-
Κλειδώστε ρε παιδιά το ένα από τα δύο να μιλάμε όμορφα κι ωραία στο ένα, θα μας πιάσει πονοκέφαλος από το πινκ πονκ!!!
-
Εδώ συζητάται τo πως θα είναι το Golf VI.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εδώ συζητάται τo πως θα είναι το Golf VI.μισό να κατέβω στο πάρκινγκ να δω
-
http://www.auto-motor-und-sport.de/d/10 ... ail?skip=2
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
http://www.auto-motor-und-sport.de/d/105741/d_ams_fotoshow_detail?skip=2Aπό τις φωτογραφίες που είδα:
Ολίγον από R32 ολίγον από Polo και το υπόλοιπο Α3.
Δεν θα έχει και μεγάλη ομοιότητα το Golf VΙ με αυτές τις φωτογραφίες, παρόλο που προέρχονται από την VW. Aυτές βγαίνουν κυρίως για να δούν αντιδράσεις και να έχουν και κάτι να δείξουν μαζί με το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα, το οποίο είναι ενδιαφέρον...
Πάντως μια ιδέα την πάιρνουμε...
Το περιμένουμε το 2008.
Το μήκος θα είναι κάπου στα 4,2 μέτρα.
Κινητήρες TSi 1400, 150 kai 170 ίππων.
Για 1600 ΤSi δεν βρήκα κάποια αναφορά. Υπάρχει η υποψία όμως για 1600 ΤSi με 200 άλογα για το GTi.
Πετρελαιοκίνητήρες από 100 μέχρι 170 ίππους.
Και στην κορυφή θα είναι ένας 3,6 με 280 άλογα.
Και ο πίσω άξονας πολλαπλών συνδέσμων παραμένει. Τους άρεσε φαίνεται... :D:D:D
Αυτά για την ώρα... -
Δυστυχώς μοιάζει πολύ με Α3
-
Καλό είναι αυτό...
-
Γιατί είναι καλο?
όποιος θέλει Α3 παίρνει Α3, γιατί να υπάρχει και VW? -
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
Γιατί είναι καλο?Ομορφαίνει
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
Γιατί είναι καλο?
όποιος θέλει Α3 παίρνει Α3, γιατί να υπάρχει και VW?Μάλλον ανάποδα το θέτεις. Όποιος θέλει Γκολφ, παίρνει Γκολφ, γιατι να υπάρχει και Α3?
Απ: για να τα σκάμε πιο χοντρά.
-
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κι άλλος Hannibal Lecter?Άσχημο, δεν το λες, αλλά γαμώτο αυτό το ανοιχτό στόμα μπροστά, τι σόι μόδα είναι?
Μή χάσεις εσύ με τον dr. Lecter
Όμορφο μπρός-πίσω, με ένσταση στη μεγάλη μάσκα
-
Το ίδιο λέμε
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Γιατί είναι καλο?
Ομορφαίνει
Ορθόν
-
Άσχημο, δεν το λες, αλλά γαμώτο αυτό το ανοιχτό στόμα μπροστά, τι σόι μόδα είναι?
Για να μαζεύει καλύτερα τις μύγες.
Όντως έχει παραγίνει αύτο, λες και γίναν όλα supercars τα σχεδιάζουν.
-
Μια χαρά είναι η σύλληψη της ενιαίας μάσκας.
Το κακό είναι ότι σε λίγο θα τη δούμε και σε Skoda, μέχρι και Λάμπο.
Είναι ανάγκη τώρα να μοιάζουν και όλα τα μελλοντικά VW με τα Audi;
Τόσο πολύ; -
Πάντως μπορεί να το κοροϊδεύετε (και καλά όλα έγινα supercars και θέλουν μεγάλη τρύπα εμπρός για την μηχανή) αλλά έτσι έχει καλύτερη ψύξη ο κινητήρας και καλύτερη παροχή φρέσκου/ψυχρού αέρα.Σε δυναμομέτρηση μου έκανα στο αμάξι μου (παρότι ταπεινό 1.4lt με μόλις 79PS) με ανοιχτό καπό (για πλάκα το μέτρησα κι έτσι) έβγαλε πολύ καλύτερη ροπή και πιο ψηλά και πιο γραμμικά δύναμη!(μιλάμε για μικρά ποσά της τάξης του ενός ίππου και 0,2kg ροπή)Γιατί δεν το βλέπετε σαν προσπάθεια να εξαλειφθεί αυτό το φαίνομενο που όλοι οι κινητήρες ψάχνουν απεγνωσμένα για 'φρέσκο' αέρα;
ΥΓ:Δεν είναι επίθεση.Απορία είναι...
ΥΓ2:Σπαστικό που έχουν βάλει σκοπό τα VW και τα Audi να μοιάζουν τόσο που πρέπει να κοιτάς πλέον από κοντά το σήμα για να καταλάβεις τι είναι...
-
Το ίδιο λέμεΔεν το παρομοίωσα όμως με τον dr. Lecter!
(αν και είναι πετυχημένο)
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Πάντως μπορεί να το κοροϊδεύετε (και καλά όλα έγινα supercars και θέλουν μεγάλη τρύπα εμπρός για την μηχανή) αλλά έτσι έχει καλύτερη ψύξη ο κινητήρας και καλύτερη παροχή φρέσκου/ψυχρού αέρα.Σε δυναμομέτρηση μου έκανα στο αμάξι μου (παρότι ταπεινό 1.4lt με μόλις 79PS) με ανοιχτό καπό (για πλάκα το μέτρησα κι έτσι) έβγαλε πολύ καλύτερη ροπή και πιο ψηλά και πιο γραμμικά δύναμη!(μιλάμε για μικρά ποσά της τάξης του ενός ίππου και 0,2kg ροπή)Γιατί δεν το βλέπετε σαν προσπάθεια να εξαλειφθεί αυτό το φαίνομενο που όλοι οι κινητήρες ψάχνουν απεγνωσμένα για 'φρέσκο' αέρα;Και εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει. Το ανοιχτό καπό βοηθάει πολύ στις προσπεράσεις, ειδικά όταν το αυτοκίνητο δεν έχει επαρκή ψύξη από τον προφυλακτήρα, όπως το Sunny.
Παρατηρήστε ότι μιλάμε για την ίδια μέρα...16/3 ξεκίνησε η προσπέραση και αυθημερόν επιστρέψαμε στην κανονική λωρίδα!
VW Golf VΙ