-
Καμιά πληροφορία για την ανάρτηση του 160 έχουμε; Είναι σκληρότερη ή μαλακότερη του 5αριού; Γιατί αν θα ήθελα κάτι στο αμάξι μου θα ήταν μια σκληρότερη ανάρτηση αφού το body roll είναι έντονα αισθητό
-
A tribute to Golf VI:
Έχω Bravo Sport 150ps εδώ και ένα μήνα. Πριν το πάρω είχα δει από κοντά, αν όχι είχα κάνει test drive, σχεδόν ΟΛΑ της κατηγορίας: Golf, Bravo, Focus, Astra, Leon, 308. Λοιπόν, η πικρή αλήθεια (για το τον italakia) είναι πως σε ποιότητα σαλονιού (υποψιάζομαι και γενικότερα, απλά δεν το καταλαβαίνεις αυτό με ένα test drive) το Golf VI απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Τι να λέμε τώρα... Όμως, δεν παύει το Bravo να είναι όντως πολύ ποιοτικό: είναι καλύτερο από όλα τα άλλα, πλην 308, και σίγουρα ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ από όλα (εδώ θα στεναχωρήσω τους φίλους Golf, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ειδικά από την Trendline, όχι τη Highline, είναι τόσο απίστευτη η ποιότητα που πλεον είναι σε μια κατηγορία από μόνο του). Ποια Focus, Astra, Leon... Αν δείτε το Bravo από κοντά θα ξεκολλήσετε από τα στερεότυπα.
Συνοψίζοντας: αν έχετε 20.000€ πάρτε Bravo Sport, είναι κουκλί, ταχύτατο και σαφώς ποιοτικό. Αν έχετε 24.500€ πάρτε Golf VI 160ps Highline, και θα έχετε αμάξι που θα είναι αρκετά ωραίο, με γ@μ@το σαλόνι και εξαιρετικό κινητήρα. Όλα είναι χρημάτων φίλοι μου. Το Bravo είναι μια εξαιρετική προσφορά για πιο περιορισμένο κοινό (niche market που λένε και οι μαρκετίστες), στο οποίο ανήκω και εγώ. Το Golf είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας, μια ασφαλής επιλογή για σχεδόν όλους. Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Αρκεί να ξέρεις και τι σου προσφέρουν. -
Έτσι είναι. Συμφωνώ.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
A tribute to Golf VI:
Έχω Bravo Sport 150ps εδώ και ένα μήνα. Πριν το πάρω είχα δει από κοντά, αν όχι είχα κάνει test drive, σχεδόν ΟΛΑ της κατηγορίας: Golf, Bravo, Focus, Astra, Leon, 308. Λοιπόν, η πικρή αλήθεια (για το τον italakia) είναι πως σε ποιότητα σαλονιού (υποψιάζομαι και γενικότερα, απλά δεν το καταλαβαίνεις αυτό με ένα test drive) το Golf VI απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Τι να λέμε τώρα... Όμως, δεν παύει το Bravo να είναι όντως πολύ ποιοτικό: είναι καλύτερο από όλα τα άλλα, πλην 308, και σίγουρα ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ από όλα (εδώ θα στεναχωρήσω τους φίλους Golf, ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ειδικά από την Trendline, όχι τη Highline, είναι τόσο απίστευτη η ποιότητα που πλεον είναι σε μια κατηγορία από μόνο του). Ποια Focus, Astra, Leon... Αν δείτε το Bravo από κοντά θα ξεκολλήσετε από τα στερεότυπα.
Συνοψίζοντας: αν έχετε 20.000€ πάρτε Bravo Sport, είναι κουκλί, ταχύτατο και σαφώς ποιοτικό. Αν έχετε 24.500€ πάρτε Golf VI 160ps Highline, και θα έχετε αμάξι που θα είναι αρκετά ωραίο, με γ@μ@το σαλόνι και εξαιρετικό κινητήρα. Όλα είναι χρημάτων φίλοι μου. Το Bravo είναι μια εξαιρετική προσφορά για πιο περιορισμένο κοινό (niche market που λένε και οι μαρκετίστες), στο οποίο ανήκω και εγώ. Το Golf είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας, μια ασφαλής επιλογή για σχεδόν όλους. Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Αρκεί να ξέρεις και τι σου προσφέρουν.εγω πάλι διαφωνώ...το εσωτερικό του golf είναι βαρετό όσο δε παίρνει..λες και έχει βγεί απο αμάξι δεκαετίας.. και ναι μεν πείτε με αφελή αλλα αν κάτι δε μ'αρέσει στο μάτι δε με νοιάζει αν δεν τρίζει.
για μένα το καλύτερο εσωτερικό έχει το 308 σαν συνδιασμό ποιότητας με ομορφιά..
σαν ομορφιά με αποδεκτότατη ποιότητα μπράβο, δελτα..
και επειδη είχαμε θέμα για το καλύτερο εσωτερικό δε καταλαβαίνω τι νόημα έχει η αντιπαράθεση αυτή bravo vs golf στο θέμα του golf 6 εδω και 2 σελίδες.. σε δουλειά να βρισκόμαστε!
