-
Ο χρήστης E.N.T. έγραψε:
22300 (έκπτωση 650€)Καλοτάξιδο!!!Πολύ καλή έκπτωση, απο που το πήρες?Σου έδωσε και συναγερμό δώρο?Πότε θα έρθει?
-
Ο χρήστης bartsas έγραψε:
22300 (έκπτωση 650€)
Καλοτάξιδο!!!Πολύ καλή έκπτωση, απο που το πήρες?Σου έδωσε και συναγερμό δώρο?Πότε θα έρθει?
Ευχαριστώ!!!
Την έκπτωση αυτή τη βρήκα σε Γρατσία και Φιλιππαίο. Δε μου έδωσε άλλα δώρα.... 650 επί της συνολικής τιμής
Σε κανένα τρίμηνο με τετράμηνο -
Ο χρήστης E.N.T. έγραψε:
Λοιπόν.... επανήλθα....
Έγινε η παραγγελία (επιτέλους)
ESP, RCD510, εργοστ. συναγερμός, αισθητήρες πίεσης ελαστικών (κωδ. 7Κ6), πακέτο φωτισμού.
Να πληροφορήσω όσους δεν το ξέρους οτι το RCD510 είναι διαθέσιμο για τους εραστές του ποιοτικού ήχου και με Dynaudio Excite (τιμή περίπου 720€). Απλά χρειάστηκε ο πωλητής να μιλήσει με τον product manager της Kosmocar για να βρει τους αντίστοιχους κωδικούς....
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις....Τα Dynaudio τα έχεις ακούσει;
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
σου δειχνει στο καντραν αν εκλεισε ο χωρος του κινητηρα?
αυτο και βεβαια το δειχνει!!
οσο για πολλα απο τα υπολοιπα που ανεφερες, τα χει(δυστυχως) ως εξτρα -
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
-Κάποιος επιλέγει να πάρει hatchback επειδή θέλει εκτός όλων των άλλων και περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις για να κάνει εύκολη τη ζωή του στην πόλη. Άρα λοιπόν ναι μπορεί εξωτερικά να μου αρέσει η Δ περισσότερο αλλά δεν υπάρχει λόγος να δυσκολεύω τον εαυτό μου οδηγώντας ένα αμάξι μεγέθους sedan. Θα προτιμήσω τις compact διαστάσεις του golf και ας μην είναι τόσο ωραίο. Παρεμπίπτοντος το 6 είναι το καλύτερο golf σχεδιαστικά και ένα από τα πιο ωραία hatchback που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
Στην ευελιξία δεν είναι μόνο οι διαστάσεις που παίζουν ρόλο, περισσότερο μετράει ο κύκλος στροφής, που για την Lancia βρίσκεται στο 10,6 (με 16'' και 17'') παρά το μεταξόνιο των 2.700mm (λόγω γωνίας ackermann προφανώς), ενώ για το V στο 10,9 και υποθέτω και για το VI, αν δεν έχει αλλάξει ackermann -το μεταξόνιο είναι ίδιο στα 2578mm. Πέρα από την ίδια την έννοια της ευελιξίας όμως, σημαντικό ρόλο παίζει και το πώς νιώθεις μέσα στο αυτοκίνητο, το αν υπάρχουν νεκρές γωνίες και με τι μοίρες, η αίσθηση των χειριστηρίων, o λόγος της κρεμαγιέρας (πολύ βασικό), η απόκριση χαμηλά κ.λπ. Εκεί θα πρέπει να εστιαστεί η συζήτηση, και όχι στο αν η Delta είναι 30 πόντους μεγαλύτερη σε μήκος από το Golf. Αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά. Το πλάτος τους είναι παρεμφερές πάντως.
-
στο παρκαρισμα ομως 30 εκ ειναι μεγαλη υποθεση...αυτο ισως ειναι πιο σημαντικο απο τον κυκλο στροφης.
πολλοι ισως να μη χρειαζονται τον επιπλεον χωρο της Δ -
Αναλόγως που μένεις. Σε κάτι Κυψέλες, Παγκράτια κ.λπ., ναι, μπορεί τα 30εκ. μείον, να σε σώσουν. Σε άλλες περιοχές, όμως υπάρχουν θέσεις εν αφθονία.
