-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Εγώ συνεχίζω την πορεία μου. Αν τον πάρω σβάρνα τον πήρα δεν με πολύαπασχολεί. Ειδικά αν δεν οδηγώ το αυτοκίνητο μου. Αφου δεν τον ενδιαφέρει τον ίδιο η ζωή του εγώ θα ενδιαφερθώ;
Δηλαδή εσύ λες πως αν το χτυπησεις και τον σκοτώσεις -χωρις να φταις- θα πας σπιτι σου το βραδυ και θα κοιμηθεις σαν να μην εγινε τιποτα;;;
Ελπίζω οτι στο παραπάνω ποστ υπερέβαλλες.
NAI. Θα παω σπιτι μου με την συνειδηση μου ησυχοτατη. Να παει στο διαολο για να μαθει να κανει μλκιες.
-
Καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας γιατί κανένας δεν νομίζω να έχει όρεξη να τραβιέται στα δικαστήρια για την βλακεία του άλλου.
Απλά αν είναι προκλητική η συμπεριφορά του τότε βιδωνόμαστε όλοι.Και εγω έχει τύχει να ρίξω το ατέλειωτο κορνάρισμα σε παππού στην εθνική γιατί είχε αγοράσει και τις 2 λωρίδες μαζί και δεν μπορούσα να προσπεράσω αλλά κατα πόσο νομίζετε οτι έβαλε μυαλό? Γί'αυτο καλό θα είναι να μην χαλάμε την πάρτη μας.
-
Αν αυτος ο καραγκιοζακος, οταν περναει το ΣΤΟΠ/κοκκινο/αναποδα σε μονοδρομο, πετυχει τον εναν τρελο (εμενα δηλαδη) που δεν θα προσπαθησει να τον αποφυγει και φαει τα μουτρα του, πιστεψε με ΔΕΝ θα το ξανακανει...Μονο ετσι τελικα μπορει καποιος να μαθει σε αυτη την χωρα, οταν το καθικι ενω ξερει οτι ειναι λαθος, απαιτει να μας γ@μ...ει κιολας, ε να σπασει ολα του τα κοκκαλα και να περασει ολη του την ζωη σε ενα κρεββατι. Αντε γιατι τελικα εμεις οι 'καλοι', ειμαστε και πολυ μαλακες...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πάνε που πάνε ανάποδα (ειδικά τα μηχανάκια) , τουλάχιστον ας σβήνουν τα μεγάλα φώτα τους.Πάλι καλά που ανάβει φώτα δε λες; Όλοι οι επί δικύκλου αυνάνες οδηγούν χωρίς φώτα (είτε δεν δουλεύουν είτε δεν τα ανάβουν). Έρχονται στα σκοτεινά, λες και είναι καταδρομείς ή νίντζα σε αποστολή.
-
Άλλη πληγή κι αυτή... Χωρίς φώτα ή με κάτι μπλε λαμπίτσες που δεν φωτίζουν καθόλου!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγώ συνεχίζω την πορεία μου. Αν τον πάρω σβάρνα τον πήρα δεν με πολύαπασχολεί. Ειδικά αν δεν οδηγώ το αυτοκίνητο μου. Αφου δεν τον ενδιαφέρει τον ίδιο η ζωή του εγώ θα ενδιαφερθώ;
Δηλαδή εσύ λες πως αν το χτυπησεις και τον σκοτώσεις -χωρις να φταις- θα πας σπιτι σου το βραδυ και θα κοιμηθεις σαν να μην εγινε τιποτα;;;
NAI. Θα παω σπιτι μου με την συνειδηση μου ησυχοτατη. Να παει στο διαολο για να μαθει να κανει μλκιες.
Τι λες ρε KC???
Σου πάει να σκοτώσεις/τραυματίσεις οτιδήποτε ζωντανό? Εμένα όχι.στο θέμα μας, πέτυχα σήμερα ανάποδα σε μονόδρομο, νεότατη (και πανέμορφη) μαμά, με σκουτεράκι και την εξίσου πανέμορφη κορούλα της όρθια στην ποδιά ανάμεσα στην οδηγό και το τιμόνι... αναγκάστηκα να κάνω στην άκρη, να κολλήσω στα παρκαρισμένα και να σταματήσω εντελώς για να περάσει... μα τι ΣΚΑΤΑ έχουν στο κεφάλι τους???
