-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Μαμησε to polo στο τεστ του Drive.Επιδοσεις παρομοιες με T-jet.Που να ειχε και Launch Control Πολυ πιο γρηγορο απο Clio TCE.Ενω στη πιστα ειναι καλυτερο και απο Mazda 2 1.5 που εχει πολυ καλο στησιμο.To mini κλασσικα μαμησε παλι στην πιστα.Καλυτερο και απο 207 Rallye και απο Mito 135.Βεβαια αυτοι οι Γαλλοι κατι πρεπει να κανουν με το ESP.Αν δεν το ειχε σιγουρα θα εγραφε τον καλυτερο χρονο.
μπορεις να δωσεις link απο το test?
-
To mini κλασσικα μαμησε παλι στην πιστα.Καλυτερο και απο 207 Rallye και απο Mito 135.Βεβαια αυτοι οι Γαλλοι κατι πρεπει να κανουν με το ESP.Αν δεν το ειχε σιγουρα θα εγραφε τον καλυτερο χρονο.H μισή αλήθεια είναι αυτή...
Στο σλάμομ και στην αλλαγή λωρίδας το 207 έκανε πρώτο χρόνο. Το esp τα κάνει σαλάτα πάντως. Θα θελα να δω χρονο με απενεροποιημένο. -
ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΙΣ 31/12 ΤΟ 1.2 TSI HIGHLINE ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 15.070-15.170 € ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΗ ...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...(3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ..)
-
Στις τιμές πρεπει να κανεις καποιο λάθος. Αφού το 1,4 στην highline κανει 14800ε χωρις εξοδα μεταφορας πινακιδες κλπ και το tsi κανει +500 με +700.. Και μαζι με τα εξοδα μεταφορας πρεπει να εισαι πολύ παραπάνω..
Και εγω τότε το παραγγειλα στην highline με καποια εξτρα και με μεταλλικο χρωμα πινακιδες κλπ βγαινει περιπου στα 17,000ε αν υποθεσουμε οτι το tsi κανει +600 απο το απλο 1,4
-
Ο χρήστης ppp3 έγραψε:
Μαμησε to polo στο τεστ του Drive.Επιδοσεις παρομοιες με T-jet.Που να ειχε και Launch Control Πολυ πιο γρηγορο απο Clio TCE.Ενω στη πιστα ειναι καλυτερο και απο Mazda 2 1.5 που εχει πολυ καλο στησιμο.
To mini κλασσικα μαμησε παλι στην πιστα.Καλυτερο και απο 207 Rallye και απο Mito 135.Βεβαια αυτοι οι Γαλλοι κατι πρεπει να κανουν με το ESP.Αν δεν το ειχε σιγουρα θα εγραφε τον καλυτερο χρονο.
μπορεις να δωσεις link απο το test?
Βασικα βαριεμαι να κατσω να σκαναρω τοσες σελιδες
Λογικα καποια στιγμη θα το βαλουν (μαλλον) στο Drive.gr οποτε θα το δεις εκει. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To mini κλασσικα μαμησε παλι στην πιστα.Καλυτερο και απο 207 Rallye και απο Mito 135.Βεβαια αυτοι οι Γαλλοι κατι πρεπει να κανουν με το ESP.Αν δεν το ειχε σιγουρα θα εγραφε τον καλυτερο χρονο.
H μισή αλήθεια είναι αυτή...
Στο σλάμομ και στην αλλαγή λωρίδας το 207 έκανε πρώτο χρόνο. Το esp τα κάνει σαλάτα πάντως. Θα θελα να δω χρονο με απενεροποιημένο.Καλα το ESP του 207 παρα ειναι χαλια βρε παιδακι μου.Χαλαρα θα εκανε τον καλυτερο χρονο αν δεν το ειχε.Αφου ελεγε χαρακτηριστικα οτι μολις εμπαινε νεκρωναν τα παντα και ηθελε χρονο για να επανελθει.
-
Κοστισε 14800 + 600 =15400 αλλα το πηρα 3θυρο αρα -400 =15.000 και σε λευκο που ειναι ομορφο ειναι τσαμπα. και ροτησα 4 αντιπροσωπους και ο καθενασ μοθ εκανε ενα δωρο και μια εκπτωση. οποτε το παιρνω 15.070 με συναγερμο , τα 'μπιπ μπιπ' του παρκινγκ δωρεαν.
