-
double
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην σχολιάζετε διαφημίσεις, θα πλακώσουν Toyotisti κι είναι ΠΟΛΛΟΙ
**Ξερουμε οτι εχουμε τα καλυτερα αυτοκινητα... **
Δε χρειαζεται να τσακωθουμε για να το αποδειξουμε...
γκουχχου γκουχχου...θα με πνίξεις...
σε τι καλύτερα; σε αυτά που έγραψε ο Μάνος στο (3)...;
Και αυτο χρησιμο ειναι...
Αλλα εγω δεν οδηγαω corolla....Αλλωστε το ποστ ηταν χιουμοριστικο.
Σιγουρα εχουν και αυτα τα πλεονεκτηματα τους π.χ. ο κινητηρας -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σιγουρα εχουν και αυτα τα πλεονεκτηματα τους π.χ. ο κινητηραςκαι το δικό μου χιουμοριστικό είναι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σιγουρα εχουν και αυτα τα πλεονεκτηματα τους π.χ. ο κινητηραςκαι το δικό μου χιουμοριστικό είναι...
Βαλε πιο πολλα emoticons την επομενη φορα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εμένα το 7...μου θυμίζει μια εμβληματική μορφή του forum μαςήρθε το τέλλλος!
-
μπήκα μέσα στο νέο Corolla και έπαθα, τι όργανα είναι αυτά, ώραιο εσωτερικό, καλός εξοπλισμός, Start button και τα μυαλά στα κάγκελα.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
μπήκα μέσα στο νέο Corolla και έπαθα, τι όργανα είναι αυτά, ώραιο εσωτερικό, καλός εξοπλισμός, Start button και τα μυαλά στα κάγκελα.Αν μου πεις ότι έχεις και polo, όπως λέει το μισό συνθετικό του ονόματός σου, τότε αυτό θα πρέπει να είναι το 1ο επαινετικό σχόλιο που ακούω από γερμανόφιλο για εσωτερικό ιαπωνικού και πιο συγκεκριμένα Toyota αυτοκινήτου.
-
3θυρο δε θα βγει;
Λετε να κανουν καμια εκπληξη; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
3θυρο δε θα βγει;
Λετε να κανουν καμια εκπληξη;το πιστεύεις αυτό;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
3θυρο δε θα βγει;
Λετε να κανουν καμια εκπληξη;το πιστεύεις αυτό;;
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!!
-
To νέο sedan είναι άπαικτο και στην κατηγορία του θα σαρώσει.. εξοπλισμός, εμφάνιση, χώροι, κινητήρας (1.6) και αξιοπιστία toyota.
Για το 3θυρο auris εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα μιας και υπάρχει ο tsi..
Πάντως με το νέο Corolla είναι μονόδρομος και για τη VAG να βάλει TSI και στο Jetta... -
Ο χρήστης stpapam έγραψε:
To νέο sedan είναι άπαικτο και στην κατηγορία του θα σαρώσει.. εξοπλισμός, εμφάνιση, χώροι, κινητήρας (1.6) και αξιοπιστία toyota.
Για το 3θυρο auris εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα μιας και υπάρχει ο tsi..
Πάντως με το νέο Corolla είναι μονόδρομος και για τη VAG να βάλει TSI και στο Jetta...έχει βάλει ήδη και πρέπει να είναι πιο φτηνό από το 1,6
-
Προσωπικά έχοντας δει από το κοντά το νέο Corolla θα σταθώ μόνον στο γεγονός ότι το όχημα αδικείται λίγο από την τηλεόραση. (sedan)
Όσον αφορά την πολιτική τιμών. Εφόσον κύριος ανταγωνιστής είναι το GOLF στην Ευρώπη η Toyota είτε πρέπει να μειώσει κατά 500~1000 ευρώ τις τιμές της είτε πρέπει να ετοιμάζει και αυτή κάτι βενζινοτουρμπάτο.
Πάντως με το diesel στην Ευρώπη να βρίσκεται σε ποσοστά άνω του 50% μάλλον το φαινόμενο TSI ενδιαφέρει μόνον μία αγορά στα Βαλκάνια οπότε και δεν βλέπω πέρα από τις τοπικές αντιπροσωπίες να καίγεται και πολύ ο κόσμος.
Τεχνολογικά δεν μου αρέσει το γεγονός ότι οι πολλαπλοί σύνδεσμοι παίζουν μόνον με τα 177 πετρελαίου αλόγατα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι με τα ως τώρα δεδομένα περί εκμπομπών CO2 η Τoyota δεν θα βγάλει γρήγορο βενζινοκίνητο μάλλον όσοι θέλουν το κάτι παραπάνω πρέπει να πάνε στην επαρχία ή απλά να φύγουν από την εταιρεία.
-
Το 3θυρο ηδη αγωνιζεται στο trophee andros στη Γαλλια.
-
Θα έχει ESP έστω σαν extra;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Λαμβάνοντας υπόψη ότι με τα ως τώρα δεδομένα περί εκμπομπών CO2 η Τoyota δεν θα βγάλει γρήγορο βενζινοκίνητο μάλλον όσοι θέλουν το κάτι παραπάνω πρέπει να πάνε στην επαρχία ή απλά να φύγουν από την εταιρεία.
Έχει γίνει γνωστό οτι θα υπάρξει υπερτροφοδοτούμενη έκδοση με 250 ίππους.Προφανώς,βενζινοκίνητη θα ειναι.
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.in.gr/auto/expositions/exposition.asp?lngEntityID=50101σαν μεγάλο αλλά άσχημο Γιάρις είναι...
-
το είδα από κοντά σε αντιπροσωπεία...
είναι λίγο άσχημο..
σχεδόν Κορεάτικο σχήμα-ιδίως το πίσω μέρος
-
από το site των 4Τ
Tο όνομα Corolla πλέον συνδέεται αποκλειστικά με την σεντάν έκδοση. Σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται επί ιαπωνικού εδάφους, η εμφάνιση της εκσυγχρονίστηκε, συγκριτικά με το Auris όμως κινείται σε πιό συγκρατημένα πλαίσια.
το ιαπωνικό είναι πιο όμορφο από το ευρωπαϊκό ή μου φαίνεται;;;
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007