-
Στο κκε δεν υπαρχουν μπαχαλακηδες. Αυτοι ειναι σε αλλους. Στο κομμα οποτε πηγαινει πορεια υπαρχει οργανωση και γι αυτο δε μπαινει κανεις να κανει επεισοδια. Σε ολους τους αλλους που κανουν πορειες συνεχεια μπαινουν αναρχομπαχαλακηδες και καταστρεφουν οτι παει να διεκδικησει ο εργαζομενος. Τυχαιο? Εγω λεω οχι.
Το κομμα ηθελε παση θυσια να κρατησει την τηλεοραση και τους εργαζομενους εννοειται αλλα η οικονομικη κριση δεν ηθελε -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Στο κκε δεν υπαρχουν μπαχαλακηδες. Αυτοι ειναι σε αλλους. Στο κομμα οποτε πηγαινει πορεια υπαρχει οργανωση και γι αυτο δε μπαινει κανεις να κανει επεισοδια. Σε ολους τους αλλους που κανουν πορειες συνεχεια μπαινουν αναρχομπαχαλακηδες και καταστρεφουν οτι παει να διεκδικησει ο εργαζομενος. Τυχαιο? Εγω λεω οχι.
Το κομμα ηθελε παση θυσια να κρατησει την τηλεοραση και τους εργαζομενους εννοειται αλλα η οικονομικη κριση δεν ηθελε- πολλά, όπως φαίνεται και από παραπάνω. [emoji2]
nickthetrib from tapatalk
-
Μπαινει ο καθενας με τα σου πα μου πες και λεει οτι του κατεβει. Νομιζει πως αυτα που γινονται αλλου γινονται και εδω
-
Σας υπενθυμίζω ότι το παρόν θέμα αφορά την τηλεόραση
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μπαινει ο καθενας με τα σου πα μου πες και λεει οτι του κατεβει. Νομιζει πως αυτα που γινονται αλλου γινονται και εδωΕίναι δύσκολο για κάποιον που έχει μεγαλώσει με τα 'ιδεώδη' του καπιταλισμού να δεχθεί ότι δεν είμαστε ίδιοι. Βολεύει να το πιστεύεις, γιατί δεν σε βάζει στην διαδικασία αμφισβήτησης της κατάστασης.
nickthetrib from tapatalk
-
Τώρα πήγα να γράψω κάτι που αφορά το θέμα, αλλά άστο.
Είπαμε 'φίμωτρο'. -
@ storm γράψε για το θέμα τηλεόραση.
@ nickthetrib μην το συνεχίσεις άλλο...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
@ storm γράψε για το θέμα τηλεόραση.
@ nickthetrib μην το συνεχίσεις άλλο...Sent from my iPhone using Tapatalk
Οκ.
Storm γράψεnickthetrib from tapatalk
-
Δε χρειαζεται να πει παλι τις πληροφοριες του
-
Είναι αξιοθαύμαστο πόσο μπλοκ είστε οι οπαδοί το Κ.Κ.Ε
Και φυσικά μόνο το Κ.Κ.Ε γνωρίζει την πραγματική αλήθεια και το κόμμα έχει πάντα δίκιο.
Aν πάλι σας πάνε στην λογική, με παραδείγματα και επιχειρήματα(όπως τα λόγια του Κουτσούμπα που είπα πριν) θα κάνετε το άσπρο μαύρο.Σας το αναγνωρίζω αυτό.
-
Ευχαριστουμε. Παμε παρακατω τωρα...
-
Μετά τον διαγωνισμό παρωδία, θα έχουμε να ασχοληθούμε με την κόντρα των Αλαφούζου/Μαρινάκη που μεταφέρθηκε και στις τηλεοπτικές τους επιχειρήσεις.
Αυτό θα είναι το νέο τηλεοπτικό τοπίο;;;; Έλεος!
π.χ.
http://www.enimerosi24.gr/146031/π ... %bb%ce%b1/
http://www.enimerosi24.gr/146052/ξ ... %8c-vespa/
http://www.enimerosi24.gr/146055/η ... %ac%cf%82/ -
Και μετά το αλαλούμ και το πανηγύρι, ξεκινά το νέο σήριαλ...
Τελικά πόσοι θα είναι οι σταθμοί;
4;
6;
8;
ή 10;
ή 12;Χάος...
Αυτοί που έδωσαν φράγκα τα έχασαν;
Ο Μαρινάκης περιμένει και τεχνολογικό εξοπλισμό από το εξωτερικό...
Τσίρκο...
