-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
I couldn't agree more,που λένε και στο χωριό μου!
Στην Αλεξανδρουπολη το λενε αυτο; Ακριβως ετσι το λενε; 'I couldn't agree more'
Νικος
Ελεος!!!
'Η μάλλον χαβ μέρσι (με Θασίτικη προφορά) που λένε στο δικό μου χωριό
-
Αλλα το το να θεωρει καποιος εξ ορισμου ολους τους Αμερικανους χαζους ηλιθιους κτλ ειναι το λιγωτερο αστειο. Και οταν αυτο κατανταει φανατισμος εχει παψει πλεον η γνωμη να εχει κυρος.(τουλαχιστον για εμενα) Οταν αυτος ο φανατισμος οδηγαει σε χαρακτηρισμους/βρισιες κτλ για εμενα τουλαχιστον ειναι φανερο οτι η δεν υπαρχει τιποτα παραπανω να ειπωθει.
ΝικοςΣυμφωνώ!Ο φανατισμός και δογματισμός δεν οδηγεί ποτέ σε κάτι θετικό.Από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται!
Ποτε ειπα εγω οτι οι ΗΠΑ δεν κανουν κακα πραγματα; Απλως οι ΗΠΑ κανουν πραγματα που ειναι το συμφερον των ... ΗΠΑ. Τι περιμενετε να κανουν δηλαδη; Να κανουν κατι για το συμφερον καποιου αλλου;
Το οποιον φυσικα ξενιζει πολλους εδω μεσα.Όπως ακριβώς είναι φυσικό οι ΗΠΑ (και οποιαδήποτε ΗΠΑ) να υπερασπίζουν τα συμφέροντά τους με οποιοδήποτε τρόπο,έτσι ακριβώς είναι φυσικό και η αντίθετη πλευρά να αντιδρά και να ασκεί κριτική;
Δε νομίζεις;Το I couldn't agree more το λένε στη (και όχι στην) Έδεσσα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
edit:Το θέμα διαχωρίστηκε!H προτροπή/παράκληση ισχύει!
Επιτελους και αλλο ενα σημαδι ικανοτητας εποπτειας σε φορουμ.
Ετσι μπραβο. Χρισημοποιεις την τεχνολογια του φορουμ για να βγαλεις ενα θρεντ απο ενα σκαλωμα, οχι την 'φωνη'.
-
Ποτε ειπα εγω οτι οι ΗΠΑ δεν κανουν κακα πραγματα; Απλως οι ΗΠΑ κανουν πραγματα που ειναι το συμφερον των ... ΗΠΑ. Τι περιμενετε να κανουν δηλαδη; Να κανουν κατι για το συμφερον καποιου αλλου;
Το οποιον φυσικα ξενιζει πολλους εδω μεσα.Ε βεβαια, οπως η Ελλαδα και αλλες χωρες δεν κοιτανε το συμφερον τους και κανουν τωσες μεγαλες δωραιες σε 'πεινασμενες' και φτωχες χωρες. Πως νομιζεις βγηκε τοσο ελλειμα στους Ελληνικους και αλλους προυπολογισμους?
Ετσι να κανουν και οι ΗΠΑ.
Με ποιο δικαιωμα οι ΗΠΑ κοιτανε το συμφερον τους? Ποιοι νομιζουν οτι ειναι?
Το να διαφωνεις με την πολιτικη των ΗΠΑ δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Και εγω δεν συμφωνω με πολλα και πολλοι αλλοι. Αλλα το το να θεωρει καποιος εξ ορισμου ολους τους Αμερικανους χαζους ηλιθιους κτλ ειναι το λιγωτερο αστειο.
Εσυ εισαι αστειος.
Τα αμερικανακια ηταν και θα ειναι παντα αμερικανακια. Που να την φτασουν την Ελληνικη και Ευρωπαικη μαγκια?
-
Το οποιον φυσικα ξενιζει πολλους εδω μεσα.Πολυ ωραια!!!
