-
Κλαίνε αυτοί που πήραν φωνή(απεριόριστα)-ιντερνετ-νοβα με 30 ευρώ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Πόσο αφελείς μπορεί να ήτανε και να πιστέψανε αυτό το 'για πάντα'... Too good to be true.
Τώρα λοιπόν θα έχουν φωνή-ιντερνετ με 30 ευρώ για πάντα, εκτός αν θέλουν να πάνε σε κάποιον άλλον πάροχο ή να πάνε σε κάποιο άλλο πακέτο της φορθνετ. Εννοείται χωρίς ρήτρα διακοπής συμβολαίου, μιας και οι όροι άλλαξαν από πλευράς εταιρίας.
No drama here. -
αλλη εποχη θα ηταν κλαιμ μαιν αλλα τωρα που ακομη και τα 30 τωρα πια ειναι πολλα τι γινεται? δεν μιλαμε μονο για μονομερη αλλαγη εδω περα
(αλλα να μου πεις εδω εβγαλαν προσφορα για δορυφορικο ιντερνετ και δωρο ο εξοπλισμος αξιας 510 ευρω..) -
Παω για αγορα μιας τηλεορασης max μεχρι 200 ευρω γιατι τη προηγουμενη την εριξε ο σεισμος (Κεφαλονια).
Απο Ελληνικο μαγαζι μιας και τη 'χρειαζεται' η οικογενεια σχετικα συντομα. Απαιτησεις μηδενικες, να εχει αποκωδικοποιητη πανω και αντε να βαζω εγω ενα hdmi να βλεπω καμια σειρα.
Εκτος απο κατι τετοιο http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vis ... -32w2433dg
υπαρχει κατι αξιολογο? -
δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ , καπου ειχαμε μιλησει για αποκωδικοποιητες αλλα δεν θυμαμαι που.
λοιπον καπου πηρε το ματι μου οτι στην περιοχη μου απο 1 αυγουστου θα εχουμε digea οποτε πρεπει να βρω αμεσα 2 αποκωδικοποιητες .
απο το eshop 2 επιλογες.
http://www.e-shop.gr/lifeview-lv6tbox4s ... PER.702538
http://www.e-shop.gr/legent-sd-tuner-max-p-PER.603595
με την πρωτη να προηγειται λογω σχολιων που το δινουν αριστο.
εχω ομως μερικες ερωτησεις . ο πρωτος λεει Τύπος σύνδεσης: Scart αυτο σημαινει οτι η σονυ μου που δεν εχει Scart δεν μπορει να συνδεθει με αυτον τον αποκωδικοποιητη;
και η δευτερη ερωτηση ειναι εχουν τα απαραιτητα καλωδια για τις συνδεσεις ; και αν οχι τι πρεπει να αγορασω;
υπ οψιν η σονυ εχει αυτα τα καρφια για βιντεο πρασινο κιτρινο κοκκινο ενω η νοκια εχει και Scart.
ευχαριστω . -
Υπάρχει αντάπτορας για το κίτρινο άσπρο κόκκινο (composite rca) σε scart, οπότε είσαι ΟΚ.
-
Αν και το μπέρδεψες λίγο με τα χρώματα... Μήπως εννοείς κόκκινο πράσινο μπλε; (component)
-
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
Αν και το μπέρδεψες λίγο με τα χρώματα... Μήπως εννοείς κόκκινο πράσινο μπλε; (component) -
Ή αυτό;
-
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
Υπάρχει αντάπτορας για το κίτρινο άσπρο κόκκινο (composite rca) σε scart, οπότε είσαι ΟΚ.ευχαριστω , δεν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι θα υπαρχει ανταπτορας . λαθος δικο μου τα χρωματα .
-
Μιας και απο 5 Σεπτεμβρη θα εχουμε τη digea στα μερη μας θα πρεπει να προετοιμαστουμε αναλογα. Επειδη ομως υπαρχει και μια τηλεοραση δεκαετιας crt που τα εχει φαει σχεδον τα ψωμια της σκεφτομαι να περασουμε στο επομενο βημα.
