-
Πρίν λίγο ξέφυγε σε κουβέντα με τον φίλο μου ότι πέρυσι που είχε αγοράσει το golf 1.6 sportline με 22500 ευρώ είχε αλλάξει κινητήρα μετά πο 3 μέρες!!! Άντε να τον ψαρέψω σιγά σιγά να μου πεί τον λόγο. Ντράπηκε ο κακομοίρης και δεν μου το είχε πεί μάλλον για αυτό μου έβαζε χέρι που δεν του είπα να πάει να δεί την Α class της Mercedes όταν την πηρε ο αδερφός μου.
Σε αναμονή όλοι μας
-
Πρίν λίγο ξέφυγε σε κουβέντα με τον φίλο μου ότι πέρυσι που είχε αγοράσει το golf 1.6 sportline με 22500 ευρώ είχε αλλάξει κινητήρα μετά πο 3 μέρες!!! Άντε να τον ψαρέψω σιγά σιγά να μου πεί τον λόγο. Ντράπηκε ο κακομοίρης και δεν μου το είχε πεί μάλλον για αυτό μου έβαζε χέρι που δεν του είπα να πάει να δεί την Α class της Mercedes όταν την πηρε ο αδερφός μου.
Σε αναμονή όλοι μας
-
Σε αναμονή όλοι μας
-
Και καλα γιατι ποσταρεις απο τωρα? μαθε προτα και μας λες...
-
Aν ο φίλος σου είχε Ιταλικό θα σου έλεγα ότι προκαλείς , παραπλανείς και δημιουργείς εντυπώσεις.
Επίσης θα σου έλεγα ότι αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα Ιταλικά χαλάνε και απλά 'έτυχε'
Τώρα που είναι Γερμανικό θα σου πω:
Ορίστε άλλη μια απόδειξη ότι το γκρουπ Vag παρουσιάζει προβλήματα εξιοπιστίας και πρέπει να προβληματιστούμεΠάντως δεν μπορείς να πεις είμαι αντικειμενικός και δίκαιος!!
Υ.Γ Ελπίζω το φιλαράκι σου να μην έχει αλλα προβλήματα και να χαίρεται το αμάξι του.
Υ.Γ2: Κι εγώ θα ντρεπόμου να το πω αν έσπαγε ο κινητήρας
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Aν ο φίλος σου είχε Ιταλικό θα σου έλεγα ότι προκαλείς , παραπλανείς και δημιουργείς εντυπώσεις.Επίσης θα σου έλεγα ότι αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα Ιταλικά χαλάνε και απλά 'έτυχε'
Τώρα που είναι Γερμανικό θα σου πω:
Ορίστε άλλη μια απόδειξη ότι το γκρουπ Vag παρουσιάζει προβλήματα εξιοπιστίας και πρέπει να προβληματιστούμεΠάντως δεν μπορείς να πεις είμαι αντικειμενικός και δίκαιος!!
Υ.Γ Ελπίζω το φιλαράκι σου να μην έχει αλλα προβλήματα και να χαίρεται το αμάξι του.
Υ.Γ2: Κι εγώ θα ντρεπόμου να το πω αν έσπαγε ο κινητήρας
Εγώ δεν θα ντρεπόμουν να πω τίποτε. Εξάλλου Γκόλφ θα είχα αγοράσει --κακία--
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εγώ δεν θα ντρεπόμουν να πω τίποτε. Εξάλλου Γκόλφ θα είχα αγοράσει --κακία--Κι όμως, ντρέπονται να τα πούν. Ακριβώς έτσι, ντρέπονται και οι ιδιοκτήτες μερσεντές (ακόμα και οι ταρίφες ) να λένε τι προβλήματα βγάζουν τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους
Όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα. Αυτό που αλλάζει, είναι η νοοτροπία του ιδιοκτήτη
-
Μα δεν καταλαβαινω γιατι να ντρεπεται καποιος να πει τι προβληματα εβγαλε!!!
