-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ορισμένοι πρίν γράψουν θα πρέπει να μάθουν ανάγνωση . Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου . Τι τρόποι είναι αυτοί. Τα δημόσια forum δεν είναι ιδιοκτησία κανενός . Ασχέτως αν κάποιος είναι OFF ή ON topic , οι στοιχιώδες κανόνες καλής συμπεριφοράς είτε είναι γραμμένοι σε κονόνες αποδοχής είτε όχι, είναι δείγμα πολιτισμού.
Προσβάλοντας και χαρακτηρίζοντας μειώνετε τον εαυτό σας .
Απόλυτο δεν υπάρχει.
Ο χώρος του αυτ/του έχει υποκειμενικά κριτήρια κατασκευής και υποκειμενικά κριτήρια επιλογής .
Οι απαιτήσεις διαφέρουν όσο και οι χρήστες . Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε τότε απλά αποχωρείστε.Δεκτα ολα αυτα που γραφεις αλλα αν θελεις μπες στον κοπο να διαβασεις το τοπικ απο την αρχη και θα καταλαβεις γιατι δεν φερομαι και με τον καλλιτερο τροπο σε καποιους καποιους που αντι να πανε στο τοπικ με τις νεκροφορες ερχονται και μας ζαλιζουν τα ουμπαλα.
Εχει και η υπομονη τα ορια της φιλε -
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
Παιδια πολυ ωραια η καινουργια Delta. Μονο ενα προβλημα εχει....δεν μπορουμε να καταλαβουμε πιο ειναι το εμπρος και πιο ειναι το πισω. Προσφατα μαλιστα γνωστο γραφειο τελετων εβαλε το φερετρο στο χωρο του κινητηρα αντι πισω και ο νεκρος αποτεφρωθηκε.....λετε να εχουν προβληματα με την εκκλησια?Γιατι εισαι καυστικος φιλε φεντεριαρη ?
Αφου η Δ εχει και δυνατοτητα να βαλεις ωραιοτατη πολτρονα φραου , και αν θελεις να διαβαζεις ανετα και την κυριακατικη σου μεσα βρε παιδι μου , να πινεις και το καφεδακι σου ανετα.
Ε αν θες το κινεις κιολας να πας που8ενα , αλλα δεν συνισταται γιατι εκει αρχιζουν τριγμοι κι αλλα περιεργα ιταλικα προβληματα -
-
eleos... dld paei kai 6-men?
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
φιλε , εισαι ηλιθιος η τον παριστανεις ?
Οταν ερχεται ενα νεο μοντελλο ειναι μοιραιες οι συγκρισεις με το παλιοΕπισης, ειναι μοιραιες οι συγκρισεις με αλλα, ανταγωνιστικα μοντελα. Ιδιαιτερα σε ενα φορουμ αυτοκινητιστικου ενδιαφεροντος...
Αν θες αποκλειστικη συζητηση για Golf VI, ανεβασε μια ιστοσελιδα, κανε δικο σου φορουμ και γραφε μονος σου... (πχ http://www.golfvi.gr)
Για να στο κανω πενηνταρακια , οταν μιλαμε για ενα νεο παπακι , το συγκρινουμε με το παλιο που αντικαθιστα , κι οχι με καρο (οπου καρο βαλε την Δ στη συγκεκριμενη συζητηση) .
clear now ?Το παπακι ειναι πενηνταρακι... ?
Για το χαρακτηρισμο 'καρο' που εδωσες στη Δ, τι να πω... Λογικα εκανες αρκετα TD για να καταληξεις στο συμπερασμα, οποτε η γνωμη σου ειναι σεβαστη.
Διαβασε ομως, ετσι για την ιστορια εδω
Kανενας μοντ υπαρχει να υπενθυμισει οτι σε αυτο το τοπικ δε προσβαλλουμε τους συνομιλητες μας?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Επισης, ειναι μοιραιες οι συγκρισεις με αλλα, ανταγωνιστικα μοντελα. Ιδιαιτερα σε ενα φορουμ αυτοκινητιστικου ενδιαφεροντος...
