-
δεν εμφισβητω ουτε στο ελαχιστο τη ποιοτητα εσωτερικου της Δ,απλα δε θα την επαιρνα ποτε γιατι ειναι ενα αυτοκινητο που δεν εχει ουτε λιγο σα στοχο τη σπορ οδηγηση και η εξωτερικη του εμφανιση δε με κανει να νιωθω καθολου ωραια..
θα προτιμουσα ενα πιο all around μοντελο οπως το golf το οποιο και τα γκαζακια του εχει και την ποιοτητα του και μια συμπαθη εμφανιση(δε το λες με τιποτα ασχημο και τερας,απλα βαρετο και συνηθισμενο).
για αυτο αλλωστε πουλαει,ειναι παντου αρκετα καλο,ακομα κι αν δεν διαπρεπει καπου. η Δ οχι.αλλωστε με τοσο εκκεντρικο σχεδιασμο μοιραια απευθυνεται σε πολυ μικροτερο κοινο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν εμφισβητω ουτε στο ελαχιστο τη ποιοτητα εσωτερικου της Δ,απλα δε θα την επαιρνα ποτε γιατι ειναι ενα αυτοκινητο που δεν εχει ουτε λιγο σα στοχο τη σπορ οδηγηση και η εξωτερικη του εμφανιση δε με κανει να νιωθω καθολου ωραια..θα προτιμουσα ενα πιο all around μοντελο οπως το golf το οποιο και τα γκαζακια του εχει και την ποιοτητα του και μια συμπαθη εμφανιση(δε το λες με τιποτα ασχημο και τερας,απλα βαρετο και συνηθισμενο).
για αυτο αλλωστε πουλαει,ειναι παντου αρκετα καλο,ακομα κι αν δεν διαπρεπει καπου. η Δ οχι.αλλωστε με τοσο εκκεντρικο σχεδιασμο μοιραια απευθυνεται σε πολυ μικροτερο κοινο
Το VI κατ'εμέ ούτε πιο γκαζάρικο είναι ούτε πιο σπορ.Αν θες κάτι που να δείχνει σπορ αυτό είναι το Scirocco το οποίο λογικά πρέπει να είναι και πιο σπορ στο δρόμο γιατί έχει μεγαλύτερα μετατρόχια άρα θα στρίβει καλύτερα.
Το VI ,όπως και το V , είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και μια καλή λύση συνολικά αλλά όχι κάτι το απόλυτο.Βασικά δεν υπάρχει το απόλυτο αυτοκίνητο σε καμιά κατηγορία.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να βρεις πολλές διαφορές στο εσωτερικό του VI με το Α3 , τουλάχιστον έτσι όπως τα είδα εγώ στην αντιπροσωπεία.
Το VI δεν έχει πουλήσει ακόμα .Στο δρόμο βλέπω πιο πολλά Scirocco παρά VI.Nα με θυμηθείς ότι το Scirocco θα πουλήσει περισσότερο.
Και έτσι όπως είναι η αγορά δεν αξίζει να το αγοράσεις .Μια φίλη μου φέρνει από Γερμανία το V μοντέλο του 2007 (sportline) με μόλις 11.000Ε!!!Άντε να δώσει και άλλα 2.500Ε στο τελωνείο.Μιλάμε για αυτοκίνητο 2 ετών και έκδοση sportline. -
θες να πεις οτι υπαρχει περιπτωση μια Δ να στριβει καλυτερα απο ενα golf??
ή μηπως οτι κινητηρας με τα 150 ειναι δυνατοτερος αυτου με τα 160?? -
θες να πεις οτι υπαρχει περιπτωση μια Δ να στριβει καλυτερα απο ενα golf??μην μου το κανεις αυτο θα τσακωθουμε ασχημα.
-
καλα σταματαω, για σενα και μονο ιταλακια!
-
Aπό τον configurator της vw.de παρατήρησα το εξής:
Scirocco TSI 160 240Nm/1500-4500 1271kg 80-120(6) 12.5sec
Golf TSI 160 240Nm/2000 1271kg 80-120(6) 12.0secMήπως ο κινητήρας έχει δεχτεί κάποιες αλλαγές στο ροποδιάγραμμά του, ώστε να δικαιλογείται και το 0.5sec γρηγορότερα στο 80-120 με 6η?
