-
Πολυ λαμπιονι λεμε
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
που το καταλαβες οτι ειναι πειραγμενο , μανησιο ειναι φιλε και φοραει και δευτερο μοτερ to πρωτο κελαηδισε ,οσο για το αυτο που καιγετε στη φωτογραφια ειναι με 116 000 χμ μανησιο ακομη και με φιλτροκουτι .Σε άλλο forum αναφέρεις ότι ήταν 190 άλογα.
Τώρα ξαφνικά έγινε μανήσιο. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
που το καταλαβες οτι ειναι πειραγμενο , μανησιο ειναι φιλε και φοραει και δευτερο μοτερ to πρωτο κελαηδισε ,οσο για το αυτο που καιγετε στη φωτογραφια ειναι με 116 000 χμ μανησιο ακομη και με φιλτροκουτι .
Σε άλλο forum αναφέρεις ότι ήταν 190 άλογα.
Τώρα ξαφνικά έγινε μανήσιο.Black Mamba!!
-
Εγω προσωπικα δεν αγοραζω ποτε αυτοκινητο οταν διαβαζω για πολλα προβληματα. Δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω golf για παραδειγμα οταν διαβαζω για μυρια προβληματα. Οπως και δεν αγορασα punto gt ,αλλα rallye 16v και εχω βρει την υγεια μου. ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ
-
Καλά, δεν είναι και αλεξίσφαιρο το ραλλάκι...
Έχει και αυτό συγκεκριμένα σημεία που πονάει. -
Re: VW Golf VΙ
Δημοσίευσηαπό Angel!!!! » 22/01/10 18:13
Τώρα ξαφνικά έγινε μανήσιο.δηλαδη εσυ τωρα εχεις ψαξει σε αλλα φορουμ τι εχω γραψει και δεν διαβασες τι γραφω εδω ..>που το καταλαβες οτι ειναι πειραγμενο , μανησιο ειναι φιλε και φοραει και δευτερο μοτερ to πρωτο κελαηδισε ,οσο για το αυτο που καιγετε στη φωτογραφια ειναι με 116 000 χμ μανησιο ακομη και με φιλτροκουτι .
ευχαριστω που αφιερωνεις και ωρα και ψαχνεις τι γραφω στο νετ !
Εγω προσωπικα δεν αγοραζω ποτε αυτοκινητο οταν διαβαζω για πολλα προβληματα. Δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω golf για παραδειγμα οταν διαβαζω για μυρια προβληματα. Οπως και δεν αγορασα punto gt ,αλλα rallye 16v και εχω βρει την υγεια μου. ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ
εγω προσωπικα δεν αγοραζω ποτε αυτοκινητο οταν διαβαζω για πολλα προβληματα. Δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω golf για παραδειγμα οταν διαβαζω για μυρια προβληματα. Οπως και δεν αγορασα punto gt ,αλλα rallye 16v και εχω βρει την υγεια μου. ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ
οταν καποια στιγμη θα ζητησεις ενα σοβαρο αμαξι , σιγουρα θα ειναι στις επιλογες σου , αυτο το σταδιο που εισαι το περασαμε οι περισσοτεροι και εγω προσωπικα ειχα τις χειροτερες αποψεις ειδικα για γκολφ και υπηρξα πολυ φαν της φιατ η οποια με ξεπληρωσε με τον καλυτερο τροπο , δεν ανακαλυψες την αμερικη τωρα με το 16v απλα οταν θα αλλαξεις κατηγορια τοτε θα ανακαλυψεις οτι τοσο καιρο οδηγουσες κουβαδες με ροδες γιατι αυτο ειναι (και δε μιλαω μονο για golf αλλα οποιοδηποτε καλο μικρο μεσαιο ) επισεις αναμεσα σε πουντο και ραλλυ φυσικα εκανες σωστη επιλογη αλλα το αλεξισφαιρο δεν παιζει απλα ..
Εγω προσωπικα δεν αγοραζω ποτε αυτοκινητο οταν διαβαζω για πολλα προβληματα.
αυτο ειναι το πρωτο λαθος που κανεις κατα την γνωμη μου αποφασιζεις μονο με διαβασμα σε φορουμ .
υ.π δεκτο το οτι αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακώσει ... εμενα με πλακωσε -
γεια σας....
ενδιαφέρομαι να αγορασω το gof vi..tsi...λετε οτι πια εχουν ξεπεραστει τα προβλήματα της προηγούμενης γενιας,οπου ακουγα συνεχεια για θορύβους και προβλήματα στο σασμάν...??? -
τι προβλημα εχει το σαζμαν , δεν εχω ακουσει κατι
-
Κάνε μια γρήγορη αλλαγή πρώτης-δευτέρας και θα καταλάβεις... Αλλά στα καινούρια έχει διορθωθεί... Στο δικό μου πάντως γρατζουνάει (οχι πάντα, αλλά 1/10 το κάνει) αλλά αφού αντέχει...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με το λαδι τι παιχτηκε τελικα , γιατι μιλαμε για τεραστια ποσοτηταΤίποτα δεν έγινε , έγινε δωρεάν αλλαγή και είπαν ότι καμιά φορά το κάνει ειδικά όταν το πιέζεις στα πρώτα χιλιόμετρα. Μ@λ@κίες ....δηλαδή
Και να το είχα εγώ να πω άντε πάει στο καλό αλλά το έχει η αδερφή μου, Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κάνει κόντρες στα φανάρια .Sorry , αλλά δεν το έχω σήμερα για να σκανάρω το service book . Επιφυλάσσομαι μέσα στο Σ/Κ .