Αν θες αποκλειστικη συζητηση για Golf VI, ανεβασε μια ιστοσελιδα, κανε δικο σου φορουμ και γραφε μονος σου... (πχ http://www.golfvi.gr' target='_blank' target='_blank)
Δεν συγκρινονται ανομοια πραγματα.
Αφου η Δ ειναι @πριμιουμ@ και το βαφε μια γκολφω τι να λεμε τωραΤο παπακι ειναι πενηνταρακι... ?
Για το χαρακτηρισμο 'καρο' που εδωσες στη Δ, τι να πω... Λογικα εκανες αρκετα TD για να καταληξεις στο συμπερασμα, οποτε η γνωμη σου ειναι σεβαστη.
Διαβασε ομως, ετσι για την ιστορια εδω
Να στο κανω πενηνταρακια σημαινει εν ολιγοις να στο κανω κατανοητο
Η ιστορια οπως λες ειναι κατι που εγραψε καποιος χρηστης σε ενα φορουμ με ονομα αλμπα παριετι ? Οτι να ναι , μαλλον δεν εχεις καταλαβει την εννοια της λεξης ιστοριαKανενας μοντ υπαρχει να υπενθυμισει οτι σε αυτο το τοπικ δε προσβαλλουμε τους συνομιλητες μας?
[/quote]
Δεν εχω καμια διαθεση να σε προσβαλλω , απλα για εμενα καποιος που κανει οτι δεν καταλαβαινει , ειναι το ιδιο η και περισσοτερο ηλιθιος απο καποιον που το κανει εν αγνοια του
Και κοντος ψαλμος αλληλουια , γιατι δεν πατε να τα πειτε εκει στο φορουμ της νεκροφορας για το τι τεχνολογια και πριμιουμ κουολιτι ειναι η Δ κι ερχεστε εδω να μας ζαλισετε ακομα δεν εχω καταλαβει.
Που θα παει ... θα το στιψω ακομα λιγο μηπως και -
ε ρε γελια που θα πεσουν οταν παρουσιαστει η κανονικη γερμανικη νεκροφορα ονοματης golf....
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Δεν συγκρινονται ανομοια πραγματα.
Αφου η Δ ειναι @πριμιουμ@ και το βαφε μια γκολφω τι να λεμε τωρα' για εμενα καποιος που κανει οτι δεν καταλαβαινει , ειναι το ιδιο η και περισσοτερο ηλιθιος απο καποιον που το κανει εν αγνοια του'
Να στο κανω πενηνταρακια σημαινει εν ολιγοις να στο κανω κατανοητο
Η ιστορια οπως λες ειναι κατι που εγραψε καποιος χρηστης σε ενα φορουμ με ονομα αλμπα παριετι ? Οτι να ναι , μαλλον δεν εχεις καταλαβει την εννοια της λεξης ιστοριαΑρχηγε μου, ξερω τι σημαινει η φραση...
Επισης, δε μιλησα για ιστορια. Ειπα 'ΓΙΑ την ιστορια'... γιατι η Lancia μπορει να μη σ'αρεσει (μπορει να μη μου αρεσει και εμενα), αλλα 'καρο' σιγουρα δεν ειναι...
Και κοντος ψαλμος αλληλουια , γιατι δεν πατε να τα πειτε εκει στο φορουμ της νεκροφορας για το τι τεχνολογια και πριμιουμ κουολιτι ειναι η Δ κι ερχεστε εδω να μας ζαλισετε ακομα δεν εχω καταλαβει.
Αφου δε σε ενδιαφερει το φορουμ της 'νεκροφορας', γιατι ριχνεις κλεφτες ματιες?
Tελοσπαντων, τιποτα αξιολογο εχεις να πεις για το (νεο?) Golf ?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αφου δε σε ενδιαφερει το φορουμ της 'νεκροφορας', γιατι ριχνεις κλεφτες ματιες?
Εγω ? που ?
Tελοσπαντων, τιποτα αξιολογο εχεις να πεις για το (νεο?) Golf ?
