-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πριν λίγη ώρα στην τηλεόραση έδειξε διαφήμιση του CrossPolo.Η 1.2 τσι Highline με DSG άραγε πόσο θα πηγαίνει?
-
To cross polo βγαίνει σε μια μονο εξοπλιστική εκδοση, σαν τη highline και με 1,2TSi και DSG βγαίνει 19000Ε. Καλύτερα το GTi
-
Στον τιμοκαταλογο τους έχουν 3 εκδόσεις. 1,4 και 1,2 Tsi και 1,2 Tsi με DSG.
Ακριβό πάντως. Περίπου 2800€ παραπάνω από το κανονικό (χαμηλό)! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στον τιμοκαταλογο τους έχουν 3 εκδόσεις. 1,4 και 1,2 Tsi και 1,2 Tsi με DSG.
Ακριβό πάντως. Περίπου 2800€ παραπάνω από το κανονικό (χαμηλό)!Ναι έχουν 3 εκδόσεις με διαφορετικούς κινητήρες και κιβώτια, αλλά είναι μία εξοπλιστική έκδοση, δεν υπάρχει δηλαδή trendline, comfortline highline πχ, αν θες να το πάρεις με τον 1,2 ή τον 1,4 κινητήρα.
Δέ βρίσκω πάντως το λόγο να το προτιμήσει κανείς απ το κανονικό πόλο, δε νομίζω να προσφέρει κάτι παραπάνω. Ή μάλλον προσφέρει.. Μεγαλύτερη κατανάλωση και περισσότερο κοπάνημα με αυτές τις τεράστιες ζάντες
-
-
Σκάνδαλο! Έψαξα την παραπάνω φώτο εδώ και δεν υπάρχει πουθενά!! Αίσχος!!
-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... aid=101201
Ισχύει κατι τετοιο?
-
Ο χρήστης MITSOS_1990 έγραψε:
http://www.protothema.gr/car-and-speed/news/article/?aid=101201Ισχύει κατι τετοιο?
ειναι πολυ πιθανο , το εχω ξαν'ακούσει
-
Tο ερώτημα είναι πόσο θα τιμολογηθεί, αφού το 1,2 TSI με DSG έχει 17260 και το GTI 19580
Μήπως ακριβύνουν το GTI και πάνε στα 18500 το GT;
Αλλά μικρή η διαφορά -
Συγνωμη κολλησε ο υπολογιστης μου και το ανεβασε τοσες φορες το μηνυμα.. αν Μπορει καποιος ας τα διαγραψει τα περιττά
-
το λογικο ειναι αφου το 1.2 tsi η καλη εκδοση ειναι στα 16.200 και το gti στα 20.000 το gt θα ειναι στα 18??
-
Εχω το 1.2 tsi περιπου 8 μηνες ειμαι πολυ ικανοποιημενος γενικα με το αμαξι αλλα αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι τα φρενα του.Εκτος οτι εχουν χαλια αισθηση (συνηθιζεται με τον καιρο) η αποδοση τους ειναι απλα μετρια και μετα απο λιγη πιεση παραδιδουν το πνευμα .Ποια ειναι η γνωμη σας για τα φρενα???
-
Ο χρήστης g_alex έγραψε:
Εχω το 1.2 tsi περιπου 8 μηνες ειμαι πολυ ικανοποιημενος γενικα με το αμαξι αλλα αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι τα φρενα του.Εκτος οτι εχουν χαλια αισθηση (συνηθιζεται με τον καιρο) η αποδοση τους ειναι απλα μετρια και μετα απο λιγη πιεση παραδιδουν το πνευμα .Ποια ειναι η γνωμη σας για τα φρενα???+1 κι από μένα...
Εν έτη 2010 τα φρένα που περίμενα κι εγώ πίστευα να ήταν καλύτερα από άλλα αυτοκίνητα, όμως με ψηλοαπογοήτευσε σ' αυτό η VW. Συγκεκριμένα έχω το TSI Highline (δε ξέρω αν έχουν άλλους δίσκους πάνω του από την Trend/Comfortline) αλλά σε σχέση με ένα Grande Punto T-Jet 120hp που είχα δοκιμάσει είναι σχεδόν η μέρα με τη νύχτα. Δε καταλαβαίνω κιόλας πως στα περιοδικά το βγάζουν να έχει και τα καλύτερα φρένα το Polo από τα 100 στα 0. Δε λέω σε σχέση με το παλιό μου Punto του '95 είναι μακράν σε άλλο επίπεδο, αλλά κατώτερα των περιστάσεων.
