-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Εγω στο passat που εχω εδω κ 2 εβδομάδες λόγω ζέστης όπου είναι ο εχθρός του turbo Εκτός απο τα φανάρια όπου σταματώ επιτρέποντας να δουλέψει το start-stop(κρατώντας πατημενο το φρένο εώς ότου σβήσει ο κινητήρας ) Κατά τα αλλα σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος σταματά-ξεκινα αμέσως μόλις ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο παίρνω το πόδι απο το φρένο αμέσως πριν σβήσει η μηχανή οπότε ενεργοποιείται το auto hold.@ Ariskouts: Καλορίζικο - Καλοτάξιδο και από μένα, αν και καθυστερημένα.
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
Άσχετο: το σερί των ηλίθιων διαφημιστικών σχετικών με τα Golf συνεχίζεται, έτσι για να μη χαλάει η παράδοση. Έτσι μετά το δίλλημα 'αυτοκίνητο ή golf', έχουμε τώρα και το δίλλημα 'διάλεξε πώς θα πεθάνεις, από την υπερθέρμανση του πλανήτη ή επειδή καθόσουν στο μπροστά κάθισμα του καινούριου golf της οικογένειας, μικρό σκατό, με ύψος ένα και ένα μίλκο.'
Πολιτίκαλι κορέκτνες μάι άς!Ως ψαροτουφεκάς taurus, θα περίμενα να έχεις πιο οικολογική συνείδηση...
Άσχετο το σχόλιό σου, για 2 λόγους: πρώτον δυστυχώς δεν είμαι ψαροντουφεκάς (πρόβλημα στ' αυτιά), το λινκ στην υπογραφή ανήκει σε φίλο. Δευτερον δεν κατέκρινα την οικολογική ευαισθησία που πάνε να μας περάσουν με τη διαφήμιση αυτή, αλλά την υποκρισία, όπου το μόγγολο μουγκρίζει δυσανασχετημένο όταν γίνεται κάτι που βλάπτει το περιβάλλον της (και αυτήν κατ' επέκταση), αλλά μπουκάρει με τη χαρά καθυστερημένου πιθήκου στο μπροστά κάθισμα του αυτοκινήτου, αγνοώντας οτι κινδυνεύει περισσότερο να απαγχονιστεί από τη ζώνη σε περίπτωση ατυχήματος, από το να τσουρουφλιστεί λόγω του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Και δε θα με ένοιαζε καθόλου, αν αυτή η διαφήμιση δεν έπαιζε σε ώρες που βλέπουν τηλεόραση και παιδάκια και μαθαίνουν οτι είναι πολύ φυσιολογικό η μισοριξιά του ένα και τίποτα να κάθεται στο μπροστά κάθισμα. Άντε, στην επόμενη διαφήμιση και στην αγκαλιά της μαμάς βρε!
-
κατάλαβα τι λες, αν και δεν παρατηρώ τόσο τις διαφημίσεις (δεν υπάρχουν μικρά στο σπίτι ακόμα) ώστε να διακρίνω κάτι πέρα από το κύριο μήνυμα της διαφήμισης, το οποίο είναι οικολογικό.
Αν βουτάς μέχρι τα 5 μέτρα (ψαχτήρι) δεν έχεις πρόβλημα
-
Oύτε στα 3 δεν μπορώ...
-
Για ενημέρωση στο τόπικ, με το 1.2 bluemotion 105hp, έχω κάνει 780km το trip δείχνει ακόμη 130km με ένα γέμισμα- το πρώτο γέμισμα με απλή 95 με μικρή χρήση a/c (το βγάζω βράδυ). Ρεζερβουάρ 55lt- δηλαδή 55lt/900km = 0,0611= 6,1lt/100km . χρήση κυρίως πόλη, αλλάγες σε χαμηλές στροφές, δεν έχω ξεπεράσει 3000rpm
-
Κοιτώ αυτές τις καταναλωσεις και κλαίω.
Sent from me.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Κοιτώ αυτές τις καταναλωσεις και κλαίω.Sent from me.
Θες μια ανταλλαγουλα με 1.6T?
-
Άμα είναι προσεγμένο !
Sent from me.