Πάντως, δεδομένου ότι α)το αν θα βρεις και το πότε θα βρεις είναι χαοτικό, και β)ότι υπάρχει ένα μέσο μήκος χώρου στάθμευσης, όπως αυτό ορίζεται από το μέσο μήκος των αυτοκινήτων συν τα περιθώρια, δεν θα απέκλεια ένα αυτοκίνητο, αν μου άρεσε, μόνο και μόνο γιατί ο ανταγωνιστής του έχει 20 ή 30εκ. μικρότερο μήκος. Άλλωστε, αν θέλω γρήγορο παρκάρισμα πάνω απ' όλα θα δοκίμαζα ένα IQ, ένα C1 ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων (όχι Smart γιατί τα σιχαίνομαι ).
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σου δειχνει στο καντραν αν εκλεισε ο χωρος του κινητηρα?
αυτο και βεβαια το δειχνει!!
οσο για πολλα απο τα υπολοιπα που ανεφερες, τα χει(δυστυχως) ως εξτραμα αυτο ακριβως εννοω...
ποσο θα στοιχησει τελικα ενα golf αν το εξοπλισεις οσο μια Δ?
ποσο χρονο αναμονης θα εχεις να το αποκτησεις? -
ναι εκει παω πασο..αλλα και το 500 που πουλαει πολυ, εχει εξισου μεγαλο χρονο αναμονης αν δε κανω λαθος
το golf πουλησε 9000 κομματια το 2007,συνεπως και αναμονες θα υπαρχουν και οσο θελουν θα το χτυπανε..τωρα ομως που υπαρχει κριση αρχισε και η κοσμοκαρ (απιστευτοι φραγκοφονιαδες κατ εμε) εστω και αυτες τις μικρες εκπτωσεις..
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Λοιπόν.... επανήλθα....
Έγινε η παραγγελία (επιτέλους)
ESP, RCD510, εργοστ. συναγερμός, αισθητήρες πίεσης ελαστικών (κωδ. 7Κ6), πακέτο φωτισμού.
Να πληροφορήσω όσους δεν το ξέρους οτι το RCD510 είναι διαθέσιμο για τους εραστές του ποιοτικού ήχου και με Dynaudio Excite (τιμή περίπου 720€). Απλά χρειάστηκε ο πωλητής να μιλήσει με τον product manager της Kosmocar για να βρει τους αντίστοιχους κωδικούς....
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις....Τα Dynaudio τα έχεις ακούσει;
Όχι αλλά δύσκολα θα έδινα τόσα λεφτά για ηχοσύστημα!
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
[quote='spy1551'Hλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις - RSS Reactive Suspension System με λειτουργία σπορτ.Αλλάζει και το βάρος του τιμονιού και τις ρυθμίσεις της ανάρτησης. Διχρωμία στο εσωτερικό μπορείς να έχεις ( έχει μαύρο και μπλε , μόνο στο μπεζ χρειάζεσαι δέρμα) Για το ΤSi 1.4 με τα 160 έχεις δίκιο , φταίει το Gruppo που δεν έχει βγάλει ακόμη τους multiair με τα 165 άλογα.Όταν βγήκε η Δ με τα 150 , υπήρχαν μόνο ΤSi με 140.Το VI ως πιο φρέσκο έχει περισσότερα άλογα.Όταν βγει η 149 θα έχει 165.Η αλήθεια είναι ότι οι Ιταλοί είχαν μείνει αρκετά πίσω αλλά τα 2 τελευταία χρόνια με τον Μαρικόνε κάνουν άλματα. Στους εσωτερικούς χώρους δε νομίζω ότι συγκρίνεται με τη Δ.Έχω μπει και στα 2. Για την μεταπώληση τα Golf πάντα κρατούσαν καλά.Τώρα οι παλιοί κάτοχοι με τα FSi και τα 115 άλογα είναι ριγμένοι σε σχέση με τα ΤSi και τα 140.Μέσα σε μια 3έτια έχει βγάλει πολλές εκδόσεις κάτι που είναι καλό για τους νέους αγοραστές αλλά κακό γία τους παλιούς γιατί απαξιώνεται η αξία τους. Όσο δε για την ποιότητα του εσωτερικού δε τίθεται σύγκριση.Μου αρέσει που τα ζουλούσε ο πωλητής για να μου δείξει ότι είναι καλά.Μάλλον δεν είχε πιάσει ποτέ του Benova (υλικό που χρησιμοποιεί και η Μaserati). Aν μπορείς να αντέξεις το απαίσιο σχέδιο , αγόρασε το VI.Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι όσοι είναι κάτω από 30 θα προτιμήσουν το Scirocco.Eκεί τους παραδέχομαι αλλά ο ''βασιλιάς'' είναι υπερτιμημένος.Ειδικά στην έκδοση με τα 122 άλογα δεν έχει το ΕSP στο βασικό εξοπλισμό κάτι που είναι απαράδεκτο. Εντέλει οδηγικά δεν έχει τεράστιες διαφορές για το 90% των απλών οδηγών που δεν οδηγούν στα όρια.Το υπόλοιπο ας πάρει GTi. Yπάρχει στο forum thread με δίλημμα ανάμεσα σε V,VI και Bravo όπου μετά από test drive ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει σημαντικές διαφορές. Κορυφαίο σε πωλήσεις είναι και το Auris δε σημαίνει ότι είναι καλύτερο αυτοκίνητο π.χ. από το Leon.