οποτε μου εκοψαν 600-700€ και δωρο τα παραπανω και κατεληξα καρεντα μαρουσι. -
Περίεργες μου ακούγονται οι εκπτώσεις που αναφέρεις. Εμείς σε δύο αντιπροσωπείες Καρέντα που πήγαμε, δεν παίρναμε μεγαλύτερη έκπτωση από 300ευρώ. Όλα αυτά βέβαια μία εβδομάδα πριν πάρεις το δικό σου. Αναρωτιέμαι πως έφτασες να έχεις 600-700 έκπτωση.
Να σημειώσω, κανένας πωλητής σε καρέντα δεν μας έκανε δώρα (μεγάλα δώρα, της τάξης των 200-300ευρώ), παρά μόνο 300ευρώ έκπτωση!! -
Ο χρήστης Lorklein έγραψε:
ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΙΣ 31/12 ΤΟ 1.2 TSI HIGHLINE ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 15.070-15.170 € ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΗ ...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...(3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ..)Άντε με το καλό και σε 'σένα να σου 'ρθει το αυτοκίνητο και μεγιές!
-
Προφανώς ο συναγερμός είναι από την αντιπροσωπεία γι' αυτό δεν τον χρεώσαν και τον έβαλαν δώρο. Αν ήταν από την VW είναι 200€ που δε στα κόβει κανένας αντιπρόσωπος, πόσο μάλλον η μαμά Kosmocar (Karenta).
-
Δηλαδή το 1.2TSI το δίνουν στην ίδια τιμή με το 1.4 ? (14800 για το highline?)
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Δηλαδή το 1.2TSI το δίνουν στην ίδια τιμή με το 1.4 ? (14800 για το highline?)Ούτε κατά διάνοια φίλε μου... Απλά μερικοί λένε ανοησίες. +500 με +700 απ' ότι θα πλήρωνες ένα 1,4. ΤΕΛΟΣ.
-
Ρε παιδιά, αφού είπε πήρε το 3-θυρο ο άνθρωπος, δεν μπορεί να είναι ίδια τιμή με 5-θυρο. Σίγουρα θα έχει ένα -500 ευρώ στην χειρότερη.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ρε παιδιά, αφού είπε πήρε το 3-θυρο ο άνθρωπος, δεν μπορεί να είναι ίδια τιμή με 5-θυρο. Σίγουρα θα έχει ένα -500 ευρώ στην χειρότερη.Το ξέρω αυτό. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι το 1,4 3πόρτο είναι πιο φθηνό από το 1.2TSI 3πόρτο. Όπως και το 1,4 5πορτο είναι πιο φθηνό από το 1,2TSI 5πόρτο! Αυτό εννοώ...
-
Πάντως επειδή πήρα το drive από περιέργεια, ειλικρινά μου φαίνεται ότι κάτι παίζει με τις μετρήσεις.... Πάντα θυμάμαι να έχει κάτι δέκατα καλύτερες επιδόσεις σε όλα τα μοντέλα που με ενδιαφέρανε και διάβαζα. Πες οκ, το Clio από 11' το βγάλανε 10,6', μικρή διαφορά. Αλλά για το polo τα 11,1' που μετρήσανε οι τροχοί και το βγάλανε 9,8' στο drive είναι μεγάλη διαφορά. Και αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο αμάξι, με γερμανικές πινακίδες.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Πάντως επειδή πήρα το drive από περιέργεια, ειλικρινά μου φαίνεται ότι κάτι παίζει με τις μετρήσεις.... Πάντα θυμάμαι να έχει κάτι δέκατα καλύτερες επιδόσεις σε όλα τα μοντέλα που με ενδιαφέρανε και διάβαζα. Πες οκ, το Clio από 11' το βγάλανε 10,6', μικρή διαφορά. Αλλά για το polo τα 11,1' που μετρήσανε οι τροχοί και το βγάλανε 9,8' στο drive είναι μεγάλη διαφορά. Και αν δεν κάνω λάθος είναι το ίδιο αμάξι, με γερμανικές πινακίδες.και είναι και το αυτόματο...
-
Παιδια παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο οδηγος.
