-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
Κσλησπερα , καθισα και διαβασα 207 σελιδες πριν γραψω ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι μετα τα χρεπια κυριως ιταλικα και κατι σαξοραλλα που οδηγουσα επιτελους εκλεισα ενα Golf tsi 122 hilight με ηλιοροφη χρωματακι candy white 3θυρο και περιμενω το μωρο μου σε κανα δεκαημερο πραγματικα πολυ καλο topic αν και σε καποιες στιγμες καποιοι το εχουν ξεμπουρδελεψει τελειως και το μονο που καταφερβουν ειναι να δημιουργουν εντασεις και προβληματισμο σε καποιους ανθρωπους που θελουν να παρουν ενα σοβαρο αυτοκινητο , τωρα οταν καποιοι απο εδω μεσα μου συγρινουν το GOLF με το fiat bravo ειδικα σε θεματα ποιοτητας και εσωτερικου / συναρμολογισεις / πρακτικοτητας ειναι απλα για γελια και σε παρακαλω ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΤΟ DELTA μονο τζαμπα θα το επαιρνα και θα το πηγαινα κατευθειαν στον μαντρα της γειτονιας μου για εκποιηση . μην ασχολειστε ειδικα με ιταλους δεν αξιζει παιδια!
οσο για την ιαπωνικη αξιοπιστια πλεων δεν υπαρχει αν κρινω απο κατι Auris που φτιαχνωντε στην τουρκια και τριζουν με το καλημερα , ενταξει το honda απλα ειναι εκτρωμα , αλλα αυτο που πρεπει να καταλαβουν μερικοι ειναι οτι το golf ειναι ερωτας και το καταλαβαινεις μετα απο καποια χρονια οδηγικης ενασχολησεις με το σπορ .
υ.π ενταξει καλο και το saxorallo στην εποχη του καλο και το puntoGt και το indegralle
αλλα τι σχεση εχουν αυτα τα αμαξια με το golf και ειδικα τα 5αρια και τα 6αρια?
κανεις ταξιδι και κατεβαινεις ατσαλακοτος .εγω προσωπικα δεν ψαχνω κατι φανταχτερο οπως και πολυ κοσμος αλλα θελω αυτο το all time classic θελω να μοιαζει με Golf γουσταρω το γαματο τριακτινο τιμονακι με τα κουμπακια την ποιοτητα που σου δινει τον σχετικα γρηγορο μοτερακι με τρομερη καταλαλωση και ειναι κουκλι ακομα και η κορνα του γκολφ ειναι πολυ ποιο αισθησιακα ομορφη απο πχ κοινο αυτοκινητο , αν σε καποιους δεν αρεσει μην προσπαθειτε να κανετε προπαγανδα ασχοληθειτε με τα χρεπια σας κυριως τα ιταλικα.
και προς θεου οχι αλλο cia seed ρε παιδια αν δεν μπορεις να διαθεσεις 20 22 000 για golf ναι ειναι ισως ενα καλο κορεατικο αλλα μην το χεσουμε κιολας δεν ειναι και το υπευραυτοκινητο .Φιλος καλη τυχη ευχομαι αν και δυσκολα θα την εχεις μ αυτο που πηρες.Ρωτησες κανεναν πριν κλεισεις το χρεπι;Σου δωσανε προικα τουλαχιστον καμια τουρμπινα,κανα παραθυρο,καμια βαλβιδα,καμια σωληνωση,κανα λεβιε,καμια σκαστρα,καμια καλωδιωσh,κανα ic,κανα σωληναριο εξτρα χρωμα,κανα μεταχειρο ολοκληρο τροπετο ρε αδερφε που λεει ο λογος να μην ψαχνεις τα ανταλλακτικα που θα χρειαστεις; Τελος παντων,μην ανησυχεις,Η ΑΜΑΝ ΤΕΛΕΣΟΠΠΙΝ EXEI ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ,ο,τι και να αντιμετωπισεις με το μπρικακι το γκολφ,η βιβλιοθηκη ετουτου εδω του φορουμ καθως και δεκαδων αλλων στο νετ ειναι γεματες με τα προβληματα που εχει αντιμετωπισει καθε δυστυχης κατοχος.Μολις σου εμφανισθει το οτιδηποτε τηλεφωνησε στο 211-VWCLUB66 φτου και βγαινω και τα προβληματα σου θα λυθουν στο χαψε σβησε.
Ελπιζω να καταλαβαινεις το πνευμα του ποστ ειναι το ιδιο τραγελαφικο με το δικο σου που αποδεικνυει την μηδενικη γνωση περι αυτοκινησης.Ευχομαι οι επισκεψεις σου στην καρεντα να ειναι διασκεδαστικες τουλαχιστον αφου δεν θα τις αποφυγεις.
