-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ελα απο το σουβλατζιδικο να σε κερασω ενα τζακ με παγο
λεγε περιοχη και ηρθα
υ.γ το τζακ το πινω παντα σκετο.viewtopic.php?f=13&t=31934&start=3690
Από δώ -
παιδια ποιος δινει σημασια στους πωλητες..?
μπουσο εχεις να πεις τι σου τη σπαει στο vag κι οχι στη καρεντα??
αμα το παμε με αντιπροσωπειες να παρουμε ολοι τογιοτα που λενε οτι εχει το καλυτερο after sales -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, μην θίγεις πωλητές φίλε GB γιατί στην AR ήταν δράμα η κατάσταση όταν πήγα εγώ για 147.Το ξέρουμε πολύ καλά αυτό δόκτωρα. Αλλά αυτοί εκεί ειναι ζαμανφουτίστες και δεν τους νοιάζει ούτε για αυτά που πουλάνε, δεν κάνουν κιτρινισμό, εδώ είναι η διαφορά....
-
Της φαουβε από την εμπειρία μου οι περισσότεροι είναι οι χειρότεροι, αναμφίβολα. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως και σε κάθε τι άλλωστε.
-
@ mirage . τι ειναι αυτο?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παιδια ποιος δινει σημασια στους πωλητες..?
μπουσο εχεις να πεις τι σου τη σπαει στο vag κι οχι στη καρεντα??Με όλο το σεβασμό που σου έχω τον τελευταίο καιρό, θα σου πω ότι εδώ έχεις άδικο.
Είσαι μικρός ακόμη, δεν είναι αθώος ο κόσμος που ζούμε.
Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο. -
edit: Ρώταγα πριν κανά 2 μήνες ένα πωλητή για το Α4 2.0 TFSI με το νέο Valvelift κινητήρα... απάντηση εμείς μόνο τον 180άρη έχουμε... (ήδη το Α4 2.0 ΤFSI 211 ήταν στους τιμοκαταλόγους του http://www.audi.gr)
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ανάτρεξε στο τεύχος του Φεβρουαρίου 2007(αν θυμάμαι καλά) για τα άκυρα τέστ. Ήταν το καιρό της επίσημης παρουσίασης της 3porte 1 series....Τα περισσότερα ήταν diesel και ιπποδύναμης περί των 150 ίππων.
Eίσαι και λίγο άκυρος με τις πωλήσεις. Εσένα σε ενδιαφέρουν οι πώλησεις και τα τοιαύτα για την επιβεβαίωση του χαμένου σου εγώ(δεν αφορά αποκλειστικά εσένα αλλά πάνω από όλα τον τρόπο σκέψης).
Στα άλλα ιταλικά topic γίνεται της Πόπης (όχι της Τσαπανίδου), μάλλον αυτό ρώτα το αλλού λοιπόν.Και τέλος αντιπαθώ την εταιρία αυτή και τις τακτικές της. Μάλιστα ένας φίλος πήγε να δει την Γκόλφω και όταν του είπε στο τέλος τους πωλητή 'Όχι ευχαριστώ, θα πάρω τη Mito' αυτός του απάντησε 'Καλή η Μιτο κύριε αλλά σε 2 χρόνια θα έχει ξεφλουδίσει το ταμπλώ, γενικά σαν αμάξι δεν έχει ποιότητα' Αφρούς έχω βγάλει τώρα που το γράφω. Ας μην επεκταθώ με ονόματα.
και τι σχεση μπορει να εχει ενας μαλακας πωλητης με ολοκληρη εταιρια??
και για καθε εταιρια???
δλδ ρε παιδια... νταξει.. εχετε καποιο συμφερον απο τις εταιριες? θα σας δωσουν αμαξι τζαμπα??
τι φανατισμος ειναι αυτος.....και πιστευω οι πωλησεις λενε πολλα
αν μετα απο τοσες πωλησεις δν ηταν ικανοποιημενοι απο φαβε δεν θα ξανα αγοραζε κανεις
-
Σαφέστατα και έχει σχέση. Εκείνη τη στιγμή είναι το πρόσωπο της εταιρίας.
-
ετσι ειναι ...ετσι
-
κοιτα το ξερω οτι ειναι αλητες.εμεις οταν πηγαμε να παρουμε το αυτοκινητο ενω τα μιλησαμε και τα συμφωνησαμε, πηγαμε την αλλη μερα να πληρωσουμε τη προκαταβολη και μας ζητησαν αλλα 800 ευρω γιατι εγινε γενικη αυξηση της τιμης διαφορων μοντελων.
και δεν ηξεραν να μας το πουν μια μερα πριν...και καλα πες εμεις μπορουσαμε να τους πουμε να πανε να γ@μηθουν,ενας νεαρος που ηταν εκει χθες ειχε δωσει 20Κ προκαταβολη για ενα ΤΤ,αυξηση και σε αυτον
μας ειπαν αν μας επαιρναν τηλ τα κεντρικα να πουμε οτι μας εδωσαν test drive(ενω δεν εδωσαν,δεν ειχαν κιολας) και δε δεχονταν καμια εκπτωση,παρολο που πληρωναμε μετρητα..