Πως γινεται εγω να ειμαι 1-2(στη χειροτερη) αμαξια πισω απο σταση με Polo GTI και Corsa GSI μεχρι τα 100km/h?
και τα περιοδικα να βγαζουν το T-jet 0-100 9.8+?
Πολυ απλα πολλοι νομιζουν οτι πρεπει να αλλαζουν ταχυτητες στις 5500rpm και οχι στον κοφτη(που ειναι και το σωστο ,για τις πρωτες 2 σχεσεις).Το 8.9 που λεει η Fiat ειναι εφικτο(πολυ δυσκολα μεν αλλα ειναι , ενω το 9.1-9.2 ειναι πολυ ευκολο να το πετυχεις) οσο και αν νομιζουν καποιοι οτι δεν ειναι. -
Παιδια παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο οδηγος.
Πως γινεται εγω να ειμαι 1-2(στη χειροτερη) αμαξια πισω απο σταση με Polo GTI και Corsa GSI μεχρι τα 100km/h?
και τα περιοδικα να βγαζουν το T-jet 0-100 9.8+?
Πολυ απλα , οπως πολλοι , νομιζουν οτι πρεπει να αλλαζουν ταχυτητες στις 5500rpm και οχι στον κοφτη(που ειναι και το σωστο ,για τις πρωτες 2 σχεσεις).Το 8.9 που λεει η Fiat ειναι εφικτο(πολυ δυσκολα μεν αλλα ειναι , ενω το 9.1-9.2 ειναι πολυ ευκολο να το πετυχεις) οσο και αν νομιζουν καποιοι οτι δεν ειναι.καταρχήν το polo είναι το dsg... δεν ανακατεύσεις την σούπα
έπειτα το κάθε αυτοκίνητο έχει το δικό του τρόπο οδήγησης...
τα tsi θέλουν στροφάρισμά και αλλαγές λίγο κάτω από τον κόφτη σχεδόν με όλες τις σχέσεις
τα t-jet από την άλλη θέλουν αλλαγές αρκετά πριν τον κόφτη(εκτός 1της 2τερας)
στο δικό μου t-jet με σωστές αλλαγές βλέπω -
Συγκεκριμενα οταν αλλαζα στις 5500 rpm απο 2ερα σε 3η το Polo πεταγονταν 3 αυτοκινητα τουλαχιστον μεχρι τα 100.Αντιθετα οταν αλλαζα στον κοφτη (6500 rpm) μεχρι τελος 2ερας ηταν μισο αμαξι μπροστα και μεχρι τα 100 1 ή 2(πολυ σπανια) αμαξια αναλογα τις συνθηκες.Ποτε ομως παραπανω.Νταξει μετα τα 100 ειναι τσοντα...Και να πεις οτι εχουμε ανοιξει μια και μονο φορα.Εχουμε χαλασει πανω απο 60 ευρω σε βενζινες σε μεταξυ μας ''κοντρες''.
-
Καλά αυτό δε λέει πάρα πολλά, γιατί παίζει ρόλο και η άσφαλτος πως είναι, και το πιο δυνατό άμα είναι και τουρμπάτο θα δυσκολεύεται να πατήσει καλά σε κακής ποιότητας δρόμο κλπ κλπ. Εδώ μιλάμε όμως για το polo με DSG, που απλά βάζεις το S και πατάς γκάζι για να κάνεις τον καλύτερο χρόνο. Μια τέτοια διαφορά δεν σχεδόν 1,5 δευτερόλεπτο ανάμεσα σε 2 μετρήσεις είναι πραγματικά τεράστια. Και πραγματικά έχω μπερδευτεί πολύ. Δε μπορώ να πω ότι ο ένας έχει δίκιο και όχι ο άλλος. Από τη μία είναι εκείνος ο περίφημος πίνακας του drive με το 0-160 που βγάζει το auris 1.6 μπροστά από τα 1.4 tsi των 125, και με 3 δέκατα μόνο πιο αργό από το 140άρι, που στάνταρ αυτά τα νούμερα και ως απόλυτες τιμές είναι εντελώς κουκουρούκου, και από την άλλη όντως το polo λόγω ροπής και κιβωτίου είναι λογικό να πρέπει να πέφτει κάτω από τα 11'.
VW Polo 2009