-
-
Ηρεμια.Δεν χρειαζεται να μιλας ετσι και ποσο μαλιστα να βριζεις !!!!!![MOD]
-
Κι εγώ ένα έχω να πω. Το πρωί είχε έρθει μια γνωστή της μάνας μου που της κάνει τα νύχια. 50φεύγα και βάλε. Αργότερα όταν έφευγε εγώ ήμουν κάτω και καθάριζα τα τζάμια στο Golf. Το βλέπει και μου λέει καινούριο? Ε, σχεδόν, λέω, 8 μηνών. Φοβερό είναι μου κάνει. Για να το πω όπως το λέτε εσείς οι πιτσιρικάδες, γ@....στερό! Οπότε, τι σε νοιάζει τι λένε. Αφού αρέσει σε μικρές κοπέλες έως και πουροπιπίνια, σκότίστηκες κι εσύ αν θα το πας και μια βόλτα στο συνεργείο μωρέ..
-
Ο χρήστης puntix έγραψε:
ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΤΟ DELTA μονο τζαμπα θα το επαιρνα και θα το πηγαινα κατευθειαν στον μαντρα της γειτονιας μου για εκποιηση . μην ασχολειστε ειδικα με ιταλους δεν αξιζει παιδια!
οσο για την ιαπωνικη αξιοπιστια πλεων δεν υπαρχει αν κρινω απο κατι Auris που φτιαχνωντε στην τουρκια και τριζουν με το καλημερα , ενταξει το honda απλα ειναι εκτρωμαviewtopic.php?f=15&t=36282&hilit=%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF+%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B9%CE%BF
-
Φίλε puntix φαντάζομαι να καταλαβαίνεις πως όλοι όσοι σου απάντησαν σε ψιλο(ή και χοντρό)-δουλευουν.Είναι βέβαια αναμενόμενο σύμφωνα με το ποστ που έκανες.
Τέσπα εγώ να πώ απλά καλοτάξιδο.. -
Κι εγώ ένα έχω να πω. Το πρωί είχε έρθει μια γνωστή της μάνας μου που της κάνει τα νύχια. 50φεύγα και βάλε. Αργότερα όταν έφευγε εγώ ήμουν κάτω και καθάριζα τα τζάμια στο Golf
ασε τις τωρα χαρτοταινιες εβαζες στα τζαμια να μην πεσουνε
-
όχι ρε γαμώτο... το lancia βγάλανε? Εγώ είχα μείνει αλλού...
-
ενταξει παρερμηνευτικαν καποια πραγματα το μονο που λυπαμαι ειναι οτι εκατσα και διαβασα 207 σελιδες πριν απαντησω συνεχιστε την edit mod δεν πειραζει να στε καλα.
για ποιο πραγμα ειναι αναμενωμενο να με κοροιδευουν?
αυτο που κανεις quote το εγραψα για αυτα που ελεγε ο italakias πολυ ποιο πισω αλλα μαλλων κανεις απο εσας δεν εκατσε να διαβασει ολο το τοπικ .Προσεχε τον τροπο που εκφραζεσαι[MOD]
-
**EDIT FLAME POST **
Αν δεν σου αρεσει αυτο το φορουμ μπορεις να πας αλλο ,κανενας δεν γινεται με το ζορι μελος.[MOD]
-
ήμουν σίγουρος.. και εννοείται πως δραστηριοποιούμαι σε forum πολύ ανωτερα αυτού.. το ενδιαφέρον μου για το forum σας το βλέπεις στον αριθμό των post μου..
φιλάκια...
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
ήμουν σίγουρος.. και εννοείται πως δραστηριοποιούμαι σε forum πολύ ανωτερα αυτού.. το ενδιαφέρον μου για το forum σας το βλέπεις στον αριθμό των post μου..φιλάκια...
Nα εισαι καλα και να περνας ακομα καλυτερα στα ανωτερα και πιο ενδιαφεροντα φορουμ που επιτρεπουν τετοιες συμπεριφορες .
-
Tουλάχιστον ότι απαγορεύουν εκεί το απαγορεύουν σ όλους..