Όλο ασυνάρτητες απαντήσεις κα θα και θα...θα...θα...θα...προσγειώσου και μίλα για το σήμερα, άσε να ασχολούνται με το μέλλον ο Άγγελος Πράσινος και ο Πητ Παπαδάκος με τους συνεργάτες τους αυτοί ξέρουν καλύτερα από εμάς το μέλλον [/quote]
Σε ένα post 20 σειρών το μόνο θα ήταν περί 149 και multiair με 165 άλογα.Το να έρθω σε αντιπαράθεση πεζοδρομίου με σένα δε θα το κάνω.Αλήθεια γιατί τόσο φανατισμός για το Golf VI Έχεις καμία υπαλληλική σχέση με τη VW και τραβάς τόσο ζόρι.
-
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Έχεις καμία υπαλληλική σχέση με τη VW και τραβάς τόσο ζόρι.αν κατσεις με ψυχραιμια και διαβασεις ολα τα ποστ,θα καταλαβεις ποιοι εδω μεσα(πιθανοτατα,να κραταω και μια πισινη!) εχουν υπαλληλικη σχεση....
-
Diesel κινητήρες Delta και Golf δεν βάζετε στο παιχνίδι ?
-
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Diesel κινητήρες Delta και Golf δεν βάζετε στο παιχνίδι ?Γιατί είναι χαμένο ούτως ή άλλως αφού η Delta είναι ποιοτικότερη και ομορφότερη.Μάλλον με Α3 συγκρίνεται που είναι πιο όμορφο.
Golf TDi 2.0 110 hp
TDi 2.0 140 hp
Delta 1.6d 120 hp
2.0d 165 hp
1.9twinturbo 190hp !!!!!!!!!!!!
Στην Ευρώπη τα ντήζελ πουλάνε πάνω από 50%.Αυτά περί τεχνολογικής ανωτερότητας.
Τέλοσπάντων οι αντικειμενικοί ας τα δουν και τα δύο και όποιο τους αρέσει.Εμείς ποσοστά δε παίρνουμε.Ο Πάνος , ο limited_one κι εγώ απλοί κάτοχοι είμαστε.Πήραμε αυτό που μας άρεσε και απλά υποστηρίζουμε την επιλογή μας.Κανένα αυτοκίνητο δεν είναι τέλειο.
Όλα έχουν + και - . -
τα (-) της Δ ποια ειναι?
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΙΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΕΤΕ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
-
spirosΌσοι δεν έχουν προσωπικό γκαράζ και δε χρειάζονται τόσο μεγάλο πορτ μπαγκάζ ή χώρους για τους πίσω και κινούνται καθημερινά μέσα στην πόλη τους βολεύει ένα αυτοκίνητο μικρότερο με μήκος γύρω στο 4,24μ. όπως του Golf γιατί θα βρουν περισσότερες θέσεις πάρκινγκ.
Επίσης θα ήθελα το RSS (Reactive Suspension System) στο βασικό εξοπλισμό.
Εγώ αν π.χ. δεν είχα οικογένεια και ήμουν 25 θα πήγαινα προς Scirocco γιατί το VI το τετραγώνισαν πολύ και δεν μπορώ να πάρω αυτοκίνητο που δεν μου αρέσει.Από τον Da Silva που σχεδίασε την 147 και το Leon περίμενα περισσότερα.
iroc
Απαντούμε σε post που την συγκρίνουν με το κουτί.Στο Ελληνικό αλφάβητο υπάρχει και το Η.
Συμφωνώ ότι καλύτερα θα ήταν να υπάρχει σε άλλο thread .Δες στη σελ.95 ποιος ξεκίνησε τη σύγκριση με άλλες εταιρείες.
Αν η Δ μοιάζει με νεκροφόρα , τότε το VI μοιάζει με φέρετρο -
TO ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ GOLF VI Η' LANCIA DELTA VS GOLF VI????? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ........
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΙΝ ΝΕΚΡΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΕΤΕ..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΤωρα που το λες, οντως σαν νεκροφορα ειναι η Δ! Σκιαχτηκα
VW Golf VΙ