-
Εγώ πάντως σήμερα πήρα στη ΝΕΤ και τους πρότεινα να κάνουν ρεπορτάζ (που δεν έχουν κάνει) για:
[list:16w1ym8u]
Οδηγούς δικύκλων που βάζουν μπροστά τους το παιδίΑνήλικα (κυρίως) πιτσιρίκια που σκάνε ένα σωρό λεφτά σε άχρηστες 'βελτιώσεις' και αρνούνται να βάλουν κράνος (και τους ηλίθιους γονείς τους)
Γονείς που ξαφνικά βγάζουν στο δρόμο μέσα απ'τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα το καροτσάκι με το παιδί, χωρίς να κοιτάξουν οι ίδιο και χωρίς να καταλαβαίνουν τον κίνδυνο στον οποίον το εκθέτουν
Μανάδες που κάθονται στη θέση του συνοδηγού με το παιδί-αερόσακο στην αγκαλιά
Γονείς που αφήνουν τα παιδιά να κάνουν πάρτυ στο πίσω κάθισμα, χωρίς καθισματάκια και ζώνες ασφαλείας
Οδηγούς που τ'αμάξια και τα δίχρονα κωλοσκούτερ τους καίνε λάδια και ξερνάνε φαινόλες (πείτε με όπως θέλετε, στα @@ μου, εγώ θα τ'απαγόρευα τα δίχρονα μοτέρ για κάθε χρήση εκτός της αγωνιστικής)
Τροχόμπατσους που πετάγονται ΠΕΖΟΙ και κάνουν ζεϊμπεκιές στην αριστερή λωρίδα της εθνικής τρομοκρατώντας τους οδηγούς. Σκατά έχουν αντί για μυαλό ρε πούστη μου κι αυτοί και οι ανώτεροί τους; Θα μας σκοτώσουν για μια κωλοκλήση;
[/list:u:16w1ym8u]
Ελπίζω να εισακουστούν οι προτάσεις μου, τις οποίες η κοπέλα κατέγραψε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λέγοντας πόσο δίκιο είχα... Ίδωμεν.
-
Σημερα το βραδυ πηγα να φαω 2
Ο ενας αναποδα σε μονοδρομο.
Ο αλλος βγηκε απο στενο (δε3ια) μπροστα μου χωρις να κοιτα3ει αν ερχομαι. Παιρνει τη στροφη ανοιχτα οποτε δε γινοταν να τον περασω απο αριστερα. Παω να τον περασω απο δε3ια κ ερχεται πανω μου... Τι να πεις... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι λες ρε KC???
Σου πάει να σκοτώσεις/τραυματίσεις οτιδήποτε ζωντανό? Εμένα όχι.Οτιδηποτε ζωντανο, οχι. Γενικα ζωακια του θεουλη θα προσπαθησω να αποφυγω παση θυσια (εχω τρακαρει ετσι αλλα η γατα σωθηκε...), για οτν απλο λογο οτι δεν ξερουν τι κανουν.
Τα διποδα ζωα που εν γνωσει τους (α λογος) ρισκαρουν την ζωη τους ζητωντας και τα ρεστα απο πανω ενω ΞΕΡΟΥΝ οτι εχουν αδικο (β λογος), τα εχω γραμμενα εκει που δεν πιανει ηλιος. Και δεν θα τον σκοτωσω εγω, εκεινος θα σκοτωσει τον εαυτο του. Αμα δεν φταιω, καρφακι δεν μου καιγεται...
Καλα ρε συ, τοσοι εγραψαν πιο πανω οτι οταν φταιει ο αλλος (παπακι αναποδα σε μονοδρομο που λεει και το τοπικ), παιζουν chicken, σε εμενα κολλησες?
-
Αν χτυπήσω άθελα μου κάποιο ζωάκι που δεν μου φταίει σε τίποτα, θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ και θα προσπαθήσω να το πάω σε έναν κτηνίατρο μήπως καταφέρω και σωθεί.
