-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
προς την Ταυρίνα:δηλωνω υπευθυνα με καθε γνωση για τις συνεπειες του νομου οτι:
εγω προσωπικα αναγκασα την ομορφη κοπελα να κατσει αναμεσα σε αυτα τα δυο τερατα για να τους φωτογραφισω.αναγκαστικα να της πω μαλιστα οτι ειναι αδερφακια (krus/taurus) και η μαμα τους ειναι βαρια αρρωστη και στο κρεβατι μονιμα,
και οτι με την πραξη της αυτη (να κατσει αναμεσα τους για 2 δευτερολεπτα) θα εδινε μια μεγαλη χαρα στην αμοιρη γυναικα.Έγραψες!!!!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Παιδιά, πώς μπορώ να 'ποστάρω' μια φωτό;
Δεν μπορώ να βρώ τις οδηγίες.
Αν τα καταφέρω θα σας ανταμείψω με μια πολύ καλή φωτο απο την έκθεση -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
....Αρνητικά για seat και renault τα μοντέλα που τα έιχαν ξέκολα. Σοβαρότης κύριοι... Και αυτή την κοπέλα απο το μονοθέσιο της f1 (με τους κύκλους κατω απο τα μάτια) καλό είναι να την αλλάξετε γιατί .... μην πω τίποτα άλλο και καταπατήσω και τα προσωπικά δεδομένα της!!!
...διαβαζει κι εσενα η γυναικα σου, ε?
..ρε καλα λεω εγω να ban women...Απλά δεν είμαι λιγουροματάκιας και μου χαλαέι την αισθητική το σκηνικό.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
....Αρνητικά για seat και renault τα μοντέλα που τα έιχαν ξέκολα. Σοβαρότης κύριοι... Και αυτή την κοπέλα απο το μονοθέσιο της f1 (με τους κύκλους κατω απο τα μάτια) καλό είναι να την αλλάξετε γιατί .... μην πω τίποτα άλλο και καταπατήσω και τα προσωπικά δεδομένα της!!!
...διαβαζει κι εσενα η γυναικα σου, ε?
..ρε καλα λεω εγω να ban women...Απλά δεν είμαι λιγουροματάκιας και μου χαλαέι την αισθητική το σκηνικό.
Συμφωνώ, η διακριτική και καθόλα αξιοπρεπή παρουσία της κοπέλας στο Citroen C6 είναι παράδειγμα προς μίμηση!
Πανέμορφη...
-
Τωρα που αναφερθηκαμε και στην C6, συμπληρωνοντας τα σχολια μου, οντως προκειται για ενα ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ αυτοκινητο...αποπνεει μια αρχοντια τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα οσο λιγο προλαβα να το δω απο κει που περιστρεφοταν
-
](http://imageshack.us)[/img]
Kαλά θα βελτιωθώ με τον καιρό
Η φωτο δεν είναι απο την συγκεκριμένη έκθεση (εκεί θα πάω Τετάρτη), αλλά πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο -
Τι κάνει ο άνθρωπος..;;;;
-
Πήγα κι εγώ χθες και έφαγα ένα 3ωρο και μάλιστα στα γρήγορα, χωρίς να σταματήσω καθόλου στα αξεσουαρ.
Ενυτπώσεις (επιλεκτικές):
Toyota Yaris: Απίστευτοι χώροι μέσα. Μπράβο στους ιάπωνες.
Renault Clio: Το περίμενα καλύτερο και ποιοτικότερο. Μάλλον ακριβό γιαύτά που προσφέρει. Είναι βέβαια που και τα περισσότερα super mini γίνανε 4μετρα
Ford Focus ST: Ναι, μ'άρεσε!! Νοιώθεις ότι έχει δύναμη, ο 2,5άρης όμως σε απωθεί.
Citroen C6: Τι βαπόρι ήταν αυτό!!!
Seat Leon: Παρότι δείχνει λίγο 'φτηνιάρικο', διαφοροποιηται ουσιαστικά από τα ανούσια αδερφάκια (Altea, Toledo), από το ύψος του και μόνο. Είναι ενδιαφέρον σε σύγκριση με την τιμή του, ειδικά του 2.0FSI (21.500) και του TFSI (24500). Το 1600 μάλλον ακριβό είναι.
