Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Λόγοι πτώσης Δίδυμων Πύργων: τρελλες θεωριες!! :)
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Λόγοι πτώσης Δίδυμων Πύργων: τρελλες θεωριες!! :)
    • 1
    • 2
    • 9
    • 10
    • 11
    • 12
    • 13
    • 17
    • 18
    • 11 / 18
    Αντίλογος
    1
    350
    1497
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      gavriil1 last edited by

Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:

Και γιατί όποιος διαφωνεί να είναι υποχρεωμένος να πεί τους λόγους με επιχειρήματα; Μπορώ να πώ οτι διαφωνώ αλλά ούτε διάθεση ούτε χρόνο έχω να τα αναλύσω.

Οποτε ισχυρηστικα, εστω και εμμεσα, το παραπανω, με κατηγορσησαν οτι ειμαι ατομο χωρις επιχειρηματα και δεν εχω ιδεα για το τι πραγματικα συνεβει. Αρα ετσι και εσυ λοιπον...

Φυσικα οταν προσπαθησα να εξηγησω παλι ξυλο εφαγα, μονο αλλου ειδους ξυλο. Οτι και να κανεις/πει στο τελος κακος εισαι και ξυλο θα φας.

Ω και δεν προκειτε να παρεις προσκληση για ουζερι

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        gavriil1 last edited by

μα φυσικα θα την ξαναπατησουν! αμα σου προσφερεται μια εξηγηση και την αποδεχεσαι ως θεσφατο τι περιμενουν?

Βρε παιδία γιατι πίσω απο κάθε γεγονός να κρύβονται τόσα πολλά;
        Σκεφτήκατε ποτέ οτι τα πράγματα μπορεί να είναι απλά;

Τα πραγματα δεν ειναι ποτε απλα οταν μιλαμε για ΗΠΑ (για των του εξωτερικου). Π.χ. δεν ειναι δυνατον οι ΗΠΑ να ειγιναν η πρωτη οικονομια στον κοσμο για τοσα χρονια, π.χ. με κατι απλο οπως σκληρη δουλεια και εξυπνο μυαλο. Μπα! Καποιους εκεμετελυτηκαν/ονται, καποιους καθαρισαν, καποιους καταπατησαν, κτλ, κτλ.

Μεχρι και το ποδοσφαιρο που καλυτερευσε εδω, εχω ακουσει Ελληνες να ισχυριζοντε ακραδαντα και να ειναι 101% σιγουροι οτι ο Παναγουλιας τους το εμαθε και πρεπει να μπει σε μουσειο το ονομα του

Ετσι λοιπον και με το 9/11. Δεν ειναι δυνατον να ειναι μια απλη επιθεση για απλουστατα λογους μισους. Ειναι too simple για να ειναι πιστευτο. Παλι εκαναν καποιες κομπνιες τα παλιο-αμερικανακια 'κατω απο το τραπεζι'.

• G
          gavriil1 last edited by

Ο χρήστης adis4gr έγραψε:

οι ανθρωποι που το κανανε αυτο οπως λεει η επισημη ιστορια περασαν ελεγχους,κοντρα ελεγχους και δε τους πειραξε κανεις ενω ακομα και η επισημη μερια λεει οτι ειχαν εντοπιστει πολυ πριν!

Χα!

Να σου πω κατι ως ατομο που ειναι Premier Executive με την United για 6 συνεχομενα χρονια και Platinum with Marriott (δηλαδη ταξιδευω αρκετα καθε χρονο, ισως λιγο περισσοτερο απο αρκετα ).

Οι ελενχοι που γινοντε σημερα δεν μπορουν να παρθουν σοβαρα και ειναι εξονυχιστικοι σε σχεση με τι γινοταν το 2001! Λεπτομερειες δεν χρειαζοντε.

Ασε που τα box cutters που περασαν οι 19 τρομοκρατες την μερα της επιθεσης ηταν νομιμα απο την FAA!

• G
            gavriil1 last edited by

οι ανθρωποι που υποτιθεται οτι κανανε ολα αυτα ειχαν εντοπιστει απο τις μυστικες σας υπηρεσιες και ομως κανεις δεν εκανε κοπο να τους ελεγξει...αντιθετα τωρα πλεον αεροπλανα της σι αι ει κανουν βολτα την ευρωπη και συλλαμβανουν οποιον να ναι!
            μου κανει εντυπωση οτι δεν πιανεις τιποτα αλλο απο τα υπολοιπα να σχολιασεις!

Ha!

Οπως και πιο πανω:

Οι ελενχοι (background checks and other checks) που γινοντε σημερα ειναι εξονυχιστικοι σε σχεση με το τι γινοταν το 2001. Τοτε ουτε καν Homeland Security δεν υπηρχε, π.χ. Και παλι 100% προσασια απο τετοια θεματα ειναι ουτοπια για ατομα που πιστευουν σε συνομωσιες ή πιστευουν οτι οι ΗΠΑμερικανοι ειναι εξωγιοινοι απο πλευρας ικανοτητας για οτιδηποτε.

If you know what I mean...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • G
              gavriil1 last edited by

αντιθετα τωρα πλεον αεροπλανα της σι αι ει κανουν βολτα την ευρωπη και συλλαμβανουν οποιον να ναι!

Εχεις καποιο evidence που σε κανει να πιστευεις το παραπανω? Αμφιβαλω. Και μετα αναρωτιεμαι γιατι ειναι τοσο ευκολο για καποιον να σε πεισει για κατι ως το παραπανω, αντι για καποιον σαν και μενα που εχει γεννηθει και μεγαλωσει στην Ελλαδα, να σε κανει να αναρωτηθεις για το παραπανω? Σκεψου την παραπανω ερωτηση για πανω απο 2 δευτερολεπτα.

• D
                dimitrios2004 last edited by

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:

...
                50% του λαου της νεας υορκης πιστευει αυτα που γραφω...
                ....

Λυπάμαι αλλά είσαι παραπληροφορημένος.

Πολύ σίγουρος είσαι για το 50%.