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
A tribute to Golf VI:
Συνοψίζοντας: αν έχετε 20.000€ πάρτε Bravo Sport, είναι κουκλί, ταχύτατο και σαφώς ποιοτικό. Αν έχετε 24.500€ πάρτε Golf VI 160ps Highline, και θα έχετε αμάξι που θα είναι αρκετά ωραίο, με γ@μ@το σαλόνι και εξαιρετικό κινητήρα. Όλα είναι χρημάτων φίλοι μου. Το Bravo είναι μια εξαιρετική προσφορά για πιο περιορισμένο κοινό (niche market που λένε και οι μαρκετίστες), στο οποίο ανήκω και εγώ. Το Golf είναι ο βασιλιάς της κατηγορίας, μια ασφαλής επιλογή για σχεδόν όλους. Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Αρκεί να ξέρεις και τι σου προσφέρουν.εγω πάλι διαφωνώ...το εσωτερικό του golf είναι βαρετό όσο δε παίρνει..λες και έχει βγεί απο αμάξι δεκαετίας.. και ναι μεν πείτε με αφελή αλλα αν κάτι δε μ'αρέσει στο μάτι δε με νοιάζει αν δεν τρίζει.
για μένα το καλύτερο εσωτερικό έχει το 308 σαν συνδιασμό ποιότητας με ομορφιά..
σαν ομορφιά με αποδεκτότατη ποιότητα μπράβο, δελτα..
και επειδη είχαμε θέμα για το καλύτερο εσωτερικό δε καταλαβαίνω τι νόημα έχει η αντιπαράθεση αυτή bravo vs golf στο θέμα του golf 6 εδω και 2 σελίδες.. σε δουλειά να βρισκόμαστε!
Τι μαλώνετε ρε παίδες;Δεν βλέπετε ότι η ομορφιά είναι καθαρά θέμα προσωπικο και υποκειμενικό;Άλλοι γουστάρουνε κάτι καινοτόμο με φουτουριστικό στυλ και άλλοι γουστάρουνε το συντηρητικό στυλ όπως καλή ώρα είναι το GOLF.Κάποια πράγματα όμως είναι αντικειμενικά και μόνο κάποιοι κακοπροαίρετοι δεν μπορούνε να αποδεχτούνε την διαφορά κλάσης ποιότητας και συναρμογής του GOLF 6 από το 308 ή το BRAVO.Εξάλλου ισχύει το γνωστό, 'ότι δίνεις παίρνεις'.......Και τα 3 σε ομορφιά είναι στο ίδιο επίπεδο όπως διαπίστωσα κοιτώντας στο διαδίκτυο, αλλά από εκεί και μετά είπαμε είναι θέμα προσωπικό.Προσώπικα με άριστα το 10 θα έβαζα 7 στο BRAVO,8 στο 308 και 8 στο GOLF σε ομορφιά, γιατί σε ποιότητα θα είναι απαξιωτικό για το GOLF να το συγκρίνω με τα υπόλοιπα 2.Με το συμπάθειο παιδιά έτσι;
-
τι θα πει απαξιωτικο?
καταλαβαινεις τι λες, μιλας για το γκολφ φιλε οχι για μερσεντες. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τι θα πει απαξιωτικο?
καταλαβαινεις τι λες, μιλας για το γκολφ φιλε οχι για μερσεντες.το εχεις δει απο κοντα και δε σου αρεσε η ποιοτητα του?
-
καλη ποιοτητα εχει αλλα οχι και οπως θελουν να το παρουσιασουν μερικοι.
ακου απαξιωτικο.. -
ακου απαξιωτικο..επαναλαμβανω, το εχεις δει απο κοντα?
-
μιλας για το γκολφ φιλε οχι για μερσεντες.ποια mercedes την s-class?? γιατι οι υπολοιπες δεν εχουν να πουν και κατι το εξαιρετικο απο ποιοτητα...
-
και βεβαια το εχω δει ,αλλα δεν το εχω οδηγησει.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μιλας για το γκολφ φιλε οχι για μερσεντες.
ποια mercedes την s-class?? γιατι οι υπολοιπες δεν εχουν να πουν και κατι το εξαιρετικο απο ποιοτητα...
τετελεσται.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ακου απαξιωτικο..επαναλαμβανω, το εχεις δει απο κοντα?
Στο Madame Tussauds έβαλαν κέρινο ομοίωμα της Γκόλφως
-
-
τρια πουλακια καθονταν.
-
μιλας για το γκολφ φιλε οχι για μερσεντες.
ποια mercedes την s-class?? γιατι οι υπολοιπες δεν εχουν να πουν και κατι το εξαιρετικο απο ποιοτητα...
τετελεσται.
πες μου ιταλακια σε παρακαλω ποια ΜΒ ξεχωριζει απο τον ανταγωνισμο στον τομεα της ποιοτητας στη κατηγορια της??
η C,η Ε,η B, η Α,η slk ???ποια??? -
ολες
-
καλο....
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πες μου ιταλακια σε παρακαλω ποια ΜΒ ξεχωριζει απο τον ανταγωνισμο στον τομεα της ποιοτητας στη κατηγορια της??
η C,η Ε,η B, η Α,η slk ???ποια???Δε χρειάζεται να σου πει για Mercedes.Θα σου πω για τη Delta που τιμολογιακά είναι κοντά στο Golf.Aπλά καμία σχέση σε ποιότητα και αισθητική. Δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση , οι ''φυσιολογικοί'' μπορούν να τα δούνε και τα δύο.
Απλά αν συγκρίνεις το εσωτερικό του Golf με Auris , Ceed , Leon , Focus κτλ. σαφώς θα σου φανεί ποιοτικότερο.
H διχρωμία πάντως το αναδεικνύει
http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2008/08/VW_Golf_VI_interior.jpg
VW Golf VΙ