-
Στην προσεχή έκθεση Τόκιο το νέο lancer στην έκδοση evo. Καταπληκτικό σχήμα και σε sedan γιατί και το πεντάπορτο που παρουσιάζετε στην Φρανκφούρτη δεν παίζετε!!!
'Βασισμένο επάνω στη νέα C-Segment πλατφόρμα της Mitsubishi -την οποία χρησιμοποιεί το καινούριο Outlander, καθώς και ορισμένα μοντέλα της Chrysler- είναι ελαφρά μεγαλύτερο από το Lancer, φτάνοντας σε μήκος τα 4,53 μέτρα. Το απόλυτα επιθετικό του αμάξωμα συμβολίζει τη νέα σχεδιαστική γραμμή της εταιρίας, ενώ την όλη εικόνα συμπληρώνουν οι ευμεγέθεις τροχοί των 20 ιντσών.
Το πλαίσιο που χρησιμοποιεί είναι σαφώς βελτιωμένο από πλευράς στρεπτικής ακαμψίας, παράλληλα όμως εξασφαλίζει και μικρότερο βάρος, χάρη στην εκτεταμένη χρήση κραμάτων αλουμινίου. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από γόνατα McPherson για τον εμπρός άξονα και πολλαπλούς συνδέσμους για πίσω. Ενσωματώνουν, δε, τεχνολογία 'Roll Control Suspension', εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετικά επίπεδα πρόσφυσης και άψογη συμπεριφορά υπό όλες τις συνθήκες.
Κάτω από το καπό κρύβεται ένας δίλιτρος τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, η ισχύς του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Οι μηχανικοί υποστηρίζουν ότι είναι σε θέση να παρέχει άφθονη δύναμη και ροπή, σε όλο το φάσμα των στροφών, ενώ θα συνεργάζεται με ένα νέο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, έξι σχέσεων. Οι αλλαγές θα γίνονται από το τιμόνι, μέσω των σχετικών paddles, επιτυγχάνοντας καλύτερη απόκριση και επιδόσεις, σε σχέση με τον κλασικό μηχανικό επιλογέα.
Επανάσταση αναμένεται και σε ο,τι αφορά την τετρακίνηση, αφού η Mitsubishi ανακοίνωσε την εξέλιξη του Super All Wheel Control, S-AWC. Αυτό βασίζεται στα συστήματα που φέρουν τα τελευταία Evo, περιλαμβάνει, όμως, επιπλέον ενεργό έλεγχο πέδησης, ενεργό σύστημα διεύθυνσης και το Roll Control Suspension που προαναφέραμε, εξασφαλίζοντας, σύμφωνα με τους υπευθύνους, πρωτόγνωρη οδική συμπεριφορά.'
-
Στην προσεχή έκθεση Τόκιο το νέο lancer στην έκδοση evo. Καταπληκτικό σχήμα και σε sedan γιατί και το πεντάπορτο που παρουσιάζετε στην Φρανκφούρτη δεν παίζετε!!!
'Βασισμένο επάνω στη νέα C-Segment πλατφόρμα της Mitsubishi -την οποία χρησιμοποιεί το καινούριο Outlander, καθώς και ορισμένα μοντέλα της Chrysler- είναι ελαφρά μεγαλύτερο από το Lancer, φτάνοντας σε μήκος τα 4,53 μέτρα. Το απόλυτα επιθετικό του αμάξωμα συμβολίζει τη νέα σχεδιαστική γραμμή της εταιρίας, ενώ την όλη εικόνα συμπληρώνουν οι ευμεγέθεις τροχοί των 20 ιντσών.
Το πλαίσιο που χρησιμοποιεί είναι σαφώς βελτιωμένο από πλευράς στρεπτικής ακαμψίας, παράλληλα όμως εξασφαλίζει και μικρότερο βάρος, χάρη στην εκτεταμένη χρήση κραμάτων αλουμινίου. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από γόνατα McPherson για τον εμπρός άξονα και πολλαπλούς συνδέσμους για πίσω. Ενσωματώνουν, δε, τεχνολογία 'Roll Control Suspension', εξασφαλίζοντας έτσι εξαιρετικά επίπεδα πρόσφυσης και άψογη συμπεριφορά υπό όλες τις συνθήκες.
