-
no offence αλλά εμένα το σουλούπι του μου θυμίζει περισσότερο αμάξι subaru παρά mitsubishi...λες και προσπάθησε να μιμηθεί η μία την άλλη.Τόσο ωραίο ήταν το evo ως τώρα.Γιατί πρέπει να το κάνουν σκατά και να χαλάσουν όλο το image και την όμορφη εμφάνισή του?
-
Γιατι αυτο επειδη το ψηλωσαν πολυ και το καναν σαν κατσικι;
Παντως η μασκα που δεν ειναι οπως του πρωτοτυπου και το γεγονος οτι το καναν τοσο ψηλο και ογκωδες του αφαιρει ποντους σε σχεση με το concept!
Αν το επερνα (παρω μηπως; ) σιγουρα σε μαυρο χρωμα ωστε να ταιρειαζει με την μασκα που ειναι καπως 'ψευτικη' παλι σε σχεση με το πρωτοτυπο (εχει καλυτερες γρυλιες - 'μπακλαβαδωτες θα ελεγα) και βαψιμο μαυρα τα μπροστινα φλας να μην ξεχωριζουν!
Επισης οσο κι αν αυτο ακουγεται καπως το παρα πολυ ψηλο πισω μερος κανει επιτακτικη την αναγκη για αφαιρεση της αεροτομης που το κανει και Q car. -
Οσο περισσότερο το βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει.Μπορει να θυμίζει άλλα αυτοκίνητα,να κλέβει λεπτομέρεις σχεδιαστικές απο αλλού,αλλά το δικό μου γούστο το υπερκαλύπτει.
Δείχνει θυμωμένο (και σίγουρα είναι) -
πραγματικά πανέμορφο!
-
Εμένα μου φαίνεται overdesigned από μπροστά και στο εσωτερικό (λες και ήθελαν να εξιλεωθούν για την εμφάνιση ταξί του τρέχοντος μοντέλου) και τελείως αδιάφορο από πίσω (λες και τους τελείωσε η έμπνευση στο μπροστινό).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται overdesigned από μπροστά και στο εσωτερικό (λες και ήθελαν να εξιλεωθούν για την εμφάνιση ταξί του τρέχοντος μοντέλου) και τελείως αδιάφορο από πίσω (λες και τους τελείωσε η έμπνευση στο μπροστινό).Δεν ξέρω.Εμένα μόνο για ταξί δεν μου έμοιαζε.Οκ δεν ήταν και κραυγαλέο αλλά το να φτάσουν το άλλο άκρο να το κάνουν λες και πήρε μέρος στο 2 fast 2 furious είναι το άλλο άκρο
Προσωπικά θα προτιμουσα τα προηγούμενο αν μου έλεγαν τι να επιλέξω.Καλύτερα να μην φαίνομαι παρά να με δείχνουν... (γούστα είναι αυτά βέβαια) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται overdesigned από μπροστά και στο εσωτερικό (λες και ήθελαν να εξιλεωθούν για την εμφάνιση ταξί του τρέχοντος μοντέλου) και τελείως αδιάφορο από πίσω (λες και τους τελείωσε η έμπνευση στο μπροστινό).
Δεν ξέρω.Εμένα μόνο για ταξί δεν μου έμοιαζε.Οκ δεν ήταν και κραυγαλέο αλλά το να φτάσουν το άλλο άκρο να το κάνουν λες και πήρε μέρος στο 2 fast 2 furious είναι το άλλο άκρο
Προσωπικά θα προτιμουσα τα προηγούμενο αν μου έλεγαν τι να επιλέξω.Καλύτερα να μην φαίνομαι παρά να με δείχνουν... (γούστα είναι αυτά βέβαια)δηλ με το προηγούμενο δεν φαινόσουν;
-
ας πούμε ότι έπρεπε να ξέρεις για να πεις:ω ρε φίλε...ένα evo.τυχερός ο τύπος κτλ.
Τώρα αν βγει έτσι θα...ας μην το πω καλυτερα.. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ας πούμε ότι έπρεπε να ξέρεις για να πεις:ω ρε φίλε...ένα evo.τυχερός ο τύπος κτλ.
Τώρα αν βγει έτσι θα...ας μην το πω καλυτερα..με την απλώστρα, τις ζαντάρες και τη μπούκα...παιρνόντας από μπροστά σου γρυλίζοντας ήταν αδύνατο να πεις ...α! να άλλο ένα Lancer
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σου γρυλίζοντας ήταν αδύνατο να πεις ...α! να άλλο ένα Lancerείναι κι αυτό μια προσέγγιση!
-
κουκλι!
-
Βασικα είναι μάλλον το πρώτο έβο που δε του πάει το άσπρο...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Βασικα είναι μάλλον το πρώτο έβο που δε του πάει το άσπρο...ΔΕΝ υπάρχει αυτοκίνητο που να μη του πηγαίνει το άσπρο.
Απορία γιατί ασχολείστε με την εξωτερική εμφάνιση; Αφού όταν το οδηγείτε είστε μέσα τις σας νοιάζει τι βλέπουν (αν προλαβαίνουν) οι άλλοι;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΔΕΝ υπάρχει αυτοκίνητο που να μη του πηγαίνει το άσπρο.
Απορία γιατί ασχολείστε με την εξωτερική εμφάνιση; Αφού όταν το οδηγείτε είστε μέσα τις σας νοιάζει τι βλέπουν (αν προλαβαίνουν) οι άλλοι;
γιατι προς το παρον ειναι δυκολο να το οδηγησουμε
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε συμφωνώ. Οταν ενα αυτοκίνητο έχει πολλές λεπτομέρειες chrome ,πάει καλύτερα ενα σκούρο για κοντραστ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και τα ρουχα οτνα τα φοραμε μεσα ειμαστε αλλα θελουμε να ειναι ωραια και να μας αρεσουν!
-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Και τα ρουχα οτνα τα φοραμε μεσα ειμαστε αλλα θελουμε να ειναι ωραια και να μας αρεσουν!
δεν είναι το ίδιο...τα ρούχα τα βλέπουμε και όταν είμαστε μέσα. Το αμάξι όχι.
Θέμα μεγέθους... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πολύ έγινες
-
Όλα τα EVO είναι όπως πρέπει να είναι...
Προσωπικά μου αρέσουν όλα... (όπως και τα STi)_
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πολύ έγινες
Μωρέ δε γίνομαι που να με βάλουν σε τόρνο.
Το ίδιο λέω για όλα τα αυτοκίνητα. Το εσωτερικό βλέπει ο κάτοχος κατά 90%. Εκτός αν το έχει για να το αράζει έξω από καφετέρια και να το χαζεύει.
Μitsubishi Lancer Evo X