Ετσι, για τηλεοραση σαλονιου, στις 40' τιρεπει να προσεξω? απομτη μια δεν θελω να ξεφυγω στη τιμη αλλα αποντην αλλη κατι νεα κολπα οπως smart tv θα θελα να δω τι ειναι. Οχι οτι θα ασχολουμαι, αλλωστε τηλεοραση εγω δεν βλεπω, αλλα μιας καινη τεχνολογια προχωραει. -
Smart TV: Αν έχεις σύνδεση με ιντερνετ τότε συνδέεται και η τηλεόραση και ανάλογα με την εξυπνάδα της μπορεί να συνδέεται με διάφορες εφαρμογές που διαθέτει με content providers (μερικοί επί πληρωμή) ή μπορεί ακόμα και να κάνει κανονικό browsing. Αν δεν έχεις σύνδεση με ιντερνετ δεν είναι έξυπνη.... Μερικές θέλουν καλώδιο δικτύου ή αγοράζεις έξτρα κερατάκι για το USB τους ενώ άλλες τα καταφέρνουν και ασύρματα μέσω wifi από μόνες τους.
Υπόψην ότι ένα έξυπνο DVD player μπορεί να σου προσθέσει την εξυπνάδα πιο οικονομικά. Οπότε ίσως αξίζει να πάρεις φτηνή και καλή εικόνα και να αφήσεις τις 'εξυπνάδες' για αργότερα! -
Και γω αυτο λεω. Pc pads κινητα, ολα εξυπνα. Ας αφησουμε τη τιβι στην αρχικη δουλεια της.
-
Lol
-
Επαναφέρω το θέμα... γιατί έχω απορήσει με τα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια.
Βασικά στην τηλεόραση παρακολουθώ μόνο ειδήσεις και ταινίες (ξένες). Τίποτα άλλο.Δημόσια τηλεόραση δεν παρακολουθώ καθόλου γιατί αφενός δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο και αφετέρου όλες οι ταινίες που βάζουν, είναι κουλτουριάρικες, πολιτικοποιημένες με μπόλικη ιδεολογία, που συνήθως αρέσουν μόνο στους τηλεκριτικούς και στους 'πνευματικά διανοούμενους'.
Ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια.
Τι γίνεται με δαύτους ρε παιδιά;
Όλα τα κανάλια βάζουν διαρκώς επαναλήψεις.
Σε λίγο θα βάζουν σε επανάληψη και τις ειδήσεις προηγούμενων ετών.
Και το τελευταίο διάστημα πήξαμε και στις μεταγλωττισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων.
Για να μην αναφερθώ στα τοπικά κανάλια που επί 24 ώρες έχουν εκπομπές telemarketing.
Δίνει το κράτος άδειες τηλεοπτικές για να ανοίξει ο άλλος τηλεοπτικό σούπερ μάρκετ;Γιατί τέτοιο χάλι; Δεν υπάρχει έλεγχος στα προγράμματα των ιδιωτικών καναλιών;
Πλέον βαράω ενέσεις στην κυριολεξία...
Θέλω να δω καμιά ταινιούλα και τα βρωμοκάναλα παίζουν κάτι αηδίες.Εκτός από τα συνδρομητικά κανάλια υπάρχει καμιά άλλη (εύκολη) λύση για καμιά ταινιούλα;;;;
-
http://www.newsit.gr/ellada/Sygkentrosi-diamartyrias-apliroton-ergazomenon-ekso-apo-to-Mega/487153
Και σίγουρα θα ακουστούν και για τα άλλα κανάλια...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επαναφέρω το θέμα... γιατί έχω απορήσει με τα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια.
Βασικά στην τηλεόραση παρακολουθώ μόνο ειδήσεις και ταινίες (ξένες). Τίποτα άλλο.Δημόσια τηλεόραση δεν παρακολουθώ καθόλου γιατί αφενός δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο και αφετέρου όλες οι ταινίες που βάζουν, είναι κουλτουριάρικες, πολιτικοποιημένες με μπόλικη ιδεολογία, που συνήθως αρέσουν μόνο στους τηλεκριτικούς και στους 'πνευματικά διανοούμενους'.
Ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια.
Τι γίνεται με δαύτους ρε παιδιά;
Όλα τα κανάλια βάζουν διαρκώς επαναλήψεις.
Σε λίγο θα βάζουν σε επανάληψη και τις ειδήσεις προηγούμενων ετών.
Και το τελευταίο διάστημα πήξαμε και στις μεταγλωττισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων.
Για να μην αναφερθώ στα τοπικά κανάλια που επί 24 ώρες έχουν εκπομπές telemarketing.