Ας ελεγες απο την αρχη οτι οι ΗΠΑ δεν υπεγραψαν το πρωτοκολλο του Κυοτο επειδη βλαφτει τα συμφεροντα της σαν λρατος και σαν εθνος και οχι επειδη δεν ηταν σωστη ή δεν προσφερει στη προστασια του περιβαλλοντος
και οτι την υπεγραψαν 50 τριτοκοσμικοι με μουσικες και φανφαρες.Το να διαφωνεις με την πολιτικη των ΗΠΑ δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Και εγω δεν συμφωνω με πολλα και πολλοι αλλοι. Αλλα το το να θεωρει καποιος εξ ορισμου ολους τους Αμερικανους χαζους ηλιθιους κτλ ειναι το λιγωτερο αστειο. Και οταν αυτο κατανταει φανατισμος εχει παψει πλεον η γνωμη να εχει κυρος.(τουλαχιστον για εμενα) Οταν αυτος ο φανατισμος οδηγαει σε χαρακτηρισμους/βρισιες κτλ για εμενα τουλαχιστον ειναι φανερο οτι η δεν υπαρχει τιποτα παραπανω να ειπωθει.
Σε οτι με αφορα σου λεω οτι ο χαρακτηρισμος μου για 'αμερικανακια' (ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ για οσους δε το προσεξαν) προφανως και δεν αφορα ΟΛΟΥΣ τους Αμερικανους.Αναφερεται σε οσους το παιζουν εξυπνοι και προσπαθουν να πεισουν ολους τους αλλους οτι η 'καουμποηκη πολιτικη των ΗΠΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ) ειναι απολυτα σωστη.
Αφορα επισης οσους αναρτιουνται γιατι οι ΗΠΑ ειναι το πλεον μισητο κρατος στο κοσμο σημερα και αντι να σκεφτουν τι παει στραβα βγαζουν αυτοματα το (γελοιο κατα την γνωμη μου συμπερασμα) οτι αυτο γινεται επειδη ολοι ζηλευουν τις ΗΠΑ .Δεν δεχομαι κανενας να με αποκαλει ψευτη η οτιδηποτε αλλο και μετα να περιμενει να του απανταω σαν να μην τρεχει τιποτα. Στα ματια μου αυτοι εχουν το προβλημα και πρεπει να μαθουν να το αντιπετωπιζουν.
**Σε προκαλω και παλι να πεις [b]σε ποιο σημειο σε εβρισα εσενα προσωπικα ΑΝ αναφερεσαι σε μενα.**Διαφορετικα δικαιουμαι να πω οτι απλα φυγομαχεις και αποφευγεις να απαντησεις οχι σε μενα αλλα σε οσους διαβαζουν το τοπικ αυτο.... >Γιαυτο θα επιλεγω κατα την δικη μου γνωμη σε ποιον απαντω και σε τι. Και να μην το θεωρουν αυτο οτι ταχατες με αποστομωσαν για αντιθετως οι ιδοιοι αποστομωσαν τον ιδιο τους τον εαυτο. Οταν χρειαζονται να καταφυγουν σε μικροπρεπειες και χαρακτηρισμους για να αισθανθουν οτι 'μου εδειξαν' τοτε ας το κανουν. Εμενα δεν με πειραζει
Φυσικα και ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να απαντας ή να μην απαντας σε οποιον νομιζεις.
Οταν ομως αποφευγεις να απαντας σε συγκεκριμενα στοιχεια (σωστα ή λαθος δεν εχει σημασια) λογικο δεν ειναι να νομιζει καποιος οτι σε αποστομωσε??Και τελευταιο για να παμε στην αυτοκριτικη. Φταιω και εγω που απαντησα και κατεβηκα στο επιπεδο τους. Δεν θα ξαναγινει. Απο εδω και στο εξης θα εισπαξουν την παγερη αδιαφορια μου.
ΝικοςAν φταις σε κατι ειναι οτι δεν απαντησες σε Τιποτα και οτι λογω καποιων προσωπικων εμπειριων προκαλεις το μεγαλυτερο μερος (θελω να πιστευω) οσων διαβαζουν τις απαντησεις σου τη στιγμη μαλιστα που κινουνται στο στυλ:Εσεις στην Ελλαδα ειστε ετσι ειστε αλλιως κλπ κλπ.
Οσον αφορα το επιπεδο του καθενος δε θα το σχολιασω.
Κι εσυ οπως κι εγω και ο οποιοσδηποτε εδω κρινει και κρινεται..... -
Τελικά η κατάσταση είναι ανίατη (και τραγική)...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ΜΕτα τον 2ο πολεμο ηρθαν και εδωσαν, ΔΗΘΕΝ, ενα κοντέινερ δολλαρια στο Ελλαντα απο ηλιθιοτηταπάνω σε αυτό: γιατί έδωσαν λεφτά στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο? Τι πιστεύεις?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τελικά η κατάσταση είναι ανίατη (και τραγική)...Γιατί έτσι;;
Οτι δεν ταιριάζει στην αισθητική σου ή στα γούστα σου (στη συγκεκριμένη περίπτωση ο διάλογος του KRIEZA με τους πανέξυπνους Αμερικάνους) δεν είναι ούτε 'ανίατο' ούτε 'τραγικό'.
