-
αν στα όνειρα σου βλέπεις ερεθιστικά αυτοκίνητα, πρέπει να το κοιτάξεις λίγο!!
-
Έλα...φανερωθείτε όλοι!!!
Υπάρχει ένα θέμα που λέει 'είσαι carfreak αν...'
Μάλλον εκεί εμπίπτω! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπορεί να είναι η Νο1 -για μένα- αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά ακόμα και ένας υπερμαζικός κατασκευαστής ΠΡΕΠΕΙ να έχει αυτοκίνητα για να ονειρεύεται ο κάτοχος Yaris, Corolla κλπ. Και δεν λέω, ωραίο το να καις 5-6 λίτρα οδηγώντας ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο, αλλά στα όνειρά σου βλέπεις 200+ άλογα σε ένα ερεθιστικό αμάξωμα με 2 πόρτες και 2 θέσεις συνήθως...Τα Celica/Mr2/Supra, στην ΟΠΟΙΑ μορφη έχουν όταν αντικατασταθούν, δεν θα αποτελούν μέρος της γκάμας της Lexus?
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Μπορεί να είναι η Νο1 -για μένα- αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά ακόμα και ένας υπερμαζικός κατασκευαστής ΠΡΕΠΕΙ να έχει αυτοκίνητα για να ονειρεύεται ο κάτοχος Yaris, Corolla κλπ. Και δεν λέω, ωραίο το να καις 5-6 λίτρα οδηγώντας ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο, αλλά στα όνειρά σου βλέπεις 200+ άλογα σε ένα ερεθιστικό αμάξωμα με 2 πόρτες και 2 θέσεις συνήθως...
Τα Celica/Mr2/Supra, στην ΟΠΟΙΑ μορφη έχουν όταν αντικατασταθούν, δεν θα αποτελούν μέρος της γκάμας της Lexus?
@νδρέας
έτσι ακούγεται...
-
Kινητήρες:
Βενζίνη
1400 με 96bhp
καινούριος 1600 VVT-i με 122bhpΠετρέλαιο
1400 89bhp,
Δίλιτρος D-4D 124bhp με 6 τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.και ο πιο δυνατός κινητήρας θα είναι ο ίδιος με αυτόν που μπαίνει και στο RAV4 180.
2.2 D-4D 175bhp με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.Ο βενζινοκίνητήρας 1600 και ο πετρελαιοκινητήρας 1400 μπορούν να εξοπλιστούν με ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων μαζί με paddles για τις αλλαγές στο τιμόνι. (Αυτό τους μάρανε...)
-
abc
-
Ανεπίτρεπτο για την Toyota να αλλάζει το ιστορικό όνομα Corolla με το ...'Auris', να παρουσιάζει ένα μοντέλο που για τους περισσότερους είναι μέτριο εμφανισιακά.. και να μην ξεχωρίζει σε επιδόσεις από τον ανταγωνισμό τη στιγμή που η εταιρεία συμμετέχει στην F1 και θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί το image της..
Ας αφήσει λοιπόν τους άλλους όπως π.χ. η VW να λυμαίνονται την κατηγορία!Λυπάμαι που το λέω αλλά εμένα η Toyota δε με καλύπτει πλέον με τα μοντέλα της και με αναγκάζει να στραφώ αλλού.
Τώρα σοβαρά, το νέο Auris έχει 0-100 σε 13 sec?
Μιλάμε για τραγωδία! Αυτό είναι χειρότερο κι απ' την δική μου Corolla 1.3 -
Γιατί έχετε κολλήσει στο 13; Δε βγαίνει μόνο 1400.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατί έχετε κολλήσει στο 13; Δε βγαίνει μόνο 1400.Έχουμε κολλήσει στο 13 γιατί η 1400 ήταν αυτή που πουλούσε περισσότερο και ένας από τους λόγους, πλην της δεδομένης ποιότητας, αξιοπιστίας, κτλ, ήταν και οι αυξημένες επιδόσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Γιατί έχετε κολλήσει στο 13; Δε βγαίνει μόνο 1400.