Και βρε Traveller νομίζεις οτι ξέρεις καλύτερα τους κατοίκους της New York απο έναν ίδιο της κάτοικο;

*'...Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε την τρίτη επέτειο της 11ης του Σεπτέμβρη, το 50% των κατοίκων της Νέας Υόρκης **πιστεύει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήξερε από πριν *ότι θα γίνει τρομοκρατική επίθεση αλλά απέφυγε συνειδητά να την αποτρέψει...' (α ρε Πετράν με τις πηγές σου )

http://www.rwf.gr/episode1.php?id=8&PHP ... 3bd9103285

To να ξέρεις οτι θα γίνει γενικά μια τρομοκρατική επίθεση δεν σημαίνει οτι γνωρίζεις το που, πότε και με ποιόν τρόπο.

Για αυτό ανα πάσα στιγμή μία χώρα τίθεται σε συναγερμό.

Και εγώ πιστεύω οτι μπορεί ανα πάσα στιγμή να ξαναγίνει τρομοκρατικό χτύπημα. Τέτοιο 50% εννοούσατε ;;;; Ε τότε βάλτε με και εμένα μέσα

'Ιτια ιτιάαααα, λουλουδιασμένηηηη...' (Λάμπρος Κων/ρας από την ταινία 'Ο τρελός τα ' χει 400')

και το κερασάκι στην τούρτα...

Καθε φορα που ερχομαι με πιανει μελαγχολια. Τι να πω.
                Θεωρω την Ελλαδα πατριδα μου αλλα δυστυχω αισθανομαι οι οι Ελληνες ειναι πιο πατριωτες με τους Ιρακινους και καθε αλλο ασχετο παρα Ελληνες. Και ναι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα για την ασφαλεια και ναι να πανε να κουρευονται τα διακαιωματα αμα η χωρα παει κατα διαολου. Καιρος να κανονισουμε τις προταιρεοτητες μας. Πρωτα η Ελλαδα μετα εμεις που να παρει και να σηκωσει. **Το βλεπω καθε κερατιατικη μερα στην Αμερικη. Ποσο πατριωτισμο εχουν και ποσο εχουν την Αστεροεσσα ψηλα και ειναι περιφανοι για τα παληκαρια που σκοτωνονται στο Ιρακ μπας και οι Ιρακινοι δουν ασπρη μερα που οχι μονο δεν θα δουν αλλα δεν ξερουν ουτε το χρωμα της. Και μην μου λετε οτι εχω πεσει δεσμιος της προπαγανδας και εσεις εχετε ανακαλυψει τον τροχο γιατι καθε φορα που ερχομαι οχι μονο το τροχος δεν εχει ανακαλυφθει αλλα ουτε η φωτια **

-Άκουσες Κωνσταντίνε μου τι λένε τα πουλάκια;;
                -Απρίλης είναι και λαλούν και Μάης και φωλεύουν...
                -Φοβουμαι σε αδερφάκι μου και λιβανιές μυρίζεις.
                -Εψές βραδίς επήγαμε πέρα στον Αϊ-Γιάννη και μας εθύμιασε ο παπάς με περισσό λιβάνι..

ή όπως θα λεγε και κάποιος θρησκευόμενος...'Μωραίνει Κύριος ων βούλεται απωλέσαι'

Ναι δεν κατάλαβα τι σε παραξενεύει στα λόγια μου και χρειάζεται να τραγουδάς;
                Έχει διαφορά να λές το 50% των κατοίκων πιστεύει στη συγκεκριμένη θεωρία συνμοσίας που προαναφέρει ο πετραν με το να πείς το 50% των κατοίκων πίστευε οτι η κυβέρνηση γνώριζε οτι μπορεί να γίνει τρομοκρατικό χτύπημα.
                Με τα μουσικά παραλληλίσματά δεν νομίζω οτι θα βοηθηθείς να καταλάβεις αυτο που έγραψα.
                Είναι το λιγότερο απαράδεκτο να καταφεύγεις σε ειρωνικά μυνήματα όταν το μόνο που έκανα ειναι να γράψω την άποψή μου.

• D

Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:

Προσωπικά ακόμα και το ποσοστό που είπε ο Γαβριήλ 1% να πιστεύει σε τέτοιες θεωρείες μου φαίνεται μεγάλο κατα τη προσωπική μου άποψη.

Καλα πως βγηκα εγω πιο 'αριστερος' απο σενα?

Mα είναι γεγονός οτι δεν γνωρίζω κανέναν που να πιστεύει σε θεωρίες συνομοσίας. Πώς να δεχτώ το 50%?
                  Κάποιες στατιστικές εδώ μάλλον είναι πολύ biased.
                  Αλλά που να ξέρω και εγώ. Κάτοικος ΝΥ είμαι.. όχι Ελλάδος για να έχω πλήρη άποψη για το μεγάλο μήλο.

• G
                    gavriil1 last edited by

Όσο για το άρθρο που παραθέτεις δεν κάνω καν το κόπο να το πάρω σοβαρά.

Αυτο που δεν καταλαβαινουν στην Ευρωπη και δεν τους κατηγορω διοτι ειναι τοσο μονομερες ποια τα ΜΜΕ που δεν υπαρχει περιπτωση κατανοησεις, ειναι το τι σημενει φιλελευθερισμος και ποια ειναι τα συμφεροντα του. Με την ΗΠΑμερικανικη εννοια του φιλελευθερισμου.

Προσπαθησα να εξηγησω τα βασικα φενονομενα του και του τι πραγματικα συμβαινει στην Ευρωπη ειδικα τα τελευταια 10 χρονια με την κλιμακα -50 εως +50 και που βρισκετε η Ευρωπη και γιατι. Αλλα κατι τετοιο ακουγεται στους φιλους εδω οσο απιθανα ακουγοντε αυτα που ακουμε απο αυτους για εμας. Φυσικα η διαφορα εδω ειναι οτι εμεις ζουμε εδω και αυτοι εκει, αλλα αλλο θεμα αυτο.

