-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν διαβασα το θρεντ, μονο την ψηφορια.
BLANK BANQUISE γιατι δεν έβαλες στην ψηφοφορία??
ΜΠΛΑΝΚ ΜΠΑΝΚΟΥΙΣ ΕΔΟ ΤΟΡΑ
Μπλον Μπανκιζ μπρε.
οχι οχι....ΜΠΛΑΝΚ ΜΠΑΝΚΟΥΙΣ...καλά το λέει ο Μαέστρος!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παρτο σε ροζ.....Βρε συνονόματε, σε ροζ;;!! Εντάξει, θα το οδηγεί και η γυναίκα μου, αλλά ροζ;;
Πάντως, αν εννοείς το Iridis, που φέρνει κάπως σε ροζ-μωβ, είναι στην κατηγορία εκείνων που δεν είναι ετοιμοπαράδωτα (αναμονή περίπου 3 μήνες), οπότε δεν παίζει. Σαν χρώμα, το συγκεκριμένο δεν είναι άσχημο, ίσα-ίσα, είναι και αρκετά πρωτότυπο.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δεν διαβασα το θρεντ, μονο την ψηφορια.BLANK BANQUISE γιατι δεν έβαλες στην ψηφοφορία??
ΜΠΛΑΝΚ ΜΠΑΝΚΟΥΙΣ ΕΔΟ ΤΟΡΑ
Παιδιά σόρρυ, το είπα και πριν, μάλλον έκανα λάθος και δεν πέρασα το λευκό στην ψηφοφορία. Ψηφίστε εσείς και μετράω εγώ 'χειροκίνητα' τις ψήφους των 'γαλατάδων'!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΑΝτικειμενικά το καλύτερο χρώμα είναι το άσπρο πάντως
+1
+1 και από εμένα!
Δείχνει πολύ η C4 στο άσπρο.
-
Blanc (λευκό) Banquise φυσικά!!!
γιατί λείπει από την ψηφοφορία όμως?
-
-
Λοιπόν εγώ προτείνω μαύρο αφού το κόκκινο δεν σε ενδιαφέρει.
Αλλά γιατί βάζεις ψηφοφορία για ένα πράγμα που είναι ο ορισμός του 'περί ορέξεως μπουγάτσα' -
Ρε παιδια καθομαστε και λεμε του ανθρωπου τι χρωμα να παρει το αυτοκινητο ΤΟΥ?????
Μα ειναι δυνατον τωρα??
Αφου εσυ θα το βλεπεις καθε μερα και θα το οδηγεις....Θα παρεις οποιο αρεσει περισσοτερο σε ΕΣΕΝΑ και σε κανεναν αλλο....
Εγω πχ εγραψα για πλακα πιο πανω παρε ροζ....Εστω οτι το φορουμ τρελαινοταν και σου προτεινε ροζ...υπηρχε ποτε περιπτωση να το παρεις????
-
Εγώ μπορεί να το έπαιρνα μαύρο ή γκρι fer ή iridis ή μπλε αλλά του πάει και το άσπρο. Επίσης το θέλω σκούρο απέξω και μπεζ μέσα, δείχνει πολύ αριστοκρατικό..... και δέχομαι να κάνω υποχωρήσεις στο έξω χρώμα προκειμένου να πετύχω τέτοιο συνδυασμό. Ίσως να έκανα και υποχωρήσεις αν άλλο ήταν ετοιμοπαράδοτο και άλλο όχι.... Αν όμως το αυτοκίνητο με ενδιέφερε σοβαρά θα δεχόμουν να το περιμένω....
Αλλά τι σημασία έχει τι μου αρέσει εμένα.... Εσύ να το πάρεις σε όποιο χρώμα σου αρέσει! Πάντως το κόκκινο που γενικά δεν μου αρέσει είναι καλό όπως και το άσπρο μόνο που θέλει προσοχή σε ζάντες και σκούρα τζάμια ώστε να έχουν αντίθεση αλλιώς δεν θα φαίνεται, θα χάνεται στο τοπίο και τους τοίχους....
Ίσως είναι καλή ιδέα να βάλεις τη γυναίκα σου να διαλέξει χρώμα, να αισθάνεται ότι συμμετέχει κι αυτή κλπ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λοιπόν εγώ προτείνω μαύρο αφού το κόκκινο δεν σε ενδιαφέρει.
Αλλά γιατί βάζεις ψηφοφορία για ένα πράγμα που είναι ο ορισμός του 'περί ορέξεως μπουγάτσα'- Γιατί θέλω τη γνώμη του φόρουμ!
- Για καθαρά δικούς μου λόγους, πχ θα δω τι χρώμα επιλέγετε οι περισσότεροι και θα πάρω αυτό που θέλετε οι λιγότεροι, για να ξεχωρίζω!!
- Για να κάνουμε και λίγη πλάκα! Το διαβάζαμε με τη γυναίκα μου το ΣΚ και γελάσαμε αρκετά με κάποιες απαντήσεις.
Αλλά, δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου, εδώ φτιάχνουμε ψηφοφορίες για το πόσο χρόνο δίνουμε σε αυτοκίνητο μπροστά με αλάρμ, το χρώμα είναι κάτι που το σκέφτονται σχεδόν όλοι στην αγορά του αυτοκινήτου.
Επιπλέον, το C4 είναι και 'στυλάτο' αυτοκίνητο, έχει κάποια σχεδιαστική προσωπικότητα..
