-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
21.600 για 1600άρι?Λίγο ή πολύ ?
-
Εσύ τι λες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ τι λες;Να σου πώ.....
Πάντα οι τιμές της Toyota είναι τσιμπημένες. Βέβαια ανάλογα και με τον εξοπλισμό. Τώτα γιαυτό το μοντέλο 1,6 SOL με VSC/TRC και σετ παρκαρίσματος μου φαίνονται λίγα..... -
-
Τα Toyota, τα παραπάνω λεφτά που κοστίζουν τα κάνουν απόσβεση συνήθως.
Είναι συνήθως πιο οικονομικά σε βενζίνη από τον ανταγωνισμό, έχουν λογικότατες τιμές στα σέρβις/ανταλλακτικά και 6 χρόνια πραγματική εγγύηση. Σε χρονικό ορίζοντα 5-6 ετών με αρκετή χρήση, ένα 1600άρι Τογιότα των 21 χιλιάδων είναι ΠΟΛΥ πιθανό να κοστίσει λιγότερα από ένα ανταγωνιστικό 1600άρι των 18-19 χιλιάδων με 2-3 χρόνια εγγύηση.
Αν δε, υπολογίσεις και τη μεταπώληση μέσα στο λογαριασμό, τότε είναι σίγουρο ότι θα κοστίσει λιγότερα συνολικά. Καλώς η κακώς, είναι η κάβα που έχεις για το επόμενο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μην ξαφνίαζεσαι...
Πόσο στοιχίζει η έκδοση 1,6 SOL ? (με το κλειδί στο χέρι εννοώ......τέλη κυκλοφορίας, πινακίδες, και μεταβίβασης)
Τα υπόλοιπα VSC/TRC και σετ παρκαρίσματος είναι έξτρα. Αν βάλεις και δερμάτινο σαλόνι ...... πάει ακόμα παραπάνω. -
Και το Jetta 1.600 τόσο κάνει με το 1/3 της εγγύησης και ακριβότερη συντήρηση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και το Jetta 1.600 τόσο κάνει με το 1/3 της εγγύησης και ακριβότερη συντήρηση.Κελεπούρι mk2.
-
Δυστυχώς η τιμή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι ακριβή. Πιστεύω ότι η εκάστοτε κυβέρνηση το θεωρεί σαν είδος πολυτελείας. Θα έπρεπε οι φόροι να ήταν πιό κάτω. Τώρα αν συμφέρει να φέρεις μεταχειρισμένο από την Ευρώπη δεν το γνωρίζω. Πρέπει όμως να είσαι σίγουρος άν είναι καλό.......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο Corolla. Αφού πήρα προσφορές από πολλές αντιπροσωπίες, βρήκα την πιο συμφέρουσα και σήμερα το παρήγγειλα. Έχουμε και λέμε:
Toyota Corolla 1.6 SOL (χρώμα ανθρακί) + VSC/TRC + Αισθητήρες παρκαρίσματος = 21,600 Ευρώ.
Σε 3-4 μήνες που θα το έχω, θα παραθέσω και τις πρώτες εντυπώσεις.
Μόνο ?
Πολύ καλή τιμή. Πίστευα θα έκανε πάνω από 24.000 ευρώ μαζί με VSC/TRC.
Καλοτάξιδο.ΠΑΜΦΘΗΝΟ , μπράβο! Έχεις δίκιο, ένα τόσο καταπληκτικό αυτοκίνητο, θα έπρεπε να κάνει τουλάχιστον 30Κ...
Καλά λένε κάποιοι πως η ζέστη πειράζει στα νεύρα... Χάνεται η αίσθηση του μέτρου...
Για να μην παρεξηγηθώ βέβαια, όχι πως είναι κακό αυτοκίνητο, μια χαρά είναι. Αλλά να θεωρείται ΦΘΗΝΟ σ' αυτά τα λεφτά ένα μικρομεσαίο 1.6 120κάτι ίππων, χωρίς ιδιαίτερο εξοπλισμό, εντάξει είναι τρελή υπερβολή!
Το καινούριο Mondeo ξεκινάει κάτω από 20Κ , για να καταλάβουμε λίγο περί τίνος πρόκειται... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα Toyota, τα παραπάνω λεφτά που κοστίζουν τα κάνουν απόσβεση συνήθως.Είναι συνήθως πιο οικονομικά σε βενζίνη από τον ανταγωνισμό, έχουν λογικότατες τιμές στα σέρβις/ανταλλακτικά και 6 χρόνια πραγματική εγγύηση. Σε χρονικό ορίζοντα 5-6 ετών με αρκετή χρήση, ένα 1600άρι Τογιότα των 21 χιλιάδων είναι ΠΟΛΥ πιθανό να κοστίσει λιγότερα από ένα ανταγωνιστικό 1600άρι των 18-19 χιλιάδων με 2-3 χρόνια εγγύηση.
Αν δε, υπολογίσεις και τη μεταπώληση μέσα στο λογαριασμό, τότε είναι σίγουρο ότι θα κοστίσει λιγότερα συνολικά. Καλώς η κακώς, είναι η κάβα που έχεις για το επόμενο αυτοκίνητο.
Συμφωνώ απόλυτα με τη συλλογιστική του Σπύρου.
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται μεγάλο το πόσο, αλλά αν συνυπολογίσεις όλα τα υπόλοιπα είναι λογικό.Βέβαια, το Mondeo που ανέφερε ο HF, καταρρίπτει κάθε έννοια VfM...