Το καλυτερο για αυτους που δεν θελουν να 'βγαινουν εξω απο τα ρουχα τους' συχνα ειναι να κανουν αυτο που εκανα και εγω και αλλοι.

Understand it, then accept it.

Δηλαδη, το που βρισκεται η Ευρωπη στην κλιμακα αντιληψης που προανεφερα (πολιτικη ειναι η κλιμακα ως δευτερευον, πρωτα μιλαω για τροπο σκεψης και μετα για πολιτικες πεποιθησεις), ειναι κατι το οποιο δεν καταλαβαινουν οι περισσοτεροι στην Ελλαδα, διοτι ετσι πιστευουν οι περισσοτεροι και οχι μονο Ελληνες.

Αφου καταλαβεται πρωτα την κλιμακα, μετα που βρισκεστε στην κλιμακα, μετα που βρισκοντε οι ΗΠΑ στην κλιμακα, το μονο που εχετε να κανετε αμεσως μετα ειναι να το αποδεχθητε.

Αλλιως σαν τον Κριεζα θα ειμαστε συνεχεια, εξω απο τα ρουχα μας

• G
                      gavriil1 last edited by

Αλλά που να ξέρω και εγώ. Κάτοικος ΝΥ είμαι.. όχι Ελλάδος για να έχω πλήρη άποψη για το μεγάλο μήλο.

• T
                        traveller last edited by

http://www.gwu.edu/~nsarchiv/news/20010430/

http://win20ca.audiovideoweb.com/ca20wi ... ay512K.wmv (μη το δοκιμάσετε αν δεν έχετε από 384 και πάνω. Δε λέει)

'...είδα πράματα πολλά που κατέβαιναν από τον ουρανό..'

'...είδα κάτι πράματα σαν ανθρώπους που κατεβαιναν από μέσα...'

http://www.harry-klynn.gr/klynngreek/co ... FfMDUubXAz

'...παρ όλα αυτά τα UFO υπάρχουν...αν ποτέ τα δείτε...να προσέχτε την πόρτα'

• K
                          krieza last edited by

Αν ρωτησεις ενα νεοναζι για το που κατατασσει στην πολιτικη κλιμακα το ΛΑΟΣ του Καρατζαφερη και τη Νεα Δημοκρατια θα σου απαντησει οτι ο μεν πρωτος ειναι κεντροδεξιος η δε ΝΔ αριστερο κομμα....
                          Αν ρωτησεις εναν Τροτσκιστη για το ΚΚΕ , το Συνασπισμο και το ΠΑΣΟΚ θα σου πει οτι το ΚΚΕ ειναι κεντροαριστερο ο Συνασπισμος Κεντροδεξια και το ΠΑΣΟΚ ακρα δεξια.....

Αυτα για να καταλαβουν ορισμενοι τι σημαινει πολιτικη κλιμακα.....

@ΤRAVELLER:
                          Ξεχασες να πεις και τη παροιμια που λεει:

**ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!!! **

• P
                            petran last edited by

Έχει διαφορά να λές το 50% των κατοίκων πιστεύει στη συγκεκριμένη θεωρία συνμοσίας που προαναφέρει ο πετραν με το να πείς το 50% των κατοίκων πίστευε οτι η κυβέρνηση γνώριζε οτι μπορεί να γίνει τρομοκρατικό χτύπημα.
                            Με τα μουσικά παραλληλίσματά δεν νομίζω οτι θα βοηθηθείς να καταλάβεις αυτο που έγραψα.
                            Είναι το λιγότερο απαράδεκτο να καταφεύγεις σε ειρωνικά μυνήματα όταν το μόνο που έκανα ειναι να γράψω την άποψή μου.

νομιζω πως ο πετραν ΜΟΝΟ με στοιχεια εχει μιλησει μεχρι στιγμης, ενω η 'αντιπαλη' ας πουμε μερια μιλαει οπως ενας ...συνομωσιολογος.
                            χωρις επιχειρηματα, χωρις τεκμηριωση, χωρις στοιχεια, αποφευγοντας ολες τις ερωτησεις που δεν συμφερουν, προκαλοντας με ειρωνειες κλπ κλπ κλπ

επειδη λοιπον εγω δεν εχω προβλημα να κατανοησω τι εγραψες δημητρη, ελπιζω να μην εχεις κι εσυ προβλημα να κατανοησεις τα κατωθι:

οταν λοιπον μιλησα για στατιστικη στη γνωμη του λαου της νεας υορκης, το εννοουσα.
                            αυτο που ειπα, οχι κατι αλλο.
                            παρε ενα hint.
                            και δεν ανεβαζω περισσοτερα απο αυτο, γιατι πρωτον ειναι εκτος της ωρας τους και
                            δευτερον ειναι αρκετα να υποστηριξουνε τη θεση μου οτι υπαρχουνε δημοσκοπησεις οπως ειπα και αμφισβητιθηκα.

Zogby Poll: Half of New Yorkers Believe Government Complicity in 9/11

Zogby | August 31 2004

• Half of New Yorkers Believe US Leaders Had Foreknowledge of Impending 9-11 Attacks and “Consciously Failed” To Act;
                              δηλαδη: Το ημισυ των κατοικων της νεας υορκης πιστευουν οτι οι αρχες των ΗΠΑ ειχαν γνωση για το χτυπημα ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΕΙΤΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ

• 66% Call For New Probe of Unanswered Questions by Congress or New York’s Attorney General, New Zogby International Poll Reveals
                              δηλαδη: 66% θελουνε να ξανανοιξει η υποθεση και να απαντηθουν τα ερωτηματικα που δεν απαντηθηκαν και χρηζουνε απαντησης.

On the eve of a Republican National Convention invoking 9/11 symbols, sound bytes and imagery, half (49.3%) of New York City residents and 41% of New York citizens overall say that some of our leaders 'knew in advance that attacks were planned on or around September 11, 2001, and that they consciously failed to act,' according to the poll conducted by Zogby International. The poll of New York residents was conducted from Tuesday August 24 through Thursday August 26, 2004. Overall results have a margin of sampling error of +/-3.5.