-
Ερώτησης. Επειδή πάνε και 2 χρόνια, ήρθε η ώρα μάλλον να αλλάξω υαλοκαθαριστήρες... Τι προτείνει το φόρουμ (και τι παίρνει ); Κλασσικά εικονογραφημένα , bosch aerotwin? Τι διαστάσεις; Κάτι σε πιο φτηνό υπάρχει ;
-
Μόνο 2 χρόνια? Θα σου πρότεινα πριν αλλάξεις να πάρεις χαρτί κουζίνας ή καλύτερα κάποιο παλιό πανί μαλακό, να το βρέξεις και να καθαρίσεις τα μάκτρα (λάστιχα). Θα φύγει πολύ βρώμα και μαυρίλα/λαστιχίλα και θα έχεις σχεδόν νέους καθαριστήρες. Εκτός αν έχουνε φάει πολύ ήλιο και ξεράθηκαν. Ξέρεις πως να φέρνεις τους καθαριστήρες σε κατάσταση για αλλαγή (δηλαδή κάθετα στο παρμπρίζ) ?
-
Και εμένα 2 χρόνια μου φαίνονται σύντομα. Εγώ είμαι στα 3 και ακόμα δε νομίζω πως θα τους αλλάξω.
Στην αντιπροσωπεία πάντως ζητάνε 55 ευρώ για τους υαλοκαθαριστήρες . Στο ίντερνετ τους έβρισκες με 25-30€.
Δοκίμασε αυτό που λέει ο Professeur. Αναλόγως της κατάστασης τους θα έχει αρκετά καλό αποτέλεσμα. -
4 χρονιά και μονό ο πίσω ήθελε αλλαγή
Sent from my LG-P500
-
Εγω στα 2 χρονια και 2 μηνες τους αλλαξα
Ειχαν αρχισει και αφηναν γραμμες απο νερο στο παρμπριζ οταν τους δουλευα και λεω απο το να γινει καμμια μαλακια και να χαραχθει το παρμπριζ χαλαλι ...
Κοστος 62 ευρω στην εδω αντ/πεια (μαζι με τον πισω) -
Πλάκα κάνετε? Αλλάζω καθαριστήρες σχεδόν σε κάθε service. Δηλαδή κοντά κάθε 6-8 μήνες. Στο τελευταίο service η Καρέντα χρέωσε 13€ τους μπροστά και 8-9€ αν θυμάμαι καλά τον πίσω. Περίεργα φθηνά...
-
Μήπως δεν στους αλλάζουν;
Γιατί τόσο και ειδικά Audi δεν παίζει με τίποτα. Οι δικοί μου από το λεό κοστίζουν εδώ €60 και εγώ τους πήρα από uk με μεταφορικά €40 (Bosch A099S Aerotwin 65cm)
-
@stefan147 Μήπως σου αλλάζουν μόνο το λαστιχάκι και όχι όλο το μάκτρο
Είναι όντως περίεργα φθηνά για Audi -
Στην Καρέντα αλλάζουν τα μάκτρα (έτσι γράφει η απόδειξη, αλλά προφανώς εννοούν μόνο το λάστιχο). Αλλά who cares? Αφού το πάω που το πάω, ας αλλάζουν μόνο τα μάκτρα κι ας κρατάνε για 5-6 μήνες. Είναι τσάμπα εξάλλου.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πως το κάνουν κι αν μπορεί να γίνει αλλαγή σε τύπου aerotwin υαλοκαθαριστήρα. Ότι γίνεται αλλαγή πάντως είναι δεδομένο.
-
Τα λάστιχα αλλάζουν , το πίσω έκανε γύρω στα 8 ευρώ
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μήπως δεν στους αλλάζουν;Γιατί τόσο και ειδικά Audi δεν παίζει με τίποτα. Οι δικοί μου από το λεό κοστίζουν εδώ €60 και εγώ τους πήρα από uk με μεταφορικά €40 (Bosch A099S Aerotwin 65cm)
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι οι κάτοχοι audi είναι οι ευνοημένοι του vag
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τα λάστιχα αλλάζουν , το πίσω έκανε γύρω στα 8 ευρώSent from my LG-P500
8 το πίσω όταν με 10 παίρνεις ολόκληρο της Bosch (H772) με μεταφορικά από UK...?!!!
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι οι κάτοχοι audi είναι οι ευνοημένοι του vag
Sent from my LG-P500
Nαι αλλά πάρε κανονικό γιατί η αλλαγή μάκτρων δεν είναι πρέπουσα για έναν κάτοχο ενός πρίμιουμ Αυδίου...
VW Golf VΙ