-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
... Τι εκανε η Τουοτα για να ανεβασει τον πηχη .....οχι ρε γμτ πειτε μου τι εκανε και αυτο επαναλαμβανω ειναι σημαντικο για ολους τους καταναλωτες. Δεν μιλαμε εδω για την Ferrari για την τουοτα μιλαμε τον νουμερο 1 κατασκευαστη στον κοσμο οπως λες.Σε μικρομεσαίο αυτοκίνητο (πρώτη φορά;) αγοράζεις 5 θέσεις και παίρνεις πραγματικά 5 (έως 5 στενεμένες) και όχι 4 και μία με ανοιχτά τα πόδια λόγω του τούνελ, όπως στους περισσότερους ανταγωνιστές (σε όλους;). Μιλάμε πολλές φορές από την πλευρά του οδηγού, αλλά υπάρχουν κι άλλοι σε αυτόν τον κόσμο, οι επιβάτες. Σωστά;
Επειδή το θέμα αναφέρεται το Auris και στην Corolla, δε θα επεκταθώ σε σύγκριση με άλλα μοντέλα της κατηγορίας. Απλά οι υπερβολές χρήσιμες είναι όταν περιορίζονται σε κάποιο μέτρο. Αλλιώς χάνουν την αξία τους. Μου φαίνεται υπερβολικό να λέμε πως υπάρχει μικρομεσαίο αυτοκίνητο τρέχουσας ή και προηγούμενης γενιάς με το οποίο κινδυνεύεις εξαιτίας του αυτοκινήτου και όχι εξαιτίας του οδηγού.
... Μην ξεχναμε και κατι αλλο αν το αμαξι εκανε οσο κανει και στην υπολοιπη Ευρωπη τοτε δεν τιθεται θεμα θα ηταν στις λιστες περισσοτερων ατομων για αγορα. ...
Στην Αγγλία το Auris έχει 3 χρόνια εγγύηση (όχι 6) ή 100.000 χλμ (όχι 180.000 χλμ), ενώ και στη Γαλλία πρέπει να ισχύει το ίδιο (χρόνο περισσότερο να το ψάξω δεν έχω). Προφανώς τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι δωρεάν. Και για να το διασκεδάσουμε λίγο η φιλεύσπλαχνη Toyota αποφάσισε να γίνει Νο1 κατασκευαστής, αλλά όχι και να κλείσει τους υπόλοιπους, ας πουλήσουν και αυτοί κάτι .
Τέλος ευχαριστηθείτε την οδήγηση και ό,τι άλλο κάνετε με το όποιο αυτοκίνητο διαθέτετε (είτε κάνει 10 είτε 20 είτε όσα χιλιάρικα Ευρώ θέλετε), γιατί αυτά που κάνετε αξίζουν πολύ περισσότερο από το αυτοκίνητό σας. Επειδή εδώ είναι εκτός των άλλων και χώρος παρεξηγήσεων να σας πω πως έχω γαλλικό μικρότερης κατηγορίας ως βασικό και οικογενειακό αυτοκίνητο με 180.000 χλμ σε 7 χρόνια (οκ έχει έρθει ο καιρός για ανανέωση). Όχι δεν του έχω πιεί το αίμα ακόμα. Έχει και άλλο!!!
Φιλικά προς όλους (όπως πάντα, γι' αυτό δεν το γράφω, ας κάνω τώρα μία εξαίρεση)
-
Ολα δεκτα αλλα αυτο για το τουνελ τι το θελες !!! Τι να πει και η Honda με το προηγουμενο civic μπανιερα!
Εγγυηση!! Τι να την κανεις αμα δεν χαλαει το αμαξι!!