Θα επαιρνα την μηχανη στο χερι(φυσικα οχι απο δικο μου λαθος) και δεν θα εκραζα την εταιρια???? ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα.
-
Η VW ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΡΜΑ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΛΥ ΗΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΣ.ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ?
-
παλι καλα που το εμαθε...
γνωστος πριν χρονια ειχε παρει ραλλυ.
εστρωνε ευλαβικα για 5000χλμ καπου στα 8000 αρχισε να ακουει ενα τακ τακ...
παει λαιον το αφηνει περνει ενα αλλο να κυκοοφορει...περναν 2-3-4-5μερες
ναι ξερετε εχουμε προβλημα αρρωστησε ο μηχανικος δεν εχουμε το ανταλλακτικο...
περναν 7-8μερες τα παιρνει παει απο εκει και βλεπει το αυτοκινητο χωρις........................μοτερειχε μπιελα και δεν του ειπαν τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και μαλλον αν δε περναγε απο εκει δε θα μαθαινε και τιποτα!!! -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Μα δεν καταλαβαινω γιατι να ντρεπεται καποιος να πει τι προβληματα εβγαλε!!!Για 2 λόγους μάλλον.
Γιατί είμασε μια μεγάλη παρέα και θα έπεφτε χοντρό κράξιμο στην εταιρία οπότε και θα του περναγε άμεσα και η χαρά του νέου καλού αυτοκινήτου οπότε προσπάθησε να μην το πεί πουθενά για να το ξεχάσει.
Πρίν είχε ένα ATOS το οποίο χρησιμοποιούσε και στην δουλειά του για μεταφορές εμπορευμάτων και ποτέ δεν πήγε στο συνεργείο.
Το Post το έκανα γιατι του ξέφυγε στο τηλέφωνο όταν ήμουν ήδη στο internet και αν δεν το έκανα εκείνη την στιγμή δεν θα το έκανα ποτέ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ δεν θα ντρεπόμουν να πω τίποτε. Εξάλλου Γκόλφ θα είχα αγοράσει --κακία--
Κι όμως, ντρέπονται να τα πούν. Ακριβώς έτσι, ντρέπονται και οι ιδιοκτήτες μερσεντές (ακόμα και οι ταρίφες ) να λένε τι προβλήματα βγάζουν τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους
Όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν προβλήματα. Αυτό που αλλάζει, είναι η νοοτροπία του ιδιοκτήτη
Την ιδια ντροπη εχουν και οι ιδιοκτητες TOYOTA, HONDA, NISSAN, MAZDA, ALFA ROMEO, FIAT, LANCIA, OPEL, BMW, AUDI, FORD, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, KIA, HYUNDAI κλπ...
Ειπαμε: ο καθενας προσπαθει να δικαιολογησει την επιλογη του και οταν παρουσιαστει προβλημα, το πιθανοτερο ειναι να το ''κουκουλωνει''... -
Ευτυχώς που δεν είχε ALFA ROMEO ή C4, γιατί θα είχαμε πόλεμο τώρα......
Σοβαρά πάντως εμένα αυτό δεν μου λέει τίποτε, προφανώς το αυτοκίνητο είχε κάποιο σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα από το εργοστάσιο.. μπορεί να τύχει στον καθένα, ακόμη και σε PORSCHE.
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Ευτυχώς που δεν είχε ALFA ROMEO ή C4, γιατί θα είχαμε πόλεμο τώρα......Σοβαρά πάντως εμένα αυτό δεν μου λέει τίποτε, προφανώς το αυτοκίνητο είχε κάποιο σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα από το εργοστάσιο.. μπορεί να τύχει στον καθένα, ακόμη και σε PORSCHE.
Η διαφορά είναι ότι αν είχε Alfa Romeo θα είχανε πεσει και θα κοροιδεύανε όλος ο κόσμος. Θυμάσαι το thread για τα προβλήματα της GT του Sado?