The poll is the first of its kind conducted in America that surveys attitudes regarding US government complicity in the 9/11 tragedy. Despite the acute legal and political implications of this accusation, nearly 30% of registered Republicans and over 38% of those who described themselves as 'very conservative' supported the claim.

The charge found very high support among adults under 30 (62.8%), African-Americans (62.5%), Hispanics (60.1%), Asians (59.4%), and 'Born Again' Evangelical Christians (47.9%).

Less than two in five (36%) believe that the 9/11 Commission had 'answered all the important questions about what actually happened on September 11th,' and two in three (66%) New Yorkers (and 56.2% overall) called for another full investigation of the 'still unanswered questions' by Congress or Elliot Spitzer, New York's Attorney General. Self-identified 'very liberal' New Yorkers supported a new inquiry by a margin of three to one, but so did half (53%) of 'very conservative' citizens across the state. The call for a deeper probe was especially strong from Hispanics (75.6%), African-Americans (75.3%) citizens with income from $15-25K (74.3%), women (62%) and Evangelicals (59.9%).

W. David Kubiak, executive director of the group that commissioned the poll, expressed genuine surprise that New Yorkers' belief in the administration's complicity is as high or higher than that seen overseas. 'We're familiar with high levels of 9/11 skepticism abroad where there has been open debate of the evidence for US government complicity. On May 26th the Toronto Star reported a national poll showing that 63% of Canadians are also convinced US leaders had 'prior knowledge' of the attacks yet declined to act. There was no US coverage of this startling poll or the facts supporting the Canadians' conclusions, and there has been virtually no debate on the victim families' scores of still unanswered questions. I think these numbers show that most New Yorkers are now fed up with the silence, and that politicians trying to exploit 9/11 do so at their peril. The 9/11 case is not closed and New York's questions are not going away.'

Nicholas Levis, an advisor on the poll, agrees, 'The 9/11 Commission gave us a plenty of 'recommendations', but far more plentiful were the discrepancies, gaps and omissions in their supposedly 'final' report. How can proposals based on such deficient findings ever make us safe? We think these poll numbers are basically saying, 'Wait just a minute. What about the scores of still outstanding questions? What about the unexplained collapses of WTC 7, our air defenses, official accountability, the chain of command on 9/11, the anthrax, insider trading & FBI field probes? There's so much more to this story that we need to know about.' When such a huge majority of New Yorkers want a new investigation, it will be interesting to see how quickly Attorney General Spitzer and our legislators respond.'

SCOPE: The poll covered five areas of related interest: 1) Iraq - do New Yorkers think that our leaders 'deliberately misled' us before the war (51.2% do); 2) the 9/11 Commission - did it answer all the 'important questions' (only 36% said yes); 3) the inexplicable and largely unreported collapse of the third WTC skyscraper on 9/11 - what was its number (28% of NYC area residents knew); 4) the question on complicity; and 5) how many wanted a new 9/11 probe. All inquiries about questions, responses and demographics should be directed to Zogby International.

SPONSOR: a coalition of researchers, journalists and victim family members working to expose and resolve the hundreds of critical questions still swirling around 9/11, especially the nearly 400 questions that the Family Steering Committee filed with the 9/11Commission which they fought to create. Initially welcomed by the commissioners as a 'road map' for their inquiry, these queries cut to the heart of 9/11 crimes and accountability. Specifically, they raised the central issues of motive, means and cui bono (who profited?). But the Commission ignored the majority of these questions, opting only to explore system failures, miscommunications and incompetence. The victim families' most incisive issues remain unaddressed to this day. The Zogby International poll was also cosponsored by Walden Three (walden3.org) and 9/11 Citizens Watch (911citizenswatch.org), a watchdog group which has monitored the Commission since its inception and will release its findings, 'The 9/11 Omission Report,' in several weeks.

On September 9th and 11th, 911Truth.org will cosponsor two large successive inquiries in New York, a preliminary 9/11 Citizens Commission hearing and 'Confronting the Evidence: 9/11 and the Search for Truth,' a research-focused evidentiary forum. These inquiries will examine many of the 9/11 Commission-shunned questions and discuss preparation of a probable cause complaint demanding a grand jury and criminal investigation from the New York Attorney General. Possible charges range from criminal negligence and gross dereliction of duty to foreknowledge, complicity and subsequent obstruction of justice.
                            For press info, contact Kyle Hence 212-243-7787 kylehence@earthlink.net

το documentation νομιζω οτι δεν εχει ληψει απο καμια τοποθετηση μου μεχρι στιγμης..

http://www.911truth.org/dossier/zogby911.pdf

οποιος μελετησει το αποσπασμα της ανωτερω δημοσκοπησης που παραθετω, ισως εντυπωσιαστει με καποιες λεπτομερειες...

Π.Χ. αν και η καταρρευση του πυργου 7 ειναι μια απο τις πιο μεγαλες αποδειξεις οτι κατι δεν πηγε καλα με την 'επισημη' εκδοχη για τους ειδικους και τους επιστημονες,
                            οι απλοι πολιτες της νεας υορκης δεν φαινεται οτι ξερουνε καν ποιος πυργος ειναι αυτος και την ιστορια του. (~80% δεν ξερει ή δεν ειναι σιγουρος (!!!))
                            εδω μαλλον παιζει ρολο ο σκοταδισμος των media.

παρ'ολα αυτα ομως, σε ποσοστο 50% πιστευει οτι η κυβερνηση ηξερε και παραηξερε και συνειδητα αφησε να γινει οτι εγινε. (common sense 😉 )
                            ...και ειναι απολυτως λογικο, μιας και οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος παρει τα στοιχεια στα χερια του και σκφτει για 10 λεπτα,
                            θα διαπιστωσει οτι ειναι γεματη τρυπες και παραλογες εξηγησεις που δεν στεκουνε η επισημη βερσιον.

