-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
καλησπέρα σε ολους.παρήγγειλα για την γυναίκα μου polo 1.2tsi dsg με εξτρά 16'' ζαντες,climatronic,πακέτο cruise control και αισθητήρες,πακέτο φωτισμού,rcd 310,σκούρα τζάμια πίσω και θα βγεί περίπου 18.600€.
500€ περίπου πιό ακριβό θα είναι το 1.2 απο το 1.4.Μήπως γνωρίζεις να μας πείς πόσο στοιχίζει η βασική 1.2 tsi;
NEO POLO 1.4 85PS TRENDLINE 5D 13.350€ + 500€ tsi =13850€ περίπου χωρίς πινακίδες και χρώμα.
-
Ο χρήστης dwbh έγραψε:
καλησπέρα σε ολους.παρήγγειλα για την γυναίκα μου polo 1.2tsi dsg με εξτρά 16'' ζαντες,climatronic,πακέτο cruise control και αισθητήρες,πακέτο φωτισμού,rcd 310,σκούρα τζάμια πίσω και θα βγεί περίπου 18.600€.
500€ περίπου πιό ακριβό θα είναι το 1.2 απο το 1.4.Μήπως γνωρίζεις να μας πείς πόσο στοιχίζει η βασική 1.2 tsi;
NEO POLO 1.4 85PS TRENDLINE 5D 13.350€ + 500€ tsi =13850€ περίπου χωρίς πινακίδες και χρώμα.
Ευχαριστώ η τιμή είναι για 2πορτο ή 4πορτο;
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Ευχαριστώ η τιμή είναι για 2πορτο ή 4πορτο;
4πορτο για 3θύρο να υπολογίζεις περίπου 400€ φθηνότερα αν κρίνω απο την διαφορά που είχε το προηγούμενο polo.
-
19 χιλιάρικα ;;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
19 χιλιάρικα ;;;;;Απτο στόμα (πληκτρολόγιό) μου το πήρες...
-
πολλα.....τι να τα κανω τα dsg και τα turbo αν ειναι να ανεβάζω τοσο πολυ το κοστος .
σκοπος των αυτοκινητοβιομηχανιων σε αυτο το segment ειναι να προσφέρουν νεες τεχνολογιες σε οσο το δυνατόν προσιτές τιμές .Αλλιως ανεβαζω οσο θελω την τιμη και λεω πως εχω νεα τεχνολογια στο αυτοκινητο -
τι να κάνουμε αυτο θέλει και σε κόκκινο κιόλας. .εξάλου δεν είχε και άλλα εξτρά να βάλω εκτός απο navi.
-
καλα ενα εχω να σου πω......dont worry be...rich
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
19 χιλιάρικα ;;;;;EPIC FAIL... το Bravo, μεγαλυτερης κλασσης οχημα με οτι σημαινει αυτο, με σαφως ποιο ισχυροτερο κινητηρα, με αυτοματο 6αρι σε καλη εκδοση εξοπλισμου ειναι ΣΑΦΩΣ κατω απο 18κ τελικη τιμη...
Δεν μπορω να σκεφτω λογικα τα 18κ+ για ενα 1.2 Polo... εκτος ποια και αμα στον ενδιαφερομενο ξυπνησε συναισθηματα η αυρα του αμαξιου αυτου και ειχαμε love from first sight...
-
Άλλοι στον έρωτα σκέφτονται με συναίσθημα, άλλοι με λογική...
(και κάπου εκεί παίζει και ο διαφορετικός Τ.Κ.)
-
καλα ναι αν ηταν αναμεσα σ αυτα τα δυο.....μακρα το bravo** λογω τιμης !!**
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
καλα ναι αν ηταν αναμεσα σ αυτα τα δυο.....μακρα το bravo** λογω τιμης !!**Χώρων, εμφάνισης μέσα έξω και μοτέρ.
Στο άλλο παίρνεις το DSG και το όνομα....
Τραγικό. -
σχεδιαση μου αρεσει πολυ το polo ιδιαίτερά σε σε λευκο και ασημι.
στο εσωτερικο ειναι πιο ομορφο το bravo αλλα αρκετα κλικ πιο πανω το polo σε ποιοτητα και αυτο σε πολλες λεπτομερειες..το χω ψαξει δεν το λεω ετσι
σε χωρους ειναι πολυ μπροστα το bravo .
σε πρακτικοτητα λογω μήκους το polo -
tsi εννοέιται το κιβώτιο;
διότι ο κινητήρας δεν είναι;
σε αυτή την τιμή;
μακάρι να ναι σωστά...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
19 χιλιάρικα ;;;;;
EPIC FAIL... το Bravo, μεγαλυτερης κλασσης οχημα με οτι σημαινει αυτο, με σαφως ποιο ισχυροτερο κινητηρα, με αυτοματο 6αρι σε καλη εκδοση εξοπλισμου ειναι ΣΑΦΩΣ κατω απο 18κ τελικη τιμη...
Δεν μπορω να σκεφτω λογικα τα 18κ+ για ενα 1.2 Polo... εκτος ποια και αμα στον ενδιαφερομενο ξυπνησε συναισθηματα η αυρα του αμαξιου αυτου και ειχαμε love from first sight...
Καλά κι εγώ στην αρχή έπαθα σοκ. Μετά είδα ότι πρόκειται για DSG, οπότε αν το αφαιρέσουμε έχουμε τελική 17.000 για Polo full extra με 100 άλογα, κάτι που είναι μάλλον λογικό και αναμενόμενο με βάση τις τιμές VW.
Βέβαια με την τιμή που έχει το Polo με το DSG παίρνεις Ibiza FR με ίδιο εξοπλισμό και 50 άλογα πάνω. Και με 800 ακόμα ευρώ, είσαι 100 άλογα πάνω
Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων -
καταρχήν είπα ότι ειναι για την γυναίκα μου και δεν ήθελε μεγαλύτερο αυτοκίνητο απο αυτό(ακόμα και αυτο της φαινεται μεγάλο!!!),οπότε απο την στιγμή που ήθελε τέτοιας κατηγορίας το θεωρώ μια απο τις κορυφαιες επιλογές για πολλούς λόγους
-
Κι εγώ ρώτησα χθες σε αντιπρόσωπο και μου είπε πως μαλλον θα ερθει μέσα στο Δεκέμβρη ή το αργότερο το Γενάρη. Τον ρώτησα για τιμές και δεν ήξερε, απλά υπέθετε πως θα ειναι 500ε πανω απο το 1,4, κάτι που επιβεβαιώνεται απο τον φίλο παραπάνω..
Μια ερωτηση προς το φίλο που έκανε την παραγγελία.. Πότε σου ειπαν ότι παραλαμβάνεις;;;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
19 χιλιάρικα ;;;;;
Απτο στόμα (πληκτρολόγιό) μου το πήρες...
Για τα εξτρα που εχει μια χαρα ειναι η τιμη...
Μπορεις αν το παρεις και χωρις εξτρα σε χαμηλοτερη τιμη...δν βαζει το μαχαιρι στο λαιμο σε κανενα η vw να αγορασει απο αυτη...
-
+1
Να προσθέσω επίσης ότι το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι ...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ POLO??
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΓΙΑ HIGHLINE ΕΚΔΟΣΗ):-
RCD 310 ΚΑΙ 510
-
ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ
-
PARKING ASSIST
4)CLIMATRONIC
5)ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ALCANTARAΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
-
VW Polo 2009