στο τελος μετα απο ξεχεσμα απλα τα 800 εγιναν 300τους ειπα να κλειδωσουν το αυτοκινητο μου, μιας και μεχρι τη στιγμη που το κλεισαμε ηταν εκθεσιακο και με εγραψαν
επισης 'εμαθα' απο πωλητη οτι η αουντι ανακαλυψε τη τετρακινηση
εχω κακες εντυπωσεις απο την αντιπροσωπεια η οποια μαλιστα ειναι και η κεντρικη.
αφου ομως γουσταρα το συγκεκριμενο οχημα,τι να κανω?? να παω στη γερμανια να το φερω?? -
ενδεικτικά η μητέρα μου 2 φορές έχει φύγει απο αντιπροσωπεία της vw (το 1998 και το 2007!) λόγω αποκλειστικά και μόνο του πωλητή.
πρίν 3 μήνες πήγαμε σε αντιπροσωπεία με φίλο έτοιμο να πάρει το EOS και φύγαμε κακην κακώς απο τα νευρα μας.
-
ποιο προσωπο της εταιριας...
μην λεμε τωρα και οτι θελουμε.....
ουτε διορισμενους της εχει η φα βε ουτε τπτ.. απλοι πωλητες ειναι
αμα τωρα πρεπει να καθεται να προσεχει τι λεει και τι κανει ο καθε πωλητης .....
στην γερμανια μονο εχει 1000 ντιλερ ρε παιδια! τι λεμε τωρα....
το προσωπο της εταιριας φαινεται κυριως με την αξιοπιστια της...
μαλακες στισ αντιπροσωπειες.. κακη εξυπηρετηση ακομα και στην καλυτερη οικογενεια θα βρεις...!
νταξει μετραει κ αυτο... αλλα δν ειναι το σημαντικοτερο
ο τζουζεπε το ακουσε αυτο απο εναν πωλητη και μισει την εταιρια..
-
Αντιλήψεις πελατών σαν τις δικές σου είναι που χαλάνε την πιάτσα. Ο καταναλωτής πρέπει να έχει την απαίτηση ο πωλητής να ξέρει τι του γίνεται. Αλίμονο, δεν αγοράζεις τσίχλες από το ψιλικατζίδικο.
-
-
βασικα εγω αν παω να αγορασω αμαξι και ο πωλητης δεν μου φιλησει τα ποδια θα φυγω.
-
την σημερινη ημερα με το ιντερνετ ο καθενας ειναι πιο ενημερωμενος κ απο τον καλυτερο πωλητη....
.
ο πωλητης κυριως ενδιαφερεται να σου πουλησει...δεν θα μπει ποτε σε τρελες λεπτομερειες για το προιον π θες....
πλεον ολοι ψαχνουν απο το ιντερνετ...
δεν ειναι αλλοθι για τους πωλητες αυτο.. αλλα αμαξι θα παρετε για τη παρτη σας παιδια....
στα παλια μου τα παπουτσια ο πωλητης....
εγω το αμαξι το θελω γιατι μ αρεσει.. το παιρνω για μενα.. οχι για τη φατσα του πωλητη
συμφωνω με τον ιταλακια
-
παιδια εχω να σας πω απειρες ιστοριες αλητειας για τη citroen και παρα πολλες για ρενω και οπελ..
τι να κανεις δηλαδη??και στη προστασια καταναλωτη που εχει χρειαστει να παμε, δεν εγινε και τιποτα..
αυτη ειναι η ελλαδα..απο τη στιγμη που θα μπεις στο πανεπιστημιο(για να μην πω σχολειο),ετσι ειναι τα πραγματα...
οσο για την ενημερωση ή την παραπληροφορηση των πωλητων,νομιζω οτι εμας τουλαχιστον δε μας αγγιζει.
οι ανθρωποι δυστυχως ειναι ανενημερωτοι,δεν ξερω καν γιατι κανουν αυτη τη δουλεια...ουτε να πουλησουν μπορουν πολλοι απο αυτους
-
παιδια ηρεμηστε γιατι εχει παρει φωτια το θεμα ,αν ειναι να καλεσω την πυροσβεστικη.
-
Α όλα κι όλα, υπάρχουν και ειλικρινείς άνθρωποι: ο 'δικός' μου πωλητής μου είπε κατα λέξη 'Φίλε εσύ το ξέρεις καλύτερα από εμένα το αμάξι οπότε δες το όσο θες κι αν το αποφασίσεις έλα στο γραφείο να τα πούμε για τιμή, μη σου πω και τπτ λάθος και εκτίθομαι!' Κι αυτό απλά μετά το στράβωμά μου όταν μου είπε ότι στις 3000 στροφές η μηχανή αλλάζει από κομπρέσσορα σε τουρμπίνα χωρίς να δουλεύουν παράλληλα κάποια στιγμή
Καλά, το απόλυτο έπος ήταν μετά από καιρό που πήγα για σέρβις και άλλος πωλητής κατέβηκε από την έκθεση για να δείξει σε πελάτη ότι τα πλαστικά των Golf δεν ξεφτίζουν μετά από καιρό... και βρήκε ως παράδειγμα το δικό μου, τον έβαζε μέσα και του έλεγε να κοίτα δεν έχουν πάθει τίποτα τα πλαστικά και σε ποιότητα αν και ενός χρόνου είναι σαν καινούριο. Μόλις πήγα και είδα το περιστατικό έβαλα τα γέλια και τις φωνές ταυτόχρονα
Είναι θεοί ρε πστ μ!
VW Golf VΙ