Εγγυηση 2!! Τι να την κανεις αμα για να ισχυει πρεπει να πληρωνεις την αλλαγη λαδιων χρυσαφι. Την φαγαμε την παραμυθα με το φιεστα της γυναικας μου αν δεν το πηγαινες μια φορα τον χρονο οπωσδηποτε δεν ισχυε η εγγυηση και μιλαμε οτι σε 5 χρονια εχουμε καει 20 χιλιαδες χιλιομετρα!Οπως το λες τιποτε δεν δινεται τζαμπα απολυτως τιποτε. Να σου πω τι πληρωνω εγω τωρα να καταλαβεις! Ηθελα να πυλησω το δικο μου που το εχω 22 και οχι 18 μηνες οπως ειπα πιο πανω για να παρω το Μεγκαν r26 ναι αυτο με τους 230 ιππους η Renault μου εδινε 12 χιλιαρικα απο ατ 18600 που εδωσα αυτο ειναι απιστευτο. Αλλα αυτο εχει να κανει με αλλα πραγματα οπως η φιλοσοφια του συγκεκριμενου πωλητη.
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Ολα δεκτα αλλα αυτο για το τουνελ τι το θελες !!! Τι να πει και η Honda με το προηγουμενο civic μπανιερα!
Εγγυηση!! Τι να την κανεις αμα δεν χαλαει το αμαξι!!
Εγγυηση 2!! Τι να την κανεις αμα για να ισχυει πρεπει να πληρωνεις την αλλαγη λαδιων χρυσαφι. Την φαγαμε την παραμυθα με το φιεστα της γυναικας μου αν δεν το πηγαινες μια φορα τον χρονο οπωσδηποτε δεν ισχυε η εγγυηση και μιλαμε οτι σε 5 χρονια εχουμε καει 20 χιλιαδες χιλιομετρα!Οπως το λες τιποτε δεν δινεται τζαμπα απολυτως τιποτε. Να σου πω τι πληρωνω εγω τωρα να καταλαβεις! Ηθελα να πυλησω το δικο μου που το εχω 22 και οχι 18 μηνες οπως ειπα πιο πανω για να παρω το Μεγκαν r26 ναι αυτο με τους 230 ιππους η Renault μου εδινε 12 χιλιαρικα απο ατ 18600 που εδωσα αυτο ειναι απιστευτο. Αλλα αυτο εχει να κανει με αλλα πραγματα οπως η φιλοσοφια του συγκεκριμενου πωλητη.
exo akoysi kai to exo diavasi oti i cirtoen peugeot renault oti exei poli akriva antalaktika!!!!
-
Σωστο ειναι ας ειναι καλα ο Πουλακης και τα καινουργια μεταχειρισμενα.......α σηκωνει και παζαρια!!!!
EIMAΣΤΕ
-
dem
Τα greeklish δεν επιτρέπονται στο 4TF. Σε παρακαλώ, στα ελληνικά. Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Ολα δεκτα αλλα αυτο για το τουνελ τι το θελες !!! Τι να πει και η Honda με το προηγουμενο civic μπανιερα! ...Δύο φορές έβαλα ερωτηματικό στο προηγούμενο μήνυμα, καθώς δε γνωρίζω τι γίνεται σε όλα τα αυτοκίνητα για το συγκεκριμένο θέμα. Να 'σαι καλά για την ενημέρωση.
-
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Εγγυηση!! Τι να την κανεις αμα δεν χαλαει το αμαξι!!Οχι και δε χαλάει...εγώ άλλαξα κινητήρα όπως και πολλοί άλλοι(μιλάμε για corolla 2002-3)
-
οδηγησα, λοιπον, για λιγο το καινυριο 1.6 auris με το ημιαυτοματο κιβωτιο.. ποιοτητα κυλησης παρα πολυ καλη, στην πολη και στα στενα το τιμονι ειναι μια χαρα, αλλα το αυτοματο θελει αρκετη συνηθεια, καθως πρεπει να προσαρμοστεις στη λογικη του.. σε καποιες ανηφορες της ηλιουπολης, παρ ολο που πατησα τερμα το γκαζι δεν εκανε kick down (τουλαχιστον οσο ειχα διαθεση να περιμενω)...
σαφως πιο καλα τα πραγματα στο 'manual' αλλα ο πρωταρης ατζαμης οταν ξεκινουσα απο σταση με στροφη, εψαχνα τα paddles να ανεβασω, λες και δε μπορουσα να ανεβασω απο τον λεβιε...
μου αρεσε..
δεν το πιεσα ιδιαιτερα (ηταν η ιδιοκτητρια μεσα), αλλα που θα μου παει!
