-
Έχω το tsi αλλά το manual. Ίσως είναι αυτο που λέει και ο vasgti,αλλο αίσθηση άλλο αποτελεσματικότητα. Πάντως επειδή μεχρι τώρα οδηγούσα καθημερινά το ignis βλέπω μεγάλη διαφορά στα φρένα τόσο σε αίσθηση όσο σε αποτελεσματικότητα,απλά το πεντάλ στην αρχή σε μπερδευει λίγο όσον αφορά το σημείο που πιάνει, γιατι δεν είναι απολύτως προοδευτικό.Αλλά κι εγώ μολις 1000 χλμ έχω, όταν κάνω περισσότερα πιστεύω πως θα είναι καλύτερα,αφού ήδη αισθάνομαι κάπως διαφορετικά το φρένο σε σχέση με την πρώτη μέρα.Βέβια ίσως είναι η ιδέα μου και απλά να το συνήθισα, πάντως δυσαρεστημένος δεν είμαι σε καμία περίπτωση
Υ.Γ. το ότι ειναι το δικό σου dsg,αν εξαιρέσεις το ότι πιθανότατα θα χρησιμοποιείς περισσότερο το φρένο στα φρεναρίσματα σε σχέση με τα 'κατεβάσματα' του manual, δε νομίζω οτι παίζει κάποιο ρόλο, σωστά;
-
Λογικό να σου καίει 7 λίτρα, στην ουσία άστρωτο είναι ακόμη κι ας έχεις κάνει 1200χλμ...
-
Και κάτι άλλο, τι λάδια βάζουμε στο TSI;
Στο βιβλιαράκι δε γράφει τίποτα....
-
Γενική μικτή έχει 7 λίτρα αυτή τη στιγμή με 1100 χλμ στο οδόμετρο. Έκανα ταξίδι Θεσσ/νίκη Γιάννενα με 4 άτομα και αποσκευές με ταχύτητες 130 -140 και είχα κατανάλωση 6,5 λίτρα στο trip computer. Απο κει και πέρα χρησιμοποιώντας το στην πόλη και περιφεριακά της πόλης έκανα 400 χλμ και ξαναγέμισα το ρεζερβουαρ και πήρε 30 λίτρα οπότε βγαίνει 7,5 λιτρα στα 100 η κατανάλωση, αλλά με 80% εντος πολης και 20% εκτός αλλά δεν έτυχα σε μποτιλιάρισμοα ,ήταν χαλαρή η κίνηση μέσα στην πόλη.Εσένα λογικά θα κάψει λιγότερο λόγω dsg. Φίλος με ΤSi 122 Golf έχει μετα από 15,000 χλμ γενική μικτή αυτη τη στιγμή 6,8 λίτρα χρησιμοποιώντας το σε μικτές συνθήκες. Για λάδια δε το έχω ψάξει ακόμη
-
Και επανερχόμενος στο θέμα της κατανάλωσης, σήμερα πηγαίνοντας Γιάννενα Πρέβεζα έκαψε 4,6 λιτρα στα 100 χλμ και στην επιστροφή 5,1 λιτρα, πηγαινοντας όμως με χαλαρούς ρυθμούς αφού είχε και κίνηση ο δρόμος
(για όσους δε ξερουν στο πήγαινε έχει αρκετά κατηφορικά κομμάτια γι αυτό και ήταν τόσο χαμηλή η κατανάλωση )
-
Έχουμε και λέμε:
Αμέσως μετά την παραλαβή του TSI/DSG, παρατήρησα ότι το τιμόνι ήταν στραβοβαλμένο (ήταν στριμμένο λίγο δεξιά όταν το αμάξι πάει ευθεία).Το πήγα στην Autonet και μου το ρυθμίσανε.
Τώρα, στα 1200 χιλιόμετρα, έπαθε μάλλον βλάβη ο αισθητήρας στο κάθισμα του συνοδηγού, αυτός που κλειδώνει-ξεκλειδώνει τον αερόσακο. Το κατάλαβα γιατί η γυναίκα μου έλυσε τη ζώνη της για λίγο και το κουδουνάκι της ζώνης δε δούλεψε.
Πρέπει να το ξαναπάω στο συνεργείο να δουν τι φταίει και να παραγγείλουν το ανταλλακτικό. Ας ελπίσω ότι δε θα συνεχίσει έτσι......
-
Ο χρήστης blugosi έγραψε:
Έχουμε και λέμε:
Αμέσως μετά την παραλαβή του TSI/DSG, παρατήρησα ότι το τιμόνι ήταν στραβοβαλμένο (ήταν στριμμένο λίγο δεξιά όταν το αμάξι πάει ευθεία).Αυτό το είχα πάθει και γω σε παλαιότερο αυτοκίνητο, όπου το είχαν τοποθετήσει εντελώς ανάποδα το τιμόνι Αστέρια μηχανικοί...
Τώρα, στα 1200 χιλιόμετρα, έπαθε μάλλον βλάβη ο αισθητήρας στο κάθισμα του συνοδηγού, αυτός που κλειδώνει-ξεκλειδώνει τον αερόσακο. Το κατάλαβα γιατί η γυναίκα μου έλυσε τη ζώνη της για λίγο και το κουδουνάκι της ζώνης δε δούλεψε.