-
Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο Corolla. Αφού πήρα προσφορές από πολλές αντιπροσωπίες, βρήκα την πιο συμφέρουσα και σήμερα το παρήγγειλα. Έχουμε και λέμε:
Toyota Corolla 1.6 SOL (χρώμα ανθρακί) + VSC/TRC + Αισθητήρες παρκαρίσματος = 21,600 Ευρώ.
Σε 3-4 μήνες που θα το έχω, θα παραθέσω και τις πρώτες εντυπώσεις.
Μόνο ?
Πολύ καλή τιμή. Πίστευα θα έκανε πάνω από 24.000 ευρώ μαζί με VSC/TRC.
Καλοτάξιδο.είπαμε!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Τα Toyota, τα παραπάνω λεφτά που κοστίζουν τα κάνουν απόσβεση συνήθως.
Είναι συνήθως πιο οικονομικά σε βενζίνη από τον ανταγωνισμό, έχουν λογικότατες τιμές στα σέρβις/ανταλλακτικά και 6 χρόνια πραγματική εγγύηση. Σε χρονικό ορίζοντα 5-6 ετών με αρκετή χρήση, ένα 1600άρι Τογιότα των 21 χιλιάδων είναι ΠΟΛΥ πιθανό να κοστίσει λιγότερα από ένα ανταγωνιστικό 1600άρι των 18-19 χιλιάδων με 2-3 χρόνια εγγύηση.
Συμφωνώ απόλυτα με τη συλλογιστική του Σπύρου.
Μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται μεγάλο το πόσο, αλλά αν συνυπολογίσεις όλα τα υπόλοιπα είναι λογικό.Βέβαια, το Mondeo που ανέφερε ο HF, καταρρίπτει κάθε έννοια VfM...
Τα μικρομεσαια παντα ηταν υπερτιμημενα σε σχεση με τα μεσαια, βλεπετε οπου υπαρχει μεγαλη ζητηση η τιμες 'πετανε'....παντου ισχυει αυτο, αρα και στα αυτοκινητα.
-
Δυστυχώς η τιμή του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι ακριβή. Πιστεύω ότι η εκάστοτε κυβέρνηση το θεωρεί σαν είδος πολυτελείας. Θα έπρεπε οι φόροι να ήταν πιό κάτω. Τώρα αν συμφέρει να φέρεις μεταχειρισμένο από την Ευρώπη δεν το γνωρίζω. Πρέπει όμως να είσαι σίγουρος άν είναι καλό.......Τι σχέση έχει αυτό που λες; Γιατί οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν λιγότερους φόρους ; Τους ίδιους πληρώνουν! Απλά η Toyota εκμεταλεύεται το καλό της όνομα στην Ελλάδα και πουλάει ακριβότερα ΕΔΩ! Μόνον στην Ελλάδα το Corolla έχει τέτοια τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
Και φυσικά, θα συνεχίσει να την έχει και θα την αυξήσει κιόλας στην επόμενη γενιά, αν κάποιοι θεωρούμε πως είναι 'ΕΥΚΑΙΡΙΑ' το Corolla στα 21Κ++ με τα ....'εκπληκτικά' εξτρά όπως parking sensors (τοποθέτηση στην Ελλάδα, αγορά από ebay για 30-40 -
Οι τιμες περα απο φορους και ιστοριες εξαρτωνται ΚΑΙ απο τη ζητηση.
Αφου το Χ μοντελο πουλαει γιατι να ριξουν τις τιμες?
Αντιθετα, οταν οι πωλησεις δεν ειναι οι αναμενομενες, αρχιζουν εκπτωσεις, ατοκα, δωρα κτλ κτλ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οι τιμες περα απο φορους και ιστοριες εξαρτωνται ΚΑΙ απο τη ζητηση.Αφου το Χ μοντελο πουλαει γιατι να ριξουν τις τιμες?
Αντιθετα, οταν οι πωλησεις δεν ειναι οι αναμενομενες, αρχιζουν εκπτωσεις, ατοκα, δωρα κτλ κτλ...
Εμμ, το ότι το Αuris μόνο τον Ιούνιο για να σπρωχτεί έπεσε το επιτόκιό του από 9 στο 4,5 και βγήκε ειδικό πακέτο που με 340 ευρώ παίρνεις 16'άρα ζάντα αλουμινίου, αεροτομή και χρωμιωμένα τρίμ σου λέει κάτι?
Εγώ σου λέω ότι ήδη η υπερτίμησή του αρχίζει και βαράει άσχημα. Και στο λέω εγώ που το παρείγγηλα και το περιμένω.
-
Ο χρήστης menthol1979 έγραψε:
Εμμ, το ότι το Αuris μόνο τον Ιούνιο για να σπρωχτεί έπεσε το επιτόκιό του από 9 στο 4,5 και βγήκε ειδικό πακέτο που με 340 ευρώ παίρνεις 16'άρα ζάντα αλουμινίου, αεροτομή και χρωμιωμένα τρίμ σου λέει κάτι?
Εγώ σου λέω ότι ήδη η υπερτίμησή του αρχίζει και βαράει άσχημα. Και στο λέω εγώ που το παρείγγηλα και το περιμένω.
Μόνο για τον Ιούνιο έπεσε το επιτόκιο?
-
Ο χρήστης menthol1979 έγραψε:
Αυτά είναι και τα πρώτα αρνητικά εμπορικά σημάδια του μοντέλου...
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
Μόνο για τον Ιούνιο έπεσε το επιτόκιο?
Ναι. Έτσι μου είπαν. Πολύ πιθανό να είναι εμπορικό 'τρικ'. Τώρα εαν θα συνεχιστεί και άλλους μήνες απομένει να το δούμε.
-
Ο χρήστης Adtedbasup έγραψε:
edit [Krus]Κάτι βρομάει εδώ....
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007