-
κοιατ εισαι εντος εγγυησης οποτε ειναι υποχρεωμενοι να το τσεκαρουν και να στο φτιαξουν ο θορυθος δεν νομιζω να προερχεται απο κακη χρηση
-
δυστυχως φιλε αυτο δεν το ξερω μπορεις αν θες να τηλ εκει που το πηρες να μιλησεις με συνεργειο ή τον πωλητη που σου πούλησε το αμάξι, αυτοι θα σε κατευθυνουν
-
Ουσιαστικά απ ότι έχω καταλάβει σου πιάνουν τα καλωδια του a/c που συντονίζουν και σταματάει ο συντονισμός. Εμένα δε μου το κάνει, αλλά είναι 5 λεπτάκια υπόθεση απλή. Τωρα για να το κάνεις μόνος σου σίγουρα θα γίνεται αλλά δε βρίσκω το λόγο να μπεις στον κόπο
-
Και τελικά, το πολάκι του συγκάτοικού μου έπαθε το ίδιο πράγμα με την τουρμπίνα στις 20.000 χιλιόμετρα. EPC, μεγάλη απώλεια ισχύος, αλλαγή τούρμπο.
Το δικό μου έχει κάνει 24500 και δεν έχει σκάσει ακόμη, αλλά από ότι υποψιάζομαι κοντά είναι
Η Καρέντα του έχει το αμάξι μέσα μία εβδομάδα και δεν το έχουν φτιάξει γιατί περιμένουν λέει ανταλλακτικό από τη Γερμανία.Απαράδεκτοι, κατ'αρχήν αφού το ξέρουν ότι θα χαλάσουν τα τούρμπο, γιατί δεν έχουν στοκάρει δυο παλέτες να τις έχουν εύκαιρες;
Και γιατί δε δίνουν αμάξι αντικατάστασης αφού η βλάβη οφείλεται σε κατασκευαστικό ελάττωμα;
-
για ανακληση ουτε λογος εε?
(οχι οτι θα σε ειδοποιησουν βεβαια ακομη κι αν υπαρχει ανακληση, αν δε πας ο ιδιος εκει )επεκταση εχεις κανει καλου κακου?
-
Ναι, βέβαια! Έχω για 4 χρόνια!
-
Ο χρήστης blugosi έγραψε:
Ναι, βέβαια! Έχω για 4 χρόνια!πιστεψε με , υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αποσβεσεις τα επιπλεον λεφτα που εδωσες σε αυτα τα 4 χρονια
για ρωτησε παντως αν παιζει τιποτα με καμια ανακληση, γιατι αυτοι εκει περα δεν προκειται ποτε να σου πουν απο μονοι τους..
μονο αν τους ερθει καμια φλασια (εφ'οσον πας απο κει εννοειται) , θα σου πουνε
'αα! ξερετε υπαρχει ανακληση για το μοντελο σας!'κανε ερωτησουλες καλου κακου
ΥΓ και για να μην αντιμετωπισεις προβληματα που αντιμετωπισα εγω με τη καρεντα
σε περιπτωση που δεν εχεις στα χερια σου το ασφαλιστηριο της επεκτασης (αν το εχεις οκ) ελπιζω να χεις την αποδειξη που να αποδεικνυει οτι πληρωσες.. εμενα για καποιο λογο δε με εβρισκαν στο συστημα τους και ηταν ετοιμοι να με αφησουν ξεκρεμαστο , μολις εφερα την αποδειξη απο το σπιτι μου με βρηκαν ως δια μαγειας (η αποδειξη στο ονομα και το αυτοκινητο εννοειται..)
κι επειδη δεν εχω πολλη πιστη στο συστημα τους και καλο θα ειναι να μην εχεις κι εσυ , καλου κακου αμα σου αλλαξουν κατι με την εγγυηση ζητα χαρτι που να αναφερει ρητα τι σου αλλαξαν
γιατι σε αυτη τη περιπτωση δε σου κοβουν αποδειξη (μονο αν το πληρωσεις απο τη τσεπη σου κοβουν) , σε περνουν στο συστημα τους..
αλλα επειδη για ο,τι σου αλλαξουν (ακομα και με εγγυηση) εχεις επιπλεον εγγυηση 2 ετη καλο θα ειναι να εχεις το χαρτακι σου και να σκασεις με αυτο στο χερι , γιατι (θα το πω αλλη μια φορα ) στο συστημα τους καμια φορα δε σε βρισκουν με τιποταειδικα αν καψεις καμια τουρμπινα ζητα οπωσδηποτε (αλλα και οτιδηποτε κι αν ειναι) για να μη χρειαστει να χαλασετε τις καρδιες σας.. και βρεθεις τελικα να πληρωνεις
VW Polo 2009