Αν χτυπήσω και σκοτώσω έναν μαλάκα που πάει ΑΝΑΠΟΔΑ γράφοντας στα @@ του το απαγορευτικό να είσαι σίγουρος ότι δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου. Ενας μαλάκας λιγότερος θα στεφτώ.... -
Ρε παιδιά μήπως τα'χετε μπερδέψει λίγο τα πράγματα;
-
οκ sado i got your point..
ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Και να ειναι ο αλλος, ειναι μια ανθρωπινη ζωη που πρεπει να κανουμε το παν για να μην την αφαιρεσουμε εστω και χωρις να φταιμε...
Αυτη ειναι η αποψη μου..
Αλλιώς κάθε φορά που με προσπερναγαν σε διπλη διαχωριστικη, θα πάταγα γκάζι ή θα εκανα το τιμόνι αριστερά για να τον κανω να καταλάβει οτι δεν εχει δικιο...
Και μετα λέμε τι μας φταίει.
Φιλικά
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ρε παιδιά μήπως τα'χετε μπερδέψει λίγο τα πράγματα;Και πολυ μαλιστα!!!
-
οκ sado i got your point..ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Και να ειναι ο αλλος, ειναι μια ανθρωπινη ζωη που πρεπει να κανουμε το παν για να μην την αφαιρεσουμε εστω και χωρις να φταιμε...
Αυτη ειναι η αποψη μου..
Πολύ σεβαστή η άποψη σου.
Αρα, οταν τον δεις να έρχεται ανάποδα θα κάνεις στην άκρη.
Αυτό όμως εκμεταλεύεται ο κάθε 'μαλάκας' και δεν υπολογίζει ούτε νόμους ούτε τίποτα. Αν όμως ήξερε οτι θα πεθάνει αν πάει ανάποδα να δεις αν θα πήγαινε ανάποδα.Αλλά όλα ξεκινούν από την έλλειψη παιδείας και την ανυπαρξία σεβασμού προς τον συνάθρωπο.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Πολύ σεβαστή η άποψη σου.
Αρα, οταν τον δεις να έρχεται ανάποδα θα κάνεις στην άκρη.
Αυτό όμως εκμεταλεύεται ο κάθε 'μαλάκας' και δεν υπολογίζει ούτε νόμους ούτε τίποτα. Αν όμως ήξερε οτι θα πεθάνει αν πάει ανάποδα να δεις αν θα πήγαινε ανάποδα.Με όλο τον σεβασμό sado... μήπως η ιδανική κοινωνία για σένα είναι αυτή στην οποία επικρατεί ο στρατιωτικός νόμος όπου όποιος παρεκλίνει έστω και ελάχιστα από την 'νομιμότητα' τιμωρείται παραδειγματικά;
'Η ακόμα χειρότερα μήπως είσαι υπέρ της κοινωνίας-ζούγκλας οπου ο καθένας εφαρμόζει τον δικό του νόμο κατα το δοκούν;Αλλά όλα ξεκινούν από την έλλειψη παιδείας και την ανυπαρξία σεβασμού προς τον συνάθρωπο.
Και όλα καταλήγουν εκεί καμια φορά
Περίεργα πράγματα... -
Κανένα απο τα δύο, μου κάνει εντύπωση πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.
Anyway όπως λέει και ο Κουλούρης, θα στο θέσω αλλιώς για να το καταλάβεις καλύτερα.
Αν το παιδί σου έχει ένα μηχανάκι και μόλις πάει να μπει ΝΟΜΙΜΑ σε μονόδρομο ένα αμάξι που ήταν ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ στον μονόδρομο το χτυπάει και το σκοτώνει. Τι θα πεις τότε; Δεν πειράζει βρε αδελφέ , δεν ζούμε σε στρατιωτικό κράτος και ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε μία παρανομία;Η ιδανική κοινωνία δημιουργείται όταν υπάρχει σεβασμός.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
(...) Αν το παιδί σου έχει ένα μηχανάκι και μόλις πάει να μπει ΝΟΜΙΜΑ σε μονόδρομο ένα αμάξι που ήταν ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ στον μονόδρομο το χτυπάει και το σκοτώνει. Τι θα πεις τότε; Δεν πειράζει βρε αδελφέ , δεν ζούμε σε στρατιωτικό κράτος και ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε μία παρανομία; (...)Το θεμα ειναι sado τι θα πεις εσυ, αν το παιδι σου σκοτωθει, ενω ειχε μπει παρανομα με τη μηχανη σε μονοδρομο, απο καποιον που το χτυπησει με το αυτοκινητο (που κινειται νομιμα) και ο οποιος σκεφτεται σαν εσενα.
