-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα σου πω την άποψή μου :ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΥΚΑ....ΠΗΞΑΜΕ !
Αν ήταν ιδίως για Scirocco ... θα το κραυγαζα και εγώ!
Προσωπικά το άσπρο το 'δέχομαι' για αισθητικούς και μόνο λόγους σε 2 αυτοκίνητα (A3 Sportback με γυάλινη οροφή και Bravo με γρίζες ζάντες)(!) Από εκεί και πέρα ... δεν μου αρέσει και για τον μόνο λόγο που το δικαιολογώ είναι για να γλυτώσει κάποιος την extra χρέωση του μεταλλικού!
Στο Golf τωρα ... οτιδήποτε άλλο απο το ασημί μ' αρέσει! Θα το προτιμούσα όμως σε κόκκινο (σε νεανικό) ή σε μολυβί (σε πιο σοβαρό).
Σε άσπρο πάντως που το έχω δει live συμπαθητικό είναι (δείχνει αρκετά ογκώδες το αμάξι ... και μια κακιούλα ... από πίσω ... σαν 'λευκή συσκευή' μου φέρνει!) -
εγω πιστευω οτι το candy white παει με ηλιοροφη τρελλά , εγω ετσι το πηρα αλλα μου αρεσε και το μολυβι αλλα επρεπε να περιμενω 4 μηνες
-
τα καλητερα χρωματα ειναια το μαυρο μεταλλικο , το candy white kai to red tornado φυσικα..εγω αυτο εχω και παιδια το χρωμα ειναι κορυφη δενει με τις μαυρες λεπτωμεριες μπρωστα και πισο ...
αλλα το χειροτερο πραγμα πασχο ειναι το να βλεπεις τιν καμπουρα του αλλου και οχι τιν δικια σου... καποου ακουσα οτι η σκοντα προκειτε να αγορασει εργοστασια τις αλφα η κατι τετοιο ..αν ισχιεει αυτο θα ηθελα να δω τιν μουρι σου τοτε....(κρατοω και μια επιφηλαξη γιατο που αναφερω ετσι)...και να μην μηλισω για αλφα 146 βοχερ φιλου μου και τραγικα προβληματα....αστο καλητερα...
qssis kai giorgofocus σιμφωνω με τα λεγομενα σας και εμενα με νεκροφορες τις παρουσιαζω στο μιαλο μου delta kai c30 τα μονο ομορφα πραγμαατ ειναι η μασκα τους και στα δυο αλλα οχι το κατι ιδιαιτερα 'ομορφο'
-
Συμφωνώ, τα σκούρα χρώματα του πάνε καλύτερα. Όταν το πήρα εγώ είχε μόνο ασημί leaf και μαύρο, αλλά προτίμησα το ασημί γιατί το μαύρο θα ήθελε συνέχεια πλύσιμο... Αλλά αν μπορούσα να το παραγγείλω, μάλλον κάτι σε μολυβί θα ήταν καλό..
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
αλλα το χειροτερο πραγμα πασχο ειναι το να βλεπεις τιν καμπουρα του αλλου και οχι τιν δικια σου... καποου ακουσα οτι η σκοντα προκειτε να αγορασει εργοστασια τις αλφα η κατι τετοιο ..αν ισχιεει αυτο θα ηθελα να δω τιν μουρι σου τοτε....(κρατοω και μια επιφηλαξη γιατο που αναφερω ετσι)...και να μην μηλισω για αλφα 146 βοχερ φιλου μου και τραγικα προβληματα....αστο καλητερα...
Eισαι πανω απο 18;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Eισαι πανω απο 18;
Με προλαβες..
-
22 ειναι.
-
Ρε νονε γιατι πρεπει ΠΑΝΤΑ οι αγοραστες του γκολφ να μας επιβεβαιωνουν; Ντιπ μπανταβα πραγματα...
-
καλα εσυ αφου εχεις φιατ τι το θες το αβαταρ αυτο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα εσυ αφου εχεις φιατ τι το θες το αβαταρ αυτοΚαι εσυ lancia εχεις..τι μου εβαλες τον αμπαλο avatar..?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε νονε γιατι πρεπει ΠΑΝΤΑ οι αγοραστες του γκολφ να μας επιβεβαιωνουν; Ντιπ μπανταβα πραγματα...γιατί οι των ιταλικών ποτέ δεν βγαίνουν να πουν τι πρόβλημα έχουν.Το θεωρούν τόσο...normal.
Τέλοσπάντων...πέραν του χαβαλέ, προβλήματα έχουν όλοι και μέσα από το forum όπως έχω ξαναγράψει, όσοι έχουν πρόβλημα μιλάνε, ενώ όσοι δεν ε΄χουν, τι να πουν?τι γαμάτη αγορά έκανα?ή πόσο τέλειο είναι το αμάξι που δεν πάω συνεργείο παρά μόνο στα προβλεπόμενα διαστήματα?
(για όλες τις μάρκες ισχύουν αυτά) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ρε νονε γιατι πρεπει ΠΑΝΤΑ οι αγοραστες του γκολφ να μας επιβεβαιωνουν; Ντιπ μπανταβα πραγματα...
γιατί οι των ιταλικών ποτέ δεν βγαίνουν να πουν τι πρόβλημα έχουν.Το θεωρούν τόσο...normal.