Κάτω από το καπό κρύβεται ένας δίλιτρος τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, η ισχύς του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Οι μηχανικοί υποστηρίζουν ότι είναι σε θέση να παρέχει άφθονη δύναμη και ροπή, σε όλο το φάσμα των στροφών, ενώ θα συνεργάζεται με ένα νέο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, έξι σχέσεων. Οι αλλαγές θα γίνονται από το τιμόνι, μέσω των σχετικών paddles, επιτυγχάνοντας καλύτερη απόκριση και επιδόσεις, σε σχέση με τον κλασικό μηχανικό επιλογέα.
Επανάσταση αναμένεται και σε ο,τι αφορά την τετρακίνηση, αφού η Mitsubishi ανακοίνωσε την εξέλιξη του Super All Wheel Control, S-AWC. Αυτό βασίζεται στα συστήματα που φέρουν τα τελευταία Evo, περιλαμβάνει, όμως, επιπλέον ενεργό έλεγχο πέδησης, ενεργό σύστημα διεύθυνσης και το Roll Control Suspension που προαναφέραμε, εξασφαλίζοντας, σύμφωνα με τους υπευθύνους, πρωτόγνωρη οδική συμπεριφορά.'
-
-
με τρελα??????
-
Θυμίζει RX-8 από πίσω και στις γρύλλιες στα μπροστινά φτερά.....
Στη μούρη φέρνει λίγο σε GTO. Πολύ αντιγραφή αδερφάκι μου...
Το εσωτερικό πολύ φουτουριστικό.... Χλωμό το κόβω να βγει όπως είναι στην παραγωγή -
Εμένα μου θυμίζει λίγο παλια σειρά 3 BMW, Bora, Madza 6 αλλά το θέλω απεγνωσμένα να φτερουγίσει η καρδούλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
το εσωτερικό το είδατε???
holy shit! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το εσωτερικό το είδατε???
holy shit!Διαστημικός σχεδιασμός!!!
-
Manos [Puta Real] says:
ela arh
Aris [torna l' M3!] says:
oi
Manos [Puta Real] says:
ayto to eides? http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=14392
oh cazz...
Manos [Puta Real] says:
!!!!!!!!!!!!!!!!!1
oh cazzo
OH CAZZO
Manos [Puta Real] says:
pes mou twra den einai m%^$ara???????
PORCODI!!!
Manos [Puta Real] says:
ki egw ta idia!!!
MA PORCODI E DIOCANE!!!
Manos [Puta Real] says:
ante geia
Manos [Puta Real] says:
to amaksi einai 'ANTE GEIA!'
Manos [Puta Real] says:
na aposyroume to mitsux
Manos [Puta Real] says:
dhladh siga mhn to aposyroume. EXEI KAMMIA SXESH AYTO ME TO MITSUX?
efyga gia trapeza
Manos [Puta Real] says:
mprosta einai san ton predator!
Manos [Puta Real] says:
seiriako styl modena f1 exei mesa apo oti vlepw. vevaia sthn pinakida nomizw pws grafei 'concept X'
nai einai to concept
alla den nomizw na einai poly diaforetiko
Manos [Puta Real] says:
alla isws na mhn einai makria apo to teliko design. pio symvatiko eswteriko, manual gearbox, alla pistevw panwkatw etsi tha einai
Manos [Puta Real] says:
nai ayto
M@L@KA TI EINAI AUTO EXW X&*EI DEKA FORES!!!
11...
Manos [Puta Real] says:
XAXAXAAXXAAXXA
Manos [Puta Real] says:
re vlepoume lancer kai mas aresei!
Manos [Puta Real] says:
ti na pw???
Manos [Puta Real] says:
poios p&*sths to sxediase???
den kserw... alla me blepw xrewmeno...
Manos [Puta Real] says:
tha arxisw na ginomai mitsubisakias...
kalh fash pantws...
otan 8a ftasoume thn m3 sto limit of development se 5 xronakia... meta 8a kseroume to epomeno bhma... -
Είστε τελείως χάφτες και οι δύο...