-
Θα μείνουν όλοι + δυο ή τρία νέα σχήματα. Happy end δηλαδί! Γιατι χρειάστηκε να γίνει όλο αυτο το πανηγύρι ομως δεν το έχω καταλάβει...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Θα μείνουν όλοι + δυο ή τρία νέα σχήματα. Happy end δηλαδί! Γιατι χρειάστηκε να γίνει όλο αυτο το πανηγύρι ομως δεν το έχω καταλάβει...Sent from my iPhone using Tapatalk
Άλλη μια επιτυχία της αριστεράς...
-
Έτσι όπως τα έκαναν, μάλλον θα δούμε να ανοίγουν και πειρατικά ψηφιακά κανάλια...
Βρε λες να δούμε τον Μάριο τον Blackman σε TV Blackman;;;
Κυρίεεεεεεςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έτσι όπως τα έκαναν, μάλλον θα δούμε να ανοίγουν και πειρατικά ψηφιακά κανάλια...Βρε λες να δούμε τον Μάριο τον Blackman σε TV Blackman;;;
Κυρίεεεεεεςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!
Χαρακτηριστικο του και το αλησμονιτο echo!!!
-
Βούτσης: Eγώ λέω τρία κανάλια...
«Εγώ σας λέω ότι οι άδειες πρέπει να είναι τρεις. Διότι τόσο έλεγαν όλα τα ντοκουμέντα και είναι εισηγήσεις των κυρίων που σήμερα προίστανται της Ένωσης Ιδιοκτητών, προφανώς χωράει το ψηφιακό εύρος περισσότερα, αλλά τα κόμματα έχουμε άποψη. Δεν μπορούν στην Ελλάδα να ζήσουν 10, 12, 16 κανάλια, με συνθήκες γαλέρας για τους εργαζόμενους και χωρίς καμία ποιότητα τα προγράμματα τους. Πρέπει να φύγει το πολιτικό σύστημα από την ομηρία στους καναλάρχες».
http://www.enikos.gr/politics/418101,Bo ... NTEO-.htmlΚαι εγώ λέω ότι οι άδειες πρέπει να είναι δύο... και να είναι τα εξής δύο ιδιωτικά κανάλια:
- SYRIZA Channel
- LEFT Channel
Και επίσης λέω ότι σε κάθε δήμο θα πρέπει να υπάρχουν δύο φούρνοι, δύο φαρμακεία, δύο μπαρμπέρικα, δύο περίπτερα...δύο μπουρδέλα... Όλα δύο για να υπάρχει και ανταγωνισμός...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Βούτσης: Eγώ λέω τρία κανάλια...
«Εγώ σας λέω ότι οι άδειες πρέπει να είναι τρεις. Διότι τόσο έλεγαν όλα τα ντοκουμέντα και είναι εισηγήσεις των κυρίων που σήμερα προίστανται της Ένωσης Ιδιοκτητών, προφανώς χωράει το ψηφιακό εύρος περισσότερα, αλλά τα κόμματα έχουμε άποψη. Δεν μπορούν στην Ελλάδα να ζήσουν 10, 12, 16 κανάλια, με συνθήκες γαλέρας για τους εργαζόμενους και χωρίς καμία ποιότητα τα προγράμματα τους. Πρέπει να φύγει το πολιτικό σύστημα από την ομηρία στους καναλάρχες».
http://www.enikos.gr/politics/418101,Bo ... NTEO-.htmlΚαι εγώ λέω ότι οι άδειες πρέπει να είναι δύο... και να είναι τα εξής δύο ιδιωτικά κανάλια:
- SYRIZA Channel
- LEFT Channel
Και επίσης λέω ότι σε κάθε δήμο θα πρέπει να υπάρχουν δύο φούρνοι, δύο φαρμακεία, δύο μπαρμπέρικα, δύο περίπτερα...δύο μπουρδέλα... Όλα δύο για να υπάρχει και ανταγωνισμός...
Το τερματισες παλι!!!!! Ωραιος......
-
Ρε παιδιά, μετά τον καταποντισμό του διαγωνισμού παρωδία οι νικητές τους διαγωνισμού έδωσαν ένα τσουβάλι ευρώ, την 1η προκαταβολή.
Τα έχασαν αυτά τα λεφτά;
Ο Σαββίδης και ο Μαρινάκης έσκασαν ένα σωρό λεφτά και δεν τους επιτρέπουν να ανοίξουν κανάλια.
Ο Κυριακού και ο Αλαφούζος έδωσαν την 1η δόση, έχουν κανάλια, αλλά οι άλλοι που δεν πήρα άδειαν εκπέμπουν όπως πριν χωρίς να δώσουν φράγκο...Τι γίνεται εδώ;
Τηλεόραση