Απλώς και μόνο είναι κάτι που δε σου αρέσει και τίποτα παραπάνω
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Σε οτι με αφορα σου λεω οτι ο χαρακτηρισμος μου για 'αμερικανακια' (ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ για οσους δε το προσεξαν) προφανως και δεν αφορα ΟΛΟΥΣ τους Αμερικανους.Αναφερεται σε οσους το παιζουν εξυπνοι και προσπαθουν να πεισουν ολους τους αλλους οτι η 'καουμποηκη πολιτικη των ΗΠΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ) ειναι απολυτα σωστη.
Δηλαδη παει σε ολους που ψηφισαν Μπους στις εκλογες περσι. ΟΚ. Καλα που το διευκρινησες.
Αφορα επισης οσους αναρτιουνται γιατι οι ΗΠΑ ειναι το πλεον μισητο κρατος στο κοσμο σημερα και αντι να σκεφτουν τι παει στραβα βγαζουν αυτοματα το (γελοιο κατα την γνωμη μου συμπερασμα) οτι αυτο γινεται επειδη ολοι ζηλευουν τις ΗΠΑ .
Γινετε για αλλους λογους? Ποιους πχ?
-
κλειδωσε το το γ@μημενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΜΕτα τον 2ο πολεμο ηρθαν και εδωσαν, ΔΗΘΕΝ, ενα κοντέινερ δολλαρια στο Ελλαντα απο ηλιθιοτητα
πάνω σε αυτό: γιατί έδωσαν λεφτά στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο? Τι πιστεύεις?
Πάντως όχι απο ηλιθιότητα!
Φαντάζομαι οτι η απάντηση είναι κάτι σαν 'Οι ΗΠΑ ανιδιοτελώς σκεπτόμενες και με γνώμονα τον σεβασμό στην προσφορά της Ελλάδας στην ανθρωπότητα θέλησαν να βοηθήσουν την χώρα μας αποτρέποντάς την παράλληλα από την κομμουνιστική λαίλαπα' -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τελικά η κατάσταση είναι ανίατη (και τραγική)...
Γιατί έτσι;;
Οτι δεν ταιριάζει στην αισθητική σου ή στα γούστα σου (στη συγκεκριμένη περίπτωση ο διάλογος του KRIEZA με τους πανέξυπνους Αμερικάνους) δεν είναι ούτε 'ανίατο' ούτε 'τραγικό'.
Απλώς και μόνο είναι κάτι που δε σου αρέσει και τίποτα παραπάνω
Μάλλον έχεις δίκιο!
Απλά,μετά από όσα έχουν γραφτεί οι κοκορομαχίες χωρίς νόημα συνεχίζονται...Το περιεχόμενο δε το σχολιάζω (προσπαθώ να κρατηθώ,μάλλον) ,γιατί δεν βγάζει κανείς άκρη,ούτε με ον έναν,ούτε με τον άλλον...
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Το οποιον φυσικα ξενιζει πολλους εδω μεσα.Πολυ ωραια!!!
Ας ελεγες απο την αρχη οτι οι ΗΠΑ δεν υπεγραψαν το πρωτοκολλο του Κυοτο επειδη βλαφτει τα συμφεροντα της σαν λρατος και σαν εθνος και οχι επειδη δεν ηταν σωστη ή δεν προσφερει στη προστασια του περιβαλλοντος
και οτι την υπεγραψαν 50 τριτοκοσμικοι με μουσικες και φανφαρες.Από που προκύπτει ότι η συγκεκριμένη πρόταση του titsataki υπονοεί κάτι σχετικά με το πρωτόκολλο του Kyoto?
Γενικά μίλησεΣε οτι με αφορα σου λεω οτι ο χαρακτηρισμος μου για 'αμερικανακια' (ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ για οσους δε το προσεξαν) προφανως και δεν αφορα ΟΛΟΥΣ τους Αμερικανους.Αναφερεται σε οσους το παιζουν εξυπνοι και προσπαθουν να πεισουν ολους τους αλλους οτι η 'καουμποηκη πολιτικη των ΗΠΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ) ειναι απολυτα σωστη.
