-
Βασικα ειναι. 1250Ε αφου κ οι δυο τιμες ειναι καταλογου.
Τη φαμπια ομως τη βλεπω εδω να κοστιζει 17000 για την εκδοση που λες. Σε αυτη την περιπτωση, ναι, τα 250Ε διαφορα ειναι αμελητεα.
Τελικα τι ισχυει??? Αν ειναι στα 16Κ το φαμπια με αυτο τον εξοπλισμο, θα ειναι καλη εναλλακτικη.
-
τελικα δεν ξερει κανεις τεχνικα χαρακτηριστικα της τουρμπινας του 1,2TSi..? εψαξα στο νετ και δεν καταφερα να βρω κατι..
-
Ξέρει κανείς τι χρηματοδοτικά τρέχουν για το Polo, αν υπάρχει κάποιο άτοκο και αν δίνεται κάποια έκπτωση από τη VW σε πληρωμή με μετρητά;
-
Άτοκο δεν υπάρχει, ούτως ή αλλως ελάχιστες φορές έχει κάνει άτοκα η VW αν και προσωπικά δε θυμάμαι να έχει κάνει καν.
Έκπτωση τώρα σε τιμές μετρητοίς εξαρτάται τον αντιπρόσωπο που θα πας και ποικίλει από 300 μέχρι το πολύ 400-500€.
-
Άτοκο αν δεν κάνω λάθος μόνο για το passat έχει.
Από έκπτωση ή δώρα μόνο ότι μπορεί να σου κάνει ο κάθε ντηλερ από το περιθώριο του.
-
Εγω θα το παρω την αλλη εβδομαδα και θελω να ρωτησω για το στρωσιμο του κινητηρα τι κανατε .Στην αρχη μεχρι τα 1000 χλμ πηγαινατε μεχρι 4000 σαλ και μετα αρχισατε να ανεβαζετε σταδιακα το οριο των στροφων? Και κατι αλλο ειναι κακο να κανετε ενα ταξιδι γυρω στα 250 χλμ χωρις να ειναι στρωμενο ? εννοειται πως θα κανω και στασεις.Τελος μολις το στρωσατε δλδ στα 1000 χλμ επρεπε να το πατε αμεσως για σερβις ???/
-
Μπορείς να ακολουθήσεις το στρώσιμο όπως λες.
Γιατί να είναι κακό να κάνεις το ταξίδι; Αρκεί να μην πηγαίνεις με υπερβολικές ταχύτητες (πάνω από 100-120) τουλάχιστον για τα πρώτα 500χλμ του αυτοκινήτου.
Εγώ σε golf (tsi κινητήρας και εκεί) δεν πήγα ούτε για σέρβις ούτε για έλεγχο τόσο νωρίς. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται. -
-
Σύμφωνα με τον εν λόγω ποστ
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php? ... t&p=390820Φαίνεται πως βρέθηκε λύση στο γνωστό πρόβλημα του ρελαντί, αντικαθιστώντας στο φίλτρο βενζίνης (?) που δούλευε με πίεση 4 bar με άλλο που δουλεύει με 6,4 bar ενώ φαίνεται να κυκλοφόρησε ήδη και το πρώτο update. Προσωπικά δεν έχω κάνει κάτι ακόμη ούτε ρώτησα ακόμη στην αντιπροσωπεία που το πηγαίνω απλά μεταφέρω αυτά που βρήκα στο club. Μένει να επαληθευτούν τα παραπάνω τις προσεχείς ημέρες.
Ποια είναι η άποψη σας; Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να οφειλόταν εκεί που το αποδίδουν οι ιθύνοντες και να διορθωθεί με αυτό τον τρόπο;
-
Μπακαλίστικη λύση μου φαίνεται, φίλος που το έχει περίμενε από την αντιπροσωπεία ένα patchάκι στο εγκέφαλο του είχαν πει. Δεν ξέρω τι έγινε με την πριπτωσή του.
-
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι τους γνώστες...αν στις 15αρες ζάντες του polo 1.2 tsi βάλω αντί για 185/60/R15 ελαστικά που έχει, τα 195/55/R15 ή τα 195/50/R15 θα κόβει πολύ σε ταχύτητα..??? και γενικότερα θα αλλάξει κάπου σημαντικά η συμπεριφορά του αυτοκινήτου..??? Θα ήθελα απλά λίγο πιο φαρδύ ελαστικό για λόγους αισθητικούς και μόνο.. -
Aν τρέχεις με κάποιες Α σαλ. και έχεις 100 χαω στην πρώτη περίπτωση ,με την α επιλογή στις ίδιες σαλ. θα έχεις 95,5 χαω, και με την β επιλογή 92,5 χαω. Πάντα για πραγματικά χαω μιλάμε και όχι κοντερίσια.