Πήγαινε εκεί λοιπόν και σταμάτα να βρωμίζεις το θέμα αυτό με άσχετες δημοσιεύσεις [mod]
Αν ξανασβήσεις τροποποίηση από moderator έχεις φύγει με τη μία. [mod] -
φιλε puntix καλοταξιδο το γκολφ και απο εμενα ...ενα θα πω μην δεινεις βαση στον καθενα τυχαρπαστο σφετεριστη ...οι ανθρωποι δεν εχουν ιδεα.. καπου αναφερθεικε απο καποιον οτι ειναι δυστυχεισμενοι οι κατοχοι των γκολφ με τα προβληματα που παρουσιαζει. εγω ενα θα πω στην περιπτοση μου ΜΟΝΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ δες εδω τι μου ετυχε¨
viewtopic.php?f=6&t=37634
το αμαξι πραγματικα το χαιρομαι καθε ωρα που το οδηγαω..δεν ξεκολαω + του οτι το προβλημα αυτο με εκανε να ερθω πιο κοντα στο αυτοκινητο (βλεπε 'ψυχη' κατι που θελουν να λενε οτι εχουν τα ιταλικα....(βλεπε αλφα)χαχαχαχ )και κατι αλλο αμα εγω κανω σαν 'καμενος' που δεν ειμαι γερμανοφιλος 200 λογαριασμους στο φορουμ γινετε η δεν γινετε να κανω σαν πιο ομορφο αυτοκινιτο το γκολφ???>Ο χρήστης vengas έγραψε:
ΞΕΚΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΤΟ DELTA μονο τζαμπα θα το επαιρνα και θα το πηγαινα κατευθειαν στον μαντρα της γειτονιας μου για εκποιηση . μην ασχολειστε ειδικα με ιταλους δεν αξιζει παιδια!
οσο για την ιαπωνικη αξιοπιστια πλεων δεν υπαρχει αν κρινω απο κατι Auris που φτιαχνωντε στην τουρκια και τριζουν με το καλημερα , ενταξει το honda απλα ειναι εκτρωμαviewtopic.php?f=15&t=36282&hilit=%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF+%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B9%CE%BF
ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΟΜΑΙ ...εγω ενα θα πω καποιοι κανουν τοις επιλογες τους δεν ανεχομαι του αλλους να τιν κρινουν αυτη την επιλογη του αλου..αλλιος δρομο..
-
Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι πως μου φαίνονται μικρές οι διαδρομές και δεν το χορταίνω όσο θέλω. Το έχω ξαναγράψει άλλωστε, πως πολλές φορές για μια μικρή βόλτα βγαίνω και καταλήγω να κάνω 150-200χλμ εντός Αττικής.
Φίλε puntix καλοτάξιδο και να το χαρείς! Καλά, ασφαλή και απολαυστικά χιλιόμετρα σου εύχομαι.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
φιλε puntix καλοταξιδο το γκολφ και απο εμενα ...ενα θα πω μην δεινεις βαση στον καθενα τυχαρπαστο σφετεριστη ...οι ανθρωποι δεν εχουν ιδεα.. καπου αναφερθεικε απο καποιον οτι ειναι δυστυχεισμενοι οι κατοχοι των γκολφ με τα προβληματα που παρουσιαζει.Ναι ενω αυτοι που εξυμνουν το...γκολφ και βριζουν τα ιταλικα ειναι θρυλοι της αυτοκινησης.. Α ρε μπαγασα,μας ξετρυπωσες παλι..
Γιατι παντα πρεπει να επιβεβαιωνετε τις στατιστικες για τους αγοραστες του..γκολφ;
-
iROC κατι για το delta.Εγω πιιστευω ειναι σαν το c30.Καποιοι το λατρευουν καποιοι το σιχαινονται.Τωρα επειδη ετυχε εδω περα στο φορουμ να αρεσει στους περισσοτερους δεν μπορει κανενας μας να τους πει κακογουστους.Απλα τους αρεσει.... Εμενα προσωπικα παντος δεν μου αρεσει Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
iROC κατι για το delta.Εγω πιιστευω ειναι σαν το c30.Καποιοι το λατρευουν καποιοι το σιχαινονται.Τωρα επειδη ετυχε εδω περα στο φορουμ να αρεσει στους περισσοτερους δεν μπορει κανενας μας να τους πει κακογουστους.Απλα τους αρεσει.... Εμενα προσωπικα παντος δεν μου αρεσει Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ!αμα καποιοι το λατρευαν ολο και καποιοι (εστω και λιγοτερους απο αυτους που το λατρεψαν) θα το ειχαν αγορασει, γιατι εδω θα βρεις πολλους που θα το εξυμνησουν , αλλα ειναι ζητημα αν θα βρεις 10 ατομα που οντως θα το αγοραζαν
-
ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ GOLF VI 1.4 160PS HIGHLINE ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!
-
Θα σου πω την άποψή μου :
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΥΚΑ....ΠΗΞΑΜΕ !
VW Golf VΙ