Αudi: Αδιάφορα σχεδόν όλα ακόμη και τα πρωτότυπα. Μόνο το RS4 έλεγε και λέει , που φαίνεται πολύ 'κακό'. Δυστυχώς ήταν κλειδωμένο
ΒΜW: Ότι έχει 6 κυλίνδρους και την κίνηση πίσω, απλά το σεβόμαστε. Πολύ καλή θέση οδήγησης της 3άρας, αλλά από αισθητική..... Η Μ5 φαίνεται φονέας των πάντων, αλλά τεράστιος όγκος.
Peugeot To 407 coupe δεν με εντυπωσίασε. Έχω στο μυαλό μου το 406. Μόνο το 307 WRC άξιζε μια και ήταν η τελευταία φορά που το είδαμε (τουλάχιστον με το όνομα του Markus επάνω).
Alfa Romeo: Όσες σελίδες κι αν γράφτηκαν στο φόρουμ για την 159, δεν μπορούν να αποτυπώσουν αυτή την ομορφιά. Μαζί με την Brera είναι κομψοτεχνήματα. Θα ήθελα βέβαια η Brera να μην είναι 159 με άλλη ουρά και να διαφοροποιήται λίγο εμπρός. Τους βγάζω το καπέλο για άλλη μία φορά. Οι χώροι πίσω (159) είναι πραγματικά μικροί, αλλά μπρος τα καλλη....
Daihatsu: To D-Consept μου άρεσε πολύ, μακάρι να έχει και καλή τιμή το μικρό RAV. το περιμένουν τον Απρίλιο.
Το Copen μοιάζει σαν παιχνίδι. Δύσκολα χώρεσα μέσα, αλλά έχει αίσθηση πολύ όμορφη.
Μazda: Eνα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για το ΜΧ-5. Τρομερή αίσθηση, η παράδοση συνεχίζεται αλλά παραμένει ακριβή.
Fiat Punto Grande: Σαν σχέδιο είναι καλό αλλά κάτι του λείπει. Από κατασκευή δεν εντυπωσιάστηκα. Η Φίατ έχει δείξει και καλύτερα δείγματα στο παρελθόν. Το περίμενα πιο ποιοτικό.
Mitsubishi: Μου άρεσε πάρε πολύ το concept car που μάλλον θα είναι το EVO X.
**Honda **: To εσωτερικό του Civic έπρεπε να ήταν σε άλλο αυτοκίνητο. Απλά καταπληκτικό. απ'έξω όμως και ειδικά μπροστά....
Subaru: Το Forester, αν κάνεις κάποιες παραχωρήσεις στην εξωτερική 'νυσταγμένη' εμφάνιση (το παλιό ήταν σίγουρα ομορφότερο), είναι το αυτοκίνητο για παντού και όλα. Ειδικά με τον καλό ατμοσφαιρικό και τα κοντά, δεν θα χρειάζεσαι το βενζινάδικο δίπλα σου.
Το Impreza αναβαθμίστικε αρκετά και είναι σίγουρα καλύτερο από κοντά απ'ότι στις φωτος. Το STI παραμένει πολεμική μηχανή.
Γενικά
- Αρκετός κόσμος
- Άσχετοι πωλητές
- Μερικά καλά μοντέλα (όχι αυτοκινήτων )
- 3 ώρες για 3 περίπτερα
- Το NSU στο περίπτερο των 4Τ
- Ο V10 του viper
- Tα χάλια των Saab 9-7 & 9-5
Μερικές φωτογραφίες από κινητό:
Το εργαλείο του πρωταθλητή
Το τέρας!! Καγκουριά η αεροτομή
Ενδιαφέρον το....μικρό
...αλλά και το μεγάλο
-
Παιδιά πολύ καλές οι ανταποκρίσεις σας και οι φωτογραφίες σας.Μου έδωσαν μια καλή γενική εικόνα,αφου εγω δενκατάφερα να κατέβω καθώς ήδη κρατώ στην αγκαλιά μου τη δεύτερη κόρη μου
Απ' αυτά που γράφονται μου κίνησε το ενδιαφέρον(βάσει των πιό άμεσων προοπτικών μου) το D-Consept της Daihatsu που αν η τιμή θα είναι γυρω στις 20000 και με καλή κατανάλωση, θα είναι ένας ενδιαφέρων συνδιασμός αυτοκινήτου πόλης,αποδράσεων και δύσκολων καιρικών καταστάσεων.Επίσης Yaris και Grande Punto. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
αφου εγω δενκατάφερα να κατέβω καθώς ήδη κρατώ στην αγκαλιά μου τη δεύτερη κόρη μουΝα σου ζήσει!