Δίνει το κράτος άδειες τηλεοπτικές για να ανοίξει ο άλλος τηλεοπτικό σούπερ μάρκετ;Γιατί τέτοιο χάλι; Δεν υπάρχει έλεγχος στα προγράμματα των ιδιωτικών καναλιών;
Πλέον βαράω ενέσεις στην κυριολεξία... [emoji38]
Θέλω να δω καμιά ταινιούλα και τα βρωμοκάναλα παίζουν κάτι αηδίες.Εκτός από τα συνδρομητικά κανάλια υπάρχει καμιά άλλη (εύκολη) λύση για καμιά ταινιούλα;;;;
Το kodi το έχεις ακουστά?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.newsit.gr/ellada/Sygkentrosi-diamartyrias-apliroton-ergazomenon-ekso-apo-to-Mega/487153Και σίγουρα θα ακουστούν και για τα άλλα κανάλια...
Και στον Αντ1 διαβαζα εχουν θεμα γιατι μετρουν ζημιες. Για το Μεγκα εχε και αρθρο ποιοι δημοσιογραφοι φυγανε γιατι δεν δεχτηκαν μειωσεις. Μεγαλες μειωσεις. Φυσικο επακολουθο ειναι τα καναλια να πανε χαλια οικονομικα. Δεν δινουν πλεον οι τραπεζες δανεια με εγγυηση αερα κοπανιστο. Τα εσοδα απο διαφημησεις ειναι πεσμενα. Δεν αγοραζει ο κοσμος για να κανεις διαφημιση. Απο το 2009 και μετα η οικονομια αργοπεθαινει. Ηρθε τωρα η σειρα των καναλιων. Γενικα των επιχειρηματικων κοκκινων δανειων. Πολλοι θα κλεισουν γενικα. Αυτην την φορα οι ευρωπαιοι ειναι σκληροι. Ας γινει κακη η κυβερνηση με οσους επιχειρηματιες δεν πληρωνουν. Θα κλεισουν. Κι αλλοι ανεργοι. Στα ξερα λαμογια επιχειρηματιες θα καουν και καποιοι που δεν τα πηγαν καλα οχι γιατι τα βγαλανε τα λεφτα που δανεστικαν στο εξωτερικο. Δεν τραβηξε η επιχειρηση. Τα ριξανε στην επιχειρηση. Φερθηκαν εντιμα. Για αυτους ειναι κριμα. Αλλα με την οικονομια σε αυτο το χαλι και δανειο να τους δωσεις, τι να το κανουν; Δεν υπαρχει ζητηση.
Τα καναλια στο τελος, αυτο που λεει ο Storm. Θα φτασουν να βαζουν περσινες ειδησεις. Γιατι ρε παιδια δλδ ειτε ακουσεις τον Παπανδρεου, τον Σαμαρα, τον Βενιζελο, τον Τσιπρα, τα ιδια δεν λενε; Ε ενταξει. Τωρα το γυρνανε στα διαδυκτιακα καναλια, με μικρο κοστος, δεν χρειαζονται αδειες. Βγαζουν τις εκπομπες στο youtube. Αυτο θα κανουν πολλοι. Οι δημοσιογραφοι εχουν κανει sites. Εργα και σε επαναληψη παλι καλα που τα δειχνουν. Και για την επαναληψη πληρωνουν πνευματικα δικαιωματα, αλλα λιγοτερα, στις ξενες ταινιες. Στις ελληνικες σειρες και ταινιες, τριχες δινουν. Η ΝΕΡΙΤ εχει φαει κραξιμο και μεσα απο Συριζαιους. Εντελως καθεστωτικη, μονοπλευρη ιδεολογικα, αηδιαστικη ακομα και για εμενα. Ειναι ο πλουραλισμος που μας ελεγε ο Τσιπρας.
Παρτε την αγαπημενη σας και αγαπηθητε. Αντε καλομαθατε. Διαβαστε και λιγο. Η τηλεοραση αποβλακωνει. Δειτε ιντερνετ. Εχει καλα ροζ καναλια Αναπαραγωγη και ετσι.
Με διαφορους συνδιασμους Μ - Μ, Μ - F, F - F, M - M - F, F - F - M. Εχει και ομαδικα συστηματα. 8Μ - 1F
Μ=Male, F=Female. -
popcorn.gr....αλλά καλό είναι να ξεκολλάμε λιγο απο τους καναπέδες
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
popcorn.gr....αλλά καλό είναι να ξεκολλάμε λιγο απο τους καναπέδεςΩραιο. Μια αλλη εναλλακτικη ειναι η forthnet και η hol - vodafone με ενα μικρος ποσο να βλεπεις ξενα καναλια. Ντοκυμαντερ, ταινιες. Και η otenet με ποιο τσιμπημενες τιμες.
-
Κατάλαβα.
Θα συνεχίσω να βαράω ενέσεις.
kodi, Popcorn και μαλλί της γριάς... Ούτε που καταλαβαίνω τι είναι αυτά...
Τηλεόραση