Ναι εχω να πω οτι σε 5/6 χρονια οταν τα μιτο και νεκροφορες και λοιπα καρα εξ ιταλιας λυωσουν , ξεθωριασουν και μοιαζουν με 10ετιας και βαλε τα γκολφακια θα ειναι σαν καινουρια
-
-
Φτάνει.
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Ορισμένοι πρίν γράψουν θα πρέπει να μάθουν ανάγνωση . Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου . Τι τρόποι είναι αυτοί. Τα δημόσια forum δεν είναι ιδιοκτησία κανενός . Ασχέτως αν κάποιος είναι OFF ή ON topic , οι στοιχιώδες κανόνες καλής συμπεριφοράς είτε είναι γραμμένοι σε κονόνες αποδοχής είτε όχι, είναι δείγμα πολιτισμού.
Προσβάλοντας και χαρακτηρίζοντας μειώνετε τον εαυτό σας .
Απόλυτο δεν υπάρχει.
Ο χώρος του αυτ/του έχει υποκειμενικά κριτήρια κατασκευής και υποκειμενικά κριτήρια επιλογής .
Οι απαιτήσεις διαφέρουν όσο και οι χρήστες . Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε τότε απλά αποχωρείστε.Δεκτα ολα αυτα που γραφεις αλλα αν θελεις μπες στον κοπο να διαβασεις το τοπικ απο την αρχη και θα καταλαβεις γιατι δεν φερομαι και με τον καλλιτερο τροπο σε καποιους καποιους που αντι να πανε στο τοπικ με τις νεκροφορες ερχονται και μας ζαλιζουν τα ουμπαλα.
Εχει και η υπομονη τα ορια της φιλεΚαταρχήν αναφέρθηκα συνολικά και όχι σε κάποιον συγκεκριμένα.
Ο λόγος που το έκανα ήταν για δεν ήθελα ούτε και θέλω να προσβάλω κανένα ατομικά προσπαθώντας να σας συνεφέρω την στρεβλωμένη οπαδική εικόνα .
Διαβάζω απο το 2003 όπως βλέπεις και δεν γράφω συχνά .
Μακρυά απο μένα οι χαρακτηρισμοί που αναφέρεις και αναφέρθηκαν τους οποίους ούτε τολμώ να επαναλάβω, μιάς και κάθε χρόνο χάνονται 2000 περίπου συνανθρωποι στην άσφαλτο. http://www.vlioras.gr/Philologia/Composition/Auto.htm' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Ολοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα και της ίδιες υποχρεωσεις. -
Tο νεκροφορα παει στον ιδιαιτερο σχεδιασμο της νεας Δ και σε τιποτα αλλο .
και με αυτο εγω προσωπικα σταματαω τα οφ τοπικ και ζηταω συγγνωμη γιατι ταισα πολλα τρολλ -
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Diesel κινητήρες Delta και Golf δεν βάζετε στο παιχνίδι ?Προσωπικά δεν τους βάζω στο παιχνίδι γιατί στην Αθήνα που μένω είναι παράνομο να κυκλοφορώ diesel αμάξι και γιατί γενικά στην Ελλάδα o diesel κινητήρας δεν είναι διαδεδομένος, αφορά πολύ λίγους ενδιαφέρει....ένας ακόμη λόγος είναι ότι οι υπερτροφοδοτούμενοι βενζινοκινητήρες μικρού κυβισμού θα αντικαταστήσουν σιγά-σιγά τους diesel ακόμα και εκεί που είναι διαδεδομένοι σύμφωνα πάντα με διάφορες συνεντεύξεις που διαβάζω αρχιμηχανικών διαφόρων εταιρειών.
Τώρα για να γίνει και η απαραίτητη σύγκριση σαφώς και οι Ιταλοί είναι πολύ πιο μπροστά από όλους στους κινητήρες diesel διαθέτοντας κινητήρες διαμάντια αλλά στα παπάρια μου για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω..... δεν χωράει αμφιβολία και αν ήθελα αμάξι με κινητήρα diesel 99% Ιταλικό θα επέλεγα.
-
Ακολουθεί άσχετο διαφημιστικό διάλειμμα...