-
Κουκλί (μα, τί λέω; )
Φώτα μπροστά από Le Mans, τιμόνι από RS4...
ΥΓ. Λέω κι εγώ, γιατί μου άρεσε...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Είστε τελείως χάφτες και οι δύο...απ'το στόμα μου το πήρες!
-
Προτιμώ το 'ταξί'
αυτό θα το πάρουν και για εμφάνιση
(αδιόρθωτος )
-
Το θέλω τώρα, όχι τώρα, ΤΩΡΑ!
Καταπληκτικό!Α ή μούρη του, γιατί μου φέρνει κάτι από την γουρουνίτσα του ΙΚΕ ;
-
Ήθελα να ξερα τι θα πούλήσει το subaru όταν βγεί αυτός ο μήτσος. Απλά το σχέδιο είναι τέλειο ανεξαρτήτου κατηγορίας. ΑΨΟΓΟ.
Φαντάσου λέω τώρα, φαντάσου αυτό το αυτοκίνητο να βγεί και σε 1.5 με το turbo του colt στα 150 άλογα και μια τιμή στα 21000. Α, και με μια αντιπροσωπεία της προκοπής γιατί ο saracakis όταν έβγαινε το Internet ασχολιότανε με τους bodyguard στην Καβάλας και δεν μπορούσε ούτε το όνομα Mitsubishi να κατοχυρώσει.
Πως ήρθε η volvo και είδε φώς μακάρι να έρθουν και άλλοι στην Ελλάδα.
Τότε σίγουρα θα γίνει μπεστ σελλερ της αγοράς. Και με τέτοιο εσωτερικό απο ένα κομμάτι όλο το ταμπλό θα πιστούν και όσοι ασχολούνται με κουδουνίστρες που βγάζουν ολόκληρα ταμπλό και βάζουν σιλικόνες για να ηρεμίσουν λίγο!!!Το αυτοκίνητο είναι για μεταμεσονύχτιες εκπομπές κοινώς... κ...α!!!
-
Πραγματικά πανέμορφο πάντως...
Αν και έχει αρχίσει να με ανησυχεί το γεγονός ότι όλο και περισσότερα σπορ αυτοκίνητα έχουν αρχίσει σιγά σιγά και χάνουν το συμπλέκτη...Μη με πείτε οπισθοδρομικό. Απλά ένα flappy κιβώτιο θα πρέπει να είναι πολύ καλό για να μη σε χαλάει. Όχι ότι η Mitsubishi δεν είναι ικανή. Ικανότατη είναι.
-
Και κάτι άλλο... ή έχω πολύ φαντασία ή το σχέδιο αυτό είναι σαν να έχει βγει από Ιαπωνικό Manga...
-
htanso21 το οτι έχεις μεγάλη φαντασία νομίζω είναι το μόνο σίγουρο (βλέπε προηγούμενο ποστ ), αλλα στο οτι μοιάζει με manga νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο.
Αυτή είναι και η ομορφιά του, όπως πχ και ενα S2000 δεν αντιργάφει βλακωδώς κάποιο δυτικό 'ιστορικό' ή μή trend, έχει την δικιά του προσωπικότητα και προέρχεται απο την -πλούσια- ιαπωνική κουλτούρα.
Το πλαινό και πίσω μέρος ίσως δεν είναι τόσο εμπνευσμένο όσο το μπροστά αλλα και πάλι το σύνολο είνια πολύ καλό. Οπως είπα και στο τόπικ για το ΙΧ μου θυμίζει Galant VR4, το οποίο θεωρώ ενα απο τα ομορφότερα 4πορτα ever (ειδικά απο κοντά είνα ακόμα πιο ωραίο).
-
POLY Sxistomatiko!@!
-
Ίσως απο τα πιο όμορφα σεντάν που έχω δει τα τελευταία χρόνια...
Απλά πανέμορφο.
Αν βγεί και σε προσιτή έκδοση όπως είπε και ο interland, θα πουλήσει τρελά! Δεν ξέρω για σας, αλλα εμένα στάνταρ μπορώ να με φανταστώ στο πιλοτήριο ενός τέτοιου...
Μitsubishi Lancer Evo X