-
-
Αν και συντηρητικό μου αρέσει καπως απ'εξω...θέλει να δώσει την χροιά του σοβαρού και του ποιοτικού αλλα το εσωτερικό οπως το βλέπω στην φώτο είναι ολόιδιο με του golf δηλ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βαρετό... σαν αυτοκίνητο του 199...κατι είναι σχεδιαστικά
-
Engines suck.
-
καταφεραν και εκαναν πιο ᾽᾽γεματο᾽᾽τον πισω προφυλακτηρα του Πολο απο αυτον του Golf 5.5;
καλο ειναι ομως....
για να το δουμε και απο κοντα..... -
Επιτέλους οι επίσημες φωτό (δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε) απο 12.015 ευρω η βασική τιμη στην Γερμανία
-
Το πισω μερος σκετη Ιαπωνιλα...
Το μπροστα καλο ειναι. -
Τα πίσω φώτα έτσι θα είναι; ΛοΛ
Ας τα δούμε και από κοντά, αλλά κάτι δεν πάει καλά.
-
Πολύ καλό φένεται Συντηριτικοί όπως πάντα οι Γερμανοι
-
με τον 180άρη tsi θα φυσάει...
(αν δεν είναι photoshop) μου αρέσει πιο πολύ από το golf VI... ειδικά η μούρη καθώς και οι διαστάσεις θυμίζουν golf mk1... -
Βασικα τα πισω φαναρια μου κανουν νεα εκδοση των φαναριων του δικου μου 6Ν2.Εμενα μου αρεσει!
-
πρωτη φορά εδώ και πολυυυυυυυυυυυυυυύ καιρο μου αρεσει ενα vw σχεδιαστικα....μου θυμίζει παρα πολυ το golf VII που ειδ σε αλλο τοπικ!!!! μαλλον προς αυτο το στυλ καταλήγει τελικα η vw
-
Το πιο όμορφο Polo μέχρι σήμερα. Όμως η ομοιότητα με το Golf VI ξεπερνάει τα όρια του copy-paste
-
Από μούρη...δεν είναι και άσχημο...Golfίζει αρκετά...αλλά από κόλο... ωρε τι'ν τουτ;
-
Πολύ πολύ ωραίο!
Πρώτη φορά που λέω τέτοιο πράγμα για Polo!Αναμένω TSI, DSG , εξοπλιστικά πακέτα και θα ...τοποθετηθώ αρμοδίως!
-
Για περισσότερες φωτογραφιές μέσα-έξω και βίντεο :
http://autoworld.wordpress.com/2009/03/ ... nd-photos/
Ακόμη ένα βίντεο απο το εσωτερικό :
Youtube Video -
Παραδοξως μ αρεσει, εχει λειτουργικο σχημα με καθαρες γραμμες χωρις τα τρελα ευρηματα που προσπαθουν να πλασαρουν σε αλλα μοντελα οπως τα mazda2 ,ford fiesta ας πουμε. Αυτα ειναι για οχηματα μεγαλυτερων segments που εχεις περισσοτερο χωρο για να σου 'βγουν' και δενουν αρμονικοτερα με το υπολοιπο συνολο και περιμενω να τα δω,αλλα μιλωντας για ενα μαξι πολης η λειτουργικοτητα και η ομορφια πρεπει να συμβιβαζονται μεταξυ τους. Παντως να πω την αληθεια το εχουν παρακανει εκει στη vw με το ξαναζεσταμμενο ψωμι σχεδιαστικα μιλωντας. Ειναι ενοχλητικο να σου πασαρουν για καινουργιο ενα facelift.
-
ειναι πανεμορφο!
το καλυτερο Πολο που εχω δει...
πανεμορφο!!!!ειναι επιθετικο απο μπροστα γεματο και νοικοκυρεμενο απο πισω (δεν φαινεται εξατμιση και αναρτηση οπως το Γκολφ 5,5 )
-
Μετα το scirocco, ειναι το καλυτερο σχεδιαστικα και σε ομορφες αναλογιες
αυτοκινητο της VW. Ειδικα με τον TSI 1.2, θα κανει οτι πωλησεις δεν κανει
το Golf 5.5...Aληθεια γιατι αραγε δεν βλεπω κανενα στο δρομο, σε αντιθεση με το scirocco? -
Τώρα που είδα και το εσωτερικό, πρόσεξα ότι έχουν βάλει τον πίνακα οργάνων και από ό,τι φαίνεται το υλικό του ταμπλώ του Golf V. Πιστεύω πως με 1.2TSI (όταν ήδη ο 1.4 είναι γνωστό πως καίει ελάχιστα) θα είναι class-leader και αν η ποιότητα είναι στα επίπεδα που καταλαβαίνω, θα απέχει πολύ από τον ανταγωνισμό. Μένει να το δούμε και από κοντά.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μετα το scirocco, ειναι το καλυτερο σχεδιαστικα και σε ομορφες αναλογιες
αυτοκινητο της VW. Ειδικα με τον TSI 1.2, θα κανει οτι πωλησεις δεν κανει
το Golf 5.5...Aληθεια γιατι αραγε δεν βλεπω κανενα στο δρομο, σε αντιθεση με το scirocco?εγω ξαναλεω παντως οτι και το golf 5 αργησε καπως να αρχισει να πουλαει μαζικα και να γεμιζει τους δρομους..
τον 1ο χρονο ειδικα δεν το εβλεπα καθολουαλλωστε δεν εχει παλιωσει τοσο πολυ το 5 και οι ελληνες κραταμε καμποσο τα αυτοκινητα μας.
βαλε και οικονομικη κριση στη μεση...sirocco παντως βλεπω,αλλα οχι απειρα
VW Polo 2009