γενικα, μ' αρεσε!! αν συνηθεισεις και το αυτοματο του..
(καταπληκτικα φωτα!) -
Τα φωτα ειναι μια θετικη αλλαγη με δεδομενο οτι η Τουοτα δεν ειχε ποτε φωτα.
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Τα φωτα ειναι μια θετικη αλλαγη με δεδομενο οτι η Τουοτα δεν ειχε ποτε φωτα.Εδώ συμφωνούμε ... λίγο ατζούμπαλα αλλά τελικά αποτελεσματικά φώτα. επίσης να επισημάνω και από το test drive αυτό που είπε και ο tm για το τιμόνι του ότι στρίβει πολύ καλά και 'κόβει' πολύ πράγμα που σε βολέυει σε καταστάσεις στενού παρκαρίσματος. Το ίδιο καλή και η ορατότητα πίσω παρά τις φαρδιές κολώνες.
Τέλος καμμια άποψη για το ηχοσύστημα ρε παιδιά? Το ξέρω ότι θα μου λείψει το Pioneer DEH5600MP αλλά ... πόσο ?
-
Ο χρήστης menthol1979 έγραψε:
Τέλος καμμια άποψη για το ηχοσύστημα ρε παιδιά? Το ξέρω ότι θα μου λείψει το Pioneer DEH5600MP αλλά ... πόσο ?
ποσο??
ΠΟΛΥ!!!
το ηχητικο που εχει παιζει mp3 και wma, αλλα γενικως ο ηχος ειναι του κωλου... -
Οπως σε ολα αλλωστε! Εδω υπαρχει συμφωνια!
-
λαθος.. το rcd300 του γκολφ ειχε πολυ καλυτερο ηχο ...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λαθος.. το rcd300 του γκολφ ειχε πολυ καλυτερο ηχο ...Ειδικά αν έχει 8 ή 10 ηχεία.
-
και με μονο μπροστα ή '4' επαιζε αρκετα καλα!
-
Ρε παιδιά καλά ολα αυτα αλλα αν.......λεω άν.......χαλάσει πχ το cd player στο ηχοσύστημα τι γίνεται?:hmmm:
Σου ξηλώνουν ολο το αμάξι για να το φτιάξουν?:hmmm:
Πιονέρ και πάλι πιονέρ.......... και άμμα χαλάσει του κάνεις ένα χραααααππππ, το πετάς και
βάζεις άλλο........και ουτε γάτα ουτε ζημιά στο υπόλοιπο αμάξι. -
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Ρε παιδιά καλά ολα αυτα αλλα αν.......λεω άν.......χαλάσει πχ το cd player στο ηχοσύστημα τι γίνεται?:hmmm:
Πιονέρ και πάλι πιονέρ.......... και άμμα χαλάσει του κάνεις ένα χραααααππππ, το πετάς και
βάζεις άλλο........και ουτε γάτα ουτε ζημιά στο υπόλοιπο αμάξι.Δεν χαλανε ...ειναι Γιαπωνεζικα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
βάζεις άλλο........και ουτε γάτα ουτε ζημιά στο υπόλοιπο αμάξι.Δεν χαλανε ...ειναι Γιαπωνεζικα.
Και μένα το alpine μου γιαπωνέζικο ήταν αλλα απο τον 1ο χρόνο του έβαλα μιά ταμπελίτσα που λέει R.I.P
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
βάζεις άλλο........και ουτε γάτα ουτε ζημιά στο υπόλοιπο αμάξι.Το ταμπλώ λύνεται ΠΟΛΥ πιό εύκολα απ' ότι νομίζεις... όταν το είδα σε παροηγούμενο μοντέλο έπαθα πλάκα. Τα ηχοσυστήματα που βάζει η Tογότα είναι Panasonic.
Μου φαίνεται αδύνατο ειδικά έτσι όπως έχει σχεδιαστεί η κονσόλα να παίρνει άλλη πηγή. Ίσως δοκιμάσω στο μέλλον να αλλάξω τα ηχεία μπας και βοηθήσει καθόλου καθώς με ενδιαφέρει περισσότερο η καθαρότητα παρά η ένταση. Ίδωμεν.
So long αγαπημένο μου Pioneer...
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007