Δηλαδη παει σε ολους που ψηφισαν Μπους στις εκλογες περσι. ΟΚ. Καλα που το διευκρινησες.
Άλλη γενίκευση πάλι που δεν προκύπτει από πουθενά.
Προσπαθείστε επιτέλους κάποια στιγμή να μην διαβάζετε αυτά που θέλετε να διαβάζετε...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
κλειδωσε το το γ@μημενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενωΨΥΧΡΑΙΜΙΑ παίδες! Το τόπικ χωρίστηκε από τους τυφώνες και τις λαίλαπες, για να γίνει συζήτηση περί ΗΠΑ (πάλι ), χωρίς να είμαστε οφτόπικ. Αν οι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (το τονίζω και το ξανατονίζω ), δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί.
-
Να ασκει κριτικη ειναι απολυτα σωστο. Αλλα απο την αλλη μερια και ειναι ετοιμοι να εισπραξουν την ιδια κριτικη. Αν οχι τοτε εχουν χασει το δικαιωμα να κανουν κριτικη που εισακουγεται.
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αλλα το το να θεωρει καποιος εξ ορισμου ολους τους Αμερικανους χαζους ηλιθιους κτλ ειναι το λιγωτερο αστειο. Και οταν αυτο κατανταει φανατισμος εχει παψει πλεον η γνωμη να εχει κυρος.(τουλαχιστον για εμενα) Οταν αυτος ο φανατισμος οδηγαει σε χαρακτηρισμους/βρισιες κτλ για εμενα τουλαχιστον ειναι φανερο οτι η δεν υπαρχει τιποτα παραπανω να ειπωθει.
ΝικοςΣυμφωνώ!Ο φανατισμός και δογματισμός δεν οδηγεί ποτέ σε κάτι θετικό.Από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται!
Το οποιον φυσικα ξενιζει πολλους εδω μεσα.Όπως ακριβώς είναι φυσικό οι ΗΠΑ (και οποιαδήποτε ΗΠΑ) να υπερασπίζουν τα συμφέροντά τους με οποιοδήποτε τρόπο,έτσι ακριβώς είναι φυσικό και η αντίθετη πλευρά να αντιδρά και να ασκεί κριτική;
Αυτο ηταν εσωτερικο αστειο ( inside joke).
Kαι δεν πηγαινε για εσενα και δεν ηταν με σκοπο προσβλητικο
Απλωε προσεξα την τοποθεσια σου και θυμηθικα κατι αλλο. -
Εγω νομισα οτι η Ελλαδα ειναι μεσα γιατι εχουν παρει λαθος αποφασεις;
Η επειδη τωρα ζω στις ΗΠΑ δεν εχω διακαιωμα να κανω κριτικη.Πια ευρωπαικη μαγκια; Οποτε μας αρεασει ειμαστε Ευρωπαιοι και οποτε μας βολευει ειμαστε Ελληνες. Δηλαδη το παιζουμε διπλο ρολο.
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Το οποιον φυσικα ξενιζει πολλους εδω μεσα.Ε βεβαια, οπως η Ελλαδα και αλλες χωρες δεν κοιτανε το συμφερον τους και κανουν τωσες μεγαλες δωραιες σε 'πεινασμενες' και φτωχες χωρες. Πως νομιζεις βγηκε τοσο ελλειμα στους Ελληνικους και αλλους προυπολογισμους?
Ετσι να κανουν και οι ΗΠΑ.
Με ποιο δικαιωμα οι ΗΠΑ κοιτανε το συμφερον τους? Ποιοι νομιζουν οτι ειναι?
Το να διαφωνεις με την πολιτικη των ΗΠΑ δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Και εγω δεν συμφωνω με πολλα και πολλοι αλλοι. Αλλα το το να θεωρει καποιος εξ ορισμου ολους τους Αμερικανους χαζους ηλιθιους κτλ ειναι το λιγωτερο αστειο.
Εσυ εισαι αστειος.
Τα αμερικανακια ηταν και θα ειναι παντα αμερικανακια. Που να την φτασουν την Ελληνικη και Ευρωπαικη μαγκια?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κλειδωσε το το γ@μημενο δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ παίδες! Το τόπικ χωρίστηκε από τους τυφώνες και τις λαίλαπες, για να γίνει συζήτηση περί ΗΠΑ (πάλι ), χωρίς να είμαστε οφτόπικ. Αν οι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ (το τονίζω και το ξανατονίζω ), δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί.