και ακομα πιο μεγαλο ποσοστο, τα 2/3, επιθυμουν να ξανανοιξει η υποθεση και να εξεταστουν 400 περιπου ερωτηματα που δεν απαντηθηκαν απο την αρχικη εκθεση.

α, και μιας και ειπα για σκοταδισμο των media, τα μεγαλα καναλια κανουνε γαργαρες οταν ακουνε για δημοσκοπησεις με 'δυσκολες' ερωτησεις.
                            γιατι? χμμμμ
                            γιατι αραγε..
                            ας δουμε ενα μικρο παραδειγμα απο μια προσπαθεια του CNN να σφυγμομετρησει χρησιμοποιοντας ερωτηση με 'κακα λογακια'

μμμμ!!!! ενδιαφερον.

να και την επομενη μερα, λιγο πριν κατεβει οπως-οπως απο τον αερα.

(Graphic above: Final screenshot, 6:17 PM EST (11/11), after CNN closed the poll and also started to remove cached files)

ποσα κεφαλια να πεσανε για αυτη τη δημοσκοπηση που ετρεξε? (εστω για 24ωρες μονον!!)
                            οποιος το βρει κερδιζει λουκουμακι!!

οπως ειδατε, ειναι μαλλον κακη ιδεα να τρεχουνε τετοια polls σε μεγαλα καναλια..
                            μαλλον γενικα, ειναι κακη ιδεα να τρεχουνε τετοια polls γενικα.

σε αυτο το σημειο θελω να πω στα παιδια που μιλανε γενικα, οτι ετσι δεν γινεται τιποτα.
                            θελει τοποθετηση με στοιχεια πανω σε κατι απτο!
                            αλλιως... φουμαρα.

μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα και προς θεου μην μπερδευετε τις σκεψεις σας με αυτα που εχετε ακουσει στην tv ή εχετε διαβασει στα περιοδικα.
                            το αισθημα του οτι κατι δεν παει καλα ειναι κοινο σε ολους τους σκεπτομενους ανθρωπους.
                            ας τιθασευσουμε την αγανακτηση μας και ας παμε βημα-βημα με οσο πιο απτα στοιχεια γινεται.
                            seperate facts from fiction, οπως θα λεγανε και οι φιλοι μας... 😉

επισης θα ηθελα μια απαντηση απο τον δημητριο2004 στην ερωτηση που του υπεβαλλα.

αν υποθετικα αποδειχτει -απολυτα 100% ή σε μεγαλο βαθμο- οτι οι πυργοι πεσανε απο εκρηκτικα
                            και οχι απο αυτα που ακουγονται 'επισημα' οτι ητανε οι αιτιες της πτωσης,
                            θα σε κανει να πιστεψεις οτι κατι δεν παει καλα με την ιστορια?

στο επομενο τευχος θα περασουμε σε μαρτυριες αστυνομικων και πυροσβεστων.
                            θα δουμε στοιχεια απο τις συνομιλιες τους την ωρα της κρισης,
                            καθως και μαρτυριες απο αυτους που γλυτωσαν.
                            απομαγνητοφωνημενα στοιχεια που περιγραφουνε ακριβως τα ιδια με αυτα που καταγγελει ο rodriguez και η παρεα του.

και για να μην ξεχνιομαστε, ανατρεξτε στις αρχικες σελιδες να θυμηθειτε ποιος ειναι ο κ. rodriguez και αν ειναι τιμημενο και αξιο και φερεγγυο προσωπο,
                            και τι μηνυση εχει κανει κατα της κυβερνησης για συνομωσια, συγκαλειψη, εγκλημα και προδοσια.
                            (η μηνυση υπαρχει επισης σε .pdf σε προηγουμενες σελιδες)

τελος, θα ηθελα να καθαριστουν αν γινεται τα ποστ-σκουπιδια (περιπου 40%) που υπαρχουνε στο θεμα.
                            αλλιως πιστευω οτι μετα απο λιγο δεν θα ειναι κατανοητο τιποτα.

• A
                              adis4gr last edited by

δεν τα λεω εγω αγαπητε γαβριηλ, η ιταλικη δικαιοσυνη τα λεει...αυτοι που τα κανουν αυτα ξερουν σε ποιες χωρες τους πηγαινουν και πως εκμαιευουν πληροφοριες... αν εσυ το βλεπεις πολυ δημοκρατικο να γινονται τετοιες απαγωγες και καταναγκασμοι,δε θα χεις προβλημα να το παθουν και τα παιδια σου...ετσι?

θα σου πω και κατι αλλο το οποιο ειναι περα για περα αληθινο! οι γονεις μου εχουν ταξιδεψει στις ηπα αρκετες φορες, η μητερα μου εχει χομπι να μαζευει κουταλακια απο καθε πολη που παει αναμνηστικα! δεν υπηρχε ουτε ενα ταξιδι που να μην της ειπαν να ανοιξει τη βαλιτσα για να δουν τι ειχε μεσα...πολυ απλα επειδη εβλεπαν με τις ακτινες το αντικειμενο...προ 2001 μιλαω τωρα!

σκεψου αυτο οσα δευτερολεπτα θελεις σχετικα με ολα τα μετρα ασφαλειας που υπαρχουν....

στην ευρωπη αντιθετα τα μετρα ειναι ετσι και ετσι...κανεις δεν ενδιαφερθηκε στη γαλλια που εγω ταξιδεψα με ληγμενο διαβατηριο φευγοντας...

• P
                                petran last edited by

οσο για τα αεροσκαφη που χρησιμοποιουνται για την 'τρομοκρατια' adis,
                                ουσιαστικα δηλαδη για τα αεροσκαφη με τα οποια γινοται οι απαγωγες,
                                υπαρχουνε χαρτια και στοιχεια που εξηγουνε ακριβως με ποιον τροπο χρηματοδοτηθηκαν 'μαυρα', με κονδυλια του αμερικανικου ναυτικου και μερικων υπηρεσιων.