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ίσως είναι καλή ιδέα να βάλεις τη γυναίκα σου να διαλέξει χρώμα, να αισθάνεται ότι συμμετέχει κι αυτή κλπ.
Αν θα το οδηγεί η γυναίκα σου, μην ανακατευτείς καθόλου...
Γλιτώνεις μελλοντική μουρμούρα!!! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ίσως είναι καλή ιδέα να βάλεις τη γυναίκα σου να διαλέξει χρώμα, να αισθάνεται ότι συμμετέχει κι αυτή κλπ.όπως 'εμείς' συμμετέχουμε στις δικές της χρωματικές επιλογές;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ρε παιδια καθομαστε και λεμε του ανθρωπου τι χρωμα να παρει το αυτοκινητο ΤΟΥ?????Μα ειναι δυνατον τωρα??
Αφου εσυ θα το βλεπεις καθε μερα και θα το οδηγεις....Θα παρεις οποιο αρεσει περισσοτερο σε ΕΣΕΝΑ και σε κανεναν αλλο....
Εγω πχ εγραψα για πλακα πιο πανω παρε ροζ....Εστω οτι το φορουμ τρελαινοταν και σου προτεινε ροζ...υπηρχε ποτε περιπτωση να το παρεις????
Μα βρε Βάγγο, στην ουσία (και ίσως ο τίτλος του θέματος να είναι λίγο παραπλανητικός) εγώ σας ρωτάω σε ποιό χρώμα σας αρέσει το C4..
-
Εγω το πηρα σε γκρι icland αλλα 5πορτο.
Μαλιστα το διαλεξα απο τα διαφημιστικα της Σιτροεν (ο αντιπροσωπος δεν ειχε ουτε ενα c-4 οταν το παρηγγηλα για να δω και να συγκρινω).
Το χρωμα ειναι καταπληκτικο.
Εσυ θα κρινεις στο τελος. -
Νομίζω ότι το καλύτερο χρώμα είναι αυτό που κρύβει τις μικρές (ή και τις 'χοντρές') γρατσουνιές, που σίγουρα θα σου προκαλέσουν διάφοροι κακόβουλοι περαστικοί ή άσχετοι οδηγοί. Επίσης, βασικό κριτήριο για μένα είναι και η εν γένει βρώμα που επικάθεται στο αυτοκίνητο (αποτσίγαρα από τα μπαλκόνια, νερατζιές αράντιστες από τους δημοτικούς 'υπαλλήλους', λασποβροχή από τον όμορφο και καθαρό αττικό ουρανό), εφ' όσον φυσικά δεν διαθέτεις πάρκινγκ... Προσωπικά προτιμώ τα λευκά αυτοκίνητα, αλλά το τελευταίο μου το πήρα ασημί.
-
- Να μην είναι σκούρο και ζεσταίνεται το καλοκάρι.
- Να μην φαίνεται η βρώμα.
- Να μην είναι ασημί.
Αποτέλεσμα: κίτρινο σκοτ. Αυτό μοιάζει περισσότερο με το χρώμα του δικού μου αυτοκινήτου.
Αλλά και τα ιριντίς και νορμαντί και μπρονζ φαίνονται ωραία στη φωτό. Το θέμα είναι ότι δεν έχω δει κανένα από αυτά στην πραγματικότητα. Και το μόνο που πλησιάζει κάπως στην πραγματικότητα είναι οι πλαστικές καρτέλες που έχουν οι αντιπροσωπίες και είναι βαμμένες με το πραγματικό χρώμα του αμαξώματος.
-
Χμμμ, τελικά μου φαίνεται ότι εγώ θα την πάρω σε λευκό (ναι, ξανά).
Πάντως μου αρέσουν τα bleu amiral και gris fer, καθώς και το noir absidien, αν και έχει κυκλοφορήσει πολύ (μάλιστα στα coupe είναι το πρώτο χρώμα προτίμησης, μπροστά και από το gris fer).
-
Γκρι fer
ή
Μαύρο -
Οχι **μαύρο **- ωραίο αλλά **ακατάλληλο **για Ελλάδα!
Όχι **ασημί **- το έχουμε βαρεθεί!
-
Λοιπόν, μια ανασκόπηση της ψηφοφορίας:
- Μαύρο Obsidien - Τελικά έχει ανέβει πρώτο
- ΛΕΥΚΟ (με 10 ψήφους, αν δεν κάνω λάθος)
- Γκρι Fer - Από πρώτο, τρίτο
- Γκρι Iceland, Ασημί Aluminium, Μπλε Amiral, Bronze Persan, Κίτρινο Scott - Η μεγάλη μάχη για το αργυρό!!
- Iridis
- Μπλε Oriental, Πράσινο Normandie
Η μεγάλη έκπληξη είναι φυσικά το λευκό! Δείχνει βέβαια και τις σπορτίβικες καταβολές αυτού του φόρουμ!!
Έχει πλάκα, που τις δύο πρώτες θέσεις παίρνουν τα μαύρο, άσπρο!
Εμένα προσωπικά, μου αρέσει πολύ το Bronze Persan, αλλά θα κάνει τρεις μήνες να έρθει, οπότε μάλλον χλωμό το βλέπω.. Εναλλακτική λύση το Γκρι Fer, που είναι ετοιμοπαράδωτο, αλλά μου αρέσει και το Γκρι Iceland.
Πάντως, η ένθερμη υποστήριξη του φόρουμ στο Λευκό, μου το έχει βάλει στο μυαλό!! Για να δούμε αν είναι και ετοιμοπαράδωτο..
Τι χρώμα να πάρω το C4 μου;