-
οτι και να το παρεις ειναι πολυ ομορφο!
-
κοκκινο!
-
Ψήφισα μαύρο, με 2η επιλογή το Γκρί φερ
-
Bronze persan το είδα χθες και έμεινα άφωνος! Πολύ όμορφα γενικότερα τα χρώματά της, αλλά το μαύρο νομίζω ότι χάνει τις καμπύλες της και είναι κρίμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να μια σελίδα που είχα δημοσιεύσει στο citroen forum με πραγματικές φωτογραφίες του C4 σε διάφορους χρωματισμούς. Οι διαφημιστικές είναι αρκετά παραπλανητικές συνήθως.
http://www.c4.as.ro/
Πάτα στο 'Outside'.Μάνο, μπράβο! Κυριολεκτικά τις 'ρούφηξα' τις φωτογραφίες!! Ευχαριστώ για το ποστ σου!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΛευκόοοοοοΑλλά λείπει η 'θέση' για την ψήφο.
Ουυυυυ στημένη η ψηφοφορία.
Ναι, ρε γμτ.. Δεν ξέρω πως δεν μπήκε το λευκό.. Όταν έφτιαχνα την ψηφοφορία και έκανα 'Υποβολή', έβγαλα το κόκκινο, αλλά μάλλον δεν είχε πάρει ούτε το λευκό..
Ίσως είναι σωστό να βγάλω εντελώς το λευκό από το αρχικό μου ποστ..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οτι και να το παρεις ειναι πολυ ομορφο!Συμφωνώ!! Βέβαια, μετά που κοίταξα στο σάιτ που είπε ο Μάνος, είδα και ένα χρώμα που ΙΜΟ δεν του πάει καθόλου, το κίτρινο Scott..
-
Λοιπόν, η καταμέτρηση 'του Χ% επι του συνόλου του εκλογικού σώματος' όπως θα λέγαμε σε εκλογές φέρνει μέχρι στιγμής τα εξής αποτελέσματα:
- Γκρι Fer με βραχεία κεφαλή από το..
- Μαύρο Obsidien, που μάλλον το περίμενα να βγει πρώτο, αν και 'η βραδιά είναι ακόμα στην αρχή'
- Ασημί Aluminium
Μέχρι εδώ, τα αποτελέσματα είναι μάλλον αναμενόμενα. Ακολουθούν:
- Bronze Persan
- Μπλε Amiral
- Γκρι Iceland - Iridis - Κίτρινο Scott
Και με καμμία ψήφο τα Μπλε Oriental, Πράσινο Normandie
Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα..
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας!
-
Για το άσπρο δεν μας είπες τις ψήφους..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για το άσπρο δεν μας είπες τις ψήφους..ΣΩΣΤΟΣ! Έρχονται..
[Edit]
Λοιπόν, με τα 'λευκά' να καταμετρούνται η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής:- Γκρι Fer
- Μαύρο Obsidien - Λευκό
- Ασημί Aluminium
Μέχρι εδώ, τα αποτελέσματα είναι μάλλον αναμενόμενα. Ακολουθούν:
- Bronze Persan
- Μπλε Amiral
- Γκρι Iceland - Iridis - Κίτρινο Scott
Και με καμμία ψήφο τα Μπλε Oriental, Πράσινο Normandie
-
Αφου μιλαμε για κουπέ τοτε κιτρινο.
-
Ασημι και απο μενα...εκτος απο το οτι του παει σαν χρωμα, ειναι και αρκετα πιο ανθεκτικο στην βρωμα και στις γρατζουνιες
-
μαυρο η γκρι φερ. ασημι πολυ σηνιθησμενο . ασπρο με καμια , και κοκκινο μονο σε φερραρι
-
Παρτο σε ροζ.....
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Ασημι και απο μενα...εκτος απο το οτι του παει σαν χρωμα, ειναι και αρκετα πιο ανθεκτικο στην βρωμα και στις γρατζουνιεςΔιαφωνώ, τα ανοικτόχρωμα δεν του πανε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ασημι και απο μενα...εκτος απο το οτι του παει σαν χρωμα, ειναι και αρκετα πιο ανθεκτικο στην βρωμα και στις γρατζουνιες
Διαφωνώ, τα ανοικτόχρωμα δεν του πανε!
yeap
-
Δεν διαβασα το θρεντ, μονο την ψηφορια.
BLANK BANQUISE γιατι δεν έβαλες στην ψηφοφορία??
ΜΠΛΑΝΚ ΜΠΑΝΚΟΥΙΣ ΕΔΟ ΤΟΡΑ
-
κίτρινο και κόκκινο
αλλιώς μαύρο -
Πιστεύω πως το ασπρο δεν πάει στο C4 όσο το μαύρο η το γκρι φέρ...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Δεν διαβασα το θρεντ, μονο την ψηφορια.BLANK BANQUISE γιατι δεν έβαλες στην ψηφοφορία??
ΜΠΛΑΝΚ ΜΠΑΝΚΟΥΙΣ ΕΔΟ ΤΟΡΑ
Μπλον Μπανκιζ μπρε.
Τι χρώμα να πάρω το C4 μου;