
Πάντως και τα golf παίρνουν φωτιά http://www.youtube.com/watch?v=7_kvYNrUpe8http://www.youtube.com/watch?v=LgXl9d7-neo&feature=related...
Όλα τα αμάξια μπορει να πιάσουν φωτιά αλλά πίστευω οτι 9 στις 10 περιπτώσεις δεν είναι κατασκευαστικό ελλάτωμα αλλά βλακεία κάποιου μηχανικού/ηλεκτρολόγου που εβαλε το χεράκι του...
Εγώ κάθε μέρα παρακαλάω να καεί (γιατί δε πιάνει με τίποτα το ποσό για το οποίο είναι ασφαλισμένο) αλλά δεν καιγεται το άτιμο...
-
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους κατόχους υστέρα απο μια παρατήρηση που έκανα στο αμάξι μου.. οι ρεγουλατοροι του μπροστά κάπο πρέπει να ακουμπάνε σε καπιο μεταλο-βάση 'η να ειναι στον αερα?? το λεω αυτο καθώς είδα οτι στο κάπο μου δεν κλίνει καλά στην μια πλευρά πιο συγκεκριμένα δεν εφαπτετε καλα η τσιμουχα πανω στο φαναρι !!! δεν εχω τρακαρει ετσι κ μου κανει εντύπωσή που αφήνει κενο..σαν να μην εχει μπει καλα το φαναρι!!μηπος κατα τιν αλλαγη που ειχα κανει στο κιβώτιο έβγαλαν προφυλακτήρα και δεν τον εφάρμοσαν καλα στα φώτα ??
-
**Παρακαλω να σταματησουν τα σχολια για το πουντο του puntix γιατι ειναι **
-
κατι ακομα για να ξερεις >γιατί δε πιάνει με τίποτα το ποσό για το οποίο είναι ασφαλισμένο
στην πυρος αν καει το αμαξι σου λαμβάνετε η αξια που εχει το αμαξι σου εκινει την στιγμη πχ απο το αuto triti και αναλογα σου δινουν την αξια που κοστιζει την συγκεκριμενη στιγμη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Παρακαλω να σταματησουν τα σχολια για το πουντο του puntix γιατι ειναι ****Επειδή δεν το είδατε μάλλον. Φτάνουν τα άσχετα. **
-
Εχω μια απορία γιατί το κόστος ξεφεύγει. Μπορει καποιος να βαλει aftermarket αισθητήρες παρκαρίσματος που όμως να συνεργάζονται με το optical parking system του rcd 510??
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους κατόχους υστέρα απο μια παρατήρηση που έκανα στο αμάξι μου.. οι ρεγουλατοροι του μπροστά κάπο πρέπει να ακουμπάνε σε καπιο μεταλο-βάση 'η να ειναι στον αερα?? το λεω αυτο καθώς είδα οτι στο κάπο μου δεν κλίνει καλά στην μια πλευρά πιο συγκεκριμένα δεν εφαπτετε καλα η τσιμουχα πανω στο φαναρι !!! δεν εχω τρακαρει ετσι κ μου κανει εντύπωσή που αφήνει κενο..σαν να μην εχει μπει καλα το φαναρι!!μηπος κατα τιν αλλαγη που ειχα κανει στο κιβώτιο έβγαλαν προφυλακτήρα και δεν τον εφάρμοσαν καλα στα φώτα ??βγαλε καποια φωτο να φανει ποση ειναι η διαφορα. Θα σου προτεινα να πας οχι στην αντιπροσωπεια αλλα σε ιδιωτη φαναρτζη. Οχι για να στο φτιαξει αλλα για να σου πει τι δεν παει καλα. Εχουν ματι σε αυτα και αν ειναι και ενταξει θα χαρει κιολας να βοηθησει με το να σου πει τι φταιει.
-
-
εχω την εντυπωση οτι ενας καλος λαμαρινας θα στο φέρει με το χερι σε 1 λεπτο
-
To καπο δν ακουμπαει καπου ...αν αυτη ειναι η ερωτηση σου
Ακριβως το ιδιο ηταν και στο πολο που ειχα και σε γκολφ φιλων
-
ναι άλλα εχει τσιμούχα για τον λόγο αυτο και η τσιμούχα αφήνει πολύ περιθώριο με αποτέλεσμά να περνάνε βρομιές στιν μηχανή απο τιν μια πλευρά...
-
Αυτη η αποσταση υπαρχει μονο απο την μια πλευρα?στην αλλη εφαρμοζει στην τσιμουχα?
-
[quote='Thanix']Αυτη η αποσταση υπαρχει μονο απο την μια πλευρα?στην αλλη εφαρμοζει στην τσιμουχα?
αν διαβάσεις πιο πανό θα δεις ότι αυτό λέω σ.. στην μια δεν αφήνει καθόλου εως ελάχιστο κενό με το φανάρι ενώ στο άλλο αφήνει πολύ κενό
-
Πανε στην VW και ζητα να το τσεκαρουν...κατα πασα πιθανοτητα θα θελει ρεγουλαρισμα απο την μια πλευρα...α και επισης μην πληρωσεις τπτ αν σου ζητησουν...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Πανε στην VW και ζητα να το τσεκαρουν...κατα πασα πιθανοτητα θα θελει ρεγουλαρισμα απο την μια πλευρα...α και επισης μην πληρωσεις τπτ αν σου ζητησουν...sd
γενικά αυτό εχω στο μυαλό μου οτι είναι! αν και ίσος θέλει λιγο βίδωμα και το φανάρι με το πρώτο σέρβις θα τους το πω ούτως η άλλος το προσέχω το αμάξι (αγρανζουνιστο ατρακαριστο 9 μηνών αμάξι και μακριά απο εμάς αυτα.) καλα απο εμενα εχουν μπει μεσα...αλλα οταν τους σκαμε 900 αρακι καθε 2 χρωνια καπου εχω και απαιτισεις...
ευτυχώς που δεν είναι αρκετά αντιληπτό πρέπει να κάτσεις ωρά και να το κοιτάς -
Ερώτηξης. ΣΤο vw forum , αναφερουν καποια (γενικευμενα οπως λενε) προβληματα με την κρεμαγιερα σε golf6 αλλα και scirocco. Αναφερουν οτι ειναι δυσδιακριτο , και εμφανιζεται σε μεγαλες ταχυτητες, εγω δεν εχω αντιληφθει κατι. Οι υπολοιποι κατοχοι εχουν καταλαβει τιποτα; Γενικοτερα εχει ακουστει τιποτα; Αναφερθηκε συγκεκριμενη αντιπροσωπεια (θεσ/κης απο οτι καταλαβα) που τους παει για αλλαγη κρεμαγιερας . Στο σιροκοφορουμ Ζανταρα, εχει αναφερθει τιποτα;
(το αυτοκινητο εχουν περασει 20 μερες και δεν το εχω ακομα , ελπιζω μεσα στη βδομαδα. Επειδη το πηγα εκτος για το τρακαρισμα, θα αντιμετωπισω προβλημα με την εγγυηση; )
-
Έπρεπε να είχε κρατήσει αυτή τη γραμμή στη μάσκα η Vw, που είχε το Golf V και το IROC.Θα έδειχνε πολύ πιο εντυπωσιακό.
http://carscoop.blogspot.com/2009/11/caractere-vw-iroc-concept-inspired.html
VW Golf VΙ