-
να σου ζησει ρε θαναση!!
με δυο κορες, ξεκουρασου οσο μπορεις τωρα, γιατι αργοτερα σε περιμενει πολυυυ τρεξιμο
-
Σας ευχαριστώ παιδιά Petran το ξέρω(Λες να μου βγουν σαν αυτές των φωτογραφιών σας και να σας κυνηγάω;)
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Σας ευχαριστώ παιδιά Petran το ξέρω(Λες να μου βγουν σαν αυτές των φωτογραφιών σας και να σας κυνηγάω;)τότε δεν θα μπρούμε να τρέξουμε εμείς
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σας ευχαριστώ παιδιά Petran το ξέρω(Λες να μου βγουν σαν αυτές των φωτογραφιών σας και να σας κυνηγάω;)
τότε δεν θα μπρούμε να τρέξουμε εμείς
Σάμπως θα μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο???
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ένα Audi και ένα VW δίπλα δίπλα. Ωραία ήταν!
A, τώρα που σε έχω εδώ ( ),
δε μας είπες, ποιό είναι ποιό ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ένα Audi και ένα VW δίπλα δίπλα. Ωραία ήταν!
A, τώρα που σε έχω εδώ ( ),
δε μας είπες, ποιό είναι ποιό ;
Αυτο ειναι πανευκολο να το διαπιστωσουμε.... Ας ανοιγοκλεισουμε την πορτα με μισοκατεβασμενο παραθυρο. Σε αυτο που θα πεσει το παραθυρο μεσα... θα ειναι το VW
-
Και το κλού της έκθεσης στο stand της Ferrari:
Άπειρος 'λαός' σε απόσταση ασφαλείας απο τα αυτοκίνητα, εκτός απο εναν μπαμπά και έναν γιό του μπαμπά που είχαν το privilege να είναι εντός του sacred χώρου.Ο γιός του μπαμπά με μπλαζέ (στην καλύτερη περίπτωση) ύφος αλλά με βλέμμα αφασίας (λόγω των εκτυφλωτικών χρωμάτων? είμαι ευγενικός ) και με full pack Fred Perry βερμούδα - t-shirt - μεσα στην ανοιχτή 430.
Ο περιχαρής 'έχων' μπαμπάς (επίσης με full pack Fred Perry attire ) να παίρνει τον γιό του μπαμπά με την ψηφιακή σε διάφορες πόζες και απο διαφορετικές γωνίες.
Η φωτογράφιση τελείωσε με προσφορά ποτού και γάλατος απο τους υπεύθυνους.
-
μπορεί να έκλεισε καμιά αγορά ο άνθρωπος
άντε θα πάω κι εγώ σήμερα να δω τι παίζει
-
Μετά την χθεσινή μου επίσκεψη, έχω να πω και εγώ:
1). Εντυπωσιακό το νέο Punto από σχεδίαση και ποιότητα
2). Απλά συμπαθές το νέο Clio
3). Πολύ καλό το νέο CivicΑυτά από τα αυτοκίνητα. Όσο για τα υπόλοιπα (το πιάσατε το υπονοούμενο):
1). Η κοπέλα στο C6 θα μπορούσε να αποτελεί την ιδανική γυναίκα μας (με όλη τη σημασία της λέξης, δλδ: Θηλυκό+Προσωπικότητα+Στυλ)
2). Η ξανθούλα της Renault (αυτή με το σορτς ντε που νόμιζε ότι βρισκόταν στη μπάρα του Baby O) θα μπορούσε να αποτελεί την μόνιμη φαντασίωσή μας για τις κρύες νύχτες του επερχόμενου χειμώνα
3). Οποιαδήποτε ομοιότητα και παραλληλισμός με υπαρκτά (δικά μας) πρόσωπα είναι ά-τοπος, α-νεπίτρεπτος και όλα τα εις α-.Αυτά!
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]