-
Και ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε το ανανεωμένο Polo ή VW παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες του ΝΕΟΥ polo.
Και σε έκδοση πολυμορφικού..
Το πρώτο polo που μου αρέσει. Να μην έχει και τις ασθένειες του σημερινού!
-
Και ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε το ανανεωμένο Polo ή VW παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες του ΝΕΟΥ polo.
-
-
εγω παντως πηρα το 'ανανεωμενο' πολο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος προς τα παρων!!!
-
Όμορφο
Να είναι και καλά στημένο, γιατί με το τωρινό μοντέλο,
μόνο εμετό δεν κάνω στο δρόμο από τα πάνω-κάτω...
-
Αρκετά όμορφο, αν και φέρνει υπερβολικά σε βανάκι...
-
Θα πουλήσει καλά. Αν έχει τον 1,4 FSI θα είναι ικανοποιητικό και από επιδόσεις.
-
Έτσι όπως το βλέπω το επόμενο Polo επιβεβαιώνω τις απόψεις μου.... δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό!
Γενικά η εταιρεία ακολουθεί τον βαρετό, σταθερό και αδιάφορο αισθητικά/αυτοκινητικά αλλά προφανώς βολικό επιχειρηματικά/οικονομικά δρόμο της εξέλιξης... Πού και που πετάνε και καμιά έκπληξη όπως ήταν το new Beetle που βέβαια επιφανειακή αλλαγή ήταν...
Τουλάχιστον η Seat τόλμησε να αυτο+σχεδιάσει. Βέβαια έφυγε ο καλός σχεδιαστής και με ένα σχέδιο βγάλανε 3 μοντέλα..... αλλά και η Audi δεν κάνει κάτι διαφορετικό όλα ίδια είναι Α4-Α6-Α8....το Α3 ξεχωρίζει επειδή δεν έχει ουρά! Βέβαια επειδή τα Α6 και Α8 δεν πολυπαίζουν στην Ελλάδα λόγω άλλου γερμανικού ανταγωνισμού και κανόνων τοπικής αγοράς (δεν είναι Mercedes, ούτε BMW) δεν το έχουμε συνειδητoποιήσει! -
...ακολουθεί τον δρόμο του Jazz...
-
εεεεε τι'ναι αυτα?? σαν seat ειναι!
-
Θα περίμενα να δω κάτι παραπάνω από ένα άσχημο photoshop
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...ακολουθεί τον δρόμο του Jazz...Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα!
-
Και ποιός είναι ο δρόμος του jazz? Και επίσης για ποια φωτό λές?
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Θα περίμενα να δω κάτι παραπάνω από ένα άσχημο photoshopΔεν είναι τυχαίο photoshop το συγκεκριμένο. Σίγουρα κάπως έτσι θα είναι το καινούριο...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Και ποιός είναι ο δρόμος του jazz? Και επίσης για ποια φωτό λές?Η πολυμορφική του εκδοχή είναι σαν copy-paste του Jazz. Το οποίο και δεν πολυχωνεύω, αλλά το θέμα είναι για το νέο Polo και όχι για το στομάχι μου!
Το απλό Polo έχει ωραία στοιχεία, αλλά ελπίζω να μπορούμε να το ξεχωρίζουμε από τις εκατομμύρια διαφορετικές εκδόσεις του Golf που θα κυκλοφορούν ως τότε στους δρόμους.
-
Αμα αυτες οι φωτογραφιες ειναι φτιαγμενες στο Photoshop τοτε οχι μονο δεν ειναι ασχημες αλλα ειναι αψογες. Το οτι δεν αρεσει σε καποιους το μοντελο αυτοκινητου δεν χρειαζεται να κακοχαρακτηριζουμε την καλλιτεχνικη δουλεια ενος σχεδιαστη/γραφιστα.
Συγγνωμη αλλα με επιασε το παραπονο... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και ποιός είναι ο δρόμος του jazz? Και επίσης για ποια φωτό λές?
Η πολυμορφική του εκδοχή είναι σαν copy-paste του Jazz. Το οποίο και δεν πολυχωνεύω, αλλά το θέμα είναι για το νέο Polo και όχι για το στομάχι μου!
Το απλό Polo έχει ωραία στοιχεία, αλλά ελπίζω να μπορούμε να το ξεχωρίζουμε από τις εκατομμύρια διαφορετικές εκδόσεις του Golf που θα κυκλοφορούν ως τότε στους δρόμους.
Και εγώ δεν την πάω την vw και τις επιλογές της με το golf αλλά το συγκεκριμένο σχήμα είναι ωραίο.
-
Φυσικά και είναι photoshop αυτες οι φωτογραφίες βρε παιδιά (μπάμ κάνουν) αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.
-
-
Για photoshop του Clio III μου κάνει...
VW Polo 2009