μιλαμε για καμια 30αρια αεροσκαφη φαντασματα με πληρωματα φαντασματα που ανηκουνε σε υπηρεσιες φαντασματα
                                και σκοπο εχουνε βεβαια να κανουνε αρκετους 'ζορικους' πολιτες ...φαντασματα.

ομως και αυτο ειναι εκτος του καιρου του, και μαλλον θα αποπροσανατολισει παρα θα διευκολυνει την προοδο της κουβεντας.

one baby step at a time...

επισης κραταω το οτι ο δημητριος δηλωσε πιλοτος.. αργοτερα θα ζητησουμε τη εμπειρη γνωμη του να μας αναγνωρισει ενα αεροπλανο..

• A
                                  adis4gr last edited by

τα γκαλφστριμ πανε περα δωθε την ευρωπη αλλα εγω θα μεινω στα λεγομενα της ομοσπονδιακης κυβερνησης!

• D

Petran

otan milas gia ton eauto sou vre paidi mou les anaferesai sto trito prosopo?

OI pirgoi proswpika gnorizw pioi htan ari8mitika. Episis to gegonos tigxanei na to ezisa apo konta kai proswpika donisi den eniosa. Omws den imoun mesa sta ktiria pou xtipi8ikan. Gnorizw omws 10-12 atoma pou htan mesa sta ktiria kai do3a to 8eo autoi einai apo tous epizisantes simera.

Ti dimoskopisi tou CNN ti 8imamai kai 8imamai na exw psifisei kai egw YES. Oti i kivernisi krivei pragmata. Kai den 8ewrw oti to yes pigainei se 8ewria sinomosia. PROFANOS mia kivernisi gia logous asfalias 8a ekrive polla kai kala 8a ekane. Etsi eklamvanw egw auto to Yes kai No kai etsi psifisa. 8a 8ewrousa adianohto se ena 8ema e8nikis asfalias na vgei tin epomenh hmera i kivernisi kai na vgalei ta panta sti fora. Kai an apekripsan stixia, kala ekanan. Epomenos YES apo emena sti dimoskopisi. Opws vlepeis lipon ena psifisma exei polles optikes gwnies Petran.

Esi stirizesai se dedomena eite statistika eite pou vrikes online, egw stirizomai se 'ypo8eseis' pou kanw (xvris kanena apolitos epixirima) gia to pws skeftontai oi perissoteroi edw.

Par'ola auta na sou pw oti stin 9/11 exasa dika mou atoma, to ezisa kai eida apo konta kai stixise se pollous arketa ekatomiria $ sinolika ( den to sigkrinw me tin an8rwpini zwh alla eixe kai oikonomikes epiptoseis ) . Opws katalavaineis oute ametoxos imoun , oute eimai apo tous an8rwpous pou den to exoun viosei kai den to exoun sizitisei ekatontades fores. Afou kata vash lipon oi sizitiseis elavan xwra sti polh ths NY , geografika kata vash mesa sto Manhattan, me katikous tis polhs epetrepse mou lipon otan milame gia tous katikous tis New York na 8ewrw oti gnorizw kalitera apo esena ti simvainei edw.

Den amfisvitw ta epistimonika stixia pou diavasa kata kairous se efimerides ta opia ta 8ewrw poli perissotero egkira. An 8eleis mazepse ola ta stixia sou , kanta publish se ena vivlio mazemena kai oxi spasmodika opws ta dineis twra kai isws an vrw xrono na to diavasw. An twra mellontika fanero8ei mia allh pleura tis ali8eias ti na pw. Proswpika protimw na eimai eukolopisto xazo-americanaki miomenis nohtikis ikanotitas pou pisteuei oti savoura tou dinoun. Krima pou to CNN den einai sto epipedo tou Ant1 na mas epimorfosei kai emas...

Anyway edw 8a stamatisw na simetexw sti sizitisi giati eilikrina den 8elw na xalaw ti sinexia autwn pou les. 3ekinises na les kati kai kala kaneis. Den 8a h8ela me diafonies na sou to xalasoume. 8a sinexisw otan eimai eukairos na diavazw ti grafeis.

Me ektimisi,
                                    Dimitris

• D

Ο χρήστης PetRaN έγραψε:

...
                                      επισης κραταω το οτι ο δημητριος δηλωσε πιλοτος.. αργοτερα θα ζητησουμε τη εμπειρη γνωμη του να μας αναγνωρισει ενα αεροπλανο..

Σε ενδιαφέρει να ελέγξεις τις γνώσεις μου ή θέλεις να μάθεις;

Engineer είμαι πάντως άν σε ενδιαφέρει, ασχολούμαι με business και είμαι πιλότος αρκετά χρόνια.

Τι να ξέρω όμως. Κάτοικος ενός μεγάλου φρούτου είμαι ...

• P
                                        petran last edited by

τα στοιχεια μου ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ 'σπασμωδικα' οπως λες, μονο και μονο επειδη υπαρχουνε ειρωνικα και αποπροσανατολιστικα σχολια αναμεσα τους.

μεχρι στιγμης οτι εχω αναφερει, το εχω τεκμηριωσει αρκετα καλα.

αφου ομως θα μας φυγεις απο το thread, και πριν σε χασουμε, και μιας και η ειδικοτητα σου ειναι ακομα πιο κοντα σε αυτο που ψαχνω,
                                        κατ'υπερβασην του τροπου που ηθελα να προχωρησω, ας κανω ενα jump απο το 1,5% στο 15% περιπου του θεματος. just for you!

δες το παρακατω μικρο βιντεο κανοντας κλικ ακριβως απο κατω, και πες μου σε παρακαλω...
                                        http://www.letsroll911.net/images/laser.html

αυτη η κουκιδα που 'φωτιζει' τον south tower δευτερολεπτα πριν την συγκρουση, οπως εχει καταγραφει απο την σταθερη καμερα του camera planet αλλα και αλλες πολλες,
                                        μηπως ξερεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

**laser sight? **:o
                                        καλα, αυτοι οι ερμοι οι 2 τρομοκρατες, τι ειχανε παρει μαζι τους στο αεροπλανο? το μαγικο τσαντακι του sport billy με ολο τον εξοπλισμο της NASA??