Επίσης σημείωσε ότι μειώνεται το ύψος του οχήματος.Ιδιαίτερα στην β περίπτωση κατά 2,2 εκατοστά, θα βρίσκεις πιο εύκολα κάτω.
Η συμπεριφορά αλλάζει συνήθως προς το χειρότερο. Υπολόγισε σε λίγο πιο βαρύ τιμόνι και μεγαλύτερη κατανάλωση λόγω του μεγαλύτερου φάρδους, καθώς και μείωση της άνεσης στις λακούβες και στα σαμάρια. Επίσης σε κοστολόγια για νέα ελαστικά και φυσικά μεγαλύτερο ζόρισμα του κινητήρα και της κατανάλωσης προκειμένου να πηγαίνεις το ίδιο με πριν, αν και μπρος στα κάλλη τι είναι το χρήμα.
Από την άλλη ίσως είναι πιο άμεση η αίσθηση στο τιμόνι και κανά μισό μέτρο καλύτερο φρένο στο στεγνό. -
αν είναι 16άρες με αυτές τις δυο επιλογές που ανέφερα???
-
H 16άρα έχει διάσταση 215/45 R16. Δε γίνεται να βαλεις 195/55. Αυτό μόνο στην 15άρα. Το 195/50 του χαλάει το βήμα, δε στο συνιστώ.
-
στο highline οι 16άρες έχουν περίπου 300 έουρος ως αρχικό extra και οι 17άρες 700. ερώτηση: αν τις ζητήσει κάποιος μετά την αγορά, πόσο μπορεί να φτάσει η τιμή(ζάντα και λάστιχο), το διπλάσιο ή παραπάνω?
-
Αν θέλεις έξτρα ζάντες καλύτερα να τις πάρεις όταν το παραγγείλεις, με αυτές τις τιμές. Αργότερα θα φτάσουν πολύ παραπάνω. Στην 16άρα τα λάστιχα κοστίζουν περί τα 450Ε ενώ στη 17άρα κοντεύουν το 700άρι. Εκτός αυτού, οι ζάντες μετά χρεώνονται πανάκριβα και θα σου φτάσει πολύ πιο πάνω απ το διπλάσιο σαν σύνολο.
Βέβαια μπορείς να βάλεις aftermarket ζάντα μετά, αλλά και πάλι το κόστος θα είναι σίγουρα το διπλάσιο απ τις τιμές που αναφέρεις (για ζάντα και λάστιχο μαζί). Η χρυσή τομή νομίζω είναι η 16άρα που προσφέρει η Vw και για 300Ε αξίζει και προσωπικά την βρίσκω και όμορφη. (Εγώ άφησα 15άρες γιατί κινείται πολύ στην πόλη και ήθελα να δώσω βάση στην άνεση) -
ερωτηση ? τα προβολακια ομιχλης στο polo μενουν μονιμα αναμενα?
-
Μηπως εννοεις τα φωτα ημερας???
-
κοιτα φανταζομαι τα φωτα ημερας θα τα εχει στο φαναρι οπως το golf αλλα εγω λεω για τα προβολακια κατω τα βλεπω αναμμενα και την μερα σε πολους γι αυτο ρωταω τα αναβουν επιτηδες η ετσι ειναι θες δεν θες
-
Ο χρήστης paris65 έγραψε:
κοιτα φανταζομαι τα φωτα ημερας θα τα εχει στο φαναρι οπως το golf αλλα εγω λεω για τα προβολακια κατω τα βλεπω αναμμενα και την μερα σε πολους γι αυτο ρωταω τα αναβουν επιτηδες η ετσι ειναι θες δεν θεςΟχι τα φωτα ημερας ειναι μεσα στα προβολακια και οχι στα φαναρια οπως στο γκολφ και ναι ειναι ανοιχτα ολη μερα και διπλα ακριβως στα φωτα ημερας ειναι και οι προβολεις ομιχλης που αναβουν προεραιτικα
VW Polo 2009