Μετά το διάλειμμα μπορείτε να συνεχίσετε τα ...
-
Ωραία σκηνοθεσία έχει αυτό το κλιπάκι αλλά το έχουν σε χάλια ποιότητα ακόμα και στο 'high quality' ...
Για το αυτοκίνητο δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζει πολύ όχι ακριβώς το προηγούμενο Gti αλλά το Εdition 30. Καλούλι αλλά όχι ντελικάτο. Άσε που και τα προβολάκια ομίχλης είναι κλεμμένα αλλά δεν θυμάμαι από που!
Το κορυφαίο όμως και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί είναι ότι οι 18άρες ζάντες που φοράει είναι ίδιες με τις υπάρχουσες. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό και ίσως να είναι ένα κλείσιμο το ματιού ότι πράγματι μιλάμε για το 5.5 !
Άσχετο, κάπου διάβασα ότι ο κύκλος ζωής για το 6 είναι 2008 με 2013. Δηλαδή μόνο 5 χρόνια από τα 7+- που ήταν συνήθως. Έχετε ακούσει ή διαβάσει τίποτα για αυτό?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
-Η μεταπωλιτικη αξια πεθανε για ολους. Ο συνδυασμος χαμηλου επιτοκιου, η ευκολια αγορας καινουριου κλπ εχουν σκοτωσει δικαιως και καθυστερημενα το μεταχειρισμενο στην Ελλαδα. Που να δεις ποσο τα σκοτωνουν στην Γερμανια ολοκαινουρια μοντελα.
Κι όμως δεν έχει χαθεί για όλους.
Χάνεται στο ...δρόμο, για τις εταιρείες που καθαρίζουν χιλιάρικα με εκπτώσεις, για όσα μοντέλα αποτυγχάνουν εμπορικά κτλ... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
-Η μεταπωλιτικη αξια πεθανε για ολους. Ο συνδυασμος χαμηλου επιτοκιου, η ευκολια αγορας καινουριου κλπ εχουν σκοτωσει δικαιως και καθυστερημενα το μεταχειρισμενο στην Ελλαδα. Που να δεις ποσο τα σκοτωνουν στην Γερμανια ολοκαινουρια μοντελα.
Κι όμως δεν έχει χαθεί για όλους.
Χάνεται στο ...δρόμο, για τις εταιρείες που καθαρίζουν χιλιάρικα με εκπτώσεις, για όσα μοντέλα αποτυγχάνουν εμπορικά κτλ...Η διαφορα της μεταπωλητικης αξιας εχει κερδιθει απο την αρχικη αγορα. Ωστοσο σημερα τα πραγματα εχουν οπως ανεφερα παραπανω, δυστυχως. Μην ξεχνας οτι σκοπος της καθε εταιριας κατασκευης αυτοκινητων ειναι εσυ και καθε εσυ να προτιμας την αγορα καινουριου παρα να προτιμησεις ενα μεταχειρισμενο. Αν αυτο δεν σκοτωνει την μεταπωλητικη αξια τοτε τι αλλο?
Το μελλον του αυτοκινητου ειναι προφανες. Δε θα διαφερει σε τιποτα απο ενα κουτακι αναψυκτικου ή απο μια τηλεοραση made in Taiwan. -
Όχι είναι στο χέρι μας να μην γίνει κουτάκι Taiwan!
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Όχι είναι στο χέρι μας να μην γίνει κουτάκι Taiwan!Ειναι παρα πολυ δυσκολο, το τρενο εχει χαθει.
Ζουμε σε μια καπιταλιστικη παγκοσμια κοινωνια και ολοι(σχεδον) πορευομαστε με το ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕ.
Τουλαχιστον στο θεμα καπιταλισμος-αυτοκινητο εδω θαυμαζω τους ιστορικους με τα κλασσικα τους....
Σε δικο τους κοσμο και καλα κανουν μαλιστα.Ο Μ.Σ. στο τευχος Γεναρη των 4Τ τα γραφει πολυ ωραια στην τελευταια σελιδα. Διαβασε το.
VW Golf VΙ