-
Αν η αδερφή σου οδηγεί 'ήρεμα' (=μπουκωμένο μοτέρ) τότε λογικό είναι να καίει λάδια.
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
δηλαδη εσυ τωρα εχεις ψαξει σε αλλα φορουμ τι εχω γραψει και δεν διαβασες τι γραφω εδω . ευχαριστω που αφιερωνεις και ωρα και ψαχνεις τι γραφω στο νετ !
Ούτε να ψάξω χρειάστηκε ούτε να αφιερώσω ώρα.
Έχω καλή μνήμη.Τελικά δε μας είπες... Είχε 190 άλογα ή όχι;
Ή μήπως ήταν μαμά με 190 άλογα; -
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Κάνε μια γρήγορη αλλαγή πρώτης-δευτέρας και θα καταλάβεις... Αλλά στα καινούρια έχει διορθωθεί... Στο δικό μου πάντως γρατζουνάει (οχι πάντα, αλλά 1/10 το κάνει) αλλά αφού αντέχει...Αυτό ήταν πρόβλημα στο Golf IV. Δε νομίζω να υπήρχε τέτοιο πρόβλημα στο V πόσο μάλλον στο VI.
-
Υπηρχε και στο golf 5 (προσωπικά διαπιστωμένο) και νομίζω κάποιος αλλαξε εδω στο φόρουμ το συγχρονιζέ 2ας και στο golf 6.
-
Και μερικά golf v έχουν το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω σε αυτα που βγήκαν από τέλη 2007-αρχές 2008 και μετά διορθώθηκε το πρόβλημα.
-
που το καταλαβες οτι ειναι πειραγμενο , μανησιο ειναι φιλε και φοραει και δευτερο μοτερ to πρωτο κελαηδισε ,οσο για το αυτο που καιγετε στη φωτογραφια ειναι με 116 000 χμ μανησιο ακομη και με φιλτροκουτι .
Τώρα ξαφνικά έγινε μανήσιο.είδες που τελικά είχα δίκιο??
γατόπαρδος είμαι ...το ξέσκισες το αμάξι και μετά σου φταέι η φίατ...
-
Λιγο οι mods να σφιξουν τα ζωναρια εδω μεσα και να κοπει το offtopic... Υποτιθεται οτι ειναι το Golf τοπικ.
Και σχετικα με τις διαφορες αιτιασεις του Puntix καλο θα ηταν να ηξερε οτι ουτε οι υπολοιποι κατοχοι Golf ειναι χαρουμενοι οι συμφωνουν με αυτα που λεει και κανει... και βρωμιζει το ιδιο το τοπικ που τον αφορα, με την συμπεριφορα του.
Ισως θα επρεπε κανας admin να μοιρασει κανα banακι...
-
δηλαδη εσυ τωρα εχεις ψαξει σε αλλα φορουμ τι εχω γραψει και δεν διαβασες τι γραφω εδω . ευχαριστω που αφιερωνεις και ωρα και ψαχνεις τι γραφω στο νετ !
Ή μήπως ήταν μαμά με 190 άλογα;Σου απαντησε οτι ειχε αλλαξει μοτερ αρα το βελτιωμενο πρεπει να ηταν το πρωτο.Στο κατω κατω ξερουμε και εδω στον Ασπροπυργο γνωστο πουντοτζιτο που ειχε αρπαξει...ισως και να το ξερεις αν στο πω,το ειχα δει κιολας μπροστα στα ματια μου στη Δημοκρατιας...(βελτιωμενο)
-
Ή μήπως ήταν μαμά με 190 άλογα;Σου απαντησε οτι ειχε αλλαξει μοτερ αρα το βελτιωμενο πρεπει να ηταν το πρωτο.Στο κατω κατω ξερουμε και εδω στον Ασπροπυργο γνωστο πουντοτζιτο που ειχε αρπαξει...ισως και να το ξερεις αν στο πω,το ειχα δει κιολας μπροστα στα ματια μου στη Δημοκρατιας...(βελτιωμενο)
οπως λές και εσύ ήταν ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ...
τι σχέση έχει με τα μαμά gt??ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΑΜΑ GT ΝΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΕΙ???
p.s. βλάμης??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
οπως λές και εσύ ήταν ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ...
τι σχέση έχει με τα μαμά gt??ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΑΜΑ GT ΝΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΕΙ???
p.s. βλάμης??
Οχι μαμα δεν εχω δει!Ναι ρε βλαμακο ...μιλα ποιους ξερεις?
VW Golf VΙ