Έχει σχέση η απενεργοποίηση του αερόσακου συνοδηγού με το 'μπίπ' που κάνει η ζώνη; Είσαι σίγουρος ότι είναι ο ίδιος αισθητήρας και όχι διαφορετικός ; (δε ξέρω γι αυτό ρωτάω)
Κατα τ άλλα εύχομαι να είναι και το τελευταίο σου πρόβλημα και από δω και πέρα να πάνε όλα καλά και να χαρείς το αμαξάκι σου
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Έχει σχέση η απενεργοποίηση του αερόσακου συνοδηγού με το 'μπίπ' που κάνει η ζώνη; Είσαι σίγουρος ότι είναι ο ίδιος αισθητήρας και όχι διαφορετικός ; (δε ξέρω γι αυτό ρωτάω)
Κατα τ άλλα εύχομαι να είναι και το τελευταίο σου πρόβλημα και από δω και πέρα να πάνε όλα καλά και να χαρείς το αμαξάκι σου
Ευχαριστώ για τις ευχές....
Ναι, ο ίδιος αισθητήρας είναι. Στην Autonet ήταν πολύ εξυπηρετικοί, τον παραγγείλανε και θα με πάρουν τηλέφωνο όταν έρθει για να τον εγκαταστήσουν. Μου έταξαν και αυτοκίνητο εξυπηρέτησης.
-
[quote='koubeast']. Φίλος με ΤSi 122 Golf έχει μετα από 15,000 χλμ γενική μικτή αυτη τη στιγμή 6,8 λίτρα χρησιμοποιώντας το σε μικτές συνθήκες. quote]
φίλος με golf tsi 122 χρησιμοποιόντας το 60-40 πόλη/εθνική και χωρίς να είναι καύτης έχει 9,2
-
Tελικα ο κινητηρας του Polo 1.2 Tsi ειναι ή δεν ειναι 3κυλινδρος? Ρωτησε φιλη στην αντιπροσωπεια και ο πωλητης τους 'εδειξε' 4 κυλινδρους.
Στο site δεν αναφερει τιποτα... -
Engine type Inline-4 TurboCharged
http://www.fastestlaps.com/car_Volkswag ... 2_TSI.html
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Engine type Inline-4 TurboChargedhttp://www.fastestlaps.com/car_Volkswag ... 2_TSI.html
3κυλινδρος ειναι ο ατμοσφαιρικος... Το βρηκα σε αλλο σιτε.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Engine type Inline-4 TurboCharged
http://www.fastestlaps.com/car_Volkswag ... 2_TSI.html
3κυλινδρος ειναι ο ατμοσφαιρικος... Το βρηκα σε αλλο σιτε.
Οντως.Πρεπει να ειναι πολυ μ@λ@κι@ ο 1.2 ο ατμοσφαιρικος.
-
@ redmonster
Φταίνε και οι συνθήκες της κάθε πολης,προφανώς δεν έχει πολύ κίνηση γι αυτό έχει πέσει και τόσο χαμηλά. Στην Αθήνα λογικό να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
φίλος με golf tsi 122 χρησιμοποιόντας το 60-40 πόλη/εθνική και χωρίς να είναι καύτης έχει 9,2
Σε τι συνθήκες;
Μποτιλιάρισμα; -
Kαλημέρα κ χρόνια πολλά.
Έκλεισα και εγώ το 1.2 Tsi Dsg Trend line Λευκό Candy 5θύρο με συναγερμό τελική τιμή με κλειδί στο χέρι 16.000 όλα μέσα. Παραλαβή τέλος Ιουλίου με είπαν από τον Μανδύλα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή
-
κατοχος και εγω ενος polo 1.2tsi dsg εδω και 10ημερες και εχω προλαβει κιολας να του κανω 700km.σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο το polo.ειναι πιο γρηγορο απο οτι το περιμενα και αυτο ειναι +++ αν και δεν το εχω πιεσει ακομα.
ο λογος που ποσταρω ειναι ενας μεταλικος ηχος που ακουω απο τον χωρο του κινητηρα οταν περναω περναω απο σαμαρακια.εχει ακουσει κανεις τπτ παρομοιο στο δικο του polo?
ξερει κανεις τι θα μπορουσε να ειναι? αυριο θα το παω και στην αντιπροσωπια να ρωτησω αλλα θα ηθελα να εχω μια γνωμη πρωτα αφου ειμαι ψιλοασχετος με το θεμα... -
Από το dsg είναι αλλά δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Καλοτάξιδο!
-
Ερωτήσεις:
- Cruise control υπάρχει σαν έξτρα; Πόσο κοστίζει;
- Στη λίστα της vw με τον εξοπλισμό, λέει ότι η highline έχει ρεζέρβα ανάγκης ενώ οι δύο φτηνότερες εκδόσεις ατσάλινη ρεζέρβα κανονικού μεγέθους. Είναι δυνατόν στις φτηνές να είναι κανονική και στην ακριβή ανάγκης;
- Επίσης από την παραπάνω λίστα, λέει ότι η ακριβή έκδοση έχει 'σπορ ανάρτηση'. Τι σημαίνει αυτό; Πιο σφιχτή; Υπάρχει περίπτωση οι φτηνές εκδόσεις να είναι πιο άνετες σε λακούβες;
- Ξέρουμε τίποτα για το cross polo; Πότε έρχεται, σε τι τιμή; Τι διαφορά τιμήςπερίπου είχε το προηγούμενο από την απλή έκδοση;
- Όταν πέφτουν τα πίσω καθίσματα, δημιουργείται επίπεδος χώρος;
Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε καλές αντιπροσωπείες στην Αθήνα που κάνουν εκπτώσεις.
ευχαριστώ
-
Γιατι δεν κοιτας το Jazz???
VW Polo 2009