και αν δεν θελεις να πατησεις το λινκ για το video (κριμα, χανεις), σου παραθετω και still frames..

και να σε ρωτησω και κατι ακομα, σαν ασχολουμενο και επαγγελματικα με το θεμα...

αυτο εδω απο κατω, σου θυμιζει τιποτα??

να σου παραθεσω και το κειμενο, αν θα σε βοηθησει..

**NASA - Remote Controlled Flight - 1984

FAA Controlled Impact Demonstration - 1984 - by: Phil Jayhan
                                        **

Nasa and FAA Controlled Impact Demonstration in December of 1984 at Dryden Flight Research Center. In this photograph the B-720 is seen making a practice close approach over the prepared impact site. The wing openers, designed to tear open the wings and spill the fuel, are clearly seen on the ground just at the start of the bed of rocks. Exibit 175 - Nasa and FAA Controlled Impact Demonstration Posted on Saturday, September 25 @ 19:42:55 PDT by admin Exhibit 175.1.NASA -

The above photograph was taken during the testing phase of a 'Controlled Impact Demonstration' (CID) which was conducted by Nasa, culminating in the remote controlled take off, flight, and then, intentional crash landing, a commercial size Boeing 720, on the desert floor of Edwards Air force Base in California. The stated purpose and announced goal of this project, which included developing systems and software which would enable them to remotely fly this aircraft, from takeoff, to a simulated intentional crash landing, in order to test an new fuel additive, 'Anti Misting Kerosene' (AMK) which would greatly reduce or eliminate the combustibility of Jet Fuel. And this would greatly reduce mortality rates in airplane crashes, many of which happen during takeoff and landings. The tests were deemed a failure in December of 1984, and the project apparently dropped from the horizon of Nasa and the FAA, and was not pursued any further. In the final live test flight, there was an 'apparent' malfunction, and the remotely flown, large bodied Boeing 720, tilted slightly to the left, and missed it's intended targets upon landing, which would have sheared the wings off in a manner which was quite different than the results of the final test.

With regards to the new jet fuel additive, AMK, the entire CID test would seem to have been a giant failure. Below is a quote from the Nasa Dryden page:

The CID impact was spectacular with a large fireball enveloping and burning the B-720 aircraft. From the standpoint of AMK the test was a major set-back, but for NASA Langley, the data collected on crashworthiness was deemed successful and just as important. Original File: Nasa Dryden Website

Although an 'apparent setback' for the new Jet fuel additive, AMK, the tests were largely successful in developing and demonstrating remote controlled commercial aircraft technologies in a whole new spectrum. The elimination of human control inside the aircraft. At the time, in the 1980's, remote controlled landings were used widely in the Airline industry, in all different parts of the World. Today, thousands of remote controlled landings, or 'Auto land' landings happen every day around the world. And virtually every aspect of large bodied aircraft today is now computerized and automated to eliminate human error, the largest reason for most airline crashes. Below is the breakdown of how an 'Auto land system' works, and is broken down by category, and the original source is from Alan Staats, at this article: Thwarting Hijackings from the Ground.
                                        How Auto-Pilot Sytems work.....

χμμμμμμμμ........

παντως ειλικρινα επειδη μου φαινεσαι πολυ πιο σοβαρος απο τους αλλους αμερικανους, θα ηθελα ΣΧΟΛΙΟ

α, και αμα δεν εξαφανιστεις και απαντησεις, τοτε θα σου κανω και την ερωτηση σχετικα με το 767 που θελω...

φιλικα

προς τους αναγνωστες:
                                        αν θυμαστε, ειχα πει νωριτερα οτι 'για χαρη της κουβεντας' παραδεχομαστε προσωπινα οτι τα στοιχεια για τα αεροσκαφη ειναι σωστα οπως αναφερονται στην εκθεση της 9/11 αλλα και ολου του επισημου τυπου..
                                        η αληθεια ομως ισως να ειναι διαφορετικη...

• D

Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
                                          τα στοιχεια μου ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ 'σπασμωδικα' οπως λες, μονο και μονο επειδη υπαρχουνε ειρωνικα και αποπροσανατολιστικα σχολια αναμεσα τους.

μεχρι στιγμης οτι εχω αναφερει, το εχω τεκμηριωσει αρκετα καλα.

αφου ομως θα μας φυγεις απο το thread, και πριν σε χασουμε, και μιας και η ειδικοτητα σου ειναι ακομα πιο κοντα σε αυτο που ψαχνω,
                                          κατ'υπερβασην του τροπου που ηθελα να προχωρησω, ας κανω ενα jump απο το 1,5% στο 15% περιπου του θεματος. just for you!

δες το παρακατω μικρο βιντεο κανοντας κλικ ακριβως απο κατω, και πες μου σε παρακαλω...
                                          http://www.letsroll911.net/images/laser.html

αυτη η κουκιδα που 'φωτιζει' τον south tower δευτερολεπτα πριν την συγκρουση, οπως εχει καταγραφει απο την σταθερη καμερα του camera planet αλλα και αλλες πολλες,
                                          μηπως ξερεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ???

**laser sight? **:o
                                          καλα, αυτοι οι ερμοι οι 2 τρομοκρατες, τι ειχανε παρει μαζι τους στο αεροπλανο? το μαγικο τσαντακι του sport billy με ολο τον εξοπλισμο της NASA??

και αν δεν θελεις να πατησεις το λινκ για το video (κριμα, χανεις), σου παραθετω και still frames..

και να σε ρωτησω και κατι ακομα, σαν ασχολουμενο και επαγγελματικα με το θεμα...

αυτο εδω απο κατω, σου θυμιζει τιποτα??

να σου παραθεσω και το κειμενο, αν θα σε βοηθησει..