Τέλοσπάντων...πέραν του χαβαλέ, προβλήματα έχουν όλοι και μέσα από το forum όπως έχω ξαναγράψει, όσοι έχουν πρόβλημα μιλάνε, ενώ όσοι δεν ε΄χουν, τι να πουν?τι γαμάτη αγορά έκανα?ή πόσο τέλειο είναι το αμάξι που δεν πάω συνεργείο παρά μόνο στα προβλεπόμενα διαστήματα?
(για όλες τις μάρκες ισχύουν αυτά)Εγω εχω διαπιστωσει οτι αναποδα μαλλον ειναιτα πραγματα..
-
Εγω λεω να μετακινηθουμε στο θεμα με το προβλημα του Α3 tsi..
-
Και εγω λεω να σταματησετε τα offtopic [mod]
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(για όλες τις μάρκες ισχύουν αυτά)Και όμως να δεις πως το αναφέρουν αυτό μερικοί σαν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου τους....
-
ρε πασχο 22 ειμαι ...γιατι που κολαει η ηλικια μου ...το οτι εχω προβληματα εκφρασης λογου (ορθογραφια-συντακτικο το καταλαβενω και το ξερο)αυτα που λεω βασιζομε παντα σε δικα μου στοιχεια ...οχι σε φυμες!!!!αυτοι που πραγματικα δεν φοβουντε για τιν επιλογη τους θα βγουνε και θα μοιραστουνε το προβλημα με τους υπολοιπους αυτο ειναι το σωστο εξαλου γιαυτο ειναι η σωστη πληροφορηση αντιθετα οι αντιμαχοι θα πουνε ασχετα πραγματα...φυμες και κουραφεξαλα..
δεν εχω κατι αλλο να πω και δυστιχος εσεις ειστε που χαλατε το φορουμ πασχο....Εγω εχω διαπιστωσει οτι αναποδα μαλλον ειναιτα πραγματα.. [/quote]ειπε ο νονος
Ετσι θα ηθελες να ειναι νονε ....
παντος το γκολφακι καποιους τσουζει ..τι να κανουμε ετσι ειναι!
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ρε πασχο 22 ειμαι ...γιατι που κολαει η ηλικια μου ...το οτι εχω προβληματα εκφρασης λογου (ορθογραφια-συντακτικο το καταλαβενω και το ξερο)αυτα που λεω βασιζομε παντα σε δικα μου στοιχεια ...οχι σε φυμες!!!!αυτοι που πραγματικα δεν φοβουντε για τιν επιλογη τους θα βγουνε και θα μοιραστουνε το προβλημα με τους υπολοιπους αυτο ειναι το σωστο εξαλου γιαυτο ειναι η σωστη πληροφορηση αντιθετα οι αντιμαχοι τους θα πουνε ασχετα πραγματα...φυμες και κουραφεξαλα..
δεν εχω κατι αλλο να πω και δυστιχος εσεις ειστε που χαλατε το φορουμ πασχο....Εγω εχω διαπιστωσει οτι αναποδα μαλλον ειναιτα πραγματα..
Επειδή δεν το έπιασα .... Πες μου σε παρακαλώ αν κάνεις πλάκα ....... για το κείμενο μιλάω όχι για το νόημα ......
Αν όχι sorry -
αυτο που ηθελα να δωσω ος νοημα εχει να κανει οτι αναφερθηκε καπου πιο πανω η ηλικια μου χαρακτιριζοντας με ως
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ρε πασχο 22 ειμαι ...γιατι που κολαει η ηλικια μου ...το οτι εχω προβληματα εκφρασης λογου (ορθογραφια-συντακτικο το καταλαβενω και το ξερο)αυτα που λεω βασιζομε παντα σε δικα μου στοιχεια ...οχι σε φυμες!!!!αυτοι που πραγματικα δεν φοβουντε για τιν επιλογη τους θα βγουνε και θα μοιραστουνε το προβλημα με τους υπολοιπους αυτο ειναι το σωστο εξαλου γιαυτο ειναι η σωστη πληροφορηση αντιθετα οι αντιμαχοι θα πουνε ασχετα πραγματα...φυμες και κουραφεξαλα..
δεν εχω κατι αλλο να πω και δυστιχος εσεις ειστε που χαλατε το φορουμ πασχο....Εγω εχω διαπιστωσει οτι αναποδα μαλλον ειναιτα πραγματα..
ειπε ο νονος
Ετσι θα ηθελες να ειναι νονε ....
παντος το γκολφακι καποιους τσουζει ..τι να κανουμε ετσι ειναι!
Απο κατι τετοιες ηλιθιοτητες σε βγαλαμε μπομπιρα..Κι εγω κλεισμενα τα 20 κι αλλο μισο ειμαι..δε υπαρχει θεμα να 'στην πουμε'..Αλλα καταλαβαινεις οτι γινεσαι γελοιος με το να βγαινες και να γραφεις κατι τετοια σα το bold...Το θεμα ειναι να μη σε τσουξει οταν σου πεταξει φωτα το bravo του pasxou στα 200+ για να πεσω και στη λογικη σου και λιγο..
Απο εκει και περα λογω της 'φημης' ο κατοχος ιταλικου ή γαλλικου δε νομιζω να κωλωνει να πει τι του εβγαλε..Σε αντιθεση με μερικους μερικους που τα κρυβουν επειδη και πληρωσαν αδροτατα και επειδη δε πρεπει να χαλαει..Παραδειγματα πολλα..
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
αυτο που ηθελα να δωσω ος νοημα εχει να κανει οτι αναφερθηκε καπου πιο πανω η ηλικια μου χαρακτιριζοντας με ως
VW Golf VΙ