Έχουμε κολλήσει στο 13 γιατί η 1400 ήταν αυτή που πουλούσε περισσότερο και ένας από τους λόγους, πλην της δεδομένης ποιότητας, αξιοπιστίας, κτλ, ήταν και οι αυξημένες επιδόσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Τα 1400άρια της κατηγορίας, εκεί παίζουν από επιδόσεις πλέον παίδες. Συνηθίστε το, και ψωνίστε από 1600 και πάνω.
-
Περίμενε, έρχεται το cee'd 1.4 με 109 ίππους.
-
Σωστό αυτό γιατί πλέον το βάρος έχει αυξηθεί. Αλλά και πάνω από 1600 ποιες επιλογές έχει κανείς? Για τον 1.8 της Tsport δεν ακούγεται κάτι. Αλλά κι αν ακόμη τοποθετηθεί αυτός ο κινητήρας στο αυτοκίνητο, θεωρώ ότι είναι πλέον ξεπερασμένος. Ποιος ο λόγος να ψάχνει κανείς τα άλογα στις 6-8000 στρ όταν μπορεί να έχει υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ με κιλά ροπής στα ίδια λεφτά?
Ο μόνος κινητήρας που αξίζει κατά τη γνώμη μου είναι ο 2.2 d
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Περίμενε, έρχεται το cee'd 1.4 με 109 ίππους.Δεν 'ερχεται' ακριβώς...
Εξηγήσεις, από Δευτέρα στα περίπτερα
-
Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι Toyota οφείλει με τα μοντέλα που βγάζει να χτυπάει κορυφή αν σέβεται το όνομά της και την ιστορία της. Δε λέω να γίνει αποκλειτικά 'premium' και να χάσει πωλήσεις αλλά σε κάποιον τομέα τουλάχιστον θα πρέπει τα αυτοκινητά της να είναι κορυφαία (εκτός της αξιοπιστίας που είναι δεδομένη εδώ και πάρα πολύ καιρό).
Κάποτε κατηγορούσαν εμάς τους Corollaκηδες ότι τα αυτοκίνητά μας δεν έστριβαν, αλλά είχαμε να λέμε ότι έχουμε μοτέρ που σκίζει..
Τώρα, το νέο Auris σε ποιον τομέα αλήθεια είναι κορυφαίο?
Έχω την εντύπωση ότι αυτό το μοντέλο θα είναι η 'χρυσή' μετριότητα της κατηγορίας.. -
Krusenstern
πόσο θα κοστίζει περίπου, έχει ακουστεί τίποτα; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Krusenstern
πόσο θα κοστίζει περίπου, έχει ακουστεί τίποτα;γιατί ρωτάς?
πάλιωσε το Accent...
σ.σ. ο krus είναι γερμανός πλέον...
-
Ψάχνομαι. Το accent ή θα το δώσω κανένα τεσσάρι ή θα το κρατήσω άλλα 4 χρόνια, δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Krusenstern
πόσο θα κοστίζει περίπου, έχει ακουστεί τίποτα;Ετοιμάσου να δώσεις το Accent
... ή ακόμα καλύτερα, το Άσ ρα!
-
Δεν μου πολυαρέσει ο πισινός. Τα υπόλοιπα είναι ΟΚ ως πολύ καλά. Να δούμε το στήσιμο και την παθητική ασφάλεια, ανησυχώ λίγο μετά τα προπέρσινα αποτελέσματα του Cerato.
Αλλά φύγαμε εκτός θέματος. -
Άμα βελτιώσουν και οδική συμπεριφορά και τιμόνι, θα είναι πολύ καλή πρόταση. Όσο για την παθητική ασφάλεια, είναι και αυτός ένας τομέας που η Toyota είναι στην κορυφή με τα τελευταία της μοντέλα. Δεν βρίσκω τον λόγο να χαλάσει με το corolla.
Toyota Corolla (4d) & Auris (5d) 2007