-
Ίσα ίσα επειδή έχουμε πριμιουμ και είμαστε large του λέμε 'άλλαξε εκει πέρα και κείνα τα παλιοκαθαριστήρια ρε μάστορα, να πούμε' και μετά δεν μας νοιάζει τι και πως. Άντε το πολύ να ρίξουμε μια ματιά (φευγαλέα) στην απόδειξη την ώρα που πληρώνουμε για να μην μας πιάσουν και μακάκες!
-
Τσ τσ τσ τι κουβέντες ξεστόμισε ένας γνήσιος αλφιστίς ...
-
Γερμανική αλλοτρίωση...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μόνο 2 χρόνια? Θα σου πρότεινα πριν αλλάξεις να πάρεις χαρτί κουζίνας ή καλύτερα κάποιο παλιό πανί μαλακό, να το βρέξεις και να καθαρίσεις τα μάκτρα (λάστιχα). Θα φύγει πολύ βρώμα και μαυρίλα/λαστιχίλα και θα έχεις σχεδόν νέους καθαριστήρες. Εκτός αν έχουνε φάει πολύ ήλιο και ξεράθηκαν. Ξέρεις πως να φέρνεις τους καθαριστήρες σε κατάσταση για αλλαγή (δηλαδή κάθετα στο παρμπρίζ) ?καλως, monsieur alain, θα πραξω αυτο που προτεινετε
(διαβασα το μανουαλ(ι) για το πως να τους φερω καθετα, οποτε θα αναφερω τα αποτελεσματα του πειραματος μεσα στη βδομαδα οταν θα χρειαστει να τους χρησιμοποιησω, μιας και τωρα ειναι φρεσκοπλυμενο ) -
Γειά σας και πάλι!
Περιμένω μέχρι τέλος του μηνός το νέο μου αμάξι...golf vi όπως καταλαβαίνετε...
Θα ήθελα να σας ρωτήσω επειδή στη παραγγελία δεν έβαλα εργοστασιακό συναγερμό αν αξίζει να βάλω τώρα με την αγορά...
Πρακτικά αξίζει να δώσω λεφτά για αυτό ή το θεωρείτε κάτι περιττό...
Ευχαριστώ...!!!
-
καλό είναι να βάλεις για πολλούς και διάφορους λόγους έστω και μη εργοαστιασιακό αλλά όχι κανένανα πλά να κάνει ίου ίου, βλέπεις ότι ζούμε σε παράξενες και επικύνδινες μέρες
-
να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα φωτα; οδηγησα πριν 2 μερες ενα γκολφ 6 νυχτα και μου φανηκαν τα φωτα πολυ λιγοτερο φωτεινα απ το κλιο που οδηγω; εσεις που το οδηγειτε καθημερινα τι αποψη εχετε;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα φωτα; οδηγησα πριν 2 μερες ενα γκολφ 6 νυχτα και μου φανηκαν τα φωτα πολυ λιγοτερα φωτεινα απ το κλιο που οδηγω; εσεις που το οδηγειτε καθημερινα τι αποψη εχετε;βαλαμε αλλες λαμπες philips crystalvision 4300kelvin και ειδαμε φως χωρις να στραβονουμε κοστος 25 ευρω..
το θεμα με το γκολφ δεν ειναι τοσο στην μεσαια σκαλα αλλα στην μεγαλη οπου δεν εχει την τεραστια αποδοση που περειμενε κανεις... -
Λοιπόν σε πρόσφατο ταξίδι, παρατήρησα διαφορά 8% στην ταχύτητα του κοντέρ του 1.2tsi με την ταχύτητα που έδειχνε το gps.
108km/hr το κοντέρ, 100km/hr το gps...(Φοράει 16' 205/55).
Μάλλον φυσιολογική διαφορά θα έλεγα..
-
Καλό θα ήταν ναι είσαι στο 4-5%
Αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το GPS καθώς και με πόσους δορυφόρους έχει κλειδώσει
Συνήθως για αξιόπιστα αποτελέσματα θέλεις πάνω απο 7
Επίσης, η ακρίβεια που έχεις δηλώσει για το κλείδωμα. -
Μια ερώτηση:
Το κουμπί ESP off - σε golf VI- είναι ενεργοποιημένο κάθε φορά που βάζεις μπρος τον κινητήρα, έτσι δεν είναι?
Ρωτάω γιατί πήγα να το σβήσω κάποια φορά, και δεν είδα αλλαγή στο φως στο κουμπί (σα να μην είχε πατηθεί).
Τώρα είτε το έχω πατημένο - δηλ.off- είτε δεν είναι πατημένο - δηλ. on- δεν το καταλαβαίνω διότι δεν υπάρχει αλλαγή στο φως του κουμπιού... -
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
Λοιπόν σε πρόσφατο ταξίδι, παρατήρησα διαφορά 8% στην ταχύτητα του κοντέρ του 1.2tsi με την ταχύτητα που έδειχνε το gps.
108km/hr το κοντέρ, 100km/hr το gps...(Φοράει 16' 205/55).
Μάλλον φυσιολογική διαφορά θα έλεγα..
Για 100χλμ/ωρα πολυ μου φαινεται... Για 130+ ειναι νορμαλ...
-
Επειδή βαριέμαι να ψάξω για το V .
96,000 χιλιόμετρα και έβγαλε σασμάν
Ευτυχώς υπάρχει το leasing . . . . . . και το Α4 1,8Τ που είναι ο αντικαταστάτης μέχρι την επισκευή .
-
Τι έβγαλε;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ακόμα δεν ξέρω λεπτομέρειες , θα μιλήσω μάλλον σήμερα με την εταιρεία .
Αλλά ήρθε να προστεθεί και αυτό στην υπόλοιπα : τουρμπίνα , φρένα , παράθυρο , αριστερή πόρτα . -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι έβγαλε;Sent from my GNex using smoke signals.
Την ψυχή του sprsk
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ακόμα δεν ξέρω λεπτομέρειες , θα μιλήσω μάλλον σήμερα με την εταιρεία .
Αλλά ήρθε να προστεθεί και αυτό στην υπόλοιπα : τουρμπίνα , φρένα , παράθυρο , αριστερή πόρτα .Τεφαρίκι σου βγήκε το εργαλείο..
Πρώτος χρήστης από 0 χλμ ή δεύτεροτριτος? -
1os , leasing από Avis
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
1os , leasing από AvisTην επόμενη φορά γιαπωνέζικο λοιπόν...
-
Μέσα προς τέλη καλοκαιριού η αλλαγή .
Είναι ήδη αποφασισμένο . Giulietta όσο μπορούμε με leasing θα αλλάζουμε και θα δοκιμάζουμε.
VW Golf VΙ