Eπίσης, το golf έχει 0.6lt καλύτερη κατανάλωση πόλης, 0.2lt καλύτερη υπεραστική κατανάλωση και 0.3lt στο μικτό κύκλο... και 9gr λιγότερο CO2. Περίεργο, μιας και έχουν το ίδιο βάρος και λογικά το Golf χειρότερο Cd λόγω hatchback..
http://www.volkswagen.de/vwcms/master_p ... l.0.5.html
http://www.volkswagen.de/vwcms/master_p ... l.0.1.html -
παντως για την ιστορια τα καλυτερα προσθιοκινητα χατσμπακ απο 1970 και μετα ειναι τα εξης.
alfasud
fiat 128
lancia delta
vw golf
πεζο 205 -
θες να πεις οτι υπαρχει περιπτωση μια Δ να στριβει καλυτερα απο ενα golf??
ή μηπως οτι κινητηρας με τα 150 ειναι δυνατοτερος αυτου με τα 160??Όχι αλλά δε θα καταλάβεις διαφορά , στο στρίψιμο είναι καλά ρυθμισμένη , μόνο το μεγάλο μεταξόνιο μπορεί να σε εμποδίσε.(αντίθετα το μεγάλο μεταξόνιο σε ευνοεί στην Εθνική στις μεγάλες ταχύτητες).Στο στρίψιμο βοηθάει και το ηλεκτρονικό μπλοκέ αλλά δε πας πιο γρήγορα όπως στο μηχανικό γιατί το ηλεκτρονικό απλά φρενάρει τον εσωτερικό τροχό. Εκεί που θα καταλάβεις τη διαφορά είναι όταν πατήσεις μια μεγάλη λακούβα με τον ένα πίσω τροχό.Στη Δ , λόγω ημιάκαμπτου , θα κουνηθεί όλο το πίσω μέρος. Στο στρίψιμο θεωρείται κορυφαίο το Focus αλλά τα καλύτερα είναι η 147 και η 116 λόγω καλύτερης και πιο ακριβής αρχιτεκτονικής αναρτήσεων.
Κινητήρες υπάρχουν και οι ντήζελ και από το Φλεβάρη άνοιξαν οι κωδικοί για τον 1.8ΤΒ με 200 άλογα.Οι διαφορές είναι σε δέκατα του δευτερολέπτου και ενδιαφέρουν μόνο τους φαναράκηδες.Τους αγοραστές τους ενδιαφέρει περισσότερο π.χ. η κατανάλωση , όπου οι ΤSi καίνε λιγότερο , αφού όλοι οι καινούριοι τουρμποκινητήρες σου προσφέρουν ικανή ροπή για ασφαλές και γρήγορο προσπέρασμα.
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Aπό τον configurator της vw.de παρατήρησα το εξής:Scirocco TSI 160 240Nm/1500-4500 1271kg 80-120(6) 12.5sec
Golf TSI 160 240Nm/2000 1271kg 80-120(6) 12.0secΕπίσης το Golf έχει τελική 220km/h ενώ το Scirocco 218km/h
Mήπως το Scirocco φοράει μεγαλύτερες ζάντες;
-
Επειδη τυγχανω να ειμαι modulator σε αλλο φορουμ ειδικου ενδιαφεροντος στο οποιο το κλειδωμα θεματων, banαρισμα κ.λ.π ειναι παγιες πρακτικες προκειμενου να μην αποπροσανατολιζονται απο ασκοπες και ανουσιες αντιπαραθεσεις οι χρηστες και να τηρουνται οι κανονες του φορουμ, αυτο το thread μπορουσε και να εχει κλειδωθει εδω και 40 σελιδες καθως απο τοτε δεν προσφερει τιποτα παρα συζητησεις ποδοσφαιρικου τυπου, απο συμμετεχοντες που απο το nickname τους και μονο (ας μη μιλησουμε για τα γραπτα τους καλυτερα) καταλαβαινεις οτι πρωτα ενδιαφερονται για οπαδισμο και μετα για συμμετοχη και ενημερωση σε ενα forum.
Μερικες γρηγορες παρατηρησεις που θα βοηθησουν ορισμενους να καταλαβουν την εννοια αντικειμενικου/υποκειμενικου.
Υποκειμενικο: Η γιαγια μου εχει ωραιοτερα οπισθια απο της Naomi Campbell.
Aντικειμενικο: Το fiat bravo εχει πισω ημιακαμπτο αξονα. To golf εχει ανεξαρτητη αναρτηση.
-
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
Σοβαρά τώρα;;;;
Ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις σου κ. fenderiarhs. Όντως, πολλές φορές εκτροχιάζονται τελείως κάποια fora.
Στα αντικειμενικά τώρα: δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) GOLF VI στο δρόμο. Μα, τι γίνεται; Τόση αναμονή; -
Τα ειπε ολα ο φεντεριαρης
Εγω απλα οταν βλεπω γραπτα μυνηματα απο 3/4 χρηστες/ανεκδοτα χρησιμοποιω το σκρολ γουηλ του μαους μουΚαι κυριε κοσυγατο....ο φεντεριαρης δηλωσε μοντερειτορ σε αλλα φορουμ οχι καρεντα ελλας, εμ αι μισινγκ σαμθινγκ ?
