-
4T τεύχος Απριλίου και φυσικά καμία συγκριτική δοκιμή του 1.4 160PS. Φαίνεται η σύντομη δοκιμή, μας κάλυψε όλους...
-
Ο χρήστης geozax έγραψε:
4T τεύχος Απριλίου και φυσικά καμία συγκριτική δοκιμή του 1.4 160PS. Φαίνεται η σύντομη δοκιμή, μας κάλυψε όλους...Tα ίδια έκαναν και με το προηγούμενο Golf... Γιατί άραγε?
-
Ελα μου ντες ?????
-
Για πειτε και σε εμας που δεν κατεχουμε. Τι ακριβως θελετε να πειτε?
-
υπαρχει κανα users manual για το 122αρι με το dsg, (ή εστω κατι απο τα δυο μονο του, ετσι για να κανω ακομα πιο βασανιστικη την αναμονη μου μεχρι τον Ιουλιο; )
-
Ο χρήστης geozax έγραψε:
4T τεύχος Απριλίου και φυσικά καμία συγκριτική δοκιμή του 1.4 160PS. Φαίνεται η σύντομη δοκιμή, μας κάλυψε όλους...+10000000000
-
Δηλαδή???????????????????????
-
Τι δηλαδή ?!?
Δηλαδήηηη θες να πεις ότι δεν κατάλαβες τι θέλουν να πούνε ?!?
Τσ τσ τσ τσ
-
πειράζει που δεν καταλαβαίνω?
-
Ο χρήστης billy7 έγραψε:
πειράζει που δεν καταλαβαίνω?Προφανώς και όχι. Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι μιλάω ειρωνικά, εξού και το
Α τώρα μόλις το πρόσεξα, είσαι νέος, θα μάθεις. Απλά για να σε βοηθήσω να μπεις στο κλίμα, να περιμένεις πολύ συχνά ποστς απο χρήστες που θεωρούν ότι ξέρεις απαραίτητα για τι πράγμα μιλάνε και οτι άνετα μπορείς να κατανοήσεις τι θέλουν να πούνε between the lines
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
πειράζει που δεν καταλαβαίνω?
Προφανώς και όχι. Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι μιλάω ειρωνικά, εξού και το
Α τώρα μόλις το πρόσεξα, είσαι νέος, θα μάθεις. Απλά για να σε βοηθήσω να μπεις στο κλίμα, να περιμένεις πολύ συχνά ποστς απο χρήστες που θεωρούν ότι ξέρεις απαραίτητα για τι πράγμα μιλάνε και οτι άνετα μπορείς να κατανοήσεις τι θέλουν να πούνε between the lines
Για όσους δεν κατάλαβαν, και για όσους επίσης, είναι 'παλιοί' εδω μέσα, να εξηγήσω ότι μου έκάνε ιδιαίτερη εντύπωση που ένα τόσο εμπορικό μοντέλο (αντικαταστάσης ενός μοντέλου ποι οι 4Τ το είχαν κάνει άπειρες δοκιμές σε όλες τις εκδοσεις του) 4 μήνες από την κυκλοφορία του, το περιοδικό έχει αρκεστει ιδιαιτερα για το 1.4 160PS σε μια απλή αναφορά. Αν αυτό θέλει ιδιαίτερη εξηγηση, τότε με συγχωρείτε που δεν το ανέλυσα. Δεν υπήρχε καμία άλλη πρόθεση από μέρους μου.
-
Αυτό δεν θέλει εξήγηση. Εξήγηση θέλει η χρήση του που υποννοεί ότι κάτι άλλο υπάρχει απο πίσω, κάτι ύποπτο, κάτι που θα έπρεπε να καταλάβουμε και - τουλάχιστον κάποιοι από ότι είδες - δεν καταλαβαίνουμε ...
Με άλλα λόγια ... που θές να καταλήξεις, ποιός πιστεύεις ότι είναι ο λόγος που του κάνανε μόνο μια δοκιμή?
-
Μήπως το ότι αν κάνανε και άλλες συγκριτικές δοκιμές, θα φυτεύανε τον ανταγωνισμό;
-
Είναι τόσο καλό δηλαδή ?
-
Αυτό δεν θέλει εξήγηση. Εξήγηση θέλει η χρήση του που υποννοεί ότι κάτι άλλο υπάρχει απο πίσω, κάτι ύποπτο, κάτι που θα έπρεπε να καταλάβουμε και - τουλάχιστον κάποιοι από ότι είδες - δεν καταλαβαίνουμε ...Με άλλα λόγια ... που θές να καταλήξεις, ποιός πιστεύεις ότι είναι ο λόγος που του κάνανε μόνο μια δοκιμή?
Μήπως η χρήση του μπορεί να σημαίνει και κάτι άλλο, όπως για παράδειγμα ότι ειναι στην κοσμάρα τους. Ότι είναι σα να μην έχει παρουσιαστεί καν το αυτοκίνητο; Υποθέσεις κάνω.....
Όποιος ειρωνεύεται προφανώς και καταλαβαίνει, έτσι δεν είναι;Αυτή την απορία εχω λοιπόν, για το λόγο που δεν το κάνουν δοκιμη, χωρίς να υποννοώ κάτι άλλο ....ελπίζω να έγινα κατανοητός!
-
Είναι τόσο καλό δηλαδή ?Δεν μας το εξηγείς για να καταλάβουμε και εμείς;
-
Τι να εξηγήσω? Αυτό ήτσν σχόλιο στο από πάνω ποστ του drdino ...
-
Γιατί έχεις αμφιβολίες αν είναι τοσο καλό;
Κατάλαβες γιατί μου κάνει εντύπωση το δεν το έχουν κάνει δοκιμή, όχι μόνο συγκριτική, έστω παράθεση γνώμης σχετικα με GT που θεωρητικά αντικαθιστά. Τη γνώμη του περιοδικου τη σέβομαι σχεδόν 20 χρόνια τωρα και περιμένω να δω τα συμπεράσματα. Γι' αυτο το λόγο λαο τα σχόλιά μου! -
Η δικια μου θεωρια ειναι οτι το 6αρι με τα 160 ,οδηγοκεντρικα , ειναι κατωτερο του 5 GT.
(Mην ξεχναμε οτι πλεον υπαρχει το σιροκο για αυτους με πιο....σπορ αναζητησεις)
Τωρα δεν ξερω αν για αυτο το λογο δεν γινεται εκτενες τεστ στο 160 , γιατι μοιραια θα πρεπει να αναφερθουν και στο 5gt το οποιο οχι ακριβως αντικαθιστα, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι η φυσικη του συνεχεια.
Και για να μην καταλαβαινουν καποιοι αυτα που τους συμφερει , το 6 θεωρω οτι ειναι καλλιτερο αυτοκινητο απο το 5 , η αποψη μου στην 1η προταση αναφερεται στην οδικη συμπεριφορα και μονοΕικασιες κανω
-
ισως να εχεις και δικιο ξερεις...
σε αισθηση το καταλαβαινεις...
VW Golf VΙ