Eδώ δεν μπήκε κανένας Alfisti να κοροιδέψει
-
Εγω πάντος ψιλοντρεπόμουνα να λέω οτι η GT μου, που όλοι θαυμάζανε, βάρεσε μπιέλα στα 9.000 χλμ
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Την ιδια ντροπη εχουν και οι ιδιοκτητες TOYOTA, HONDA, NISSAN, MAZDA, ALFA ROMEO, FIAT, LANCIA, OPEL, BMW, AUDI, FORD, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, KIA, HYUNDAI κλπ...
Ειπαμε: ο καθενας προσπαθει να δικαιολογησει την επιλογη του και οταν παρουσιαστει προβλημα, το πιθανοτερο ειναι να το ''κουκουλωνει''...Πολλοί προσπαθούν να αποφύγουν την κοροϊδία και τα πειράγματα του περίγυρου όταν κάνουν μία επιλογή που 'δεν τους βγαίνει'.
Ειδικά όμως στον τομέα του αυτοκινήτου και όταν έχεις δώσει κάτι περισσότερο από τον ανταγωνισμό για να πάρεις κάτι καλύτερο τότε το 'πολλοί' γίνεται 'σχεδόν όλοι'.
Π.χ. σε παλαιότερη συζήτησή μου ένας πρώην κάτοχος ΟΟΟΟ Α2 μου έλεγε ότι τον είχε ταλαιπωρήσει αφάνταστα με τις επισκέψεις στο συνεργείο. Παρόλ'αυτά δεν έλεγε τίποτα για να αποφύγει να γίνει το ανέκδοτο της ημέρας. Εκ των υστέρων βέβαια (και αφού άλλαξε μάρκα) δεν ντρέπεται να πει την αλήθεια...
-
Δεν κρινεται η αξιοπιστια μιας εταιρειας απο την αστοχια υλικων ή καποιου αλλου συγκεκριμενου προβληματος με αποτελεσμα σπασιμο ενος κινητηρα.
Σε οποιαδηποτε εταιρεια θα μπορουσε να συμβει και εχει συμβει.
Σε ολες υπαρχουν καποια ποσοστα αστοχιων ... πολυ μικρα αλλα υπαρχουν...
Εδω ο στρατος και βαση σχεδιων δικαιολογει απωλειες ανθρωπων δεν δικαιολογουνται σφαλματα σε ανθρωπινα κατασκευασματα.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Σοβαρά πάντως εμένα αυτό δεν μου λέει τίποτε, προφανώς το αυτοκίνητο είχε κάποιο σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα από το εργοστάσιο.. μπορεί να τύχει στον καθένα, ακόμη και σε PORSCHE.
Η διαφορά είναι ότι αν είχε Alfa Romeo θα είχανε πεσει και θα κοροιδεύανε όλος ο κόσμος. Θυμάσαι το thread για τα προβλήματα της GT του Sado?
Που να βρούν χρόνο να μπούν! Δουλειά-συνεργείο-σπίτι-βόλτα-συνεργειο-σπιτι-δουλειά-συνεργείο....
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Εγω πάντος ψιλοντρεπόμουνα να λέω οτι η GT μου, που όλοι θαυμάζανε, βάρεσε μπιέλα στα 9.000 χλμΑυτό ακριβώς έκανε και ο φίλος μου. Βέβαια στο forum που υπάρχει ανωνυμία δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Που να βρούν χρόνο να μπούν! Δουλειά-συνεργείο-σπίτι-βόλτα-συνεργειο-σπιτι-δουλειά-συνεργείο....
Μπα! ο καλός alfisti όσο είναι το αμάξι συνεργείο μπορεί να σερφάρει!!
Αλλαγή κινητήρα σε GOLF 1.6 SPORTLINE μετά απο 3 ημέρες !!!