επειδη δεν οδηγει πουθενα
-
Να ασκει κριτικη ειναι απολυτα σωστο. Αλλα απο την αλλη μερια και ειναι ετοιμοι να εισπραξουν την ιδια κριτικη. Αν οχι τοτε εχουν χασει το δικαιωμα να κανουν κριτικη που εισακουγεται.Αλλα το το να θεωρει καποιος εξ ορισμου ολους τους Αμερικανους χαζους ηλιθιους κτλ ειναι το λιγωτερο αστειο. Και οταν αυτο κατανταει φανατισμος εχει παψει πλεον η γνωμη να εχει κυρος.(τουλαχιστον για εμενα) Οταν αυτος ο φανατισμος οδηγαει σε χαρακτηρισμους/βρισιες κτλ για εμενα τουλαχιστον ειναι φανερο οτι η δεν υπαρχει τιποτα παραπανω να ειπωθει.
Αυτο ηταν εσωτερικο αστειο ( inside joke).
Kαι δεν πηγαινε για εσενα και δεν ηταν με σκοπο προσβλητικο
Απλωε προσεξα την τοποθεσια σου και θυμηθικα κατι αλλο.Μην ανησυχείς,δεν παρεξηγούμαι,πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει λόγος...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ΜΕτα τον 2ο πολεμο ηρθαν και εδωσαν, ΔΗΘΕΝ, ενα κοντέινερ δολλαρια στο Ελλαντα απο ηλιθιοτητα
Φαντάζομαι οτι η απάντηση είναι κάτι σαν 'Οι ΗΠΑ ανιδιοτελώς σκεπτόμενες και με γνώμονα τον σεβασμό στην προσφορά της Ελλάδας στην ανθρωπότητα θέλησαν να βοηθήσουν την χώρα μας αποτρέποντάς την παράλληλα από την κομμουνιστική λαίλαπα'Το πιστευεις αυτο;
Μαλλον αστειευεσαι
Για να το διωρθωσω:
Οι ΗΠΑ 'ανιδιοτελώς' σκεπτόμενες και με γνώμονα το συμφερον τους και να μην γινουν ολα τα Βαλκανια τσιρακια των Σοβιετικων θελησαν να βοηθήσουν την χώρα μας αποτρέποντάς την παράλληλα από την διαρκως εξαπλωμενομενη τοτε Σοβιετικη Ρωσια.
Ξερω ξερω δεν σας αρεσει ουτε αυτο. Γιατι ειμαι ειρωνικος και κανω κριτικη ενω δεν εχω δικαιωμα. Μονο πρεπει να εξηγω μονο τι κανει και τι δεν κανει η 'Evil Empire'
Νικος
-
Φαντάζομαι οτι η απάντηση είναι κάτι σαν 'Οι ΗΠΑ ανιδιοτελώς σκεπτόμενες και με γνώμονα τον σεβασμό στην προσφορά της Ελλάδας στην ανθρωπότητα θέλησαν να βοηθήσουν την χώρα μας αποτρέποντάς την παράλληλα από την κομμουνιστική λαίλαπα'Το πιστευεις αυτο;
Μαλλον αστειευεσαι
Για να το διωρθωσω:
Οι ΗΠΑ 'ανιδιοτελώς' σκεπτόμενες και με γνώμονα το συμφερον τους και να μην γινουν ολα τα Βαλκανια τσιρακια των Σοβιετικων θελησαν να βοηθήσουν την χώρα μας αποτρέποντάς την παράλληλα από την διαρκως εξαπλωμενομενη τοτε Σοβιετικη Ρωσια.
Και ένας κομμουνιστής θα έλεγε: 'Οι ΗΠΑ,με δόλιο τρόπο,ακολουθώντας την ιμπεριαλιστική πολιτική τους πρόσφεραν υλικά αγαθά,με σκοπό να εξαγοράσουν την Ελλάδα και για να την παρασυρουν στον βόθρο του καπιταλισμού,απομακρύνοντάς τηςν από την μητέρα-σοβιετική Ένωση' και πάει λέγοντας....
Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας...Δεν υπάρχει σωστό και λάθος,καλό και κακό...
Περί ΗΠΑ (πάλι) πρώην ΡΙΤΑ [διάσπαση]