-
Επειδη τυγχανω να ειμαι modulator σε αλλο φορουμ ειδικου ενδιαφεροντος στο οποιο το κλειδωμα θεματων, banαρισμα κ.λ.π ειναι παγιες πρακτικες προκειμενου να μην αποπροσανατολιζονται απο ασκοπες και ανουσιες αντιπαραθεσεις οι χρηστες και να τηρουνται οι κανονες του φορουμ, αυτο το thread μπορουσε και να εχει κλειδωθει εδω και 40 σελιδες καθως απο τοτε δεν προσφερει τιποτα παρα συζητησεις ποδοσφαιρικου τυπου, απο συμμετεχοντες που απο το nickname τους και μονο (ας μη μιλησουμε για τα γραπτα τους καλυτερα) καταλαβαινεις οτι πρωτα ενδιαφερονται για οπαδισμο και μετα για συμμετοχη και ενημερωση σε ενα forum.εγω πιστευω οτι οι mods μας κανουν αψογα τη δουλεια τους(γλοιωδης γλειφτης ),πραγμα που φαινεται αλλωστε απο την απηχηση που εχει το συγκεκριμεο φορουμ σε σχεση με τα υπολοιπα
αλλωστε περα απο την ενημερωση περναμε και την ωρα μας, κανουμε και τη πλακα μας..
η λογικη στρατου/σχολειου,μαλλον δεν αρεσει στον πολυ κοσμο και αν καποιοι αναζητατε εξουσια στη ζωη σας ακομα και μεσω των φορουμ,τι να σας πω.... -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Σοβαρά τώρα;;;;
Ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις σου κ. fenderiarhs. Όντως, πολλές φορές εκτροχιάζονται τελείως κάποια fora.
Στα αντικειμενικά τώρα: δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ (1) GOLF VI στο δρόμο. Μα, τι γίνεται; Τόση αναμονή;και το 5 αργησε να κυκλοφορησει πολυ..καντε υπομονη,αλλωστε εχουμε και οικονομικη κριση
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παντως για την ιστορια τα καλυτερα προσθιοκινητα χατσμπακ απο 1970 και μετα ειναι τα εξης.alfasud
fiat 128
lancia delta
vw golf
πεζο 205 -
Επειδη τυγχανω να ειμαι modulator σε αλλο φορουμ ειδικου ενδιαφεροντος στο οποιο το κλειδωμα θεματων, banαρισμα κ.λ.π ειναι παγιες πρακτικες προκειμενου να μην αποπροσανατολιζονται απο ασκοπες και ανουσιες αντιπαραθεσεις οι χρηστες και να τηρουνται οι κανονες του φορουμ, αυτο το thread μπορουσε και να εχει κλειδωθει εδω και 40 σελιδες καθως απο τοτε δεν προσφερει τιποτα παρα συζητησεις ποδοσφαιρικου τυπου, απο συμμετεχοντες που απο το nickname τους και μονο (ας μη μιλησουμε για τα γραπτα τους καλυτερα) καταλαβαινεις οτι πρωτα ενδιαφερονται για οπαδισμο και μετα για συμμετοχη και ενημερωση σε ενα forum.Μερικες γρηγορες παρατηρησεις που θα βοηθησουν ορισμενους να καταλαβουν την εννοια αντικειμενικου/υποκειμενικου.
Aντικειμενικο: Το fiat bravo εχει πισω ημιακαμπτο αξονα. To golf εχει ανεξαρτητη αναρτηση.
πηγαινε στο φορουμ σου τοτε και να μας γραφεις απο κει.
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Τα ειπε ολα ο φεντεριαρης
Εγω απλα οταν βλεπω γραπτα μυνηματα απο 3/4 χρηστες/ανεκδοτα χρησιμοποιω το σκρολ γουηλ του μαους μουΚαι κυριε κοσυγατο....ο φεντεριαρης δηλωσε μοντερειτορ σε αλλα φορουμ οχι καρεντα ελλας, εμ αι μισινγκ σαμθινγκ ?
το φορουμ ειναι για να σχολιαζουμε αμαξια οχι χρηστες,κοφτο.
-
Γενικότερα κόφτε το...Και σε όσους δεν αρέσει το moderating, το modulating, το forum, το μεσημεριανό φαγητό κλπ μπορούν πολύ απλά να μην το ξαναεπισκεφτούν. Δημοκρατία έχουμε κανέναν δεν πιέζουμε
-
edit mod mirage
-
edit mod mirage
VW Golf VΙ