**NASA - Remote Controlled Flight - 1984

FAA Controlled Impact Demonstration - 1984 - by: Phil Jayhan
                                          **

Nasa and FAA Controlled Impact Demonstration in December of 1984 at Dryden Flight Research Center. In this photograph the B-720 is seen making a practice close approach over the prepared impact site. The wing openers, designed to tear open the wings and spill the fuel, are clearly seen on the ground just at the start of the bed of rocks. Exibit 175 - Nasa and FAA Controlled Impact Demonstration Posted on Saturday, September 25 @ 19:42:55 PDT by admin Exhibit 175.1.NASA -

The above photograph was taken during the testing phase of a 'Controlled Impact Demonstration' (CID) which was conducted by Nasa, culminating in the remote controlled take off, flight, and then, intentional crash landing, a commercial size Boeing 720, on the desert floor of Edwards Air force Base in California. The stated purpose and announced goal of this project, which included developing systems and software which would enable them to remotely fly this aircraft, from takeoff, to a simulated intentional crash landing, in order to test an new fuel additive, 'Anti Misting Kerosene' (AMK) which would greatly reduce or eliminate the combustibility of Jet Fuel. And this would greatly reduce mortality rates in airplane crashes, many of which happen during takeoff and landings. The tests were deemed a failure in December of 1984, and the project apparently dropped from the horizon of Nasa and the FAA, and was not pursued any further. In the final live test flight, there was an 'apparent' malfunction, and the remotely flown, large bodied Boeing 720, tilted slightly to the left, and missed it's intended targets upon landing, which would have sheared the wings off in a manner which was quite different than the results of the final test.

With regards to the new jet fuel additive, AMK, the entire CID test would seem to have been a giant failure. Below is a quote from the Nasa Dryden page:

The CID impact was spectacular with a large fireball enveloping and burning the B-720 aircraft. From the standpoint of AMK the test was a major set-back, but for NASA Langley, the data collected on crashworthiness was deemed successful and just as important. Original File: Nasa Dryden Website

Although an 'apparent setback' for the new Jet fuel additive, AMK, the tests were largely successful in developing and demonstrating remote controlled commercial aircraft technologies in a whole new spectrum. The elimination of human control inside the aircraft. At the time, in the 1980's, remote controlled landings were used widely in the Airline industry, in all different parts of the World. Today, thousands of remote controlled landings, or 'Auto land' landings happen every day around the world. And virtually every aspect of large bodied aircraft today is now computerized and automated to eliminate human error, the largest reason for most airline crashes. Below is the breakdown of how an 'Auto land system' works, and is broken down by category, and the original source is from Alan Staats, at this article: Thwarting Hijackings from the Ground.
                                          How Auto-Pilot Sytems work.....

χμμμμμμμμ........

παντως ειλικρινα επειδη μου φαινεσαι πολυ πιο σοβαρος απο τους αλλους αμερικανους, θα ηθελα ΣΧΟΛΙΟ

α, και αμα δεν εξαφανιστεις και απαντησεις, τοτε θα σου κανω και την ερωτηση σχετικα με το 767 που θελω...

φιλικα

προς τους αναγνωστες:
                                          αν θυμαστε, ειχα πει νωριτερα οτι 'για χαρη της κουβεντας' παραδεχομαστε προσωπινα οτι τα στοιχεια για τα αεροσκαφη ειναι σωστα οπως αναφερονται στην εκθεση της 9/11 αλλα και ολου του επισημου τυπου..
                                          η αληθεια ομως ισως να ειναι διαφορετικη...

Αν καταλαβαίνω (υποθέτοντας πάντα) λοιπόν το πού το πάς, θέλεις να καταλήξεις οτι υπήρχε πύραυλος πρίν το χτύπημα;

Άρα θα με ρωτήσεις για το structure του 767 και τυχόν αλλαγές για σκληρά σημεία (δεν ξέρω στα Ελληνικά πως να αποδόσω κάποιους όρους) ?

Και υποθέτω η ερώτηση που θα μου κάνεις είναι για το μήκος των 767?

Απο το πειραμα της ΝΑΣΑ που παραθετεις υποθέτω οτι ίσως να θέλεις να καταλήξεις και σε έλεγχο εξαπόστασης?

Άν θέλεις δεδομένα για τη σειρά 767 μπορώ να σου παραθέσω πολύ καλά sites.

Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να σου πω και ούτε ξέρω που θέλεις να καταλήξεις. Σε αυτά που γράφεις μέχρι τώρα προσωπικά μιλώντας δεν βλέπω κάποιον δύσκολο συλλογισμό ώστε να σε αποτρέπει απο το να μπείς ταχύτερα στο πόρισμά σου

Anyway σε αφήνω να συνεχήσεις..

Φιλικά με εκτίμηση,
                                          Δημήτρης

• K
                                            kpsig moderator last edited by

Petran Αν κατάλαβα καλά θες να πεις ότι η άσπρη κουκίδα είναι στοχοποίηση λέιζερ για να κατευθύνει το α/φος εκεί;
                                            Αν ναι κάνεις μεγάλο λάθος...

Η τηλεκατεύθυνση γίνεται πανεύκολα, πάντως με αρκετούς τρόπους.

Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι οι περισσότεροι Ελληνοαμερικάνοι θέλουν να πιστεύουν ότι είναι πιο Έλληνες από ...τους Έλληνες.
                                            ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ δεν στέκει εξ'ορισμού. Άλλο Αμερική και η κουλτούρα της, άλλο Ελλάδα με τα ήθη, έθιμα και ιδιαιτερότητες της (που επαναλαμβάνονται ανά τους αιώνες).

Επίσης είναι γνωστό ότι η χώρα των ΗΠΑ είναι ξεκάθαρα η χώρα της διατύπωσης θεωριών συνομοσιολογίας.
                                            Εδώ αυτοί κάνουν διαδηλώσεις και για τα UFO και λένε ότι δεν πήγαν στο φεγγάρι!! Για την 9/11 λέτε να μην έκαναν με πρόφαση ότι ήταν inside story;

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 17
                                            • 18