Η ιδανική κοινωνία δημιουργείται όταν υπάρχει σεβασμός.
Ναι, αλλα ο σεβασμος στον ΚΟΚ με το σεβασμο μιας ανθρωπινης ζωης (ακομα και του πλεον μαλακα) δεν μπαινουν στη ζυγαρια ουτε για αστειο...
-
Ακριβως. Σίγουρα το κατηγορώ αυτο, αλλά από την άλλη αν γίνει μια τετοια στραβη-χτυπα ξυλο- δεν θα μπορω να προσποιηθω οτι δεν εγινε και τιποτα και ότι όλα καλά...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
(...) Αν το παιδί σου έχει ένα μηχανάκι και μόλις πάει να μπει ΝΟΜΙΜΑ σε μονόδρομο ένα αμάξι που ήταν ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ στον μονόδρομο το χτυπάει και το σκοτώνει. Τι θα πεις τότε; Δεν πειράζει βρε αδελφέ , δεν ζούμε σε στρατιωτικό κράτος και ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε μία παρανομία; (...)
Το θεμα ειναι sado τι θα πεις εσυ, αν το παιδι σου σκοτωθει, ενω ειχε μπει παρανομα με τη μηχανη σε μονοδρομο, απο καποιον που το χτυπησει με το αυτοκινητο (που κινειται νομιμα) και ο οποιος σκεφτεται σαν εσενα..
Αν σκοτωνόταν επειδή έκανε τέτοια παρανομία σίγουρα δεν θα έδινα το φταίξιμο στον οδηγό που πήγαινε κανονικά, αλλά στον ίδιο μου τον εαυτό που δεν κατάφερα σαν πατέρας να του δώσω την κατάλληλη παιδεία ώστε να καταλάβει ότι παρανομώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο θέτει σε κίνδυνο την ζωή του.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αν το παιδί σου έχει ένα μηχανάκι και μόλις πάει να μπει ΝΟΜΙΜΑ σε μονόδρομο ένα αμάξι που ήταν ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ στον μονόδρομο το χτυπάει και το σκοτώνει. Τι θα πεις τότε; Δεν πειράζει βρε αδελφέ , δεν ζούμε σε στρατιωτικό κράτος και ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε μία παρανομία;
Κατ'αρχήν το παράδειγμα είναι άστοχο γιατί μιλάει για ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ και όχι για ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ εκτός αν είσαι υπέρ των προληπτικών συλλήψεων (για φόνο και όχι για κίνηση ανάποδα σε μονόδρομο) ή μάλλον στην περίπτωσή μας των προληπτικών εκτελέσεων! Μπρρρρ!!!
Σχετικά με το τι θα έκανα αν μου σκότωνε το παιδί μου... Σε τέτοιες στιγμές τρέλας και με το βάρος της ασύλληπτης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να κάνεις πολλά πράγματα, όχι πάντα σωστά (συνήθως λάθος) . Θεωρώ όμως οτι αυτό που πρέπει να κάνει ένας πολίτης που θέλει να λέει οτι ζει σε μια ευνομούμενη κοινωνία (στο βαθμό που μπορεί να συμβάλει κι ο ίδιος σ'αυτό) είναι να αφήσει την υπόθεση στα χέρια της δικαιοσύνης. Υπάρχουν και οι νόμοι βλέπεις και κάποιοι άνθρωποι που θεσμικά είναι επιφορτισμένοι με το έργο της εφαρμογής τους είτε αυτοί είναι αστυνομικοί είτε δικαστες.Η ιδανική κοινωνία δημιουργείται όταν υπάρχει σεβασμός.
Από όλους προς όλους θα πρόσθετα και όχι από όλους προς εμάς...
Μηχανάκι ανάποδα σε μονόδρομο...